dsz27 04.10.06, 10:18 Dziewczyny doradźcie gdzie w Bielsku można kupić akcesoria do chrztu. Mam tu na mysli tę chustę, którą dziecko dostaje na chrzcie... Kompletnie nie wiem,gdzie to kupić. Dzięki Dominika Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lechickachata Re: chrzest... 04.10.06, 11:03 W jakimś "świętym" sklepie. Ja kupiłam na Szkolnej, jest też taki sklep (chyba Ars Christiana) na Boh. Warszawy, Komorowickiej i przy kościele koło PKS (Św. Jacek). Gosia Michasia Odpowiedz Link Zgłoś
uma.pax Re: chrzest... 04.10.06, 17:01 pewnie kolo katedry sw. Mikolaja jest jakis sklep z dewocjonaliami. AN pewno jest taki na boh.warszawy. Mieszkalam obok wiec pamietam. Odpowiedz Link Zgłoś
ciri_77 Re: chrzest... 04.10.06, 18:07 Ja kupowałam w sklepie obok kościoła za dworcem PKS, ale wybór kiepski, nieszczególnie mi się podobały te szatki (no i dwie jednakowe tylko z jednego wzoru) Odpowiedz Link Zgłoś
agamp Re: chrzest... 04.10.06, 19:26 na bohaterów jest duzy wybór, ale jest jeszcze fajny "święty" sklep koło Klimczoka. To tam z tyłu, przy parkingu, obok jest sklepik z ciuchami dla dzieci i wózkami. Odpowiedz Link Zgłoś