sukiennica 19.08.06, 13:05 Hej! Chcialabym sie dowiedziec gdzie naljepiej robic prawo jazdy? Nie chodzi nawet o cene, ale o tepo. Czy ktos moze polecic jakiegos dobrego instruktora? Mam fobie, ze kogos rozjade... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: PP Re: Prawo jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.06, 14:59 To sobie podarowac temat, jak sie ma juz na wstepie takie obawy. Mniejsze zagrozenie dla Siebie oraz innych ;) A tak powaznie, wszystko zalezy od tego ile instruktor ma wolnych godzin, oraz pojetnosci kursanta. Odpowiedz Link Zgłoś
sukiennica Re: Prawo jazdy 20.08.06, 21:52 Chcialabym to sobie podarowac, ale niestety jestem zmuszona spoleczenstwo narazic. Bez samochodu padne. Do tej pory ekologicznie byl rower, ale od kiedy pojawil sie Pan Dziecko rower odpada. Zakupy plus 8 kilowy malec i stary wozek... Bywam w Bielsku tylko w trakcie wakacji i wtedy Pan Dziecko moglby zostac z mama, a ja moglabym podjac ryzyko sprawdzenia ktory z tych pedalow jest od czego... Czy nikt nie wie o jakis expresowych kursach w Bielsku? Zdesperowana Matka Polka Odpowiedz Link Zgłoś
ponponka1 Re: Prawo jazdy 25.08.06, 21:35 www.google.com wpisz: prawo jazdy Bielsko-Biała ;-P Pozdrawiam Bielszczanka z Krakowskiej (czyli raczej Bialacznka...hehehhehe) Odpowiedz Link Zgłoś