sabina83 Re: Praca w ASK Poland 18.01.09, 19:06 Cześć też tam pracowalam .........wytrzymałam 2 lata masakra..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slonko Re: Praca w ASK Poland IP: *.centertel.pl 18.01.09, 22:46 Wszyscy narzekacie na Celinę- ja jej nie bronie, ale nie ma chętnej żeby ją zastąpić, wszystkie tylko narzekać umiecie a nic same nie robicie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Praca w ASK Poland IP: *.adsl.inetia.pl 20.01.09, 16:54 A powiedz co załatwiła przez ten okres jak są związki w zakładzie, nic a nic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slonko Re: Praca w ASK Poland IP: *.centertel.pl 20.01.09, 18:35 Jak jesteś taka mądra to sama zostań przewodniczącą a dziewczyny na pewno cię poprą i zobaczymy ile ty zrobisz dla nas! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Praca w ASK Poland IP: *.adsl.inetia.pl 22.01.09, 09:45 Ja sie tam nie pcham bo po co ,ale jak juz są to niech cos robią Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vv Re: Praca w ASK Poland IP: *.gprs.plus.pl 24.01.09, 18:54 hej moje panie dajcie sobie na luz przeciez wiecie ze nasz zaklad jest odmieny nic sie nie da zalatwic rzadza osoby ktore powiny siedziec na tasmie przechadzaja sie dumnie po hali i to wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Praca w ASK Poland IP: 81.219.42.* 26.01.09, 20:25 Też pracowałam w tej firmie i wiem że najlepiej jest narzekać i nic nie robić bo w innych firmach nie ma czasu na narzekanie...Co do pań ze związków -to jedno wielkie nieporozumienie.Nie sztuka mieć funkcję ,ale co naprawdę związki robią dla innych?To że zostają w firmach osoby które mają umowy na stałe-to jest tak wiele?A co z resztą -pójdą do następnej firmy i zostaną znów zwolnione... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hhh Re: Praca w ASK Poland IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.02.09, 18:05 Napiszcie coś ciekawego!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Praca w ASK Poland IP: *.adsl.inetia.pl 16.02.09, 07:47 COŚ CIEKAWEGO!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vvv Re: Praca w ASK Poland IP: 78.8.106.* 20.02.09, 15:12 Cześć dziewczyny ! Może powspominamy stare dobre dzieje!!! Co Wy na to? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vv Re: Praca w ASK Poland IP: *.gprs.plus.pl 21.02.09, 15:05 no i jak sie wam podobaja nastepne zwolnienia i co najgorsze to nie koniec bo w marcu bedzie powtorka rzekomo chca zrobic jiedna zmiane co wy na to Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Praca w ASK Poland IP: *.adsl.inetia.pl 22.02.09, 14:57 skąd wiesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxl Re: Praca w ASK Poland IP: *.bsb.vectranet.pl 26.02.09, 00:06 Traktowanie w Tej firmie jest niepoważne, obrywa sie za drugą osobę, niektore w niej pracujace nie powinny tam pracowac i ich sie trzyma chyba z litości, nie rozumie co tam takie osoby robia, które nic nie umieją jeszcze robią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 123 Re: Praca w ASK Poland IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.02.09, 18:52 głupoty piszesz!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gienia70 Re: Praca w ASK Poland 28.02.09, 19:00 głupoty piszesz!!! a co zazdrosna jesteś!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: Praca w ASK Poland IP: *.c160.msk.pl 28.02.09, 20:05 pracownicy przechodzący do Pinto a mają się zwolnić na własną prośbę to jest wypych ASk zakład który zwolni sam ludzi zatrudnionych na stale ma zablokowane etaty przez pół roku Pinto da im umowy na czas okreslony z dwutygodniowym wypowiedzeniem bez podania przyczyn i pa tak pozbywa się pracowników szybko bez trzy miesięcznych wypowiedzeń bez kosztów i dużą grupę ludzi 10 procent to już grupowe i odprawy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośc Re: Praca w ASK Poland IP: 217.96.110.* 28.02.09, 21:02 Nie jesteśmy w stanie zrozumieć jednej rzeczy , a mianowićie kable teraz anteny i zmacniacze przechodzą pod Pinto ! Chyba tylko tam ludzi nie zwalniają ,wręcz przejmuje to wszystko gośc któremu się opłaca to wszystko produkować ????? A W ASK SIĘ NIE OPŁACAŁO?? co tak naprawdę się w tej firmie dzieje ??? Niebawem przyjdzie i na nas kres . DROGA DYREKCJO PROSIMY O CHWILE REFLEKSJI I ZASTANOWIENA SIE NAD TYM . Jeżeli nie czujecie się na śiłach a zeby temu wszystkiemu podołać , to podajcie się do dymisji !!! Pozdrawiam . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmm Re: Praca w ASK Poland IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.02.09, 21:53 Tak! I tu masz rację. Też o tym pomyślałam i przyznaję Ci rację.To bardzo ciekawe co dzieje się w ASK a co kąbinują w/z PINTO się dopiero okaże !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vv Re: Praca w ASK Poland IP: *.gprs.plus.pl 01.03.09, 18:41 no tak ludzi w ASK pozwalniali i co sie okazuje malo ludzi nie ma kto robic czy to jest madre chyba nie pani SN dalej beszczelnie odnosi sie do pracownikow chociaz bylo zglaszane tzeba bedzie wyzej isc bo tak dalej byc nie moze ktos ja musi ukrocic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iss Re: Praca w ASK Poland IP: 78.8.107.* 01.03.09, 20:42 Koleżanko to mało powiedziane jest wulgarna używa łaciny w stosunku do pracowników i nie potrafi się zachować czy taki powinien być przelożony wobec pracownika? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Praca w ASK Poland IP: *.adsl.inetia.pl 02.03.09, 08:16 Wiecie co wam powiem i tak nic nie zdziałacie,oni się za dobrze pilnują.Dziewczyną z elektroniki sam Perma dał sŁOWO,że ich nie zwolni byle wzieły tydzień urlopu bezpłatnego i co? Ano wielkie g... Jak wróciły do pracy dostały wypowiedzenia.Już mnie nic nie zdziwi co się tyczy tego zakładu,serwus wszystkim które się jeszcze męczą w tym obozie pracy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iss Re: Praca w ASK Poland IP: 78.8.104.* 02.03.09, 15:00 Masz pewnie rację ale prawda i uczciwość zawsze będzie górą kiedys odbije się zlo na tych któży je czynią . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lo Re: Praca w ASK Poland IP: *.c160.msk.pl 02.03.09, 15:33 podpisały baranki same wypowiedzenia na własną prośbę inie mają prawa do odpraw i bezrobocia a za dwa tygodnie wypowiedzenia z Pinto.pasuje jak ulał do końca miesiąca będzie po krzyku.Ask jak by samo wypowiedziało pracę tylu osobom to by było grupowe i musieli by zapłacić minimum 6 miesięczna odprawe podać przyczynę zwolnienia osoba zatrudnionym na stałe mieli by na rok zablokowane etaty związki w Ask trzeba rozwiazac bo sie nie sprawdziły.tak pozbywa się dużej grupy pracownikow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iss Re: Praca w ASK Poland IP: *.ssp.dialog.net.pl 02.03.09, 15:55 to hamstwo nie życzę tej firmie złego choć niektóre osoby zasługują na nadzwyczajną ocenę i pozbycię się pracy jak pozbyły się jej moje kochane naprawdę kochane koleżanki . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vv Re: Praca w ASK Poland IP: *.gprs.plus.pl 03.03.09, 19:43 twierdza ze juz bedzie w ASK ok ale ja im nie wierze oni nam dopiero pokaza beda nami orac zobaczycie biale murzyny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: icc Re: Praca w ASK Poland IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.03.09, 21:47 Już orają zobaczcie tylko jak chodzi szefowa S przechodzi i tylko pogania szbciej szybciej no ja mam już togo dosyć! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1323 Re: Praca w ASK Poland IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.03.09, 21:52 Oramy oramy a szefowa to tylko szybciej szybciej nic innego S widocznie lubi się powtażać ha!ha! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika33 Re: Praca w ASK Poland IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.03.09, 21:54 Oj dziewczyny ! już przestańcie tyle nażekać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MK Re: Praca w ASK Poland IP: *.adsl.inetia.pl 04.03.09, 00:57 PRZYZNAJĘ RACJĘ MONICE33. JEST KRYZYS! WSZĘDZIE ZWALNIAJĄ LUDZI, ZWŁASZCZA W AUTOMOTIVE. ZWIĘKSZA SIĘ LICZBA BEZROBOTNYCH, A POŚREDNICTWA PRACY ZAMYKANE SĄ Z BRAKU OFERT. JA ZMIENIAŁAM PRACĘ WE WŁAŚCIWYM CZASIE I NA RAZIE NIE MARTWIĘ SIĘ , ALE GDYBYM NADAL PRACOWAŁA W ASK- TRZYMAŁABYM SIĘ TEJ PRACY RĘKAMI I NOGAMI, TAK JAK KIEDYŚ, GDY SZUKAŁAM PRACY PRZEZ ROK -I WRESZCIE ASK MNIE PRZYGARNĘŁO. TO NIE JEST ZŁA FIRMA- NAWET BARDZO DOBRA! DAŁA MI DOŚWIADCZENIE I START W ŻYCIU. WIELE ASK I JEJ PRACOWNIKOM ZAWDZIĘCZAM(ZWŁASZCZA DZIEWCZYNOM Z PRODUKCJI- GDZIE ZACZYNAŁAM)!POZDRAWIAM ŻYWIEC I OKOLICE! JEŚLI CHODZI O MNIE- DAŁA MI MOŻLIWOŚĆ ROZWOJU- A Z RĘKĄ NA SERCU ZNAJOMOŚCI NIE MIAŁAM! MYŚLĘ, ŻE KAŻDY MA SWOJE PIĘĆ MINUT! POWIEM WAM ROZSĄDNIE, ŻE PANI HR TEŻ RESPEKTUJE ODGÓRNE ZARZĄDZENIA, A NIE WŁASNE WIDZIMISIE! TO WIEM Z OBECNEJ PRACY. KOBIETA MA ZARZĄDZENIA I TYLKO WAM JE PRZEKAZUJE, NIE ROZUMIEM DLACZEGO TAK JĄ SZKALUJECIE? ROBI I MÓWI CO JEJ KAŻĄ.JEDYNE CO POWIEM TO FAKT- ZWIĄZKI POTRAFIŁY BRAĆ ODE MNIE SKŁADKI, ALE W ZAMIAN NIE DOSTAŁAM NIC! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goś+ć Re: Praca w ASK Poland IP: *.xdsl.centertel.pl 10.03.09, 19:07 Z tego co wiem to same dziewczyny podnoszą norme, więc wszyscy to wykorzystują. Jak macie pretensje to miejcie je do siebie że nie umiecie sobie szanować pracy. Teraz będziecie charatać a końcem miesiąca urlopik HA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BYŁA DO GOŚĆ VV IP: *.adsl.inetia.pl 04.03.09, 00:32 NIE ROZŚMIESZAJ MNIE-BO MI SIĘ ZROBIĄ ZAJADY! IDŹ SOBIE WYŻEJ W DOBIE KRYZYSU- NA BEZROBOCIU DOSTANIESZ OK. 450 ZŁ. A OFERT PRACY NIE MAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: DO GOŚĆ VV IP: *.adsl.inetia.pl 04.03.09, 11:04 Jask taka jest wredna SN to dlaczego nie idziecie tym wyzzej ,nie jedna pracoenica a wiecej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ask Re: DO GOŚĆ VV IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.03.09, 12:04 być może SN pomyśli nad swoim postepowaniem i zauważy że ona to nie wszystko ma szanse się poprawić!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iss Re: DO GOŚĆ VV IP: *.ssp.dialog.net.pl 06.03.09, 18:12 Lubicie czytać prasę?!To zaglądnijcie do dzisiejszej KRONIKI tam piszą na temat naszej firmy i ich finansach!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vv Re: DO GOŚĆ VV IP: *.gprs.plus.pl 06.03.09, 21:33 moje drogie dziewczyny moze w koncu pani SN przeczyta co o niej pisza i przesanie z ta swoja beszczelnoscia i chamstwem wszystkie to rozumiemy ze trzeba pracowac ale nie mozna sie nad nami znecac bo to podchodzi pod mobing i z mozna isc wyzej jak sie nic nie zmieni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roberto italia Re: Praca w ASK Poland IP: 81.219.42.* 10.03.09, 20:30 nie martwcie sie ASK bedzie zlikwidowana? GDDKI wlasnie wykupila od nas grunty i juz mamy podpisana umowe z rzadem bulgarii przenosimy tam cala produkcje>co sadze o polakach >>>>>>jestescie niekompetentni i dajecie sie manipulowac ,ale polki sa piekne szkoda mi ich >cial poland Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia12 Re: Praca w ASK Poland IP: 78.8.105.* 11.03.09, 10:20 No nareszcie mogę pogratulować !!!! Nie wiem czy mam plakać czy się mam śmiać!!!??? A czy to prawda? to sie zobaczy ! Ale miło będzie popatrzeć na SN stojącą proszącą od 4-tej nad ranem pod urzędę proszącom o zarejestrowanie się na bezrobociu HA!HA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? Re: Praca w ASK Poland IP: 88.220.92.* 11.03.09, 17:00 Chyba masz stare wiadomości . Ja słyszałam że ASK kupiło działkę na Księżycu. Trochę daleko ale podobno chińczycy robią dla nas drabinę. ZASTANÓW SIĘ ZANIM COŚ NAPISZESZ BO KTOŚ , PRZEZ POMYŁKĘ , CI UWIERZY!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Praca w ASK Poland IP: *.adsl.inetia.pl 11.03.09, 18:57 ciekawe czy to ten Roberto co go tak wywalili z ask razem z tr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: była Re: Praca w ASK Poland IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.09, 00:00 nie gadaj jak Roberto żądził to było spoko,wszyscy ważni srali w pory ze strachu,a to było dobre Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: była Re: Praca w ASK Poland IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.09, 11:59 ask to ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: była Re: Praca w ASK Poland IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.09, 23:57 roberto,ale chyba nie Stecca?to był ktoś miło powspominać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vv Re: Praca w ASK Poland IP: *.gprs.plus.pl 14.03.09, 13:45 dajcie juz spokoj automata przywiezli ludzi do pracy pzyjmowac a co do pani SN to zaczyna byc wporzadku i to jest ok w pracy ma byc wspolpraca a nie hamstwo wtedy sie uklada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia23 Re: Praca w ASK Poland IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.03.09, 12:44 i sama na nim będziesz robiła podlizywaczko ,a SN jaka była nadal taka jest.Roberto był OK! konkretny i konsekfetny.Nasz prezesik o wielu rzeczach nie wie a może by go tak oświecić!!!??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Praca w ASK Poland IP: *.adsl.inetia.pl 17.03.09, 09:55 To go oswiec a nie gadaj głupot na forum tylko to umiecie ,z tego co widze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były pracownik Re: Praca w ASK Poland IP: 81.219.42.* 19.03.09, 20:54 W tym zakładzie pisanie głupot na forum i myślenie jak się wymigać od pracy jest na porządku dziennym ,poza tym są tu równi i tacy co mają układy i mimo że niewiele potrafią -jednak ich nie zwalniają ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Praca w ASK Poland IP: 81.219.42.* 21.03.09, 21:10 piszcie o przyjęciach do ASK,bo są Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xvz Re: Praca w ASK Poland IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.03.09, 10:31 Skąd masz takie wiadomości , jak to prawdą znaczy to że zamówienia wzrosły? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vv Re: Praca w ASK Poland IP: *.gprs.plus.pl 29.03.09, 18:20 macie racjie pani SN nic sie nie zmienila ilosci maja byc a osoby do pomocy odbieraja i oczywiscie inni za to kase zgarniaja podwyzki tez chca a my ludzie co zapierdykamy to co mamy siedziec po cichu i robic rece bola prezes pzerwy odbiera i my szare pracowniki nie mamy tej pzerwy ale za to lider poszedl zapalic bo im wolno tak tez byc nie moze nie ma pzerwy dla nikogo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ABV Re: Praca w ASK Poland IP: 78.8.107.* 29.03.09, 19:16 A co Sabina N. to niby przerw sobie nie robi!!!!.Kiedy tylko może to chodzi na papierosa czaji się jak kot a jak przechodzi po chali to czuć od niej fajkami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BMW Re: Praca w ASK Poland IP: *.adsl.inetia.pl 30.03.09, 22:17 Gość portalu: ABV napisał(a): > A co Sabina N. to niby przerw sobie nie robi!!!!.Kiedy tylko może to chodzi na > papierosa czaji się jak kot a jak przechodzi po chali to czuć od niej fajkami > . Z TAKĄ ORTOGRAFIĄ- CIESZ SIĘ, ZE MASZ PRACĘ CHOCIAŻ W ASK! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pracownik Re: Praca w ASK Poland IP: *.bielskobiala.vectranet.pl 01.04.09, 17:42 No racja Zabierają pomoc przy najgorszych głośnikach i pania S.N to bawi , bo Ona oczywiście musi miec ilości no bo przecież premie dostali za nasze jeba ... i liderzy też dostali ... Nic nie jest ważne tylko jeb.. na zjeban... maszynach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MK Re: Praca w ASK Poland IP: *.adsl.inetia.pl 06.04.09, 01:50 > No racja Zabierają pomoc przy najgorszych głośnikach i pania S.N to bawi , bo > Ona oczywiście musi miec ilości no bo przecież premie dostali za nasze jeba ... > i liderzy też dostali ... Nic nie jest ważne tylko jeb.. na zjeban... maszynach Jak Ci się nie podoba to się zwolnij!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Odważna Re: Praca w ASK Poland IP: *.adsl.inetia.pl 06.04.09, 02:01 Ludzie! Umiecie tylko narzekać i oczerniać! Co się z Wami dzieje?! Coś mi się nie podoba- zwalniam się i idę tam, gdzie mnie docenią. To takie trudne? Opisujecie szefów zmiany, liderów w negatywach, a zamieńcie się z nimi!To tacy sami ludzie jak Wy, którzy chcą zarobić na rodzinę. Mają większe stawki, bo większą odpowiedzialność. Z góry dyrektywy, których muszą się trzymać. To nie przedszkole. Ktoś uważa, że nie jest doceniany, że stać go na więcej- idzie dalej. Pozbawiona sensu jest postawa narzekania i oczerniania. Odpowiedz Link Zgłoś
gorczyca2222 Re: Praca w ASK Poland 10.11.09, 12:28 Gość portalu: Odważna napisał(a): > Ludzie! Umiecie tylko narzekać i oczerniać! Co się z Wami dzieje?! Coś mi się > nie podoba- zwalniam się i idę tam, gdzie mnie docenią. To takie trudne? > Opisujecie szefów zmiany, liderów w negatywach, a zamieńcie się z nimi!To tacy > sami ludzie jak Wy, którzy chcą zarobić na rodzinę. Mają większe stawki, bo > większą odpowiedzialność. Z góry dyrektywy, których muszą się trzymać. To nie > przedszkole. Ktoś uważa, że nie jest doceniany, że stać go na więcej- idzie > dalej. Pozbawiona sensu jest postawa narzekania i oczerniania. Chociaż jestem zwykłym pracownikiem tej firmy i wiele mogłabym tutaj napisać,ale to co zacytowałam,podpisuję się pod tym:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ABV2 Re: Praca w ASK Poland IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.04.09, 18:02 Owszam w artagrafi ta jestam najlapsza przyznojem mem tylka padstawowka skańczane ze ta maom wakat w ASK !!! A Ty chyba też pracując w ASK!!! masz tylko podstawówkę skończoną!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Była DO ABV2 IP: *.adsl.inetia.pl 06.04.09, 01:43 Gość portalu: ABV2 napisał(a): > Owszam w artagrafi ta jestam najlapsza przyznojem mem tylka padstawowka skańc > zane ze ta maom wakat w ASK !!! A Ty chyba też pracując w ASK!!! masz tylko p > odstawówkę skończoną!!! Muszę Cię rozczarować, gdyż nie pracuję już w ASK, choć miło wspominam koleżanki z firmy, a po podstawowej szkole ukończyłam jeszcze Studium Nauczycielskie i studia na wydziale Zarządzania i Marketingu. Mimo tego swoją karierę rozpoczęłam od linii produkcyjnej i z całą pewnością nie narzekałam tak jak Ty!I nie obrażaj ludzi z wykształceniem podstawowym, gdyż z pewnością ortografię znają! Odpowiedz Link Zgłoś
1.ma Re: DO ABV2 13.04.09, 08:06 Na te studia na pewno nie zarobiłaś w ASK na linii produkcyjnej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: DO ABV2 IP: *.adsl.inetia.pl 13.04.09, 09:43 Są jeszcze darmowe studia - dzienne, zresztą studiowanie zaoczne lub wieczorowo wcale nie jest kosztowne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vv Re: DO ABV2 IP: *.gprs.plus.pl 14.04.09, 20:18 no moje drogie wy sobie studiujcie co chcecie ale premie i tak dostana liderzy za to nasza norme bo ktos to chyba robi czyli my pracownicy no coz my nie dostaniemy nic bo my nie zaslugujiemy naszym zacnym obowiazkiem jest siedziec po cichu i pracowac a jak cos komus powiesz za chwile jest doniesione i tak to wszystko niestety wyglada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BYŁA Re: DO ABV2 IP: *.adsl.inetia.pl 16.04.09, 22:06 "no moje drogie wy sobie studiujcie co chcecie ale premie i tak dostana liderzy za to nasza norme bo ktos to chyba robi czyli my pracownicy no coz my nie dostaniemy nic bo my nie zaslugujiemy naszym zacnym obowiazkiem jest siedziec po cichu i pracowac a jak cos komus powiesz za chwile jest doniesione i tak to wszystko niestety wyglada" KOLEŻANKO! TO JEST WŁAŚNIE WYŚCIG SZCZURÓW! OBUDŹ SIĘ! "KAŻDY ORZE JAK MOŻE!" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BYŁA Re: DO ABV2 IP: *.adsl.inetia.pl 16.04.09, 22:01 "Bielsko-Biała Re: DO ABV2 Autor: 1.ma 13.04.09, 08:06 Dodaj do ulubionych Skasujcie Odpowiedz Na te studia na pewno nie zarobiłaś w ASK na linii produkcyjnej." -ZGADZA SIĘ. DO ASK PRZYSZŁAM JUŻ PO STUDIACH I PRACOWAŁAM NA LINII, "NA KLEJACH", RĘKAWICZKI PRZYKLEJAŁY MI SIĘ DO RĄK. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Była Justa Re: DO ABV2 IP: *.ssp.dialog.net.pl 18.04.09, 00:00 Całe szczęście że nie w porównaniu do Ciebie nie byłam nawet myślami na kleju!!!Praski to moja specjalność była bo w chwili obecnej nie pracuje w ASK a szkoda bo wiąże z tą moją pracą dobre wspomnienia , ale niestety czytając te fora wysnówam złe myśli ....cosię tak złego musiało wydżyć że tak złe macie dziewczynyny spojrzenie na ten zakład może nie tylko ale bardzie Wy zaniedługo się pozagryzacie!!!.Pamiętam czasy za Ste... były wymagania ale nie było nigdy tak jak jest teraz co się porobiło bądzcie dziewczyny ludzmi a nie wrogami!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: DO ABV2 IP: 81.219.42.* 24.04.09, 20:36 pracowałam w ASK rok i dziwię się że aż tyle wytrzymałam w tym zakładzie ...Bo z tego co czytam na Forum to dziewczyny robicie się coraz gorsze,żal mi Was.Obecnie mam pracę w mniejszej firmie gdzie nie oceniają lizusostwa tylko ile wkładasz zaangażowania i sił w pracę i wiecie co? Dużo lepiej się czuję ,a Wam życzę -dajcie se na luz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: Była Justa IP: *.adsl.inetia.pl 28.04.09, 21:52 JA ZACZYNAŁAM OD ZERA I DOBRZE, NABRAŁAM SZACUNKU DO PRACY! ALE TERAZ MAM POZYCJĘ I ODPOWIEDNIE WYNAGRODZENIE. A TY CO ROBISZ PO TYCH PRASKACH? WĄTPIĘ, ŻEBYŚ ZAROBIŁA CHOĆ 1/6 TEGO CO JA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: była Re: Była Justa IP: *.ssp.dialog.net.pl 19.05.09, 21:49 Pozdrawiam wszystkich serdecznie> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Heja!!! Pozdrowienia!!! IP: *.ssp.dialog.net.pl 19.05.09, 21:53 Dobrze wspominam ten zakład fajna praca personel też super!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były pracownik Re: Pozdrowienia!!! IP: *.adsl.inetia.pl 21.05.09, 13:45 powiem wam tylko 3 słowa pisałem wam 100 razy po co tam pracujecie jak wam tam żle???? ja tam pracowałem i powiem jedno z wpaniałymi ludzmi sie tam poznałem pracowało mi sie tam fajnie klimaty i wogóle ok a zarobki ?? hmm mało płacili ale PŁACILI pracowaliscie kiedys 3 miesiące bez wypłaty??? szanujcie panie i panowie to co macie to przyjdzie czas to zapłaczecie za ASK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były Re: Pozdrowienia!!! IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.05.09, 22:23 Jesteś stuknięta jak nie wiem co!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
star8 Re: Pozdrowienia!!! 31.05.09, 09:12 Podwyżki by dali a nie mydlili oczu sobotami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vv Re: Pozdrowienia!!! IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 23.05.09, 22:14 no no cos sie zaczyna dziac od czerwca bedziemy robic soboty pierwsza i druga zmiane i nawet ludzi beda sciagac do pracy czyli jest dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: była Re: Pozdrowienia!!! IP: 81.219.42.* 25.05.09, 21:04 wrócić a za kilka tygodni może zwolnią a może trzeba będzie podlizywać się i kopać pod kimś dołki jak Słoneczko? bez przesady,żenada Odpowiedz Link Zgłoś
1.ma Re: Pozdrowienia!!! 30.05.09, 15:12 Jak będą zapisywać na sobotę,to wtedy uwierzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: była Re: Pozdrowienia!!! IP: *.adsl.inetia.pl 30.05.09, 17:39 dziewczyny zabierajcie sie stamtąd jak najszybciej bo bedzie jeszcze gorzej ja odeszłam i wcale nie żałuje najgorzej jest podjąc ten krok ale zobaczycie ze potem nie będziecie tego żałowac ja odeszłam i teraz pracuje w fabryce w której nikt nikogo nie sciga nie pogania nie ma żadnych norm po hali chodzimy sobie z papierosem w ręce i zarobki 2 razy wyższe niz u was naprawde zobaczycie jak z waszego zakładu włosi niedługo zrobia obóz pracy bo juz duzo nie brakuje pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Gość: była IP: *.adsl.inetia.pl 30.05.09, 17:39 IP: *.adsl.inetia.pl 31.05.09, 23:50 CIEKAWA JESTEM GDZIE JEST TEN EDEN BEZ PRZEPISÓW BHP, ŻE CHODZISZ SOBIE Z PAPIEROSEM?CHYBA, ŻE PRACUJESZ W FIRMIE TYTONIOWEJ I TESTUJESZ NOWE MARKI!ROZUMIEM, ŻE DZIAŁU JAKOŚCI TAM NIE MA! REASUMUJĄC NIE POLECAM TWOJEJ FIRMY!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haha Re: Gość: była IP: *.adsl.inetia.pl 30.05.09, 17: IP: *.adsl.inetia.pl 01.06.09, 16:36 haha normalnie idiotka wyrwana żywcem z życia idiotka :)) niewiesz gdzie pracuje a nie polecasz mojej firmy hahahahaha przeczytaj to co napisałas hahahaha lluuddziiieee co to za debil tak sie składa ze bh-owiec to wporządku gość i ma w nosie przepisy bo jest czlowiekiem a nie jednostką pokroju hitlera a jakosc gó... ma do palenia na hali bo to co robimy to praca nie wpływająca na warunki atmosferyczna głupia jednostko ten klej chyba do reszty ci mózg przerzarł Odpowiedz Link Zgłoś
1.ma Re: Gość: była IP: *.adsl.inetia.pl 30.05.09, 17: 01.06.09, 21:20 I...wtedy się obudziłaś... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były pracownik Re: Gość: była IP: *.adsl.inetia.pl 30.05.09, 17: IP: 81.219.42.* 01.06.09, 21:31 Czysta żenada-jeśli ktoś chce dobrze doradzić to lepiej go skrytykować i wyszydzić,bo przecież ASK jest idealne ,a inne firmy nie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: była Re: Gość: była IP: *.adsl.inetia.pl 30.05.09, 17: IP: *.adsl.inetia.pl 02.06.09, 16:15 nie dziw sie bo pewnie ta M co napisała post wczesniej to jeden z tych nierobów z biura który awansował z tasmy do biura ma 8 klas i teraz wyżej sra niz dupe ma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Gość: była IP: *.adsl.inetia.pl 30.05.09, 17: Aut IP: *.adsl.inetia.pl 03.06.09, 22:41 TAK SIĘ SKŁADA, ŻE NIE BYŁAM NIEROBEM Z BIURA, WIĘC MNIE NIE OBRAŻAJ!KIEDY ZACZYNAŁAM PRACĘ W ASK BYŁAM PO STUDIACH, ALE NIE POGARDZIŁAM PRACĄ NA TAŚMIE-TRZEBA Z CZEGOŚ ŻYĆ! POZNAŁAM SUPER DZIEWCZYNY Z LINII, KTÓRE MNIE NAUCZYŁY PRACY I KTÓRE SZANUJĘ -JESTEŚMY W KONTAKCIE. POTEM BYŁAM AUDYTOREM( DALEJ PACHOŁKIEM ZA MARNE GROSZE-1100 NETTO).POTEM POSZŁAM W DIABŁY I WRESZCIE MOGŁAM SIĘ WYKAZAĆ TYM CO ZDOBYŁAM W PRACY I SZKOŁĄ!PRACOWAŁAM NA WSZYSTKICH ZMIANACH, PYTAJ IKONY ASK O MNIE(ŻEBYŚ ZROZUMIAŁA- STARE PRACOWNICE, ZWŁASZCZA Z KONTROLI!)A TWOJE TEKSTY ŚWIADCZĄ, ŻE MÓJ PIES MA WYŻSZĄ INTELIGENCJĘ!SKAZANA JESTEŚ NA BYCIE I.....Ą! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: była Re: Gość: była IP: *.adsl.inetia.pl 30.05.09, 17: IP: *.adsl.inetia.pl 02.06.09, 17:26 i jeszcze jedno dziewczyny nie dajjcie sobie grożic ze zabiorą wam przerwe 10cio minutową bo nie maja takiego prawa chyba ze główną przerwe przedłużą do 30minut tyle jest ustawowo przewidziane przy 8 godzinnym systemie pracy i za skarby niewierzcie w to ze tą przerwe 10cio minuutową dają wam z dobrej woli to sie wam należy zgodnie z przepisami pracowniczymi Odpowiedz Link Zgłoś
jadwigafijak Re: Gość: była IP: *.adsl.inetia.pl 30.05.09, 17: 03.06.09, 22:25 Czytam te wypowiedzi i jestem przerażona.......Pracowałam w tej firmie kilka lat, znam ją od a do z.....Większego bałaganu,wykorzystywania pracownika ponad siły i dorabiania fałszywej ideologii do prawa pracy nie widziałam......A obóz pracy to już tam jest dzięki Wam drogie panie, bo same podnosiłyście normy i jeździłyście jedna po drugiej jak któraś się nie wyrabiała......Weźcie tylko pod uwagę głośniki, gdy firma powstawała 10 lat temu normy było 1000, a w tej chwili w granicach 4000 na zmianę na linii, pozostało Wam sobie na forum tylko ponarzekać na zarobki, bo zbyt rewelacyjnie za tą harówkę ponad siły Wam nie płacą.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były pracownik Re: Gość: była IP: *.adsl.inetia.pl 30.05.09, 17: IP: 81.219.42.* 11.06.09, 19:42 zgadzam się w 100% z tym że taką sytuację i takie normy same sobie stworzyłyście a teraz nic Wam nie zostało jak ponarzekać na forum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M jadwigafijak IP: *.adsl.inetia.pl 18.06.09, 23:00 Masz świętą rację!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pasta audi 80 jadwigafijak ma rację i mówi ładnie to co ja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.09, 18:08 określę jak TEMAT PT "KTO NASRAŁ I ROZMAZAŁ".Cieszę się ze nikt od nas nie pracuje w ask,dlatego że po tym co tu czytam robią tam same matoły,połowa zniszczona psychicznie,druga polowa to jebn&*(* konfidenci!!!Nie wspominając o spirali nienawiści którą tu nakręcacie,gorzej niż dzieciaki w piaskownicy. JESTEŚCIE WSZYSCY PORĄBANI <ASK> WEŹCIE SIĘ ZWOLNIJCIE I IDŹCIE UTOPIĆ DO RZEKI.GDZIE WAM BĘDZIE BIEDNI LUDZIE LEPIEJ??NAUCZENI ŻYĆ W SWOIM TANDETNYM ŻYCIU GRYZIECIE SIĘ O BYLE NIC,BYLE KOWALSKIEMU PRZYWALIĆ NA FORUM I PODPISAĆ SIĘ KRZAKLEWSKI.NO DEBILE ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: jadwigafijak ma rację i mówi ładnie to co ja IP: *.adsl.inetia.pl 21.06.09, 22:23 PRZYZNAJĘ CI RACJĘ!!!!!!!!!!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: star8 Re: jadwigafijak ma rację i mówi ładnie to co ja IP: *.wilan.pl 22.06.09, 19:04 bardzo dobrze na pisalo popieram ja w 100 % Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M.K. Oferta IP: *.adsl.inetia.pl 20.08.09, 20:31 cd.W sprawie pracy zapraszam na stronę agapa-electronics.pl/pl/o_firmie.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M.K. PRACA IP: *.adsl.inetia.pl 03.11.09, 21:41 GDYBY KTOŚ CHCIAŁ ZMIENIĆ PRACĘ, TO CZEKAM NA C.V.. KONTAKT PARĘ POSTÓW NIŻEJ. POZDRAWIAM! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vv Re: DO ABV2 IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 25.06.09, 18:55 czesc dziewczyny wyobrascie sobie jaka dzisiaj byla jadka w pracy nasza kolezanka publicznie powiedziala WK prawde ze nic nie robi tylko spaceruje z telefonem a ta jak male dziecko poleciala sie pozalic Prezesowi a natomiast pani BS na zebraniu nie odezwala sie ani slowem tak jagby nie byla pania Koordynator tylko giermkiem pani KW a co do zwolnien w pracy to z pewnoscia i tak nastapia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: DO ABV2 IP: *.adsl.inetia.pl 29.06.09, 19:28 Pani KW pracowała w tym zakładzie od początku, swoją pracą i zaangażowaniem zasłużyła na stanowisko, które piastuje. Znam Ją bardzo dobrze i popieram, mimo, iż wybrałam inną drogę niż ASK. Ale zazdrość nieudaczników towarzyszy jej nadal jak widzę. Zaczynała od zera, ale wybiła się dziewczyna! Nikt nie zna tej firmy jak Ona,angażuje się 100% w pracę, aby ASK nadal dobrze funkcjonowało i to nawet dla Was! Dajcie sobie spokój, bo nie dorastacie Jej do pięt!!!!!!!!!!!!Buonafortuna KW!!!!!!!!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: była Re: DO ABV2 IP: *.ssp.dialog.net.pl 18.08.09, 23:02 Cześć dziewczyny ! co słychać ?,jak się macie. Pozdrawiam cały personel oraz Panią Sabinkę!1! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M.K. Oferta IP: *.adsl.inetia.pl 20.08.09, 20:18 Hej! Szukam kilku młodych dziewczyn do pracy na produkcję za 1200 zł netto w branży automotive, w Bielsku(Wapienica).Dlaczego piszę akurat na tym forum? Bo wiem, że dziewczyny z ASK są dobre.Dałam ogłoszenie do Pośredniaka,ale chętne nie mają doświadczenia na produkcji.Zainteresowanym podaję nr (033)8161650, od 9.00 do 17.00. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: srar8 Re: co słychać? IP: *.wilan.pl 26.08.09, 08:06 co raz gozej ciagle biezemy bezplatne urlopy nie ma miesiaca ze by nie bylo jakiegos bezplatnego dnia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M.K. Re: co słychać? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.09, 11:56 Zapraszam do mnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M.K. Re: co słychać? IP: *.adsl.inetia.pl 11.09.09, 19:04 Niniejszym pragnę zakończyć już rekrutację, niezdecydowanym już dziękuję, a zatrudnionych pozdrawiam!! Odpowiedz Link Zgłoś
jadwigafijak Re: co słychać? 23.09.09, 21:55 pewno kolejna firma bazująca na wyzysku pracowników i krzywdzie ludzkiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M.K. DO jadwigafijak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.09, 16:42 ZAPYTAJ PRACOWNIKÓW! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mira Re: DO jadwigafijak IP: *.StrefaWiFi.kolnet.eu 28.09.09, 16:39 Witam.Jak się nazywa ta firma w tej Wapienicy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Re: DO jadwigafijak IP: *.StrefaWiFi.kolnet.eu 28.09.09, 16:47 Pozdrawiam wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: star8 Re: DO jadwigafijak IP: 217.96.121.* 01.10.09, 18:13 to skandal dzis odebrali nam przerwe 5 minutowa to jakies nie porozumienie co sie wyrabia w tej firmie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M.K. do Miry IP: *.adsl.inetia.pl 01.10.09, 18:20 Jak poczytasz starsze posty to się dowiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l.b Re: do Miry IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.10.09, 21:07 jestem pracownikiem dość długo by powiedzieć że to co sie dzieje teraz to kpina ale jak może być inaczej skoro władzę przejeły dwie panie k.w i b.s jedną panią to nawet awans uzdrowił..... a prezes no cóż boi się nawet wyjść do pracowników i wysyła na zebranie swoje pieski sam sprawdzając i nasłuchując za krzaczka reakcji pracowników za chwilę dojdzie do tego że zostaną tam same emerytki a wtedy zobaczymy kto na tych wszystkich w biurach zapracuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kj Premia IP: 88.220.92.* 01.10.09, 21:49 Czy ktoś wie co się stało z premią za obecnośc tą półroczną? podobmo ją związki zlikwidowały? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jola Re: Premia IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.10.09, 20:00 Co z naszą premią!!!Ponoć bony mają przywrucić ciekawe co jeszcze pozmieniają.My chcemy podwyżkę!!! .Słyszałam ze dużo osób chce odejść do tej firmy w Wapienicy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Premia IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.10.09, 20:02 Zapraszam wszystkich zainteresowanych do ITONA w Wapienicy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KJ Re: Premia IP: 88.220.92.* 03.10.09, 22:41 Teraz podobno celina żądzi całą firmą !!! Podobno nigdy nie miała premi bo ciągle siedzi na l4 to zmieniła regulamin!!! nie ma rady na nią??????? Wapienica czeka! nawet podobno w pewpinto były podwyrzki!!! SKANDAL!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Premia IP: 78.8.106.* 04.10.09, 09:57 Pani Celina to tylko o sobie myśli a nie o pracownikach a związki z Panią Celiną to jedna bzdura.Czy ktoś słyszał ale oficjalnie o nowym regulaminie tworzą się nowe reguły o których jak masz czas to poczytać można na tablicy żekomo jest wywieszony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: star8 Re: Premia IP: 217.96.121.* 05.10.09, 11:36 na Celine jest sposób trzeba napisac petycje i zeby podpisały ja osoby kture mają dość tej Pani i jej nic nie robienia dla pracowników, w koncu za to bierze pieniadze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kj Re: Premia IP: 88.220.92.* 05.10.09, 19:47 Jak tylko taka petycja będzie to daj znać. Widziałyście jak Szef zareagował na to co zrobiła? Zebrania , premia , głosowanie ... SUPER ! TAK TRZYMAĆ! Wiedziałam że tak tego nie zostawi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: star8 Re: Premia IP: 217.96.121.* 06.10.09, 10:55 w końcu zaczęło się coś dziac w tej firmie i bardzo dobrze. Niech sobie nie myślą ze dalej będą nas wykozystywaća A my będzemy cicho siedzec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jury Re: Premia IP: *.ssp.dialog.net.pl 06.10.09, 15:27 oj!szykuje się szykuje!!!Cisza przed burzą!!!Zobaczycie co stanie się jak nie ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M.K. Re: Premia IP: *.adsl.inetia.pl 06.10.09, 22:55 Wiecie co Wam powiem moje Drogie, że z własnego doświadczenia wiem, że związki zawodowe w ASK to śmiechu warta kpina przez duże K!Ale jest przewodniczący związków Podbeskidzia Pan Tyrna www.solidarnosc.org.pl/bbial/, a tu można wysyłać skargi na przewodniczącą, jeżeli uważacie, że spółkuje z Zarządem przeciw swoim członkom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: str8 Re: Premia IP: 217.96.121.* 08.10.09, 09:13 to moze napiszemy taka skarge ze w ask związki nic nie robią dla pracownikow w ręcz przeciwnie jeszcze utrudnija Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kj Re: Premia IP: 88.220.92.* 09.10.09, 22:19 To spisek solidarności i zarządu!!!!!! Nic nie dostaniecie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M.K. Re: Premia IP: *.adsl.inetia.pl 10.10.09, 23:54 NIE MA LUDZI MOCNYCH!SĄ TYLKO ŹLE TRAFIENI!!NIKT NIE MOŻE BYĆ BEZKARNY- NA KAŻDEGO JEST SPOSÓB! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Premia IP: *.xdsl.centertel.pl 12.10.09, 18:37 Cześć tak czytam te wasze posty i nie mogę powstrzymać łez ze śmiechu. Kobiety biura robia z wami co chcą wy się tu wyzywacie jakieś żale piszecie, a biura kożystają. Koleżanka mowiła mi co wam zaproponowal prezes, aż brzuch mnie rozbolal ze śmiechu. Wykorzystają was ile się da a kasę to zobaczycie tylko na chwilę. Juz szykują zwolnienia, ale jak się chcecie zabijać o parę groszy to wasza sprawa. HA HA HA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M.K. Re: Premia do Gość: gość IP: *.adsl.inetia.pl 13.10.09, 21:49 Pisze się- korzystać, nie - kożystać! Wstyd! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sprytna Re: Premia do Gość: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.09, 19:02 witam. Słyszałam ze ma być na produkcji spora podwyżka od stycznia. Tak nie będzie premii półrocznej ale za to bedzie co miesiąc premia do wypłaty 300zl(produkcyjna)+400zl(obecnościowa)+od50do200(stażowa).. Sumując ze stawka 1250zl to daje ponad 2000bruto dla osób ktore pracuja najdłużej(czyli tez i dlamnie:)). Ale najwazniejsze jest to ze te pierdzistołki z biura nic nie dostana a połroczną premie stracą:)!!!!! Wiec mozna powiedzieć ze robia na nasze premie:) Za taka stawke to moge pracować!!!! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Premia do Gość: IP: *.xdsl.centertel.pl 14.10.09, 20:38 Mylisz się oni ja bedą mieli, pani N kazała biurą też głosować. wszystko to bylo robione pod nich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: Premia do Gość: IP: *.adsl.inetia.pl 14.10.09, 20:44 A ŁYŻKA NA TO- NIE MOŻLIWE! ISTNE SINCE-FICTION KOLEŻANKO! DLA MNIE, TO CO PISZESZ, TO CZYSTA PROPAGANDA, ALE NIE WIEM KOGO? "STATEK TONIE, A TY NAPAWASZ LUDZI NADZIEJĄ, ŻE WODA SIĘ SAMA WYPOMPUJE I DOPŁYNĄ DO WYSPY SKARBÓW" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spryt Re: Premia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.09, 08:02 Słyszałam z pewnego źródła ze premia będzie!! Od stycznia 2010 będzie wypłacana!! ASK ma podpisane umowy na długie lata z odbiorcami i produkować musi!!A jak tu produkować jak ludzie z produkcji uciekają..(z biura nikt nie ucieka a to dziwne)!! Muszą podnieść zarobki!! Już nawet na podwalu podnieśli im premie.. Pisze to co wiem i nie chce siać żadnej propagandy.. A w biurze było głosowanie czy chca bony na swięta:) Podobno sienie zgodzili ale i tak dostaną:) Po 50zl dostana:) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Premia IP: *.adsl.inetia.pl 18.10.09, 10:09 Z skąd masz takie wiadomości ze dostaniesz 800 zł wiecej , szybciej mamuta wykopiesz jak to dostaniesz ale jak w to wiezysz to powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Premia do Gość: IP: 88.220.92.* 15.10.09, 21:51 No chyba Ci się coś pojebało :) Nagle zaczęli pieniądze rozdawć - głupia c.pa z ciebie ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość!!! Re: Premia do Gość: IP: *.ssp.dialog.net.pl 17.10.09, 19:28 Wszyscy jesteście pokopani coś z tymi zerami nie tak!!! poj...!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SSAQ!!! Re: Premia do Gość: IP: *.ssp.dialog.net.pl 17.10.09, 19:28 popier...-oleni!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: str8 Re: Premia do Gość: IP: 217.96.121.* 21.10.09, 09:08 wiem ze ludzą odbija palma ale troche kultury by sie przydało Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Premia do Gość: IP: 78.8.107.* 21.10.09, 19:10 No właśnie kultury brakuje >>> szm e ze wsi tak wiem z bykami tylko ze wsi pisć z bykami potrafią Wiem to bo sama jestem ze wsi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re:aga IP: *.adsl.inetia.pl 22.10.09, 20:51 Dobrze piszesz-koleżko!To głupia propaganda, ale kogo konkretnie? A od kiedy, to ludzie ze wsi są gorsi od tych z miasta? Szkoła jest jedna! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sprytna Re: Premia do Gość: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.09, 22:30 Ale wy wszystkie jesteście poj.bane!!! Wystarczy mieć tylko sprytnego męża i wejść na serwer ASK. Tam jest nowy regulamin i pisze jakie bedą premie!! Ale widzę ze puste z was są ci...ka wiec ta podwyżka wam sie nie należy!! Ciekawi mnie tylko które idiotki z hali pisza takie pierdoły.. Nic nie wiedzą ale oczywiście mądrzejsze od radia!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: solidarna Re: Premia do Gość: IP: 88.220.92.* 29.10.09, 22:00 Słyszałam że mają zwalniać w pierwszej kolejności ze związków bo nie ma zamóweń! Czy to prawda? Chyba się wypiszę bo zawsze we plotkach jest troche prawdy.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tak Re: Premia do Gość: IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.11.09, 18:17 związki są zagrożone dlatego się wypisałasm teraz mi dziękują kocham tę pracę dlatego ...WOLNOŚĆ!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kj Re: Premia do Gość: IP: 88.220.92.* 05.11.09, 17:59 Ile osób zostało w związkach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdziwiona Re: Premia do Gość: IP: 82.177.50.* 07.11.09, 18:57 co za bzdury Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: życzliwa Re: Premia do Gość: IP: 77.252.190.* 09.11.09, 17:01 a wiecie co?ja wam życzę tej premii...i jak się wcześniej tam nie pozabijacie to na pewno ją dostaniecie... Odpowiedz Link Zgłoś
gorczyca2222 Pozdrawiam serdecznie! 10.11.09, 13:02 Witam wszystkich.Ja pracuję w tej firmie od 10 lat.Gdy przyszłam do zakładu w Mikuszowicach,hala była stara,było tak zimno że przy taśmie siedzialyśmy w kurtkach i rękawiczkach.Zamarzał klej,lało się z dachu.WC było tylko jedno na tyle ludzi!!!A zarobki były marniutkie(moja 1 wypłata to 370 zł) Ale wiecie co w tym było najlepsze,to że można było na wszystkich liczyć.Bez względu na pozycję na jakiej się ludzie znajdowali.Z TEJ PENSJI TRZEBA BYŁO OPŁACIĆ DOJAZD I ŻYĆ!Dziś moje koleżanki macie wszystko,ciepłą hale,ciepłą wodę,wc tak jak się należy.Powiedziałabym że warunki jak w mało której firmie,ale to wciąż mało!!!Narzekacie na normy,ale sami jesteście temu winni.Wg.mnie 4000 to też przesada,ale kogo to obchodzi?Jak to ktoś powiesział"to wyścig szczurów"Poza tym ja chodzę do pracy nie po to by stale narzekać,gadać o byle bzdurach i plotkowac jak przekupki na targowisku.Pracuję po to by utrzymać rodzinę(mam po 10 latach 1200zł)A jeśli tak wam jest żle,to nowy rynek pracy czeka.Tylko nie wiecie sami czy gdzieś indziej pozwolą wam na to co w ASK.POZDRAWIAM:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jedna z wielu Re: Pozdrawiam serdecznie! IP: 91.198.94.* 10.11.09, 16:21 Wielu z pracowników ASK chciało"tylko"utrzymać rodzinę i nie narzekało a jednak nie pracują już bo zostali wygryzieni przez osoby które nadal pracują.Bo gdyby nikt nie ryzykował i nie odzywałby się że żle i mała wypłata(co życzliwi donosili do biura a potem taka osoba szła do zwolnienia) to Twoja wypłata nadal wynosiłaby te 370 zł.a Ty nadal zastanawiałabyś się za co tą rodzinę utrzymasz.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
gorczyca2222 Re: Pozdrawiam serdecznie! 12.11.09, 11:12 Dziewczyny,rozumiem wszystko,tylko nie to że Wy co do jednej jesteście tak przekonane do tego,że ten co pracuje w ASK "od zawsze"musiał poprostu kogoś wygryść!To absurd!!!Wiele z moich koleżanek które przyjmowały sie razem ze mną,nadal pracuje i nie narzeka tak jak te,które przyszły zaledwie parę lat,czy też parę miesięcy temu.(Zaznaczam,że nie mam nikogo znajomego w tej firmie,żadnych układów jak Wy to mówicie,pracuję na lini prod.jako zwykły pracownik)Zapamiętajcie sobie tylko jedno.Gdziekolwiek byście nie poszły z Waszymi wymaganiami(dotyczy to większości w tym zakładzie)zawsze będzie żle!!!Bo jak nie niskie wynagrodzenie,to znowu trzeba harować jak wół.Zawsze trzeba na coś kobiety ponarzekać taka też rola kobiety w życiu!!!Może poprostu zastanówmy sie nad samym sobą,i nie próbujmy uszczęśliwiać kogoś na siłę,bądz też zmieniać.Dziewczyny trzymajcie sie razem,bo inaczej wszystkie z biegiem czasu się pozagryzacie!!!Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M.K. Re:gorczyca2222 IP: *.adsl.inetia.pl 17.11.09, 18:30 Masz rację! W mojej firmie dziewczyny same sobie podnoszą normę. Jedna zmiana chce być lepsza od drugiej, choć premii za to nie mają żadnej. Dziwnie, absurdalne zjawisko, nieprawdaż? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kancia34 Re:gorczyca2222 IP: *.xdsl.centertel.pl 24.11.09, 13:12 witajcie pracuje tam od niedawna ale widze że same dziewczyny sobie utrudniają prace bo fakt że same normy podnoszą głupsze niz ustawa przewiduje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :( Re: Premia do Gość: IP: *.adsl.inetia.pl 29.11.09, 19:57 No tak a pani od związków daje fotki na N.K i zadowolona zamiast naprawić to co zepsuła no ale Andrzejki ważniejsze:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: star8 Re: Premia do Gość: IP: 217.96.121.* 02.12.09, 09:44 W koncu sie doczekaliśmy Pani ze związków dostala wczoraj nagrode od pracowników za prowadzenie tych niby Związków Zawodowych.Bravo dzewczyny ino tak dalej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M.K. PRACA IP: 77.255.74.* 03.12.09, 20:41 POTRZEBUJĘ JESZCZE DWÓCH DZIEWCZYN, KONTAKT I WARUNKI NIŻEJ PODAŁAM. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karol Re: Premia do Gość: IP: *.xdsl.centertel.pl 04.12.09, 18:38 co wy sie tak czepiacie związkow trzeba sie zapisac i zmienic wszystko a nie pisac na forum wszyskie mądrują a żadna sie nie odezwie same do siebie musicie miec pretensje ,pani ktora była ostatnio na zebraniu to myślicie że skąt sie wzieła sama sie domyśliła że ma do nas przyjśc pomyślcie przecież ktoś ją oto poprosił, a kto inny jak nie związki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: star8 Re: Premia do Gość: IP: 217.96.121.* 06.12.09, 18:58 co ty nie powiesz grunt sie jej pali pod nogami i tyle nagle sie zjawia PANI WANDA która niby ma złatwić wszystkie sprawy Śmiechu warte to wszystko , bo to nam tylko zostało Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karuzela Re: Premia do Gość: IP: *.xdsl.centertel.pl 07.12.09, 11:38 jak tak będziecie robic to w tym zakładzie nigdy nie bedzie dobrze .Wystarczy sobie popatrzec na sprawie z soboty więkrzosc muwi nie podpisywac urlopuw a te ciemne kobiety po zebranu sie przestraszyły prezeza i zaczeły podpisywac i co wy tym pokazałyście tylko to że sie boicie i byle co morzna wam obiecac i wy już tańczycie jak on chce.Dlaczego sie tak spieszyli z tym podpisywaniem no pomyślcie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: star 8 Re: Premia do Gość: IP: 217.96.121.* 07.12.09, 19:32 wlasnie pospiech to tylko umieja poganiac nawet czasu nie daja na zastanowienie mi to juz od razu śmierdzało cos bo niby czemu juz urlopy sie wypisuje jak jeszcze 2 tygodnie do przerwy światecznej.Pomijajac fakt ze lista była puszczona w sprawie zapłacenia nam postojowego.A niby czemu maja nam placić jak zakład nie złozył zadej prożby ze zle stojimy z praca bo nie ma zadnego kryzysu tylko nam to wmawiaja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik Re: Premia do Gość: IP: 195.93.135.* 07.12.09, 18:52 nie narzekajcie tyle tylko prace szukajcie nie tylko ask jest nikt na sile nikogo nie trzyma.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karuzela Re: Premia do Gość: IP: *.xdsl.centertel.pl 08.12.09, 11:54 noi właśnie nie sztuka zmieniac prace sztuką jest zrobienie porządku w ASK.Wczoraj prawie wszystkie pokazały jak sie boją o tą prace zamiast sie sprzeciwic to podpisywały kartki na szczesie są jeszcze pojedyncze sztuki w tym zakładzie co mają swoją godnośc i jak powiedziały nie to nie przynajmniej mogą normalnie spojrzec w lustro że prubowały chociaż coś zmienic ale same nic nie zrobią.-pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
gorczyca2222 Na temat ort. 08.12.09, 12:49 Dzisiaj znowu tu zaglądam i wiecie co?Sama się za Was wstydzę.Nie mówię o tym,że cały czas jak nie premia,to związki,jak nie związki to znowu urlopy.I tak drogie panie NORMA!!!Ale jedno co mnie naprawdę niepokoi,to że czasem drogie koleżanki sprawdzajcie po sobie pisownię!!!Jak dalej będziecie pisać na tym forum takie "byki"to każdy spoza zakładu ASK stwierdzi,że pracują tam sami analfabeci i dysortograficy.(Ja też popełniam błędy,jestem tylko człowiekiem)Ale czasem warto dla samych siebie popracować nie tylko nad innymi,lecz także nad sobą.Poza tym to pozdrawiam wszystkich,trzymajcie sie razem bo to inaczej nie ma sensu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik Re: Premia do Gość: IP: 195.93.135.* 08.12.09, 20:23 porzadek mozna zrobic na stanowisku pracy a nie w tym zakladzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karuzela Re: Premia do Gość: IP: *.xdsl.centertel.pl 09.12.09, 12:30 wszystko można tyko trzeba sie trzymac razem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: star8 Re: Premia do Gość: IP: 217.96.121.* 10.12.09, 17:28 wlasnie trzeba sie trzymać razem bo w tedy jesteśmy silniejsi a nie ciagle dawać sie zastraszać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik Re: Premia do Gość: IP: 195.93.135.* 11.12.09, 23:53 powodzenia zycze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolina Re: Premia do Gość: IP: *.xdsl.centertel.pl 06.01.10, 11:31 dziewczyny są przyjecia do MARPOL ul Grażynskiego 141 zarobek na dzien dobry 1.430zł tez włoska firma ale bez wyzysku pracownikow -polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buntowniczka Re: Premia do Gość: IP: *.ssp.dialog.net.pl 08.01.10, 20:30 Karolina 1.430 netto? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolina Re: Premia do Gość: IP: *.xdsl.centertel.pl 09.01.10, 12:21 tak netto! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buntowniczka Re: Premia do Gość: IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.01.10, 21:49 Dziękuje:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: praca Re: Premia do Gość: IP: *.ssp.dialog.net.pl 19.01.10, 16:14 zmiany ,zmiany, zmiany... ta sama praca inna płaca LEPSZA !!!??? ,a może ...kto zyskał ?!, a kto stracił !!!??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik marpol Re: Premia do Gość: IP: *.adsl.inetia.pl 30.01.10, 11:22 hahahahaha kto ci takich głupot napier...ił??? w Marpolu przyjęcia???? tak sie składa ze tam pracuje i jest wręcz przeciwnie ZWALNIAJĄ a co do zarobków to niesłuchajcie tego debila bo zarobki są 1300 +100zł za kazdą przerobioną sobote dane oczywiscie netto bo podawanie wysokosci zarobków brutto to jak podawanie długosci członka wraz z kręgosłupoem :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nowa Re: Premia do Gość: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.10, 20:19 Mam zamiar złożyć podanie do ASK. proszę o prawdziwe info na temat zarobków?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik Re: Premia do Gość: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.10, 16:34 Praca monotona na lini ... zarobki kiepski 1100..ZŁ.(+,-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik Re: Premia do Gość: IP: *.xdsl.centertel.pl 19.02.10, 19:10 Najniższa krajowa czyli 1317 zł brutto do tego 300 zł brutto miesiecznie premii za obecność, praca siedząca, monotonna, zależy czy ci bedzie odpowiadać. Każdy musi spróbować i sam podjąć decyzję czy będzie pracował. Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: Premia do Gość: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.10, 19:32 Robota jest super, zarobki też. Polecam, będą przyjęcia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gośc gośc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.10, 14:47 A szłyszeliści o romansie pana Dyerktota Jakości T.M ze swoją specjalistką panią M.S ostatnio widziano ich w sytuacji ze chocho. A pózniej jak mu coś nie wyjdzie to wyżywa się na pracownikach, buc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x.x Re: gośc IP: *.StrefaWiFi.kolnet.eu 18.03.10, 20:16 Czy ktoś nie pomylił New Pinto z ASK bo pracuję tam i nie znam Szefa Jakości z takimi inicjałami! Proponuję założyć własne forum i tam wylewać na siebie pomyje!!! z brakiem poważania x.x Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gehenna Re: Praca w ASK Poland IP: 91.198.94.* 05.03.10, 22:33 ask,getind,cooper i hatchinson to były sa i beda wspołczesne obozy pracy sa tam tzw.liderzy czyli kapo, wspólczuje wszystkim którzy tam robia za marne grosze?choc wiadomo ze robia tam ludzie którzy nie maja innego wyjscia i głównie z wiosek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Praca w ASK Poland IP: *.ssp.dialog.net.pl 06.03.10, 20:23 W ASK to sama wiocha cccccóz by oni zrobili jak by roboty sie pozbyli . Hm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iga Re: Praca w ASK Poland IP: *.ssp.dialog.net.pl 06.03.10, 20:24 ziemniaki by sadzili Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: Praca w ASK Poland IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.10, 12:14 wiocha nie wiocha, kasa jest spoko a robota nie trudna. Ile wy chcecie zarabiać za taką robotę??? Jak nie pasuje to się zwolnijcie,są ludzie co za taką kase będą pracować z uśmiechem na twarzy. A może jesteście zbyt lewi na coś bardziej ambitnego??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaa Re: Praca w ASK Poland IP: *.tktelekom.pl 13.04.10, 18:09 Ty a skąd żeś się urwała??? Zapierdol jak rzadko za taką charówę to powinni trzy razy tyle płacić..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: star8 Re: Praca w ASK Poland IP: 217.96.121.* 28.03.10, 14:52 Wiocha czy nie?Nikt tam nie przychodzi dla swojej przyjemności,a z czegoś trzeba życ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: premia!! Re: Praca w ASK Poland IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.10, 18:15 a gdzie ta obiecana premia na święta?? pakiet socjalny jest wiec proszę przed świętami dać pracownika np bony złodzieje pier....ni!! kvrwa na nowe auta jest firma cały czas biedna!! takiego kurestwa i złodziejstwa chyba z żadnym zakładzie w bielsku nie ma!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zawiedziona Re: Praca w ASK Poland IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.03.10, 09:33 Już po raz kolejny zawiodłam się!Nie pracuję tu rok ani dwa ale takiego wała nie było dawno.Szefostwo nie dba o pracownika zbliżają się święta ani grosza nie dali a co się należy inni zbierają plony imprezy zakładowe a za jakie to pieniądze opłacane.A na koniec dziękuję za godne potraktowanie po latach przepracowanych w mojej firmie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zona Re: Praca w ASK Poland IP: *.adsl.inetia.pl 31.03.10, 16:17 Imprezy zakladowe? Jakie? a pieniadze to za co - przeciez nie ma polrocznej premii, a socjalne hmm panie ze zwiazku na pewno powiedziedza gdzie sa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Praca w ASK Poland IP: *.StrefaWiFi.kolnet.eu 31.03.10, 19:14 To akurat zasługa jaśnie mam panującej pani celiny!!! Może któraś jej w końcu podziękuje??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Praca w ASK Poland IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.10, 16:58 prawda jest taka że same się na takie coś zgodziłyśmy!! teraz ani premii półrocznej ani żadnych dodatków nie będzie!! sama goła stawka.. a w biurze premie były ale tylko dla wybranych.. robią z nami co chcą:( trzeba coś z tym zrobić:( niech wiedzą że wszystko dzięki nam.. Może włoski strajk?? ale większość z nas się boi i dlatego nic się na lepsze juz nie zmieni:( będzie tylko gorzej!! ciekawe tylko co nam mogą zabrać?? premie produkcyjna?? nie mogę sobie wyobrazić świat Bożego Narodzenia za 1200zl:( co ja dzieciom dam pod choinkę i z czego wigilie zrobię:( niech może pani Noyek ze stawka 12000zl netto mi odpowie?? i moze niech pani też sie pochwali ile dostała premii za oszczędności w zakładzie??5000?? 7000zl?? masakra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Praca w ASK Poland IP: *.xdsl.centertel.pl 02.04.10, 19:20 Słyszałem ze szef wam chce dać podwyżke ale jak da to bedzie musiał zamknać zakład, musicie odrobić straty za poprzednie lata. Hi Hi jeszcze takich bzdur nie słyszałem jak żyję. Ale was rolują!!!!!!!!!!!!! ale podobno wy same się na to zgadzacie i macie zaufanie do Dyrekcji. HI HI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gienia Re: Praca w ASK Poland IP: *.ssp.dialog.net.pl 02.04.10, 21:43 najlepiej zwolnić całą produkcję a wtedy nie będzie zbędnych wydatków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rudolfo Re: Praca w ASK Poland IP: *.ssp.dialog.net.pl 02.04.10, 21:46 Wtedy wreszcie dyrekcja będzie miała większe wypłaty!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdziwiona Re: Praca w ASK Poland IP: 91.198.94.* 05.04.10, 21:24 Dziwię się że ktoś narzeka na zakład w którym pracuje ,można się po prostu zwolnić .Pracowałam w ASK i praca nie najgorsza gorzej z tą atmosferą -wieczne podlizywanie się ,wykorzystywanie znajomości ..itp.Normy sami sobie podnosicie -nie dziwiłoby to gdybyście mieli akord a jesteście na najniższej stawce i z postów wynika że nawet nikt Wam premii za to nie daje .Pomyślności... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: star 8 Re: Praca w ASK Poland IP: 217.96.121.* 13.04.10, 16:20 ZWOLNIĆ TO BIUROWIEC BANDA LENI ŚMIERDZĄCYH BO NA DZIEŃDOBRY POTRAFIĄ LUDZI ZDENERWOWAĆ TAK SA ZAPRACOWANI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dama Re: Praca w ASK Poland IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.10, 17:01 witam Podwyżki będą ale tylko dla tych co dobrze liżą..... dostaną liderzy i biurowi... Prawda jest taka że odebrali nam premie półroczną i nic nie dadzą w zamian.. ale same jesteśmy sobie winne.. zamiast strajkować to dałyśmy sie omotać związkom i same odebrałyśmy sobie premie.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaax Re: Praca w ASK Poland IP: *.tktelekom.pl 02.05.10, 19:17 Trzeba zastrajkować jeden dzień bez produkcji i prezes się zesra ze strachu.... Umowy popodpisywane o terminowości dostaw chyba by was na kolanach prosił żeby tego nie robić, ale to by wszyscy musieli podejść do strajku co przy dupnych paniach od związków nie jest możliwe... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Praca w ASK Poland IP: *.bielskobiala.vectranet.pl 03.05.10, 11:53 Prezesi mają to do siebie,że zawsze jakoś dziwnie wychodzą na swoje.Pa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Praca w ASK Poland IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.10, 22:38 robią z nami co chcą,taka jest prawda. obiecuja a gówno daja!!!! 70zl to niech se wsadza w d...!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: STAR8 Re: Praca w ASK Poland IP: 217.96.121.* 14.05.10, 18:33 I TU SIĘ Z TOBĄ ZGADZAM MOWA BŁA O 300ZŁ,A MAMY 70ZŁ.WSZYSCY LICZYLI NA PANIA WANDĘ I SIĘ PRZELICZYLI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Praca w ASK Poland IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.10, 22:41 niewiem za co liderzy mają taka kase wypłacaną...jedni obijaja sie całą zmine ,drudzy romansuja ze swoimi ukochanymi nono stop a reszta załogi zapycha na nich!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RE Re: Praca w ASK Poland IP: *.xdsl.centertel.pl 10.05.10, 19:08 O co wam biega przecież to wy wyręczacie liderów, więc miejcie do siebie pretensje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Praca w ASK Poland IP: 109.243.163.* 29.05.10, 19:38 Moje drogie panie w naszym ask ilości są ważne fakt. Dostaliśmy podwyżki 70zł, bo więcej nie mogą dać z tego względu że nasz zakład jak by to powiedzieć jest w poprzednich dwóch latach po tyłach, dobrze, ale to co oni robią z nami czyli mam na myśli traktują nas jak dzieci a nie ludzi dorosłych. Dwie panie B.S i K.W wyszły z listą kto idzie do pracy i dlaczego po bożym ciele w piątek pytam co ich to obchodzi że one mają dość urlopu to nie znaczy że wszyscy a poza tym zastraszają ludzi. Rządzić tak samo nie umieją bo ani jedna nie jest za pracownikiem tylko przeciw a pani B.S tylko rośnie DUPA od nierubstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXX Re: Praca w ASK Poland IP: *.xdsl.centertel.pl 07.06.10, 19:51 Zgadzam się z tobą że nie umieją rządzić,a obwód tyłka B.S musi przecież pasować do obwodu fotela nieprawdaż? HI HI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do złośliwych Re: Praca w ASK Poland IP: *.StrefaWiFi.kolnet.eu 08.06.10, 18:55 JUŻ SIĘ WAM ARGUMENTY SKOŃCZYŁY ŻE ROBICIE UWAGI DO WYGLĄDU??? ZOBACZ NAJPIERW JEDNA Z DRUGĄ W LUSTO!!! DZIECI W PRZEDSZKOLU SĄ MNIEJ ZŁOŚLIWE. TO POKAZUJE TYLKO WASZĄ MIERNĄ INTELIGĘCJĘ Z.L. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXX Re: Praca w ASK Poland IP: *.xdsl.centertel.pl 21.06.10, 19:05 O ktoś się oburzył? Niesamowite, prawda w oczy kole? Lepiej wy popatrzcie w lustro bo to wy powinnyście się sobie dokładnie przyjrzeć jak pracujecie, pracownicy wszystko widzą i są lepszymi obserwatorami niż wam się wydaje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gomo Re: Praca w ASK Poland IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.10, 17:29 i to jest prawda duzo widzimy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miałem się tam Re: Praca w ASK Poland IP: 109.95.144.* 07.07.10, 02:17 zatrudnić na magazyn ale po przeczytaniu tego wszystkiego zwątpiłem i chyba sobie a raczej na pewno daruje.. na 732 komentarze z 600 negatywnych a reszta o głupotach i odbiegająca od tematu.. Nie mam zamiaru pracować w firmie i takiej opini , a jak wiadomo w każdej plotce jest ziarno prawdy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Praca w ASK Poland IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.10, 00:26 kto wie ile kosztuje Biała Laguna?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agnieszka Re: Praca w ASK Poland IP: 82.177.66.* 20.07.10, 12:30 NAPISZCIE MI PROSZĘ CZY SĄ U WAS JAKIEŚ PRZYJĘCIA NA PRODUKCJĘ.PILNIE POTRZEBUJĘ PRACY A JUŻ KIEDYŚ U "WAS" PRACOWAŁAM.DAJCIE ZNAĆ CZY JEST JAKAŚ SZANSA W TEJ CHWILI CZY NIE.ZAZNACZAM ŻE WIEM NA CZYM POLEGA ROBOTA W ASK. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: była Re: Praca w ASK Poland IP: 77.252.190.* 24.08.10, 21:56 Uroczo!Nic się zmieniło,dalej pyskówka na forum a cisza na produkcji.Jak sobie pościelesz-tak się wyśpisz... Akcja Spiskujących Kobiet-ASK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smutno Re: Praca w ASK Poland IP: 77.252.190.* 12.09.10, 21:43 weźcie coś napiszcie na forum bo się nie ma z czego pośmiać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: star8 Re: Praca w ASK Poland IP: 217.96.110.* 17.10.10, 17:05 Można się pośmiać z zeszyciku w którym kierowniczka wpisuje swoje nagany i upomnienia.Nie wiem co chce tym zyskać dla mnie to śmieszne po prostu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Praca w ASK Poland IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.10, 10:58 a może pora założyc zeszyt A4 na skargi i zażalenia? co wy na to? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: star8 Re: Praca w ASK Poland IP: 217.96.121.* 26.10.10, 16:50 Dobry pomysł ale kartek to by mogło nie starczyć na te wszystkie skargi i zażalenia;0) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownica Re: Praca w ASK Poland IP: 78.8.105.* 07.11.10, 12:24 No dobra zeszyt skarg i zażaleń , kto to będzie czytał no , kto! !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gigi Re: Praca w ASK Poland IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.11, 18:33 a co tu taka cisza na forum halo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skromny Re: Praca w ASK Poland IP: *.play-internet.pl 16.02.11, 18:58 kó... makarony złodzieje zwolniają bez podania przyczyny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rybka Re: Praca w ASK Poland IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.11, 19:11 oni zawsze znajdą jakiś powód..nawet błachy... niech zrobia porzadek zz niektórymi liderami,bo to lekka przesada co wyrabiają Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Praca w ASK Poland IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.11, 19:12 a co myślicie o naszych zakładowych parach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: widmo Re: Praca w ASK Poland IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.11, 07:29 a są tam jakies pary?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tak jest Re: Praca w ASK Poland IP: *.bielskobiala.vectranet.pl 26.02.11, 12:23 Pary to mają być w domu a nie w pracy!Dzięki takiemu podejściu jak ostatnie wpisy, kobieta w pracy czuje się jak obiekt seksualny a nie równoprawny pracownik.Ale taka jest mentalność polskich mężczyzn.Wszędzie tworzą atmosferę domu publicznego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: widmo Re: Praca w ASK Poland IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.11, 21:28 nie do konca tak jest ,czasem inicjatywa jest ze strony pań :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: riko Re: Praca w ASK Poland IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.11, 22:47 zgadzam sie, w ask jest pare takich gwiazd które chcą na siebie zwrócić uwage ka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: riko Re: Praca w ASK Poland IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.11, 22:49 zgadzam sie, a w ask jest pare takich gwiazd ktore chca zwrócic na siebie uwage każdego. po hali chodzą jak po wybiegu, z zadartymi nosami... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: widmo Re: Praca w ASK Poland IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.11, 17:16 i nawt niektóre sa grzechu warte ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: star8 Re: Praca w ASK Poland IP: *.big4.pl 05.03.11, 14:11 Co to nie ma już innych tematów na forum?,tylko o dupie Marynie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robo Re: Praca w ASK Poland IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.11, 09:47 widmo, podaj choc jeden przykład takiej.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: !!! Re: Praca w ASK Poland IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.11, 15:58 Ciągłe wymagania.Ciągła inwigilacja.Aż się niedobrze robi.Pytam się - po co!W jakim celu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Praca w ASK Poland IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.11, 00:03 podziekujmy pani C. za gigantyczne podwyżki... Wywalczyła..ale dla kogo? dla tych co i tak maja najwiecej... A takie obietnice były "dla wszystkich" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ,,, Re: Praca w ASK Poland IP: *.bielskobiala.vectranet.pl 11.03.11, 11:59 Jak się nie umie normalnie rozmawiać to potem tak to wygląda.Zamiast usiąść i przedstawić swoje racje , osadzić to w realiach życia , podejmuje się decyzje za nas . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Praca w ASK Poland IP: *.xdsl.centertel.pl 30.03.11, 17:17 Dawno nic sie tu nie działo, a jeśli podwyżki są dla was niesatysfakcjonujące, to sami idźcie i przedstawiajcie racje swojemu szefowi. W moim zakładzie, ale z tego co wiem to i w innych szefa nie interesuje że w polsce jest drogo, on ma mieć zysk i koniec, jak nie to przenosi produkcje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: widmo Re: Praca w ASK Poland IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.11, 20:38 po długim namysle - brak :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: star Re: Praca w ASK Poland IP: 31.134.48.* 29.07.11, 16:11 W końcu urlop 2 tygodnie bez ASK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziomal Re: Praca w ASK Poland IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.11, 21:37 Jutro znowu trzeba zaczac prace w tym oboz..... pracy. Dno. Odpowiedz Link Zgłoś
redmonitor Re: Praca w ASK Poland 29.11.11, 10:14 a ja nawiążę do tematu świąt niedość że zapierd....... za grosze przez cały rok to jeszcze poskąpili nam dodatku na święta marne 300 zł za czasów Steki były bony po 600 zł to był prezes Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krycha Re: Praca w ASK Poland IP: *.adsl.inetia.pl 02.12.11, 14:28 to i tak macie fajnie my w firmie na komorowickiej na swieta mamy 100 zl tez pracuje na hali Odpowiedz Link Zgłoś
redmonitor Re: Praca w ASK Poland 03.12.11, 09:45 tak to bosko a chodzą u was po hali zabierają do biura przy czym nic wcześniej nie mówiąc i każą dmuchać w alkomat bo u nas taka sytuacja ostatnio miała miejsce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krycha Re: Praca w ASK Poland IP: *.adsl.inetia.pl 03.12.11, 10:53 dokładnie tak samo ale tylko na hali bo po biurach i magazynach moga sobie chodzic na rauszu i nikt sie nie przypier....nie mozna sie smiac i miec dobrego humoru bo od razu jest podejrzenie ze piłes pewnie wychodza z załozenia ze w tych warunkach pracy które nam sami zapewnili dobry humor tylko po wódzie Odpowiedz Link Zgłoś
ma-beauty Re: Praca w ASK Poland 04.12.11, 13:35 wspomnę że do biura ludzi "rekrutowała" wielka pani koordynator Stanclikowa dosłownie wielka bo dupa jej rośnie a mózg maleje no i jeszcze nie zaszkodzi wspomnieć o nowej liderce Ulce z bosha już się chce pita wykazać a Januszek biega za nią jak piesek jeszcze mu tylko brakuje obroży i blaszki z napisem jestem twój Ulcia hau hau Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Młody Re: Praca w ASK Poland IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.11, 11:26 ale nikt mi nie powie jak były trzy zmiany to było źle :P moze kasa nie była jakaś ogromna ale praca lekka delikatnie mówiąc :) nie wiem jak na linii ale za ekspedytora... :D Tyle co sie uśmiałem wypiłem... :D chyba nigdy juz tak nie bedzie :) za lidera juz tak nie było ciekawie choć tez nie raz sie grało w piłkę na magazynie :D kto był na tej zmianie to wie :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byly:) Re: Praca w ASK Poland IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.11, 22:08 kiedys na nockach to sie dzialo,teraz nudy sa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aśka Re: Praca w ASK Poland IP: *.adsl.inetia.pl 08.12.11, 01:00 przyznajac sie do tego ze pijecie na nockach i gracie na magazynie w piłke napewno nie dostaniecie podwyzki ale napewno jak przeczyta to wasz szef to was bedzie bardziej kontrolowal strasznie wylewni ludzie tam u was pracuja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Młody Re: Praca w ASK Poland IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.11, 11:34 tak szef to na pewno przeczyta :D jak by go to interesowało :P a dwa to sie pewnie zmienia jak kiedyś co pół roku prezes :D nocek z tego co wiem o juz dawno nie ma :P chyba ze wróciły :) i nie narzekajcie bo są gorsze miejsca :) i jak słysze ze praca ciężka to nie wiem jak se to tłumaczyć :D chyba monotonna i nudna :P wszystkie Panie narzekają na liderów ale jak trzeba lidera to żadna sie nie zgłosi na kandydatkę :) za lidera by sie wam na pewno nie nudziło :D Po za tym podejrzewam ze juz tam sie za duzo nie dzieje ja pisze to co było jakiejś dwa lata temu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: benia Re: Praca w ASK Poland IP: *.StrefaWiFi.kolnet.eu 14.12.11, 16:51 lkjh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MIKI Re: Praca w ASK Poland IP: *.StrefaWiFi.kolnet.eu 14.12.11, 17:01 Nie narzekajcie już tyle.ja pracowałam wiele lat na Wyzwolenia,póżniej przenieśli nas na Podwale.tam oczywiście -sto razy lepiej sie pracuje,nie ma wariacji i takiego reżimu jak był na ASK. wogółe to znikęło. jednak większej PIJAWKI jak nasz szef nie spotkałam. my od pierwszego grudnia pracujemy bez premi miesięcznej, rocznej, kontrolnej... ,co daje nam 1100 zł na rękę !!! wszyscy sie musieli zgodzć i to na piśmie.podobno na 1 rok,ale tu już nikt się nie łudzi ze premie powrócą... pozdrawiam Was wszystkich :-{ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Praca w ASK Poland IP: *.pool.mediaWays.net 14.12.11, 18:10 Przeczytałam może z 50 Waszych głupich wpisów i śmiało mogę stwierdzić że albo jesteście zakompleksione albo bez ambicji wypisując takie bzdury! Co do wpisu dotyczącego B.S. to popatrzcie na siebie i swoje dupy bo nie jedna chciałaby wyglądać tak jak ona a nie wspomnę o jej podejściu do Was bo jakby nie ona to przypuszczam że większość z Was już by dawno jadła tynk ze ściany albo za przeproszeniem gó... spod siebie! Jeżeli tak Wam żle w tej pracy to ruszcie swoje ambicje i szukajcie innej pracy. Co do premii to macie racje ale same się godzicie na "dymanie"! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: Praca w ASK Poland IP: *.StrefaWiFi.kolnet.eu 15.12.11, 15:37 (do poprzednika) my nie jesteśmy już pracownikami ASK POLAND tylko NEW PINTO POLAND. co do dymania, owszem, ale to ASK dwa lata temu nas wydymała , pozbywając sie wydziału przewodów i anten razem z pracownikami.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik Re: Praca w ASK Poland IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.11, 22:34 to na temat uli i janusza było wredne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agnieszka Re: Praca w ASK Poland IP: *.182.207.185.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 16.01.12, 08:21 Też uważam że to było wredne jak się coś komuś nie podoba to niech powie to komuś wprost a nie wypisuje popie...ne komentarze chce się popisać zazdrość chyba zżera ula i janusz są bardzo fajni a ten kto to napisał to chyba mózgu nie ma matoł poprostu dziecinada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luki Re: Praca w ASK Poland IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.12, 17:53 moim zdaniem to małżeństwa i pary nie powinny razem na zmianie a tym bardziej na linii pracować,gdy jedno z nich jest liderem.... wtedy inni nie są trktowani na równi.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Praca w ASK Poland IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.12, 01:00 nikt mnie tak nie wkurza jak państwo g.g. i m.g. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łuki Re: Praca w ASK Poland IP: *.multimo.pl 01.02.12, 20:22 Witam, zwracam się z prośbą, jeśli nie czujesz się dotknięty przez kryzys finansowy albo jesteś po prostu człowiekiem dobrej woli proszę wspomóż mnie. Szukam trzydziestu tysięcy pomocnych ludzi, którzy zechcieliby mi pomóc, ponieważ muszę spłacić kredyt, który jest dla mnie zbyt dużym ciężarem. Dlatego proszę Cię o pomoc w wysokości 1 złotówki lub dowolnej kwoty na konto nr 43114020040000380264446126. Z góry dziękuję wszystkim ofiarodawcom- Łukasz Laszczak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkkkkkkk Re: Praca w ASK Poland IP: *.tktelekom.pl 07.02.12, 18:07 baby jesteście nawiedzone Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olcia Re: Praca w ASK Poland IP: *.tktelekom.pl 07.02.12, 18:15 Jeżeli Ci przeszkadza państwo g.g i m.g to się nie patrz albo się zwolnij.Ja pracuje bo muszę za coś żyć i wkurza mnie 3/4 kobiet a nie żale się na forum. Zresztą widocznie masz za mało pracy skoro masz czas na nich patrzeć/ brak słów....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tryg Re: Praca w ASK Poland IP: *.ajc.com.pl 11.02.12, 20:29 Kłóćicie się na tym forum jakbyście wąchali butapren albo na rozpuchol. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były robot Re: Praca w ASK Poland IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.12, 10:57 Masakra. Ależ ja się cieszę że mnie tam już niema prawie 7 lat. Żałuję do dzisiaj że się tam pracowałam. Wprawdzie tylko dwa lata, ale wystarczy żeby mieć mdłości na same wspomnienie. Uff... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: Praca w ASK Poland IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.12, 17:07 szukam kobiety na zycie,sa chetne?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siisi Re: Praca w ASK Poland IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.12, 17:39 a to zależy jakiej??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gg Re: Praca w ASK Poland IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.12, 17:41 co z tymi podwyżkami??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ask Re: Praca w ASK Poland IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.12, 09:38 Drodzy pracownicy ASK Poland jesli chcecie podwyzki prosze was zapisujcie sie do Solidarnosci doskonale wiecie ze tylko silny zwiazek moze wywalczyc podneisienie tych smiesznych wynagrodzen pracowników a jesli tylko bedziemy sie przyglądać a nie działac to nic z tego nie bedzie . Najlepszym przykladem jest walka zwiazków w Bitronie wystarczy sobie przeczytac w necie na ten temat . Pamietajcie jeszcze zaden PRACODAWCA nic od siebie nie dał pracownikowi a wrecz przeciwnie jeszcze chetnie zabierze i dodatkowo dołozy pracy pracownikowi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: * Re: Praca w ASK Poland IP: *.adsl.inetia.pl 05.03.12, 19:43 hehehe zeby bylo tak jak z premia polroczna? po 2 lata mamy to co bylo wczesniej, dzieki super socjalnemu... mimo ze referendum pokazalo co pracownicy chca... nie dzieki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Praca w ASK Poland IP: *.ajc.com.pl 05.03.12, 20:43 Więcej szybciej za mniej oto system włoski,a Polak budzi się z ręką w nocniku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ** Re: Praca w ASK Poland IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.12, 01:00 teraz to najlepiej zaciążyć...tak jak to niektóre zrobiły:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :):):) Re: Praca w ASK Poland IP: *.tktelekom.pl 20.03.12, 13:52 no to kobietki do roboty działajcie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ASK Re: Praca w ASK Poland IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.12, 23:26 Ktos pisze o referendum w ASK na temat nowej premii połrocznej jak ta farse mozna nazwac referendum .Pametajcie premie zawsze mozna zabrać jeszcze taką ktora według naszej dyrekcji była uzalezniona przede wszystkim od wydajnosci i złomu wystarczy podniesc normy i zaczać produkować z najgorszego materiału i kto by w tedy dostał tą premie pewnie dyrekcja za oszczednosci .Socjalnego nikt wam nie zabierze . Pamietajcie zwiazki zawodowe to my wszyscy pracownicy macie problem zgłoscie go do związku a na pewno się tym odpowiednie osoby zajmą .Zapytajcie dziewczyn z Podwala co Salvagio zrobił z ich premiami ktore miały to zobaczycie jak je załatwił . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariah Re: Praca w ASK Poland IP: *.tktelekom.pl 22.03.12, 22:24 Święte słowa wszystkie zapisujmy się do związków niech wreszcie skończy się ta farsa i ciągłe opowiadanie o kryzysie o inwestycjach o ciągłym oszczędzaniu, które jeszcze nigdy nie przyniosło rezultatu w postaci wynagrodzenia jak to możliwe że robimy coraz więcej, a zarabiamy coraz mniej, jeszcze rok może dwa to najniższa krajowa będzie wyższa niż nasze super zarobki z wszelkiego rodzaju premiami już najwyższy czas zacząć walczyć o swoje!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GOSC Re: Praca w ASK Poland IP: *.tktelekom.pl 25.03.12, 18:22 czyżby ktoś się wystraszył związków??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Praca w ASK Poland IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.12, 17:52 myśle że tak....zwolnienie pani S.N. jest na dowodem!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: Praca w ASK Poland IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.12, 23:45 Trzeba w końcu wziasc sie za A.N ,B.S,K.W bo my pracownice przymieramy głodem a one dostają premie za oszczednosci w zakładzie . Hieny żerujące na biednych !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Koniec z tym zapisujcie się do ZWIĄZKU aby rósł w siłę . Wielce dyrektor N.P na zebraniu mówił ze nikogo nie zwolni i co Sabine zwolnił jak takiemu można wierzyć . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: isis Re: Praca w ASK Poland IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.12, 18:37 jesteście śmieszni :)hahahahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Praca w ASK Poland IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.12, 21:27 Donosiciele!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Praca w ASK Poland IP: *.xdsl.centertel.pl 27.04.12, 20:42 Puk, puk rozum jesteś tam?????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koki Re: Praca w ASK Poland IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.12, 21:57 I co ci odpowiedziało?pewnie tylko echo,,echo..echo ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Haapy Re: Praca w ASK Poland IP: *.ajc.com.pl 07.06.12, 22:17 Jak ja się cieszę ze to już ponad trzy lata jak mnie zwolnili z ASK. Jedno bagno ,mała kasa a te plotki i rycie jedna pod drugą ,podlizywanie się -żenada .Miłej pracy:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: )))) Re: Praca w ASK Poland IP: *.tktelekom.pl 22.06.12, 12:24 jak się tak cieszysz to po co na forum patrzysz i piszesz chyba tesknisz i pewnie sama plotkowałaś:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pracownikca Re: Praca w ASK Poland IP: 95.178.38.* 23.08.13, 21:35 TOTALNY WYZYSK, KOSZMAR!!! A ZAROBKI NAJNIŻSZA KRAJOWA PO 3 MC PREMIA ZA OBECNOŚĆ 600 ZŁ BORUTO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: Praca w ASK Poland IP: *.ajc.com.pl 12.02.14, 12:22 Super pomysł z tymi kamerami na głowie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: endriu Re: Praca w ASK Poland IP: *.ajc.com.pl 14.02.14, 00:05 100 procent normy i cały czas do przodu wiwat italia tani murzin z polska i wystarczy tysiąc czista byle było na przewóz z żiwca do ask , śtyry piwa na powrót i woreczk butaprenu na wynos gratis ciao ragazzi/a i stbilnie 1350 na ręke teraz i na wieki wieków amen chyba że tusk wprowadzi euro wtedy bedzie cienko bo 350 euro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BBG Re: Praca w ASK Poland IP: *.dynamic.chello.pl 19.05.15, 20:21 Autor tego wpisu jest mistrzem ŚWIATA!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yy Re: Praca w ASK Poland IP: *.centertel.pl 01.03.14, 12:02 czesc a co sadzicie o dyscyplinie ostatnio u nas do konca bo jak nie to wypad hm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: star 8 Re: Praca w ASK Poland IP: *.telico.pl 05.03.14, 17:15 Ogólnie to chyba jest związane z podwyżką.Więc przykręcają pracownikom śrubę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NOWA Re: Praca w ASK Poland IP: *.135.172.87.static.kolnet.eu 18.05.14, 14:24 nie wiem czy ktoś jeszcze czyta i przegląda ten wątek, ale ciekawi mnie ile wynosi premia za obecność (brutto/netto)? i czy wszyscy mają taką samą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erwin Re: Praca w ASK Poland IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.15, 19:58 Dawno tu nikt nie pisał,ale już chyba pora aby coś zrobić z narastającym mobbingiem ze stronony pani koordynator.Zaczyna wymyślać różne dziwne wymogi -terroryzując i strasząc.Zebrania to tylko coraz nowe nakazy i rozkazy.To nazywa się mobbing!.Wszyscy już nie mogą na nią patrzeć-dziewczyny zróbmy coś przecież nas jest więcej nie może tak być że nikt nie reaguje.Zróbmy zebranie z K.W. powiedzmy o traktowaniu i straszeniu.Jak tego nie zrobimy zaraz będzie zakaz nawet buteleczki wody przy stanowisku ,a moż jeszcze coś gorszego.Czytajcie to i piszcie co zrobić -nie dajmy się całkiem upodlić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwerty Re: Praca w ASK Poland IP: *.155.53.185.ajc.com.pl 13.07.15, 20:43 To co sie dzieje teraz w ASK to jest masakra totalna ! ! ! Pani B.S "koordynatorka" skutecznie uprzykrza życie pracownikom z produkcji. Może chce się jeszcze wykazać zanim przyjdzie nowy właściciel , mam nadzieje że zrobi porządek z tymi leserami w biurach. Już się nie chce chodzić do pracy bo taka ch...owa atmosfera . Traktują nas z góry, jak śmieci, zero szacunku. Masakra. Zabronili słuchać radia przez słuchawki, nosić krótkie spodenki, wnoscić butelkę z wodą wiekszą niz 0,5 l. Nowa pani prezes jest taka dumna że nie odpowiada dzień dobry pracownikom . Zajebista kultura ! Poprzedni Prezesi nie mieli problemu by odpowiedzieć pracownikowi. Pani BHP to sie taka ważna zrobiła, chyba zapomniała że to my pracownicy podpisywaliśmy listę żeby została w pracy jak wróciła poprzednia P.Bhp i oto jej wdzięczność. Nie chce się jej dupy ruszyć żeby pracownikom dać skierowanie na badania tylko pisze na tablicy osoby które mają sobie same odebrać. A człowiek ma 5 min przerwy i cieżko sie ogarnąć. NA koniec nasza solidarność która co roku ucina mam wczasy pod gruszą . Trzy lala temu świadczenie wynosiło ok 970 zł a w tym 540 zł. Pracownicy którzy pracują po kilka lat są stratni bo cała kasa jest dzielona miedzy nowe osoby które nie mają jeszcze przepracowanego roku. No ale takie rzeczy to tylko w ASK Poland. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziom Re: Praca w ASK Poland IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.15, 21:46 Dziękuję za spostrzeżenia wezmę je sobie do serca proszę aby to forum ożyło. Co do socjalnego pamiętajmy o jego nazwie w przyszłym roku będzie wyższe . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: <<<ŻYCZLIWY>>> Re: Praca w ASK Poland IP: *.dynamic-ww-1.vectranet.pl 18.08.15, 23:18 Brak poprawnego zarządzania przez kadrę od góry dyrektorską ,szefoską, kierowniczą , mała wiedza w zarządzaniu taką firmą doprowadziła właściwie od początku do patalogiocznych utrwalających zachowań które nasilają się w zachowaniach wszystkich którzy pracują w tym zakładzie. Niema za grosz w tym zakładzie normalności co by człowieka trzymało w tej pseudo firmie. Widocznie komuś zależy żeby takie bagno było naj wyraźnie nie pracownikom ale tym co klakierują pracodawcom i Włoskim przybyszom a to się nazywa manipulacją . Najwyższy czas zeby pracownicy zaśpiewali marsz..marsz z ziemi polskiej do włoskiej jeśli im rozum nie przyjdzie do głowy że mają do czynienia z ludźmi a nie z robotami ...<<<ŻYCZLIWY>>> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tosia Re: Praca w ASK Poland IP: *.centertel.pl 27.05.16, 07:56 Hej jakie stanowisko cie interesuje ?ogolnie mowieze lipa z placa .Co pare miesiecy sie zwalniaj. Odpowiedz Link Zgłoś
aniol240 Re: Praca w ASK Poland 20.10.17, 08:24 Za sprawą liderki Kasi na Kablach dochodzi do znęcania się psychicznie nad pracownicami Liderka z żywca typowa wieśniara ale teror ma opanowany jeśli pracownica chce mieć w miarę względny spokój musi dobrze włazić jej w dupę Odpowiedz Link Zgłoś
aniol240 Re: Praca w ASK Poland 20.10.17, 08:33 I to jest dziwne bo Liderka się z tym nie kryje więc musi mieć przyzwolenie od przełożonych Odpowiedz Link Zgłoś
aniol240 Re: Praca w ASK Poland 20.10.17, 08:35 Jeśli ktoś myślał że kobiety to Aniołki to się myli a szczególnie te z żywca zaniedbywane przez mężów są okropne Odpowiedz Link Zgłoś
aniol240 Re: Praca w ASK Poland 20.10.17, 08:38 Liderka nie wykonuje swych obowiązków tylko każe pracownicom zapie...ć za nią Odpowiedz Link Zgłoś
aniol240 Re: Praca w ASK Poland 20.10.17, 08:43 Totalny wyzysk pracownice są traktowane jak śmieci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anita Re: Praca w ASK Poland IP: *.internet.jettel.pl 23.10.17, 09:47 A co to znaczy byc traktowanym jak śmieć? Prosze o wskazanie konkretnych zachowań, które o tym świadczą. W przeciwnym razie tego typu wpis może byc potraktowany jako pomówienie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anita Re: Praca w ASK Poland IP: *.internet.jettel.pl 23.10.17, 09:57 Szanowni Państwo, Zwracam uwagę, iż zgodnie z Art. 216. § 2. Kodeksu Karnego. Kto znieważa inną osobę za pomocą środków masowego komunikowania, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do roku. Pomawianie jest również sankcjonowane w art. 212 § 1 k.k. (kodeksu karnego), stąd zanim dopuśicimy się tego typu wpisów warto rozważyć, czy osoba którą pomawiamy lub znieważamy, a robimy to bezpodstawnie, nie postanowi sięgnąć po dostępne środki obrony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: facepalm Re: Praca w ASK Poland IP: 188.241.27.* 28.01.18, 02:53 Wiem że wpis stary i nie wypada, ale taka buta wymaga reakcji. Mówi coś pani reguła wolności słowa? Jaki sąd wyciągnie konsekwencje za "znieważanie" instytucji o której ewentualny podsądny wie sporo, zapewne tam pracując, i przedstawia jedynie własne zdanie wypracowane na bazie obserwacji? Skoro już orbitujemy wokół kodeksu pracy/karnego to polecam zapoznać się z terminologią mobbingu, notabene podobno Pani nie obcego w przeszłości, oraz zestawić takie formy zastraszania z jego definicją. Odpowiedz Link Zgłoś
moni.baczynska88 Re: Praca w ASK Poland 12.04.18, 10:13 Na śląsku nie jest aż tak ciężko o pracę. Wiadomo, ze jak ktoś chce robić karierę i do tego porządnie zarabiać to musi się mocniej postarać. Jeśli nie jesteście zadowoleni ze swojej dotychczasowej pracy, to np. na tym portalu praca-slaskie.pl znajdziecie aktualne ogłoszenia, nie tylko dla Gliwic czy Katowic, ale też dla mniejszych miast. Odpowiedz Link Zgłoś