Gość: Szyszek Re: sky europe 1gr + oplaty IP: 5.2.* / *.server.ntli.net 29.07.04, 21:00 Przykro nam, ale nasz system rezerwacji jest z powodów technicznych tymczasowo niedostępny. No to się ludziska rzuciły, przy próbie rezerwacji, mam taki komunikat: Połączenie przekroczyło dozwolony limit. Prosimy o przeprowadzenie rezerwacji od początku. Prosimy spróbować przeprowadzić rezerwację później lub skontaktować się z centrum rezerwacji.. Wy też??? Odpowiedz Link Zgłoś
ffred Re: sky europe 1gr + oplaty 29.07.04, 22:34 na razie musze sie gleboko zastanowi gdzie jeszcze moglbym leciec... Odpowiedz Link Zgłoś
balkan Re: sky europe 1gr + oplaty 30.07.04, 08:23 taaa... zastanawiaj się.... najbliższy termin do ROM znalazłam na 31 OCT.... ale za to 280 zł z podatkami RT.... nieźle, tylko ten termin....:(( Odpowiedz Link Zgłoś
ffred Re: sky europe 1gr + oplaty 30.07.04, 09:22 juz sie nawet zdecydowalem na jeden taki lot w styczniu...., ale i tak sie nie da nic kupic, strona praktycznie nie dziala Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szyszek Re: sky europe 1gr + oplaty IP: 5.2.* / *.server.ntli.net 30.07.04, 10:01 Chyba mają jakąś awarię, bo nie chce mi się wierzyć, by aż tak się ludzie rzucili. Sprawdzałem o 2 w nocy polskiego czasu i ciągle ten sam komunikat, u Was też? Odpowiedz Link Zgłoś
ffred Re: sky europe 1gr + oplaty 30.07.04, 11:08 udalo mi sie kupic przed 10.00 Odpowiedz Link Zgłoś