Dodaj do ulubionych

Pierwsza Dama w B-B:)

14.10.04, 08:40
Jeżeli ktoś chciałby zobaczyć panią Jolantę Kwaśniewską na żywo, to zapraszam
do Zajazdu Klimczok, Bystrzańska 94, w piątek 15 października ok. 13:00,
gdzie będzie na obiedzie wraz z prezydentem naszego miasta Jackiem Krywultem:)
Obserwuj wątek
    • linuz przesada 15.10.04, 20:13
      cóż... miałem dzisiaj wątpliwą przyjemność przejeżdżania ulicą Żywiecką i na
      skrzyżowaniu przed Magurką widziałem lekką przesadę... policja wyjeżdża,
      wysiada czterech goryli ZE SPLÓWAMI w łapach, i blokują ruch... akurat na
      światłach byłem tak ułożony, że widziałem jak pani Kwaśniewska wsiadała do
      czarnego BMW 530, a za nim jechał opel bordowy omega 3.2. Najlepsze to, że oni
      w ogóle nie patrzą na światła, jechali przez bielsko jakieś 140 i trąbili jeśli
      im ktoś nie zjechał. Nie no jakbym był tam przed nimi to bym specjalnie nie
      zjechał! Przecież to jest jakaś jedna wielka paranoja. Niechże ci rządzący
      wezmą choć ksztę przykładu z króli państw skandynawskich jak Norwegii i Danii.
      W danii królowa chodzi sobie po kopenchadze z psem i nikogo to nie dziwi. A w
      Norwegii król jeździ sobie sam swym volvo i nawet czytałem ,ze normalnie
      zatrzymuje się na kontrole policji. Tylko u nas traktuje się władzę jakby to
      był co najmniej Zeus.
      Tragedia...
      • linuz Re: przesada 15.10.04, 20:13
        dodam, że jak ja dojeżdzalem do stacji oni zapewne byli już w pszczynie
      • Gość: bielszczanin Re: przesada IP: *.one.pl / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.04, 10:52
        Podobno pani prezydentowa (kraju) z panem prezydentem (miasta) byli właśnie na
        obiedzie w Magurze. I jak widac zrobili wszystko, żeby ich nikt nie zauważył!

A smutna prawda jest taka, że nasi dzielni politycy zauważają zwykłych ludzi
        tylko przed wyborami i tylko jako dawców głosów. Poza tym nie znaczymy dla nich
        więcej niż zeszłoroczny brudny śnieg.

• fibin Re: Pierwsza Dama w B-B:) 16.10.04, 11:24
      Po moim anonsie na Forum pani Jolanta Kwaśniewska zrezygnowała z obiadu w
      Zajeździe Klimczok!

A ja dostałem potężny opieprz od szefowej. Za co?
      • Gość: Malinka Re: Pierwsza Dama w B-B:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.04, 11:14
        fibin, a Ty w marketingu w Klimczoku robisz ;)?
        • fibin Re: Pierwsza Dama w B-B:) 19.10.04, 11:20
          Raczej w gardeningu niż marketingu:)
          • Gość: Malinka Re: Pierwsza Dama w B-B:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.04, 11:44
            Ale i tak niezły marketing odwalasz.
            A szefowa opiepszyła za to, ze zmarnowałeś szansę wpisana do listy gości
            Szanownych Państwa
            • Gość: Amelia Re: Pierwsza Dama w B-B:) IP: *.one.pl / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.04, 22:25
              Bardzo wątpię, żeby fibin jeszcze się tu odezwał. Duch Łukaszenki unosi się nie
              tylko nad Białorusią (jeśli wiecie co i kogo mam na myśli).
      • Gość: Bolek Re: Pierwsza Dama w B-B:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.04, 23:07
        Naprawdę nie wiesz? Zastanawiające, a podobno szachiści przewidują po kilka
        ruchów do przodu.
        • Gość: Lolek Re: Pierwsza Dama w B-B:) IP: *.cyberczad.pl 24.10.04, 16:24
          O ile się orientuję, w szachach, w przeciwieństwie do polityki, obowiązują
          ścisłe reguły gry, których nikt, nawet prezydent, nie może sobie dowolnie
          zmieniać, ani przed, ani po, ani tym bardziej w trakcie gry. Zasady te trzeba
          znać przed rozpoczęciem rozgrywki, a w trakcie, aby mieć jakiekolwiek szanse na
          wygraną, trzeba myśleć, co, jak widać na codzień tak w Polsce, jak i na
          świecie, od polityków absolutnie nie jest wymagane. A jak nie umiesz grać i nie
          myślisz, to nawet mafia Ci nie pomoże:-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka