Dodaj do ulubionych

dr Grudzień czy dr Ząbek??proszę o namiary

09.11.06, 09:59
Czytałam kiedyś jeden wątek o dr Ząbek i polecałyście go.
Nie mogłam się tam jednak dodzwonić, czy można telefonicznie założyc kartę
albo zaraz przed wizytą? Wiem , ze przyjmuje on też prywatnie

a dr Grudzień, warta polecenia?

Potrzebuję pilnie ( tzn w ciągu paru dni) udać się do pediatry

dziękuję za odpowiedzi
Obserwuj wątek
    • ladydaisy kaoli... 09.11.06, 10:33
      wrzuć sobie w wyszukiwarke forumową jego nazwisko...było kilka wypowiedzi na
      ten temat....Ząbek przyjmuje w euromedice. Poszukaj...nie przekopiowuję linków
      bo nie ma to sensu, sama zobaczysz ile tam tego. Pozdrowienia
    • jag11 Re: dr Grudzień czy dr Ząbek??proszę o namiary 09.11.06, 10:35
      Ja byłam na prywatnej wizycie u dr Ząbka, w Euromedice. Dzwoniłam na ich tel
      033 8148181. Troszke trwało zanim sie dodzwoniłam. Wizyte miałam umówioną na
      drugi dzień. DR Ząbek jeździ też na wizyty prywatne, tel 0661020811. Z tej
      opcji jeszcze nie korzystałam. Koszt wizyty 55 zł. Mam jeszcze jeden numer 033
      8162577 ( z wizytówki), chyba tez do euromedica.
      Niestety mojej Oli pediatra nie spodobał się, całą wizyte przepłakała a jak
      badał wręcz ryczała. To było dla mnie zaskoczenie.
      A jeżeli chodzi o moje uwagi, to miałam wrażenie, że lekarz spieszył się
      podczas wizyty, a poza tym ok.
      • kaoli27 Re: dr Grudzień czy dr Ząbek??proszę o namiary 09.11.06, 11:25
        dziękuję:)
        jutro mamy wizyte prywatną
    • u_brzoska Re: dr Grudzień czy dr Ząbek??proszę o namiary 09.11.06, 13:38
      Polecam Zabka, bardzo rzetelny i uwazny, poswieca duzo czasu dziecku, chodze
      zarowno do Euromedici jak i w razie potrzeby przyjezdza prywatnie do domu
    • annakubica dr Ząbek - nie polecam 12.11.06, 17:44
      Chodzę o Euromedici, ale już nie doZąbka. Moja córka go nie lubi. Płacze przez
      całą wizytę. A poza tym słyszałam, że lekarz ten nie chce dawać nr telefonu
      swojego, bo mówi, że po pracy już nie udziela porad. Wyobrażacie sobie? To
      jakby powiedzieć dzieciom - nie chorujcie, jak Pan doktor nie pracuje. Polecam
      natomiast dr Szcześniakową też z euromedici 607-060-166 albo prywatnego
      wspaniałego lekarza Anczakowskiego 602-249-009 (wizyta ok. 50 zł)
      • rogusia2 A ja jestem zadowolona 12.11.06, 18:44
        choc byłam tylko na wizycie patronażowej i 2 razy na ważeniu. Nie wyczuwłam
        żadnego pośpiechu, informacje przekazywał rzetelnie choś pewnie dlatego, że
        jestem upierdliwa i zawsze mam duzo pytań. Moja Wika nie ma nic przeciwko
        niemu. A telefon kom. jest nawet na jego pieczątce.
        • mysty Re: A ja jestem zadowolona 12.11.06, 22:04
          hehehe,

ja też muszę 'dokopać' Ząbkowi ;P
          Nie jest naszym lekarzem prowadzącym, ale raz wylądowaliśmy u niego jak nasza
          lekarka była na urlopie (nota bene umówiła się z nami w tym czasie :(). Facet
          sprawia dobre wrażenie, odpowiada szczegółowo na pytania, ale ... byliśmy u
          niego z 10 minut i w tym czasie odebrał z 5 telefonów na komórkę, oczywiście
          nas przepraszając ... trochę mnie to rozdrażniło, Tymek rozebrany, mamy go
          ważyć, ten gada przez telefon więc dawaj wrzuciłam syneczka na wagę. No i
          przepisał nam na buzię bardzo mocny steryd, który wykupiłam, przeczytałam
          ulotkę i nigdy nie zastosowałam ;P.
          Myślę, że on jest po prostu przemęczony bo wszyscy do niego 'walą'

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka