Dodaj do ulubionych

sklep odzieżowy- 11 listopada

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.07, 22:46
Jakie macie doświadczenia z zakupami w tym sklepie?

Moje wrażenia: niemiła obsługa i brak paragonu przy zakupie.

więcej tam nie pójdę i będę odradzać znajomym.
Obserwuj wątek
    • Gość: mach_2 Re: sklep odzieżowy- 11 listopada IP: *.c29.msk.pl 25.05.07, 23:17
      Na deptaku jest chyba wiele sklepów odzieżowych, więc nie do końca wiadomo, o
      który chodzi.
      • Gość: :) Re: sklep odzieżowy- 11 listopada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.07, 13:56
        on się tak nazywa;))

"sklep odzieżowy"
    • asia23bb Re: sklep odzieżowy- 11 listopada 26.05.07, 16:26
      Oj zgadza sie. Bardzo niemila obsluga. Czesto te panie sobie rozmawiaja miedzy
      soba, nie zwracajac uwagi na klienta, rowniez gdy sie placi, nie mowia
      "dziekuje" i "prosze". Poza tym krzycza, gdy wezmie sie do przymierzalni wiecej
      niz 3 rzeczy - zostalam bardzo niemilo potraktowana jako potencjalna zlodziejka.
      Poza tym, ze ciuchy tanie, slabej jakosci. Odradzam wszystkim i sama tam nie chodze.
      • Gość: english girl Re: sklep odzieżowy- 11 listopada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.07, 20:49
        Cześć Asiu;)

Czy Tobie też nie wydają paragonu, a potem wpierają że to zrobiły? wiem, że
        powinnam się upomnieć, ale jakoś nigdy nie reklamowałam ubrań...Z tego co wiem,
        można to zgłosić do skarbowego, a wtedy ktoś tu będzie mieć problem;>
        • Gość: mach_2 Re: sklep odzieżowy- 11 listopada IP: *.c29.msk.pl 26.05.07, 21:28
          W którym miejscu dokladnie jest ten sklep?
          • Gość: english girl Re: sklep odzieżowy- 11 listopada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.07, 21:40
            Idziesz od klimczoka w kierunku deptaku. Mijasz sklep z włoskimi torebkami,
            aptekę i księgarnię językową. Skręcając w lewo już na deptak, jest to pierwszy
            sklep po lewej stronie naprzeciwko fotografa.
            • Gość: mach_2 Re: sklep odzieżowy- 11 listopada IP: *.c29.msk.pl 26.05.07, 21:54
              > Idziesz od klimczoka w kierunku deptaku. Mijasz sklep z włoskimi torebkami,
              > aptekę i księgarnię językową. Skręcając w lewo już na deptak, jest to pierwszy
              > sklep po lewej stronie naprzeciwko fotografa.

Dziękuję.
              A na hipermarkety to na pewno psioczą.
              • asia23bb Re: sklep odzieżowy- 11 listopada 26.05.07, 22:47
                >A na hipermarkety to na pewno psioczą.

a to a propos ....czego?
                • Gość: mach_2 Re: sklep odzieżowy- 11 listopada IP: *.c29.msk.pl 26.05.07, 22:58
                  > >A na hipermarkety to na pewno psioczą.
                  >
                  > a to a propos ....czego?

A propos tych ekspedientek i niektórych kupców, którzy narzekają na sklepy
                  wielkopowierzchniowe, a klienta nie szanują.
        • asia23bb Re: sklep odzieżowy- 11 listopada 26.05.07, 22:46
          Baardzo dawno tam nie bylam, wiec nie pamietam, jak to z paragonami bylo.
          Z reguly sie upominam. Chociaz wydaje mi sie, ze jest tam jakis napis (albo moze
          wlasnie na paragonie?), ze nie ma zwrotow (i reklamacji???)
          Jesli nie dostalas paragonu, smialo mozesz to zglosic do US
          • Gość: english girl Re: sklep odzieżowy- 11 listopada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.07, 22:54
            Ekspedientka powiedziała, że mogę oddać towar, jeśli mam paragon. Tylko rzecz w
            tym, że mi go nie dała, a kit wciska że było odwrotnie.
            • Gość: english girl Re: sklep odzieżowy- 11 listopada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.07, 22:57
              I dlatego to zgłoszę do US, żeby się panie ekspedientki nauczyły w końcu
              właściwej obsługi klienta, a nie robiły łaskę, że pracują.
              • asia23bb Re: sklep odzieżowy- 11 listopada 27.05.07, 11:58
                I dobrze. Niech chociaz skontroluja jak tam wyglada praca
    • nuova Re: sklep odzieżowy- 11 listopada 26.05.07, 23:02
      Swoją drogą to w pizdu klientek tam jest. Ilekroc tamtedy przechodze, to tłumy
      walą niemilosierne... Być moze tylko na wziady-luknąć na towar, ale ruch tam
      zawsze jest duuuży.

Ja tam 2 lata temu kupowałam kurtkę i faktycznie obsługa do d.py za
      przeproszeniem; wzrokiem Cię tam zmierzą, ze az głupio się robi.
      Ale nie pamiętam, żeby były tam kłopoty z paragonem.... Ja dostałam nawet
      gwarancję aż na rok !!!
      • Gość: english girl Re: sklep odzieżowy- 11 listopada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.07, 23:10
        Fakt, są tłumy, ale jakość ciuchów jest niedobra, o czym zdążyłam się przekonać.
        Co do paragonu, to ani razu go nie dostałam.
        • nuova Re: sklep odzieżowy- 11 listopada 26.05.07, 23:48
          ja juz tam daaawno nie byłam i nota bene nie wybieram się :))
          wybrałam second handy :)))

pozatym rownież panie z taboo sa do d.py w kwestii obsługi. milusie takie jak
          klientka kupuje za kwoty powyzej 100zl. jak tylko ogladasz te ciuchy stamtad, to
          o malo cie wzrokiem nie zabija... wrrrr
          tez juz tam nie chodzę - nawet popatrzec na ciuchy - szkoda nerwow.
          czy tylko ja mam takie wrazenie o tym sklepiku?
          • asia23bb Re: sklep odzieżowy- 11 listopada 27.05.07, 11:59
            W Taboo tym na placu (bo jeszcze jest chyba w Sferze? I w Auchan bodajze?)?
            Niezbyt mile dziewczyny, ale nawet sie "nie umywaja" do tych na 11 Listopada:)
            • nuova Re: sklep odzieżowy- 11 listopada 27.05.07, 13:09
              Tak, ten taboo z placu - nie dodałam...
              No racja, takich ewenementów jak w sklepie odzieżowym nie ma, to zbaczy ja
              jeszcze nie znalazłam ;))
              • asia23bb sklep z kosmetykami 27.05.07, 14:15
                Ja niestety parokrotnie sie spotkalam z nieuprzejmymi sprzedawcami
                Ostatnio bardzo niemilo, wrecz opryskliwie potraktowala mnie starsza pani, ktora
                sprzedaje kosmetyki w Wokulskim (na gorze, na rogu) Nie potrafila znalezc
                wlasciwych kosmetykow, wiec ofuknela mnie nieprzyjemnie (delikatnie to ujmujac)
                przy innych klientach.
                Postanowilam sobie nigdy wiecej nie robic u niej zakupow. Sklepow z kosmetykami
                jest sporo, a sprzedawczyni (nawet jesli nie ma cen konkurencyjnych, a ta nie ma
                jakos bardzo tanio) powinna byc zawsze uprzejma dla klienta.
                • nuova Re: sklep z kosmetykami 27.05.07, 14:30
                  Wiem o której móiwsz - ona jest koszmarna :)). Zawsze gdy chcę cos tam kupić, to
                  czaję czy jest moze ta druga - blondi - ona jest bardzo grzeczniutka :))
                  Jeśli jest ta pierwsza, to ide do innego kosmetycznego, bo kiedyś chciałąm żeby
                  powiedziała jakie ma smaki błyszczyków (nota bene miałą je gdzieś pochowane i
                  nie było widać palety smaków ani kolorw), to mi fuknęła z łaski i jeszcze z
                  pretensją. A fakt faktem, ze cen nie ma wcale konkurencyjnych :) Zdecydowanie
                  wolę odstać swoje na dole i kupić taniej (niż na górze) u symapatycznej pani na
                  rogu obok kawy :))
                  • asia23bb Re: sklep z kosmetykami 27.05.07, 21:04
                    Masz racje, na dole w Wokulskim jest tanio i sympatycznie A na gorze- szkoda
                    gadac..Poza tym mam pewne podejrzenie, ze probki, ktore ta pani dostaje z
                    kosmetykami (a chyba jest to zwyczaj), zamiast dawac klientom przy zakupie,
                    rozdaje kolezankom....
                    • nuova Re: sklep z kosmetykami 27.05.07, 21:08
                      Na szczęscie na jej stoisku kosmetycznym bielskie drogerie się nie kończą :)))

BTW: W Rossmanie tez zwykle czułam się jak potencjalna złodziejka... juz tam nie
                      chodzę, chyba że wiem, ze jest tam cos naprawdę taniego i akurat tego czegos
                      potrzebuję.
                      Tak więc Mach_2: dodaje na czarną listę Rossmana.
    • mach_2 Re: Wredna obsluga 27.05.07, 15:26
      Możemy stworzyć listę sklepów z chamską obslugą. Wszyscy będą wiedzieć, gdzie
      nie uczęszczać.

1. Sklep odzieżowy na 11 Listopada (naprzeciwko fotografa).
      2. Taboo (pl. WP ?).
      3. Kosmetyki na I p. w DH Wokulski.
      • nuova Fantastyczny pomysł!!! 27.05.07, 18:17
        - pytasz czy pl WP? Nie, plac Wolności.
        - tak, zróbmy taką czarną listę sklepów/punktów obsługi (to moja propozycja),
        gdzie ekspedientki/sprzedawcy nie słyszeli o obsłudze klienta.

Ja jestem rękami i nogami za :)
        • Gość: celop Re: Fantastyczny pomysł!!! IP: *.chello.pl 27.05.07, 18:46
          > - tak, zróbmy taką czarną listę sklepów/punktów obsługi (to moja propozycja),
          > gdzie ekspedientki/sprzedawcy nie słyszeli o obsłudze klienta.

hehe, umieszczam na niej polowe warszawskich sklepow spozywczych:)
          • nuova Bielskich, nie wawki 27.05.07, 20:54
            :)
        • Gość: mach_2 Re: Lista IP: *.c29.msk.pl 27.05.07, 19:29
          1. Sklep odzieżowy na 11 Listopada (naprzeciwko fotografa).
          2. Taboo (pl. Wolności).
          3. Kosmetyki na I p. w DH Wokulski.

Jak ktoś ma coś do dodania, niech dopisuje :)
          • Gość: mach_2 Re: Lista IP: *.c29.msk.pl 28.05.07, 13:00
            > 1. Sklep odzieżowy na 11 Listopada (naprzeciwko fotografa).
            > 2. Taboo (pl. Wolności).
            > 3. Kosmetyki na I p. w DH Wokulski.
            4. Rossmann.

Najlepiej kopiować i dopisywać swoje typy :)
            W ten sposób się nie pogubimy. Jak ktoś mi podpadnie - też dopiszę. Musimy się
            jakoś ostrzegać przed niesolidnymi sprzedawcami.
            • nuova Re: Lista 28.05.07, 19:56
              "Najlepiej kopiować i dopisywać swoje typy :)"
              OK :)

"W ten sposób się nie pogubimy. Jak ktoś mi podpadnie - też dopiszę. Musimy się
              > jakoś ostrzegać przed niesolidnymi sprzedawcami."
              A mozeby tak zrobić cos na kształt czarnej listy i ją wyodrębnić? To juz raczej
              prośba do admina :) <prosimy> :D
      • asia23bb Re: Wredna obsluga 27.05.07, 21:02
        Bardzo dobry pomysl Jesli cos niemilego ze strony sprzedawcow mnie spotka, na
        pewno tu zamieszcze:)
        Pozdrawiam
        • silwer81 Re: Wredna obsluga 28.05.07, 16:46
          Sklep odzieżowy to reminiscencja sklepów z PRL-u.Dziś tam weszłam, a panie w
          ogóle nie zwracały uwagi na klientki, tylko zastanawiały się co kupić koleżance
          w prezencie ślubnym i wspominały co one dostały w prezencie, np. ta mała czarna
          segment bez szuflad, a ta blondyna wpłaciła kasę na ksiązeczkę mieszkaniową-
          tak to sobie rozprawiały miłe panie, a w sklepie panowała anarchia.
        • silwer81 zły adres taboo 28.05.07, 16:48
          Taboo jest na Placu Wojska Polskiego. Mnie akurat nie spotkało tam jeszcze nic
          przykrego.
    • astrid858 Re: sklep odzieżowy- 11 listopada 14.04.16, 13:15
      Sklep na 11 listopada w rejonach Placu Wojska Polskiego, niedaleko budki z lodami . Nie polecam! Obsługa straszna, szczególnie Pani Tereska która zjedzie klienta z góry na dół jak kogos niższej kategorii, Reszta ekspedientek to samo, zero kultury, krzycza po klientach o byle co, nie mozna nawet dotknąć butów, które mają w sprzedaży, tylko same muszą podać . Jest tam jeszcze jeden facet, którego chamstwo niczym nie odbiega. Mam wrażenie, ze to jedna wielka rodzina, która rozpanoszyła się za bardzo, nie szanują klientów, bo zawsze ich maja dużo. Sklep ma dobra lokalizajcę. Poza tym towar drogi i tandetny, ceny kilkakrotnie przewyższają te hurotwe, ktore nabywaja od chinczykow. Porazka
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka