Dodaj do ulubionych

Pseudokibice pobili piłkarzy i ich rodziców

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.09, 14:44
Prawdziwe rycerstwo czyt. zakute łby. Może kiedyś napastnicy, gdy przyjdą na
mecz ze swoimi rodzinami, ktoś zrobi im to samo.
Obserwuj wątek
    • Gość: BKS Pseudokibice pobili piłkarzy i ich rodziców IP: *.bielskobiala.vectranet.pl 29.06.09, 14:48
      Nie wiem co sie działo bo nie brałem w tym udziału, dostałem tego linka od znajomego... Wątpie by 14 letnie dziecko biegało z kastetem i kijem basebalowym po ulicy i nikt go nie widział.... ściema pismaków pozdrawiam STAL !
      • dddbb Re: Pseudokibice pobili piłkarzy i ich rodziców 29.06.09, 15:09
        Wątpie by 14 letnie dziecko biegało z kastetem i kijem basebalowym
        po
        > ulicy i nikt go nie widział

No właśnie widział bo złapali. Problem w tym, że pewnie wypuszczą
        bez konsekwencji, wzmagając poczucie bezkarności.
        • Gość: beautiful Sędzina imbecyl. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.09, 15:31
          Ukarze jednego z drugim bandytę karą 270,0 zł.A oni będą się tym
          przechwalać w bandzie, jakie z nich gieroje,a policja głupia.
        • Gość: ben Re: Pseudokibice pobili piłkarzy i ich rodziców IP: *.wsbif.edu.pl 29.06.09, 15:35
          Klubowi, który toleruje bandytów jako swoich kibiców, należy odebrać
          wszelkie publiczne dotacje. Bohaterowie, którzy biją dzieci!
      • Gość: ryś Re: Pseudokibice pobili piłkarzy i ich rodziców IP: 79.139.0.* 29.06.09, 19:06
        kto tu ściemnia? Myślisz że jak kibol idzie gdzieś z kastetem lub łańcuchem to
        go wszystkim pokazuje? Sorry Winetou - ale taka jest prawda. Wśród kibiców BKSu
        jest dużo zwykłej hołoty i bandytów. To nie znaczy, że sam klub jest gorszy,
        trzymam kciuki za piłkarzy zawsze, ale jak chodzę na stadion, to tylko na TSP.
        Bo wiem, że inni przyszli tam po to, by dobrze się bawić i wspierać piłkarzy. A
        na BKSie połowa myśli tylko o ustawkach albo wręcz - jak widać na załączonym
        obrazku - o zwykłym bandyctwie. Takie coś powinno się tępić z bezwzględną
        surowością, to nie ma nic wspólnego ze sportem. Chuliganeria, żulia, hołota,
        • Gość: Monkey Re: Pseudokibice pobili piłkarzy i ich rodziców IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.09, 10:38
          Każdy klub ma takich "kibiców". Wisła ma słynnych nożowników, Arka nie lepszych,
          "Legioniści" potrafią całe miasto rozwalić nawet co pokazali w Wilnie jakiś czas
          temu. Dopóki nie zacznie się tego ostro tępić jak to zrobili Anglicy czy Włosi
          to takie obrazki jak ten będą częste. Chociaż przykro się czyta o takich
          wybrykach kiboli ze swojej okolicy. Na razie pozostaje nam wstyd na skale
          międzynarodową za hołotę która stoi ponad prawem...
      • Gość: bob Re: Pseudokibice pobili piłkarzy i ich rodziców IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.09, 11:09
        A ja tam byłem, widziałem, że tak było, gó...arz chciał mnie z tyły uderzyć pałą
        ale nie zdążył bo złamałem mu nos i kilku innym też. Wyszedłem z siniakiem na
        udzie. Na następny mecz zabiorę gazowca. .
    • bopin kibice 29.06.09, 14:59
      Bo każdy kibic to bandyta...
      • Gość: PH on Tour Re: kibice IP: 77.79.217.* 29.06.09, 15:59
        Bo każdy internauta to debil.Rozważ zasadność swojego wpisu :/
        • bopin Re: kibice 02.07.09, 16:18
          Gość portalu: PH on Tour napisał(a):

> Bo każdy internauta to debil.Rozważ zasadność swojego wpisu :/
          Może i debil, ale nieszkodliwy, a każdy kibic to bezpośrednie zagrożenie dla
          życia i zdrowia spokojnych ludzi.
    • Gość: tom Prokurator niech zastosuje IP: *.adsl.inetia.pl 29.06.09, 15:40
      przepisy, które pozwoli skazać na 12 lat...
    • Gość: lolek debile IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.09, 15:54
      Skąd się bierze tyle debilizmu ? Psychiczni kibole, nie do więzienia ale do domu
      bez klamek powinni ich wsadzić - na 20 lat.
    • Gość: tzn co za bydlo! IP: *.chello.pl 29.06.09, 16:07
      brak slow, do gazu z debilami, i tak nic z nich nie wyrosnie,
      kolejne chwasty do wyrwania.
    • Gość: xxx Pseudokibice pobili piłkarzy i ich rodziców IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.09, 16:08
      Poucinać kciuki i wypuścić, niech się chwalą jacy twardziele.
      • Gość: Jurek Re: Pseudokibice pobili piłkarzy i ich rodziców IP: 78.133.210.* 29.06.09, 16:37
        Popieram!! poobcinaĆ kciuki. A tak poważnie to zamknąć na 15-20 lat
        do ciupy.....
    • muminos1975 Pseudokibice pobili piłkarzy i ich rodziców 29.06.09, 16:55
      ani to Ślask ani nic to bielsko
      • Gość: BIelszczanin Pseudokibice pobili piłkarzy i ich rodziców IP: 188.91.42.* 29.06.09, 18:39
        Szczeże wole BKS jest to klub z tradycjami ,Bielskimi tradycjami
        choć do Podbeskidzia również nic nie mam ale Małpy jako maskotki
        tego klubu mi się nie podobają !!! zwłaszcza te które wożą się po
        mieście ,wymyślić powinni sobie lepsze maskotki !!!!! Banana może :)
        • Gość: ryś zdrowy jesteś? IP: 79.139.0.* 29.06.09, 19:10
          Gdzieś ty jakieś małpy jako maskotki widział? Pij mniej albo przez chleb
          przesączaj, żeby się fioletowe straciło...
          • Gość: kkk Re: zdrowy jesteś? IP: 94.157.200.* 30.06.09, 19:39
            jak byś troche pomyślał to byś wiedział tępaku
      • Gość: gość Re: Pseudokibice pobili piłkarzy i ich rodziców IP: *.adsl.inetia.pl 29.06.09, 19:26
        Palancie jeden to są dawne KOMOROWICE KRAKOWSKIE a KOMOROWICE ŚLĄSKIE są za
        rzeką Białką zapamiętaj raz na zawsze muminku1
    • Gość: greg1 Pseudokibice pobili piłkarzy i ich rodziców IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 29.06.09, 17:39
      kiedy wreszcie przestaniecie na zwyklych glupich BANDYTOW mowic "pseudokibice",
      i zaczniecie traktowac ich jak bandytow
      • grek.grek Re: Pseudokibice pobili piłkarzy i ich rodziców 30.06.09, 13:35
        "Bandyta", to dla tych szczurków komplement jest, dla prawdziwych zaś
        bandytów - afront.
        "Żulik" - to chyba odpowiednie by było, bo dostatecznie kiepsko się nawet wśród nich kojarzy.
    • Gość: kibic z Bielska Re: Pseudokibice pobili piłkarzy i ich rodziców IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.09, 18:36
      kretyni jakich mało, do takich powinno się strzelać ostrą amunicją,
      szkoda dla nich miejsca w więzieniach i państwowej kasy
    • Gość: jacekk Pseudokibice pobili piłkarzy i ich rodziców IP: *.welnowiec.net 29.06.09, 18:54
      Dziwię się, że dziennikarze GAZETY uporczywie nazywają margines
      społeczny "pseudokibicami" - to bardzo łagodne, wręcz pobłażliwe
      określenie dla bandytów. Może by wreszcie tę swołocz nazwać po
      imieniu - a rozpoznanych uczestników - za zgodą Sądu pokazywać z
      imienia i nazwiska oraz wskazywać miejsce zamieszkania - tak by
      otoczenie miało świadomość sąsiedztwa. Sądy są bardzo,niezrozumiale
      pobłażliwe. Ktoś, kto idzie na mecz z niebezpiecznym narzędziem ma
      świadomość, że może zabić. Nalezy przyjąć,że taki miał zamiar.
      • Gość: ryś pseudokibic=bandyta IP: 79.139.0.* 29.06.09, 19:13
        A mnie się to określenie podoba, pod warunkiem, że występuje zamiennie z takimi
        słowami jak bandyta czy chuligan. Pseudokibic to po prostu taki chuligan, który
        swoje chuligańskie wybryki łączy w swojej chorej głowie ze klubem sportowym.
        Jest to osobna kategoria przestępcy która zasługuje na wyróżnienie tak jak
        morderca czy gwałciciel.
        Gdyby ktoś go nazwał "kibicem" - o to bym się oburzał. Ale pseudokibic jest w
        sam raz.
        • Gość: zabużanie Re: pseudokibic=bandyta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.09, 19:39
          w Bielsku-Białej wieczorami to co chwilę jakies łebki się leją - na
          deptakach czy też obok głownych ulic - takie są tam klimaty i nie
          mają nic wspólnego z kibicowaniem przypuszcam. Po prostu zabużanie
          są nieco dzikusowaci i robią chlew gdiekolwiek się pojawią. Nie
          mówię że wszyscy, ale większość.
          Mimi wszystko pozdrawiam was, dzikuski zabużańskie zameldowane w
          Bielsku - minie trochę latek i połapiecie się na czym ta cywilizacja
          polega :))
          • Gość: gość Re: pseudokibic=bandyta IP: *.adsl.inetia.pl 29.06.09, 21:01
            Masz całkowita racje to są dzieci tych rodziców z łapanki co ich do FSM nawiezli łapali ich po wioskach i ładowali do koszy żeby nie uciekli i dopiero wypuścili ich w Bielsku i wtedy dopiero zobaczyli świat .
    • antyliberal22 he 29.06.09, 19:32
      he, typowe bielskie klimaty - Bielkso-Biała to miasto skomasowanej
      patologii (byłem kilka razy, więc wiem co mówię).
      • Gość: lolek jasne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.09, 21:13
        i dlatego jest jednym z najbogatszych miast w Polsce, nie to co zasyfiałe katowice.
    • Gość: dx Pseudokibice pobili piłkarzy i ich rodziców IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.09, 20:56
      Sposob na takie bydlo jest niezwykle prosty - kara chlosty. W weekend na rynku ku uciesze gawiedzi dostaliby pare batow po du*pie to by im sie szybko odechcialo. Wazne jest rowniez to, ze w swoim srodowisku byliby posmiewiskiem.
      • Gość: ryś pręgierz IP: 79.139.0.* 29.06.09, 23:01
        Ja to od dawna uważam, że powinno się odświeżyć pręgierz i tradycję publicznego
        chłostania wśród gawiedzi. Potem na 6 godzin w dyby a nad głową tablica: za co
        debil siedzi. I kosz zgniłych jajek i pomidorów obok - jakby ktoś sobie życzył.
      • grek.grek Re: Pseudokibice pobili piłkarzy i ich rodziców 30.06.09, 14:03
        Szkoda cennej energii na machanie batem :)
        Wsadzić ich do małpich klatek, na golasa, przywiązać za łapy do górnych prętów, żeby się nie mogli położyć, klatkę podciągnąć do góry i
        niech sobie ludzie popatrzą (koniecznie całą akcję przeprowadzić w jakimś ruchliwym punkcie miasta).

To banda ciotek jest - w kupie i z bejsbolami kozaki - w pojedynkę popychadła, gamonie i ci.py grochowe. Od lat 10 do lat 110. Taka ich żulowata specyfika.
    • Gość: romero Pseudokibice pobili piłkarzy i ich rodziców IP: *.41.67.136.sub.mbb.three.co.uk 29.06.09, 21:00
      stek bredni zawsze winni kibice bksu szybciej tepaki z gazety by to zrobily zeby
      miec o czym pisac[/b]
      • Gość: ryś ??? IP: 79.139.0.* 29.06.09, 23:12
        Znaczy co chcesz powiedzieć? Że to 12, 13 latki z boiska zaczęły rozróbę i
        rzuciły się na tamtych drabów? Pod przywództwem trenera? A tamci tylko honorowo
        bronili się tym co akurat mieli pod ręką? A akurat przypadkowo mieli przy sobie
        pały łańcuchy i kastety tak?
        Czy też może chłopców zaatakowali dziennikarze Wyborczej przebrani dla
        niepoznaki w dresy i szaliki BKSu? To ilu tych dziennikarzy Wyborczej w BB
        pracuje? I policja ich nie rozpoznała? Czy jest w zmowie?
        Ciekawe teorie. Co jeszcze nam powiesz? Że w środę zalała nas nie deszczówka
        tylko przeterminowany kisiel którego chcieli się pozbyć producenci?
      • Gość: Gorol Re: Pseudokibice pobili piłkarzy i ich rodziców IP: *.bielskobiala.vectranet.pl 30.06.09, 09:20
        Przykre ale o tym fakcie wie już nie tyle region ile cała Polska! Na
        pewno zrobili wiele aby rozpoznali ich rodzice i zaatakowani młodzi
        piłkarze. BKS leci na dno a to dzięki kibicom właśnie tak już jest
        od lat 90-tych nic się nie zmieniło. Nie będzie profesjonalnej piłki
        nożnej w tym klubie już nigdy!
    • Gość: Mariusz Pseudokibice pobili piłkarzy i ich rodziców IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.09, 21:31
      Tak się składa, że widziałem tą ekipą z balkonu jak biegła Olimpijską.
      Trzydziestu dresów, twarze nieskalane żadną oznaką inteligencji, wszyscy w
      dresach, ortalionach. Kijów niestety żadnych nie widziałem. Naprawdę stresujący
      widok.
      • Gość: mati Re: Pseudokibice pobili piłkarzy i ich rodziców IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 29.06.09, 22:17
        Niestety szanowni internauci wsadzenie takich debili nić nie pomoże
        wręcz przeciwnie gdyż za ich opie...nie się w więzieniu musimy my
        zapłacic z naszych podatków. może zmienić prawo i skazać na prace
        społeczne: miotła grabie łopata i czyścić rowy,zamiatać ulice i dac
        kamizelkę odblaskową z napisem chuligan, złodziej itp. moze wtedy
        nnie było by tyle brudu na naszych ulicach.
      • Gość: barabasz Re: Pseudokibice pobili piłkarzy i ich rodziców IP: 77.252.190.* 29.06.09, 22:24
        moze kibice bksu sa zli ze ich klub nie zalapał sie do 2ligi?a
        kibice podbeskidzia powinni byc wkur....ze ts zawalił mecz z zniczem?
        • Gość: ryś Re: Pseudokibice pobili piłkarzy i ich rodziców IP: 79.139.0.* 29.06.09, 23:05
          I są wściekli. Ale wyrażają to przeklinaniem pod nosem, ewentualnie kopną jakąś
          puszkę, poboksują worek treningowy. Podbeskidziu raczej nie kibicują debile i
          swołocze które wściekłość wyładowują poprzez katowanie niewinnych dzieci.
          • Gość: Marcin Re: Pseudokibice pobili piłkarzy i ich rodziców IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.09, 23:12
            Nie uogólniaj, jestem fanem BKS-u i też uważam, że ta ekipa to banda debili.
            • Gość: ryś nie uogólniam IP: 79.139.0.* 29.06.09, 23:18
              Nie uogólniam, to jasne że większość kibiców BKSu to normalni ludzie. Sam
              trzymam kciuki za BKS i nie mogę przeboleć przegranych baraży. Piszę tylko że
              wśród kibiców TSP coś takiego chyba nie mogłoby się zdarzyć. Niestety tak jest,
              że banda debili dorobi BKS gębę, tym bardziej że informacja poszła w cała
              Polskę. Oby to nie odstraszyło sponsorów, bo klub w tym roku i tak zagrał
              powyżej oczekiwań i brawa dla nich.
    • sumer55 zawsze twierdziłem, że "inwestycja" władz BB pod 29.06.09, 23:49
      zarządem niejakiego Krywulta w stadion BKS to skrajny kretynizm bo tworzy bazę
      do wykreowania subkultury kibolskiej tak specyficznej dla piłki nożnej.
      Kilkanaście dni temu doniesiono, że właśnie na stadionie BKS sędzia wstrzymał
      rozpoczęcie meczu bo jakiś transparent. Dzisiaj jakiś narybek kibolski
      rozpędza mecz juniorów/trampakarzy. No i tak to się nakręca za przyczyną pana
      Krywulta (jako burmistrz albo wnioskował o tą inwestycję, albo się conajmniej
      z nią zgodził w każdym przypadku nie dochował należtej staranności) za
      pieniądze mieszkańców. Pogratulować "elektoratu" p. Krywult, pogratulować.
      • Gość: ryś Re: zawsze twierdziłem, że "inwestycja" władz BB IP: 79.139.0.* 30.06.09, 08:47
        Stary jesteś genialny. To, że w Bielsku, tak jak na całym świecie nie brakuje
        bandytów to wina "niejakiego Krywulta". Dwa dni temu zastrzelono w Neapolu
        niewinnego człowieka. Myślę że to też wina tego okropnego Krywulta. Wiadomo, że
        w całej Polsce i na całym świecie stadiony się burzy i zamyka bo budowanie
        nowych stadionów sprzyja rozwoju chuligaństwa. Tylko u nas w Bielsku inwestuje
        się w sport i mamy przez to najwięcej bandytów na świecie. W następnym wyborach
        zagłosuję na Ciebie - pod warunkiem, że jak już zostaniesz prezydentem Bielska w
        miejsce tego strasznego Krywulta to wyburzysz wszystkie stadiony i boiska i
        zakażesz grać w piłkę nożną - pod karą śmierci. To na pewno radykalnie
        zlikwiduje problem przestępczości i świat będzie bezpieczny. Pozdrawiam! I
        polecam zmienić leki bo te nie działają! :-D
        • Gość: ryś P.S. IP: 79.139.0.* 30.06.09, 08:51
          Dodam, że to już nie jest stadion BKS, tylko stadion miejski. Ten straszny
          Krywult kombinował jak tu się przypodobać kibolstwu z BKS i stwierdził, że
          najlepiej im się podliże jak zabierze im stadion i pozwoli na nim grać
          znienawidzonemu przez kibolstwo BKSu Podbeskidziu.
          Chytry plan, ale ty geniuszu przejrzałeś go na wylot :-D
      • Gość: Gorol Re: zawsze twierdziłem, że "inwestycja" władz BB IP: *.bielskobiala.vectranet.pl 30.06.09, 09:08
        Tam gra nie tylko BKS ale także TSP i to dla profesjonalizacji dla
        normalności dla wspólzawodnictwa dla nas kibiców a nie dla CZĘŚCI
        BANDYTÓW stadion jest budowany od nowa praktycznie,zapamiętaj to
        sobie.
    • Gość: puch4cz Niechby władze dały mi wolną rękę... IP: *.dslextreme.com 30.06.09, 05:46
      Każdy jeb* kibol miałby wypalone na mordzie K i połamane ręce i nogi. Byłby to
      dobry przykład dla nastoletnich kozaczków. Z bydłem trzeba postępować jak z bydłem.
    • Gość: pseudkokibice?? Pseudokibice pobili piłkarzy i ich rodziców IP: 80.54.82.* 30.06.09, 07:28
      a skąd to wiecie ?? moze sokolowski wam powidział byhaaaa
    • Gość: Gorol Re: Cała prawda o BKS Stal BB IP: *.bielskobiala.vectranet.pl 30.06.09, 09:43
      To wlaśnie dzięki chuliganom z szalikami BKS-u sekcja pilki nożnej w
      klubie upada to nie działacze to antykibice, wybryki w dawnej 3
      lidze grupie ślaskiej lata 90-te, walki z Góralem Żywiec demolowanie
      stadionu dzisiaj miejskiego, napadanie na mieszkańców własnego
      miasta. Inwestycja w BKS jest nieopłacalna i dzisiaj trzeba,prawdę
      powiedzieć, że BKS upada dzięki aktywnym kibicom tego klubu a raczej
      bandytom,którzy pod pretekstem kibicowaniqa klubowi wszczynają
      burdy.Lepszym rozwiązaniem dla BKS byłoby aby piłkarze mieli za
      kibiców zwykłach ludzi w szalikach,koszulkach ale takich zwykłych
      bez piosenek flag takich jacy siedzą na sektorach od A do D a
      sektorze E siedzi większość szkodząca temu klubowi walcząca z
      siatkowka mimo że ta miała juz 1 ligę w 1955 roku potem do lat70-
      tych do teraz! Sekcja piłkarska umywa sie w stosunku do siatkarskiej
      i nawet ten fakt kibole negują chociaż nie mają prawa! Sekcja
      piłkarska pada, podziękujcie za to "kibicom" z szalikami ten
      incydent tylko dobija tą sekcję i czyni ją nieopłacalną dla nikogo.
      • Gość: Leon Re: Cała prawda o BKS Stal BB IP: *.centertel.pl 02.07.09, 15:00
        Jeżeli chodzi o ten wybryk to nie wiadomo do końca, o co poszło a jeśli ci
        młodzi chłopcy chodzą na mecze BKS-u i tak się zachowują to wina pseudo
        działaczy, bo jeżeli na mecz piłkarski przyjdzie taki 13-14 latek w szaliku to
        od razu przez pseudo działaczy, firmę ochroniarską i policje jest traktowany
        jako chuligan klub nic nie robi, ( bo co ich to obchodzi) żeby przyciągnąć
        kibiców na mecz dla nich to nie jest nic warte Na pewno wielu z tych młodych
        kibiców chętnie uczestniczyłoby w oprawach meczu, ale komu maja te oprawy
        pokazywać jak od kilku lat stadion jest zamknięty dla Nas, otwarta jest tylko
        trybuna(chytrość działacz),nikt nie sprawdził, o co dokładnie tam poszło
        wystarczy jak coś prasa rozdmucha i już społeczeństwo widzi bandytów. Dopóki w
        zarządzie będzie ta śmietanka emerytów to NASZ BKS-STAL UPADNIE
        • Gość: Zając Re: Cała prawda o BKS Stal BB IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.09, 21:16
          Kiedys jak chodziłem kibicować pod koniec lat 80. i na początku 90.
          wśród kibiców był Leon-melanżysta. I gdyby kibicowanie poszło w tym
          kierunku co wtedy, dzisiaj pewnie inaczej by to wyglądało. No ale
          dziś Leon pewnie jest na emeryturze a młodze wilki nawet piosenek
          nie umieją śpiewać.
          Leon, a o co mogło pójść? O cokolwiek by nie poszło, niech się
          chłopy ustawią z równymi sobie a nei z ludźmi którzy przyszli sie
          relaksowac i bawic.
        • Gość: obserwator Re: Cała prawda o BKS Stal BB IP: 212.244.68.* 03.07.09, 09:48
          Leoś, ty jesteś taki matoł w rzeczywistości czy tylko udajesz? co
          mają działacze do kilku czy kilkunastu bandytów, którzy pod
          płaszczykiem przywiązania do barw klubowych, pseudohonoru walą po
          mordach niewinnych i chcących miło spędzić sobotę ludzi? weź na luz
          bo pieprzysz jak normalny inaczej
    • Gość: ja Pseudokibice pobili piłkarzy i ich rodziców IP: 78.88.65.* 30.06.09, 10:50
      Pseudokibice pobili piłkarzy i ich rodziców - PRAWIDŁOWO! Ja bym do tego dołożył jeszcze sędziów, tzw. działaczy piłkarskich i pzpn
    • Gość: Jonek No jakoś mnie to nie dziwi IP: *.e-wro.net.pl 30.06.09, 11:08
      Taki jest efekt wieloletniego pobłażania bandziorom. Sądy wypuszczają
      wszystkich w ciągu kilku godzin od zatrzymania. Poczucie bezkarności rośnie w
      zastraszającym tempie. Te wszystkie teksty w stylu "grozi im do 3 lat" można o
      kant dupy rozbić bo żaden sędzia nie da bandziorowi więcej niż 100zł mandatu.
      Dopiero jak dojdzie do prawdziwej tragedii, jak ktoś zostanie zamordowany to
      zaczynają się ogólnokrajowe dywagacje czy można było temu przeciwdziałać.
      Owszem można, lejąc sędziów do krwi za każdego wypuszczonego bandytę.
    • Gość: Gorol Re:" Pozdrowienia" do więzienia! IP: *.bielskobiala.vectranet.pl 30.06.09, 12:35
      Potem tego typu głupie transparenty wiszą na płocie jak na meczu z
      Jarocinem, widocznie pozazdrościli tym, którzy już tam siedzą?
      A ten biedny ograniczony człowiek na zdjęciu cieszy się że idzie
      siedzieć, ograniczone badziewie. Szwaby jak nie mogły sobie poradzić
      z jednym gnojkiem, w porozumieniu z Rosją na Sybir go skazali i ma
      radzić sobie sam albo sobie poradzi albo zginie tutaj mozna by ten
      pomysł podobnie zastosować.
    • grek.grek Pseudokibice pobili piłkarzy i ich rodziców 30.06.09, 14:16
      Czekamy na polskie Heysel. A potem na miny i wypowiedzi polityków, sędziów, prezesów klubów, komendantów policji - to będą bezcenne obrazki :)
    • Gość: angol Pseudokibice pobili piłkarzy i ich rodziców IP: 77.252.190.* 02.07.09, 22:08
      w krakowie wisła z cracowia w wawie legia z polonia a w bielsku moze
      bks z podbeskidziem?tsp nie ma fanatykow ,nigdy nie zrobiła zadymy ?
      nie ma histori kibicowania ale co do pobicia dzieci to jabym zrobił
      krwawy odwet na tych ludziach
      • Gość: obserwator Re: Pseudokibice pobili piłkarzy i ich rodziców IP: 212.244.68.* 03.07.09, 09:50
        nie może być tak że banda 100 czy 150 ograniczonych debili, z IQ
        poniżej tego które mają winniczki będzie terroryzowała 180-tysięczne
        miasto, ktoś niech w końcu zrobi z tym porządek !!
        • Gość: Jaskiniowiec Re: Pseudokibice pobili piłkarzy i ich rodziców IP: 130.138.227.* 27.08.09, 13:45
          Gość portalu: obserwator napisał(a):

> nie może być tak że banda 100 czy 150 ograniczonych debili, z IQ
          > poniżej tego które mają winniczki będzie terroryzowała 180-
          tysięczne
          > miasto, ktoś niech w końcu zrobi z tym porządek !!

W zupełności się zgadzam ale kto ma zrobić ten porządek?
          Małolaty robią co chcą nikt nie reaguje więc się coraz bardziej się
          panoszą bo NIE MA REAKCJI!!!

Kiedy ta chołota przyjdzie pod mój blok wypić piwko "naszczać"
          dzieciom do piaskownicy i wrzeszczeć do 3 nad ranem to z miejsca
          wzywam policję inni sąsiedzi chyba zatykają uszy i siedzą jak
          trusie...

Skoro się toleruje bazgrolenie po murach, wrzaski do rana,
          niszczenie znaków drogowych a tym bardziej ewidentny napad i to w
          biały dzień ...
          Prawo jest chore więc pewnego dnia kiedy kolejny młodociany bandyta
          ddostanie karę poprawczaka za zabójstwo albo grzywny 100 PLN za
          pobicie ze skutkiem kalectwa i nic mu za to nie będzie to ktoś się
          naprawdę wk.. i weźmie sprawiedliwość w swoje ręce...

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka