magdulichaa 10.05.07, 16:17 pytanie z 5 punktów , gdzie w BB można kupić chusty dla dzieci Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mpd3 Re: GDZIE MOŻNA KUPIĆ CHUSTY 10.05.07, 16:57 Myślę, że jednak większość mam robi tego typu zakupy w necie.Ja sama też tak kupiłam. Ale widziałam kiedyś jakąś chustę w tym sklepie koło Auchan. Odpowiedz Link Zgłoś
czanya Re: GDZIE MOŻNA KUPIĆ CHUSTY 15.05.07, 18:49 www.baby.com.pl/ Sklep ma siedzibę na ul. Kazimierza Wielkiego (naprzeciw starego schroniska dla piesków)i sprzedają między innymi na allegro: www.allegro.pl/item194194541_najlepsza_chusta_nosidlo_bebelulu_mod_lulu_od_ss.html Sama mam zajawkę na chustę, będę na pewno kupować, jak tylko moja dzidzia się urodzi. Polecam iść i przymierzyć, nie kupować w ciemno przez net, bo znam kilka mam, które się na tym przejechały, że kupiły przez neta, "bo fajnie wylądało na zdjęciu", a po ubraniu i włożeniu dzidzi do środka okazało się, że to zupełnie nie to. Pozdrawiam Ania Odpowiedz Link Zgłoś
magdulichaa Re: GDZIE MOŻNA KUPIĆ CHUSTY 15.05.07, 21:11 Bardzo Ci dziekuje za informacje!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kasiazyw Re: GDZIE MOŻNA KUPIĆ CHUSTY 17.05.07, 16:35 Ja mam materiałową - wiązaną. Kupiłam bawełnę i krawcowa mi obrębiała. Odpowiedz Link Zgłoś