Dodaj do ulubionych

W beskidzkich lasach zaczął się wysyp grzybów

IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.07.13, 18:55
Buahahahaha wiedziałem, że gościu z miniaturki kogoś mi przypomina. XD No tak, Ewa jak zwykle promuje swoich idoli. Tak swoją drogą fajnie jest promować grzybiastwo bez przygotowań? Czy może po tym jak początkujący grzybiarze i ich rodziny trafią do szpitala będzie okazja do kolejnego pasjonującego newsa?
Obserwuj wątek
    • Gość: lord W beskidzkich lasach zaczął się wysyp grzybów IP: *.play-internet.pl 16.07.13, 21:34
      i tym, poza wypasaniem owieczek, powinna się zająć Furtak Ewa - zbieram nie grzybów po lasach - zamiast zabawą z "dziennikarstwem". Dla naszego i jej dobra
    • uwolnijcie.loginy W beskidzkich lasach zaczął się wysyp grzybów 17.07.13, 21:11
      Jakie to ładne i normalne: ksiądz z synem idą do lasu zbierać grzyby..!
      Szkoda, że to mało rozpowszechniony zwyczaj!
    • Gość: Geograf Wysyp hanysów IP: 87.239.175.* 17.07.13, 22:56
      w Beskidzkich lasach i górach trwa przez cały rok
      • Gość: ksiądz pedofil Re: Wysyp hanysów IP: *.play-internet.pl 18.07.13, 00:21
        bo w sporej części Beskidu Śląskiego hanysy są u siebie - w przeciwieństwie, kresowo-góralski mieszańcu
        • Gość: ksiądz pedofil Re: Wysyp hanysów IP: *.play-internet.pl 18.07.13, 00:21

bo w sporej części Beskidu Śląskiego hanysy są u siebie - w przeciwieństwie do ciebie, kresowo-góralski mieszańcu
    • Gość: ewa W beskidzkich lasach zaczął się wysyp grzybów IP: *.opera-mini.net 18.07.13, 08:52
      Podziwiam ks. Byrta za normalność. Prawdziwy społecznik, którego ze świeczką szukać, wzbudza sympatię i potrafi lekko podać każdy temat. Wzór do naśladowania do innych księży, niestety w kościele katolickim nie w kontekście dzieci, przynajmniej oficjalnie :)
    • Gość: gość W beskidzkich lasach zaczął się wysyp grzybów IP: *.bielskobiala.vectranet.pl 18.07.13, 16:59
      Wyszedłem wczoraj na chwilę.W ciągu 15 minut zaatakowało mnie jakieś 20 kleszczy.W Wapienicy.Podziękowałem za takie zbiory i wróciłem do domu.
    • Gość: doopaNieGeograf Re: W beskidzkich lasach zaczął się wysyp grzybów IP: *.play-internet.pl 18.07.13, 21:27
      a ty paplo_geografie co, papirzoki tam sadzisz cały rok?
      ...................................................
      Wysyp hanysówIP: 87.239.175.*
      Gość: Geograf 17.07.13, 22:56 Odpowiedz
      w Beskidzkich lasach i górach trwa przez cały rok
    • Gość: Stary Re: W beskidzkich lasach zaczął się wysyp grzybów IP: 78.10.83.* 18.07.13, 23:15
      Kleszcze, żmije, syf w lesie pozostawiony przez turystów i najlepsze miejsca oblegane przez stałych grzybiarzy... dziękuję, wolę pójść do sklepu.
      • Gość: Bielscok Re: W beskidzkich lasach zaczął się wysyp grzybów IP: *.centertel.pl 19.07.13, 23:58
        Przesada. Chyba nie masz kontaktu z lasem albo tyle coby wyjść gdzies w młodnik za osiedle czy na przedmieścia, chociaz i tam sie zmienia na lepsze.
    • Gość: carpathian_forest Beskid Bialski vs Beskid Śląski IP: *.c35.178.msk.pl 05.08.13, 21:02
      Ewangelicki księzulo znów pcha się pod flesze aparatów z GW. Pastor = dobry ksiądz, ksiądz z KK w GW pełni zazwyczaj funkcję pedofila lub w wersji light pijaka i złodzieja. Nie mam nic do Bryta ale w tej gierce pełni role pozytecznego idioty, albo faktycznie ma parcie na ekran.
      Beskid śląski tu fakt jeździjcie sobie hanysy. Lasy tam ledwo zyją, a Nadleśnictwo Cieszyn nie ma planu systematycznych nasadzeń - liczy się zysk, wiochy są zabudowane i zadeptane do maximum. Nie mam nic do Beskidu Śląskiego, ale od Beskidu Bialskiego WARA!!!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka