IP: 5.5.* / 80.58.20.* 17.10.04, 23:18
Niedlugo bede pierwszy raz leciec Quantas na trasie FRA / SIN. Ciekawy jestem
waszych opinni na temat tej linii. Jakie wrazenia jaki service jaka rozrywka
na pokladzie

P.S
Czy ktos lecial Australian Airways
Obserwuj wątek
    • rich_bitch Re: Quantas 18.10.04, 09:04
      Powodzenia! Poniewaz to ty bedziesz pierwsza osoba lecaca taka linia, to moze
      podziel sie z nami swoimi wrazeniami po powrocie.
      • Gość: xyz Re: Quantas IP: *.acn.waw.pl 18.10.04, 10:16
        PO pierwsze QANTAS ( bez U ).
        Po drugie- kto twierdzi, ze rich_bitch bedzie PIERWSZA OSOBĄ lecaca QF? Ja juz
        nia latalem wiele razy, bo 2 razy w roku jestem w Australii!
        Wrazenia: linia bardzo dobra! - B747-400, w kazdym fotelu monitor,
        jedzenie "samolotowe", ale smaczne, swietne autralijskie wina. Niespodzianka
        byly natomiast zalogi: PRAKTYCZNIE ZAWSZE SAME MESKIE!!! Rzadko zdarzyla sie
        jakas dziewczyna! Ale zalogi SWIETNE- daja taki "show", ze hej! Zartuja ze
        wszystkimi, spiewaja sobie, kiedy jada wozkiem, caly czas sie smieja i ogolnie
        widac, ze maja FUN!
        Bardzo fajna zabawa!
        • Gość: frequent flyer [...] IP: 80.241.130.* 18.10.04, 10:19
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
          • Gość: frequent flyer fajnie cenzurujecie IP: 80.241.130.* 19.10.04, 18:22
            bomba! wycięty post za przetłumaczenie rich_bitch na bogata dziwka! oczywiście
            ten post też zaraz wyleci, ale wtedy dam następny
            tylko czemu tolerujecie nick "rich_bitch" jak wam odeń uszy więdną? bo języka
            nie znacie? Bingo!
    • Gość: gaduła Re: Quantas - czy kangury sa na pokładzie ? IP: *.iod.krakow.pl / 149.156.29.* 18.10.04, 09:46
      przyślij sprawozdanie z lotu !
      bo mnie ciekawi czy jako personel pracuja u nich Kangury i jak serwuja drinki ?
      powodzenia !!
      • johnny_tomala Re: Quantas - czy kangury sa na pokładzie ? 18.10.04, 10:30
        miło wspominam, załogi w większości męskie rzeczywiście ale strasznie
        sympatyczni i uczynni. mnie oprowadzali po samolocie i dali trochę piwa na
        wynos. można spotkać stewardesy polki.
    • andywaw Re: Quantas 19.10.04, 18:01
      Ja tez lecialem QF Boeingiem 747 na trasie BKK-SYD-BKK i zaloga nie byla tylko
      meska. Usmiechow i przywitan pasazerow od tych przemilych pan z Qantas powinny
      sie uczyc stewardessy z LOT-u (a wcale nie lecialem bussiness ani first class).
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka