ladydaisy 11.12.06, 10:23 pochwalę się :-) Zosia ma już pierwszego zęba!!!! Dziś skończyła 4 miesiące ..... zaczyna piąty z dolną jedynką w paszy :-) Tu przyjmuję gratulacje :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dsz27 Re: aaaaaa!!!!!!!!!!!! ZĄB !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 11.12.06, 10:47 WOW gratulacje całkowicie zasłużone;) Pozdrawiam Dominika Odpowiedz Link Zgłoś
ladydaisy mpd3 11.12.06, 18:04 Zoska była dzielna....popłakiwała trochę od kilku dni wieczorami, ale zero gorączki czy innych niepokojących objawów ząbkowania....śliniła się tylko niemołosiernie, cały czas z łapkami w buzi...szukała i znalazła wkońcu...ku memu ogromnemu zdziewieniu rzeczony ząb...ale wszystko już jasne....mój mąż też jak miał 4 miesiące zaczął "zapuszczać" zęby.... paskuda z tej Zośki...nie dośc że do mnie niepodobna, to jeszcze jak tata zębów dostaje.....niewdzięcznica :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mpd3 Re: mpd3 12.12.06, 10:18 Takie to już są te dziewuszki, księżniczki swoich tatusiów :) Mój Natanek młodszy od Zosi o tydzień zaledwie... Ciekawe co i kiedy nas czeka w sprawie wyposażenia paszczy... Odpowiedz Link Zgłoś
kwaliczek Re: aaaaaa!!!!!!!!!!!! ZĄB !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 11.12.06, 11:38 no to slicznie! :) Ala ma 5,5 m-ca, dziasla twarde i spuchniete a zeba ani widu ani slychu. Ale czesto marudzi i płacze bez powodu, smarujemy wtedy żelikiem i jej chyba pomaga bo sie uspokaja Wiec wypatrujemy i oczekujemy Życzymy dalszych "perełek"! :) Odpowiedz Link Zgłoś
ciri_77 Gratulujemy i zazdrościmy, 11.12.06, 15:36 u nas w żadnej paszczy zęba nie ma, choć dziewczyny usilnie szukają paluszkami (zarówno w buzi własnej jak i siostrzanej :) ) Odpowiedz Link Zgłoś
sandra1982 Re: Gratulujemy i zazdrościmy, 11.12.06, 15:38 My tez zazdroscimy :-) I oczywiscie bardzo bradzo gratulujemy!!! Sara za 6 dni konczy 4 mies. ale zebow jak nie bylo tak nie ma ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mysty Re: aaaaaa!!!!!!!!!!!! ZĄB !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 11.12.06, 21:48 Gratulacjeeeeeeeeee !!!! to kolejny zębacz w rodzinie, hihihihi Odpowiedz Link Zgłoś
guciobelin Re: aaaaaa!!!!!!!!!!!! ZĄB !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 11.12.06, 23:15 Gratulacje!!! Pierwsze koty za płoty; oby gładko poszło z następnymi, podobno im wcześniej tym mniej boleśnie-tak słyszałam;-) Majce pierwszy ząb wyszedł dopiero w 13 miesiącu (zlokalizowałam go dokładnie 1X), a dwa tygodnie później następne cztery, wszystkie z góry i wszystkie naraz. I nie były to wąziutkie szpileczki jak (raczej) zwykle, tylko wielgachne łopaty. Trochę biedactwo cierpiało ale było warto dla takiego uśmiechu... Odpowiedz Link Zgłoś
ciri_77 Re: aaaaaa!!!!!!!!!!!! ZĄB !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 11.12.06, 23:31 guciobelin napisała: > Gratulacje!!! Pierwsze koty za płoty; oby gładko poszło z następnymi, podobno i > m > wcześniej tym mniej boleśnie-tak słyszałam;-) To mnie pocieszyłaś.... Ale ja z kolei słyszałam - im później , tym zęby mocniejsze Odpowiedz Link Zgłoś
guciobelin Re: aaaaaa!!!!!!!!!!!! ZĄB !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 12.12.06, 12:51 Tą wersję też znam. Zobaczymy za jakiś czas... Odpowiedz Link Zgłoś
mysty Re: aaaaaa!!!!!!!!!!!! ZĄB !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 12.12.06, 13:57 Dziewuchy, nie kłócić się :))) zęby, nogi, obwód puca, ynteligencja, itp., itd to sprawy genówwwwwwwwwww (przynajmniej ja się tego trzymam, buhahahaha) Odpowiedz Link Zgłoś
ciri_77 Pewnie że geny, 12.12.06, 19:50 więc poprosze zęby po tatusiu (30 na karku i zero plomb!!!), wzrost tyż po nim może być, uroda po skromnej mamie :)) Choc patrząc na dziewuchy, wychodzi tak - Ola calutki tatuś z charakterkiem mamusi, a Ania kopia mamusi z charakterkiem tatusia. Razem mieszanka wybuchowa! Odpowiedz Link Zgłoś
taylor1 Re: aaaaaa!!!!!!!!!!!! ZĄB !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 12.12.06, 09:40 Gratuluję również i ja! Jutro Niki kończy 5mies a w buźce oprócz 2 całych łapek, popuchniętych dziąsełek i wielkiej piany nic nie widać!Chciałabym aby to już za nami było,bo maruder strrraszny się zrobił,tylko blee,blee i wszystko be:( Odpowiedz Link Zgłoś
e_rubi Re: aaaaaa!!!!!!!!!!!! ZĄB !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 12.12.06, 10:03 Gratuluje serdecznie :-) wczesnie jej ten zabek wyszedl! Odpowiedz Link Zgłoś
lotos.flower jupi jupi jeeeeeeeeee :) 12.12.06, 17:42 no gratulacje ogromne my dzis odkrylismy zęba nr 3 tylko dlatego że Aksel przeraźliwie zgrzytał zębami :D Odpowiedz Link Zgłoś
ladydaisy dziękuję za wszelkie wyrazy uznania :-)))) 12.12.06, 18:10 dla żębatego potwora w swoim i Zośki imieniu :-)))) ciekawe kiedy pojawią się następne......oby mała przechodziła to jak do tej pory....:-))) Odpowiedz Link Zgłoś