Dodaj do ulubionych

Co się stało z szefem odprawy VIP na Okęciu?

IP: *.chello.pl 08.02.06, 20:55
... bo już różne plotki słyszałam? Np. że został przyłapany pijany w pracy...
Szkoda, bowiem zarabiał jakieś 13 tys. na miesiąc.
Obserwuj wątek
    • supair Re: Co się stało z szefem odprawy VIP na Okęciu? 18.02.06, 18:32
      Ciekawe,kiedyś był wybitnym stewardem-bez ironii.

forum.gazeta.pl/forum/71,46483,1540815.html?f=11044
    • bbbflight Re: Co się stało z szefem odprawy VIP na Okęciu? 19.02.06, 11:22
      Troszkę przekolorowane to plotki... Niestety jak to w naszym kraju bywa, gdy
      tylko zmienia się opcja polityczna, nadchodzą czystki. Tak też było tym razem.
      Osoba, o której mówimy, nie pasowała do krajobrazu 'nowej' firmy, więc szukali
      na nią jakiegoś haka. On popełnił mały bład wypijając drinka w czasie pracy (po
      którym na pewno daleko mu było do stanu upojenia alkholowego) - ten drink nie
      wyszedł od niego tylko z kontekstu w jakim się znalazł. I tak ktoś doniósł,
      przyszła kontrola no i dyscyplinarka. Bardzo szkoda, bo to bardzo miła i
      kulturalna osoba, która bardzo dobrze nadawała się na to stanowisko.
      • mala_nicki Re: Co się stało z szefem odprawy VIP na Okęciu? 19.02.06, 16:25
        Wydaje mi się, ze wypicie drinka w pracy nie jest małym błędem. Każdy z nas zna
        skutki picia więc dla mnie bzdura jest nazywanie tego w ten sposób. Nie znam
        osoby, ale chodzi mi tylko i wyłącznie o tą sytuację. Jesli ktośpije w pracy to
        powienien wiedzieć co za to grozi.
        • Gość: gość Re: Co się stało z szefem odprawy VIP na Okęciu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.06, 18:01
          Gdybyś znała bliżej kontekst sytuacji to byś miała na to inny pogląd...
          • mala_nicki Re: Co się stało z szefem odprawy VIP na Okęciu? 19.02.06, 18:49
            Na pewno nie miałabym innego poglądu na spożywanie alkoholu w godzinach
            pracy.....
            • Gość: Gość Re: Co się stało z szefem odprawy VIP na Okęciu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.06, 20:04
              Kwestionowałbym tutaj użycie słów "w godzinach pracy" - nie tak do końca...
              • mala_nicki Re: Co się stało z szefem odprawy VIP na Okęciu? 19.02.06, 23:30
                Moj post tobyła odpowiedź na poprzedni a w tamtym tak było napisane więc
                ustosunkowałam się
      • Gość: nowy Polacy to narod pijakow ale ciesze sie ze juz..... IP: *.hlrn.qwest.net 19.02.06, 21:06
        Polacy to narod pijakow ale ciesze sie ze juz przestaje sie tolerowac pijactwo(
        czytaj drinki w godzinach pracy)>
        • parolka1 no i co z nim 21.02.06, 20:29
          Jaki ten Bolo zawsze był biedny, wiecznie poszkodowany.....
          • Gość: LGS_1 Re: no i co z nim IP: 62.233.167.* 21.02.06, 23:26
            Ludzie, co to za pierdoły piszecie. Zwolniony człowiek to zupełnie inna osoba.
            Kilka lat temu pracował w LOT ale nigdy nie latał. To facet po 60-ce.
            • Gość: ... Re: no i co z nim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.06, 21:27
              No i po drugie już nie szef odprawy VIPów (taka działkę miał w Locie) tylko
              quality control manager w T1 na EPWA.
              Szkoda Człowieka. Kultura, szyk, elegancja. Wielu mogłoby się od niego uczyć.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka