Dodaj do ulubionych

re-bud Śwętochłowice(montaż drzwi)

• free.wicus Re: re-bud Śwętochłowice(montaż drzwi) 06.04.10, 20:59
      Przeglądnąłem tu kilka komentarzy, dziwne bo zdarzały się również negatywne. Mój
      kontakt z firmą Re-Bud przebiegł prawidłowo.
      Wykonywali u mnie montaż drzwi stalowych, jeden z najtańszych modeli, wszystko
      zostało wykonane jak należy. Towarzyszył lekki chaos, ale ostatecznie wystawiam 4/5.
    • zocha.99 Re: re-bud Śwętochłowice(montaż drzwi) 07.04.10, 15:49
      Sporo tu komentarzy, nie czytałam ich nawet ale chciałabym napisać troszkę o
      mich kontaktach z firmą Re-Bud. Więc zacznę od początku, podczas mojej pierwszej
      wizyty w firmie zaproponowano mi wizytę przedstawiciela, do której przekonało
      mnie to, że odbywa się ona bez jakichkolwiek kosztów. Odwiedził mnie on w domu i
      przekonał, że warto kupić od niego drzwi. Potem nastąpiło załatwienie
      formalności (w tym przydzielenie korzystnych rat) i montaż w przeciągu tygodnia
      kilku dni. Cena bardzo atrakcyjna, drzwi również pierwsza klasa.
      • Gość: edyta Re: re-bud Śwętochłowice(montaż drzwi) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.04.10, 08:53
        Zocha!!!!!!!!! Ty tępaku!!! widziałaś kiedyś zeby przedstawiciel brał opłate za
        to że chce wcisnąc klientowi badziewie. zastanów sie co piszesz. A do domu go
        wpuściłaś, może on był dobry w czym innym :):):) Podziwiam cie ze jeszcze mu
        taka opinie wystawiasz. Sprawdż czy Ci nie opedzlował chałupy i zaproś go
        jeszcze raz może cie odwiedzi.
        • Gość: Admino Re: re-bud Śwętochłowice(montaż drzwi) IP: *.bielskobiala.vectranet.pl 15.04.10, 17:08
          Czy jest tu Admin? Wątek Rebudu służy teraz tylko samej firmie, szefostwo siedzi przed kompem, loguje się do GW i wychwala swoje usługi - robiąc to na poziomie opóźnionych w rozwoju (nie ubliżając zapóźnionym.

C Z Y K T O Ś M O Ż E S K A S O W A Ć T E N T E M A T?
      • Gość: Mirka Re: re-bud Śwętochłowice(montaż drzwi) IP: *.chello.pl 07.05.10, 00:18
        za te pochwały na temat firmy to jakieś bzdury ! ile wam za nie
        płacą? w mojej okolicy na 100 mieszkańców 8 osób skorzystało z usług
        i ta ósemka zatacza koło oszukanych klientów zatem skąd biorą się
        Ci, którzy są zadowoleni? nie róbcie sobie jaj z pogrzebu!!!!!!!!!
        • Gość: Nerwus Re: re-bud Śwętochłowice-UWAGA IP: *.chello.pl 07.05.10, 17:30
          nie dajcie się zbajerować, to prawda pozytywne opinie wpisywane są
          przez pracowników firmy, walczcie nie z firmą Re-bud, lecz z samym
          Lachotą, to on jest właścicielem ,pozew należy składać przeciwko
          Lachocie ,nie bójcie się, walczcie z nim, to nie tylko na terenie
          płd. Polski robią z ludźmi co chcą ale ma to zasięg płn-zach.
          części kraju, nie bądźcie frajerami, sprawy wygrywają zawsze
          pokrzywdzeni, uważajcie jeśli już podpisujecie umowę ale stanowczo
          ODRADZAM, bez sądu nie macie szans na ugodę , szkoda kasy na tel.
          znaczki itp.walczcie do końca bo warto!Powodzenia
          • Gość: Waldek Re: re-bud Śwętochłowice-UWAGA IP: *.adsl.inetia.pl 10.05.10, 22:28
            Naprawdę jesteście nienormalni.Myślicie ,że tylko to forum należy do
            niezadowolonych.Mi monteży powiedzieli ,że takie forum istnieje.Ja
            jestem bardzo zadowolony a jeśli wy nie jesteście to trudno.Jestem
            tylko ciekaw dlaczego jest tak dużo pozytywnych opini.Z tego co
            widzę niezadowolonych może być kilkanascie osób które piszą ciągle
            to samo po 5 razy.Jesteście sierotami i tyle którzy się żalą.Na co
            wy liczycie ,że ktoś sie nad wami zlituje.Jak by mi źle zrobili
            montaż to bym nie podpisał protokołu odbioru roboty.Bez tego każda
            firma sprawe przegra.Ale co z tego.Polskie prawo jest chore.Taka
            sprawa ciągnie się około 4 lat a pieniądze pewnie i tak sa nie do
            ściągniecia.Może dogadajcie się z nimi na jakieś upusty
            • Gość: wnerwiony Re: re-bud Śwętochłowice- IP: *.chello.pl 11.05.10, 23:24
              To Ty Waldek jesteś nienormalny, sam jesteś sierotą, najpierw naucz
              się pisać poprawnie a potem komentuj, kiedy nie chciałem podpisać i
              zapłacić chcieli mi zabrać drzwi, stare już wynieśli i co byś
              zrobił? wsadź sobie te upusty, każde pieniądze są do ściągnięcia,
              Lachota cieszy się , że nabił klienta w butelkę, zakłada kolejne
              firmy,śmieje się z ludzi najczęściej starszych, którzy nie mają sił
              na to, by walczyć o swoje, o żadnej litości nie ma mowy, jedynie
              chodzi o rzetelność i uczciwość, zgodność z umową
              • Gość: Karolina Re: re-bud Śwętochłowice- IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.10, 12:32
                Bardzo jestem zadowolona.Jak widzę w przewadze jestem.Chociaż też widzę dużo
                negatywów.Wszystko chyba zależy od monterów.U mnie montował Pan Darek.Pozdrawiam
                go :)
                • Gość: ciekawski Re: re-bud Śwętochłowice- IP: 77.236.0.* 15.05.10, 14:26
                  Karolinko chyba męża nie było w domu jak ten fachman montował Ci te
                  drzwi
                • Gość: Karolina Re: re-bud Śwętochłowice- IP: *.adsl.inetia.pl 15.05.10, 16:55
                  Był .Jesli Pan nie wierzy to zapraszam.Ja jestem bardzo zadowolona.
                • Gość: Kasia Oświęcim Re: re-bud Śwętochłowice- IP: *.oswiecim.vectranet.pl 09.09.10, 19:27
                  Ja również jestem zadowolona.W salonie pani wszystko mi wyjaśniła, na wszystkie pytania odpowiedziała.Zależało mi na szybkim montażu o to też się pani postarała.Przedstawiciel przyjechał tego samego dnia a drzwi zamontowano dwa dni później.Jak dla mnie same plusy.
            • Gość: KRIS Re: re-bud Śwętochłowice-UWAGA IP: 109.243.23.* 28.05.10, 21:25
              A JAK SIE Z NIMI DOGADAC SKORO TAM NIK ZA NIC NIE ODPOWIADA A
              PRZEDSTAWICIEL PAN ROBERT MA TO WSZYSTKO GDZIES.DEBILE I TYLE NIE
              ODBIERAJA TELEFONU .NA DRZWI CZEKAM OD 05.2010 DO TEJ PORY ICH NIEMA
              A MIALY BYC W CIAGU 6-8 TYGODNI I CO MAM O NICH SADZIC.
    • ad.a.s Re: re-bud Śwętochłowice(montaż drzwi) 09.04.10, 15:19
      po pierwsze dobra cena, w moim przypadku podzielona na dogodne raty
      po drugie szybkie załatwienie formalności
      po trzecie profesjonalny montaż i szybki
      po czwartek gwarancja, certyfikat, bezpieczeństwo
      po piąte wystawiam 5/5
    • Gość: dawido Re: re-bud Śwętochłowice(montaż drzwi) IP: *.chello.pl 10.04.10, 09:40
      u mnie wszystko jak nalezy, polecam!
      • Gość: Były montarzysta ! Re: re-bud Śwętochłowice(montaż drzwi) IP: *.dynamic.chello.pl 15.04.11, 12:46
        Zgadzam się z negatywnymi komentarzami niezadowolonych klientów .Np drzwi same w sobie są z defektami, a nie wspominając o ich montowaniu - byle szybko , aby się trzymały i jazda do następnego frajera . Trzeba wysłać tam tvn 24 i program usterka + wszystkie możliwe kontrole !
        • Gość: gośc Re: re-bud Śwętochłowice(montaż drzwi) IP: *.adsl.inetia.pl 18.04.11, 20:21
          Nie dziwie się ,że ciebie zwolnili jeśli miałeś takie podejście do klientów
    • Gość: je... re-bud Re: opowieść o koniu IP: *.chello.pl 22.04.10, 10:10
      zgadzam się

żadna szanowana się firma nie ma czasu na wypisywanie na forach tylu
      pochwalnych informacji na swój temat co re-bud. W każdej innej
      firmie tego pokroku czas realizacji zamówienia jest ok 3 do 4
      tygodni i oznacza to, że ludzie mają dużo konkretnej roboty a nie
      się opierdalają.
      W re-budzie zatrudniają taką sierotę do salonu i ma obok sprzedaży
      zajmować się uzupełnianiem for internetowych...

Miarą dobrego przedstawiciela jest przecież ilość zadowolonych
      klientów - takich którzy chętnie polecą tą firmę...

Jeśli masz zamiar kupić drzwi w re-budzie poproś przedstawiciela o
      kontakt do zadowolonego klienta i zobacz na własne oczy drzwi które
      kupujesz - jak są zainstalowane.
      • Gość: ;] Re: opowieść o koniu IP: *.adsl.inetia.pl 14.06.10, 18:42
        sam/ sama jesteś sierotą cw...u!
        • Gość: . Re: opowieść o koniu IP: *.adsl.inetia.pl 14.06.10, 18:43
          cw.elu;]
    • Gość: Terminator Re: re-bud Śwętochłowice(montaż drzwi) IP: 94.254.141.* 05.05.10, 22:44
      walczę z nimi od 6 miesięcy będę oddawał sprawę do sadu jezeli ktos ma zamiar to
      samo zrobic prosze o kontakt meilowy
      terminattor@interia.pl
      • Gość: jou Re: re-bud Śwętochłowice(montaż drzwi) IP: *.adsl.inetia.pl 08.05.10, 23:05
        wrzuć na luuuuzzzz. bez zbędnego spinania się arnold:D
    • Gość: terminator Re: re-bud Śwętochłowice(montaż drzwi) IP: 94.254.141.* 05.05.10, 22:52
      szukam osób ktorzy oddaja rebud do sadu info na meila terminattor@interia.pl
    • Gość: karolina Re: re-bud Śwętochłowice- IP: *.adsl.inetia.pl 18.05.10, 19:00
      Nieudacznikiem jesteś ty bo to ty jestes baranem który nie potrafi
      sobie poradzić z reklamacja.Nie dziwie się im ,że nie rozpatrzyli jej
      tobie:)
      • Gość: Majka Re: re-bud Śwętochłowice- IP: *.adsl.inetia.pl 20.05.10, 12:37
        Polecam.Pełna profesja.Drzwi z Włoszczowej super wykonane.A montaż szybki czysty
        i bardzo dobry
        • Gość: ciekawski Re: re-bud Śwętochłowice- IP: 77.236.0.* 21.05.10, 19:16
          nie ubliżę Ci bo jestes kobietą. Właśnie wygrałem sprawe w sądzie ,
          nikt z waszej firmy nie potrafi się wstawic do sądu wstyd .Niestety
          musi z Was sciągnąc należności komornik .Pozdrawiam ,a zarazem
          przestrzegam przed tą firmą.
    • Gość: mama Re: re-bud Śwętochłowice(montaż drzwi) IP: 91.206.64.* 26.05.10, 22:15
      kupiłam w Re-bud w Świętochłowicach monterzy wciągnęli futrynę jest
      duża luka brak zaślepek mniejsze o 20 cm otwierają się na zewnątrz
      zamki nie trzymają same się otwierają byli dwa razy zrobili zdjęcia
      powiedzieli że przyjada i poprawią wadę dzwoniłam 16 razy
      powiedziała że oni nie przyjadą bo podpisałam ich wizytę jest to
      straszna fuszera lekceważą klienta biorą duże pieniądze.takich jak
      ja jest więcej.takimi powinien się Prokurator zająć kilka lat temu
      pobrali zaliczkę 100 zł niechcą oddać .Oddam sprawe do Sądu.
    • Gość: MARCIN Re: opowieść o koniu IP: 109.243.36.* 27.05.10, 20:58
      TEŻ JESTEM NIEZADOWOLONY CZEKAM OD MARCA NA DRZWI. O KONTAKTU O
      ZAINTERESOWANIA, A MAM W UMOWIE OD 6-8 TYGODNI SZOK JUZ JEST 11
      TYDZIEN, JAK POSTRASZYLAM ICH SADEM TAK LASKAWIE PRZYJADA MI
      ZAMATOWAC TE DRZWI, AZ SIE BOJE EFEKTU KONCOWEGO.
    • Gość: wioletta.zak@o2.pl Re: re-bud Śwętochłowice(montaż drzwi) IP: 109.243.23.* 28.05.10, 21:18

WITAM jestem z Bierunia Ci partacze mątowali mi dzis drzw ale nie
      mieli odpowiedniej piły i pojechali. na drzwi czekalam od 10.03.2010
      r. a mialy byc w ciagu 6-8 tygodni tak mam w umowie
      • Gość: : ) Re: re-bud Śwętochłowice(montaż drzwi) IP: *.adsl.inetia.pl 03.06.10, 01:01
        Zamątowali.. ą tobią chybą pomątłlo się cąś w głąwię
        • Gość: Bartek Re: re-bud Śwętochłowice(montaż drzwi) IP: *.adsl.inetia.pl 05.06.10, 14:56
          Drzwi montowali naprawdę ludzie którzy się znają na robocie.Nie
          opowiadajcie mi głupot ,że produkty które oni montują są do dupy.Mam
          zamontowane drzwi stolbud włoszczowa.Producent ten jest od 40 lat na
          rynku i zdobył 4 razy nagrodę Teraz Polska.Pozdrawiam wszystkich
          nowych klientów i tych starych.Ludzie niektóre epitety które tutaj
          używacie świadczą tylko o waszej..............
          • Gość: Beata Re: re-bud Śwętochłowice(montaż drzwi) IP: *.adsl.inetia.pl 08.06.10, 14:18
            U mnie tę pełen profesjonalizm.Montował Pan Janek i jestem bardzo
            zadolona z drzwi i z montażu
      • Gość: Uleczka Re: re-bud Śwętochłowice(montaż drzwi) IP: *.ip.netia.com.pl 05.08.10, 14:48
        Niestety muszę dołączyć się do grona niezadowolonych klientów firmy
        Re-Bud. Moje drzwi zostały zamontowane w kwietniu 2010 roku, gruz po
        wymianie drzwi został pięknie zamieciony i schowany pod kartony z
        nowych drzwi a całość została przyłożona starymi drzwiami. Po
        montażu nie pomalowano ścian i nie zrobiono wykończeń. Ekipa
        monterów była bezczelna, wulgarna i ogólnie nieprzyjemna. Musiałam
        na własny koszt zrobić wszystkie poprawki i wywieźć gruz. Na
        rozpatrzenie mojej reklamacji czekałam do sierpnia 2010, gdzie
        otrzymałam odpowiedź, że skoro nie potrzebuję już ekipy to uważają
        sprawę za zamkniętą. Jak tylko możecie to omijajcie tą firmę z
        daleka.
        • Gość: Janek Re: re-bud Śwętochłowice(montaż drzwi) IP: 82.177.195.* 09.01.12, 11:11
          Ja również dołączam do grona nie zadowolonych klientów
          dostałem drzwi mniejsze niż w protokole. 80 zamiast 90.
          oczywiście zapłaciłem więcej.
          klamki musiałem kupić, do tego nie mieli takich klamek jak był oferowane w sklepie ( klamki samoblokujące ).
          Panowie dziurę po drzwiach zabudowali itongami na piance wystarczy się mocniej oprzeć i drzwi polecą.
          • Gość: gość Re: re-bud Śwętochłowice(montaż drzwi) IP: *.stk.vectranet.pl 26.01.12, 21:31
            Tak czytam i czytam. Zastanawia mnie dlaczego wszystkie pozytywne opinie sa pisane z IP komputerów o początku 109.243.x.x. Dziwny zbieg okoliczności...
            Sam dzis zamowilem drzwi w tej firmie. Montaz mam na poniedzialek i szczerze mowiąc, strach w oczach! Napewno ci co nie mieli problemow z ta firma nie szukaja opinii na forum, a pewnie tacy tez sa, nie watpie. Jednak gdy sie czyta to wszystko to wlosy na glowie sie jeza. Przywitam panow w moim domu, ale przed montazem przyjze sie dokladnie temu co mi przywioza. Jesli montaz nie bedzie mnie satysfakcjonowal nie zaplace calosci. Mam nadzieje ze jesli ma byc cos nie tak to bedzie tak na poczatku. Strace zaliczke (200zl), ale wole stracic tyle niz osiwiec przed wczesnie.

Pozdrawiam z TG

P.S. Napisze po wszystkim jaki byl koniec tej bajki. Trzymajcie kciuki ;P
            • Gość: Kancelaria prawna Re: re-bud Śwętochłowice(montaż drzwi) IP: *.adsl.inetia.pl 01.02.12, 10:31
              Treść powyższej wiadomości może stanowić naruszenie dóbr osobistych podmiotu opisywanego w rozumieniu art. 23 Kodeksu cywilnego, jak również może wyczerpywać znamiona czynów zabronionych opisanych w art. 212 oraz art 216 Kodeksu karnego. W związku z powyższym, podmiot opisany uprawniony jest do dochodzenia, zgodnie z art. 24 w zw. z art 448 Kodeksu cywilnego, stosownego odszkodowania oraz zadośćuczynienia. Równocześnie, podmiot opisywany jako pokrzywdzony uprawniony jest do złożenia skargi na Policję wraz z wnioskiem o podjęcie czynności zmierzających do ustalenia sprawcy, a następnie wniesienia aktu oskarżenia.

W przypadku braku dobrowolnego, natychmiastowego, usunięcia niniejszej wiadomości, podmiot opisywany gotowy jest do przedsięwzięcia wskazanych powyżej środków prawnych zmierzających do pociągnięcia autora do odpowiedzialności cywilnej i karnej.
              • Gość: rafał Re: re-bud Śwętochłowice(montaż drzwi) IP: *.ip.cybergrota.com.pl 10.02.12, 22:16
                Komentarz został usunięty przez ACTA. Do tego ta ustawa doprowadzi!!!
    • Gość: WIOLA Re: re-bud Śwętochłowice(montaż drzwi) IP: 109.243.23.* 28.05.10, 21:43
      wioletta.zak@o2.pl
    • Gość: WIOLA Re: re-bud Śwętochłowice(montaż drzwi) IP: 94.254.144.* 01.06.10, 09:06
      PO WIELOKROTNEJ INTERWENCJI EFEKT KONCOWY SUPER . JESTEM BARDZO
      ZADOWOLONA. DRZWI BARDZO LADNE, MONTAZ OK - NIE MOGLO TAK BYC OD
      RAZU :)
      • Gość: antyrebud Re: re-bud Śwętochłowice(montaż drzwi) IP: *.debacom.pl 21.04.11, 17:30
        Podszywanie się pod inne osoby jest karalne - Wiola zadowolona a wiola niezadowolona to inne osoby - zwróćcie uwagę na IP z których pisane były posty!
    • Gość: ;] Re: re-bud Śwętochłowice(montaż drzwi) IP: *.adsl.inetia.pl 14.06.10, 19:05
      sama jesteś na dnie ty łajzo przebrzydła.
    • Gość: jelly Re: re-bud Śwętochłowice(montaż drzwi) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.10, 17:05
      Miałem z tą firmą podobne przjścia, zamówiłem sobie drzwi i...,
      chciałem z nich zrezygnować, zapłaciłem zaliczkę, cóż za głupotę się
      płaci,więc 100 zł przepadło.W umowie jest zaznaczone o jakimś druku
      odstąpienia , więc pojechałem w tym samym dniu do Agaty, tam jest
      przedstawiciel, oczywiście nie miał tego druku.Pojechałem na miejsce
      firmy, tam 3 paniusie nie chciały przyjąc mojego pisma o odstąpieniu
      od umowy, ani potwierdzić jego złożenia, więc..., poszedłem na
      Policje, na szczęście jest bardzo blisko 10 metrów od tego sklepu i
      zgłosiłem to wszystko, ale Policja powiedziała, że to nie ich sprawa.
      Wróciłem do tego "biura" i co ..., drzwi były zamknięte.
      Straszne!!!, te 3 paniusie pewnie ciągle piszą na tym
      forum.Odradzam,Odradzam,Odradzam,Odradzam!!!!!!
      Ps.Drzwi są podobne do tych w supermarketach za 500 złotych, w
      dodatku pani , która u mnie była nagle wyłączyła komórkę, znalazła
      frajerów, czyli mnie..., ale nie tędy droga.Pismo wyśle
      poleconym,oraz przez emaile.Okropności...
      • annabierun1 Re: re-bud Śwętochłowice(montaż drzwi) 03.07.10, 18:58
        Szczerze mówiąc jak czytałam komentarze tu zawarte byłam przerażona...
        Niedawno kupiłam drzwi stalowe do bloku w tej firmie zanim dotarłam na to forum i powiem, że dobrze, że tak się stało. Montaż miałam bez problemu w ciągu 3 dni od spisania umowy, Pan Darek świetnie montuje i go polecam. Gdybym przed zamówieniem przeczytała to forum najprawdopodobniej nie zamówiłabym z obawy... Jak widać czasem nie warto sugerować się plotkami i opiniami niewiadomego pochodzenia...
    • Gość: jacek Re: re-bud Śwętochłowice partacze! nie polecam IP: *.interia.pl 26.08.10, 11:40
      Witam,

Drzwi kupiłem prze firmę KING DOORS Przyjechał przedstawiciel, pomierzył,
      namówił na ofertę "standard" bo zależało mi na czasie. Później okazało się że
      ten standard to i tak trzeba czekać 6 tygodni. Następnie przyjechali pseudo
      fachowcy od montażu którzy montują niezgodnie z zaleceniami producenta (zero
      kotwienia, tylko pianka), rozwalili ściany i nie wykonali później żadnej obróbki
      (chociaż w umowie pisze że drzwi mają zostać "obrobione" czyli podstawowa
      obróbka tynkarska).

Zgłosiłem reklamacje do centrali brak odezwu...

P.s. Przedstawiciel niekompetentny, źle pomierzył drzwi, później Ci od montażu
      mają problem. Jedni zwalają na drugich.

P.s 2 Przy montażu ukruszyli mi płytke na podłodze.

P.s 3 Drzwi miały rysy które zauważyłem dopiero po 2 dniach.

P.s 4 Panowie szybko obstawiają futryny, po czym nie wieszają skrzydeł bo pianka
      musi stwardnieć (a wiadomo, nie montują na niczym innym to od razu nie da rady)
      więc nie ma jak sprawdzić czy zamontowane poprawnie. Klient płaci kase a panowie
      odjeżdżają. Później okazuje się że robota spieprzona.

OGÓLNIE NIE POLECAM, OMIJAJCIE KING DOORS SZEROKIM ŁUKIEM, FAKTYCZNIE LEPIEJ
      KUPIĆ DRZWI W MARKECIE I WYNAJĄĆ KOGOŚ DO MONTAŻU!
    • Gość: :) Re: re-bud Śwętochłowice(montaż drzwi) IP: *.adsl.inetia.pl 30.08.10, 14:29
      jestem niezadolony
    • Gość: Michał Re: re-bud Śwętochłowice(montaż drzwi) IP: 213.251.189.* 07.09.10, 18:08
      Towar pierwsza klasa. Żadnych usterek
    • Gość: Marika Re: re-bud Śwętochłowice(montaż drzwi) IP: 109.243.226.* 09.09.10, 13:54
      Obsługa w siedzibie firmy jak i rzetelność i fachowość monterów na najwyższym poziomie. Drzwi zamontowane z dnia na dzień.
    • Gość: Markowski Andrzej Re: re-bud Śwętochłowice(montaż drzwi) IP: 109.243.162.* 10.09.10, 15:16
      U mnie też drzwi zamontowali bardzo szybko. Nie spodziewałam się tak szybkiej dostawy i montażu. Szczerze polecam
      • Gość: Monia Re: re-bud Śwętochłowice(montaż drzwi) IP: 109.243.248.* 10.09.10, 18:15
        Miło mi dopisać się do grona zadowolonych klientów. Mimo nietypowego wymiaru mych drzwi, czekałam 7 dni na montaż i jestem super zadowolona.
      • Gość: Grażyna re IP: 216.218.211.* 10.09.10, 18:16
        Firma wywiązała się z tego co zapewniała. Jestem bardzo zadowolona
    • Gość: Polecający Re: re-bud Śwętochłowice(montaż drzwi) IP: 188.33.150.* 10.09.10, 18:38
      Świetni fachowcy i ogromna ilośc drzwi do wyboru. RE-BUD polecam
      • Gość: Aga Re: re-bud Śwętochłowice(montaż drzwi) IP: 94.254.163.* 10.09.10, 19:00
        Drodzy państwo własnie jestem po montażu drzwi.
        O tym forum dowiedziałam się od panów którzy je zakładali.
        Chciałabym potwierdzić wysoką kulture osobistą i profesjonany montaż.
        Zostałam poinstruawana jak wymienić baterie w klamce , pozatym dostała jedną zapasową.
        Polecam tą firmę,
        Agnieszka Z.
      • Gość: Wojtek H.. Re: re-bud Śwętochłowice(montaż drzwi) IP: 66.56.86.* 10.09.10, 19:12
        Wszystkie komentarze w pełni zasłużone. Oby więcej takich firm !
        • Gość: Radek87 Re: re-bud Śwętochłowice(montaż drzwi) IP: 66.56.87.* 10.09.10, 19:42
          Ja również mile wspominam współpracę z tą firmą ;)
          • Gość: Krzysztof Szot Re: re-bud Śwętochłowice(montaż drzwi) IP: 173.245.64.* 10.09.10, 21:53
            Drzwi bardzo dobrej jakości. Duży wybór, przystępna cena.
    • Gość: Marek Re: re-bud Śwętochłowice(montaż drzwi) IP: 188.33.158.* 13.09.10, 08:11
      U mnie montaż drzwi bardzo sprawny, drzwi śliczne.
      Jestem naprawde zadowolny.

• Gość: Weronika Re: re-bud Śwętochłowice(montaż drzwi) IP: 188.33.171.* 13.09.10, 16:18
      Największy wybór drzwi na śląsku. Ceny niższe niż gdzie indziej- wiem bo sprawdzałam. Na montaż czekałam tylko 2 dni, panowie monterzy wynieśli stare drzwi na śmietnik i posprzątali po sobie. POLECAM i DZIĘKUJE
      • Gość: Natalia84 Re: re-bud Śwętochłowice(montaż drzwi) IP: 216.66.45.* 13.09.10, 16:23
        Jakość świadczonych usług przerosła moje najśmielsze oczekiwania. Kolejny zadowolony klient.
    • Gość: nie polecam Re: re-bud Śwętochłowice(montaż drzwi) IP: 178.56.57.* 16.09.10, 21:10
      Nie polecam firmy, bardzo niesłowni i naciągacze
      jeśli ktoś jeszcze ktoś nie dokonał zakupu w tej firmie - niech się zastanowi a potem wybierze inną...
      ja niestety wcześniej nie znalazłem tego wątku... żałuję
    • Gość: Marcin Re: re-bud Śwętochłowice(montaż drzwi) IP: 109.243.42.* 17.09.10, 19:31
      Rzetelna firma. Szczerze polecam. Profesionaliści
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka