mysty 14.11.08, 00:20 synka swego synkowego ? Ktoś wie, wie ktoś ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ciri_77 jeszcze chodzi w dwupaku :)) 14.11.08, 11:45 prowadzi nasze sprawy firmowe, obiecała nie rodzić przed dzisiejszą rozprawą :) Odpowiedz Link Zgłoś
a-nulla Re: Czy a-nulla urodziła 14.11.08, 17:44 Jeszcze nie. Susełek Junior, tak jak starszy brat, też się nie spieszy z wyskakiwaniem z brzucha:) Ale podobno we wtorek... Śni mi się po nocach, że urodzę na sali rozpraw, ale dzisiej jeszcze na szczęście się to nie zdarzyło:) Odpowiedz Link Zgłoś
akastel Re: Czy a-nulla urodziła 14.11.08, 18:13 We wtorek nie, bo przecież to kolejny wtorek, w który możemy się spotkać ;))). Mam nadzieję, że jesteście zdrowi i wszystko u Was ok. U nas jak zwykle kołowrotek. Ech, myślę sobie, że jak się teraz nie uda, to po porodzie będziesz miała czas przed południem i może będzie łatwiej. Odpowiedz Link Zgłoś
magdalena_pi Re: Czy a-nulla urodziła 17.11.08, 19:52 A-nulla podziwiam , że jeszcze pracujesz :) Trzymam kciuki. Czekam na wieści. Odpowiedz Link Zgłoś