Gość: neutrinka IP: *.tvk.torun.pl / *.tvk.torun.pl 05.05.06, 21:28 Chętnie poznam pilota:) Jest taki na sali?:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Gosc Re: szukam pilota:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.06, 22:09 Do teliewizora, wiezy, dekodera i karty muzycznej, a nawet aparatu fotofraficznego :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: szukam pilota:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.06, 22:09 Sory za literowki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: neutrinka Re: szukam pilota:) IP: *.tvk.torun.pl / *.tvk.torun.pl 05.05.06, 22:28 Takie piloty tez mogą być, ale chodzi mi o tego, co je obsłuży:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robak Re: szukam pilota:) IP: *.dsl.pltn13.pacbell.net 05.05.06, 22:27 a moze byc niski, gruby, lysawy i obgryzajacy paznokcie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: neutrinka Re: szukam pilota:) IP: *.tvk.torun.pl / *.tvk.torun.pl 05.05.06, 22:35 A są tacy?;) Jakoś nie spotkałam się z takim zjawiskiem:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DreamLiner Re: szukam pilota:) IP: *.spray.net.pl 06.05.06, 08:21 A jaki ma byc? Zawodowy, liniowy, turystyczny? Smiglowcowy, szybowcowy, balonowy? F/o, czy kapitan? Pilot pilotowi nierowny... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DreamLiner Re: szukam pilota:) IP: *.spray.net.pl 06.05.06, 08:26 Aha, powiedz jeszcze do czego Ci ten pilot potrzebny - moze sie skusze ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: neutrinka Re: szukam pilota:) IP: *.tvk.torun.pl / *.tvk.torun.pl 06.05.06, 10:07 DreamLiner, masz racje:) Pilot balonowy i pilot wycieczek odpadaja:) Tak samo jak "tatusiowie" (nie moich dzieci:)) lub "dziadkowie" (kiedy ja nie jestem babcia:)) A do czego...hmmm...to wyjdzie w praniu:) Więc...?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DreamLiner Re: szukam pilota:) IP: *.spray.net.pl 06.05.06, 10:15 Wiec co? Wiesz jak to jest - piloci nie sa latwi... :-P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: neutrinka Re: szukam pilota:) IP: *.tvk.torun.pl / *.tvk.torun.pl 06.05.06, 10:23 Coś takiego;) Powiedz mi lepiej w jakim cockpicie Ty urzędujesz:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KiTTy.DK Re: szukam pilota:) IP: 87.239.71.* 06.05.06, 10:38 Kolejna inteligentna... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: neutrinka Re: szukam pilota:) IP: *.tvk.torun.pl / *.tvk.torun.pl 06.05.06, 10:43 KiTTyDK, uważasz, że jeśli lubię samoloty i osoby, które siedzą za ich sterami oraz że czasem w wolnych chwilach popiszę bzdurki na forum to od razu jestem nieinteligentna? Gratuluję wnikliwej oceny...;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KiTTy.DK Re: szukam pilota:) IP: 87.239.71.* 06.05.06, 10:56 To nie jest zadna wnikliwa ocena tylko pierwsze co mi sie nasuwa po przeczytaniu Twojego watku...smiesza mnie takie watki na forum "samoloty". A jak chcesz poznac pilota to sama idz do szkoly lotniczej, napewno bedziesz jedna z niewielu kobiet i bedziesz miala w czym wybierac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aam Re: szukam pilota:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.06, 12:21 możesz też stać na Okęciu przy bramce dla załóg i systematycznie upuszczać chusteczkę z wyhaftowanym imieniem. jak trafisz na pilota z klasą, będzie pretekst żeby się poznać :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ktoś Re: szukam pilota:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.06, 12:55 Ja mam jakieś deja-vu... Czy tego wątku już nie było? Tylko topic był "poznam pilota". Najwyraźniej nie poznała :) Albo maszkara jakaś albo co... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yogibaboo Re: szukam pilota:) IP: 81.6.130.* 06.05.06, 14:34 Było i to całkiem niedawno forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=531&w=31186934 Tak więc słonko chyba jednak daremny Twój trud i nie tędy droga ;-( Yogi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: neutrinka Re: szukam pilota:) IP: *.tvk.torun.pl / *.tvk.torun.pl 07.05.06, 02:42 Yogi, dzięki, sama znalazłam:) Ależ jaki znowu trud:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: neutrinka Re: szukam pilota:) IP: *.tvk.torun.pl / *.tvk.torun.pl 07.05.06, 02:41 Ktoś, właśnie sprawdziłam, że faktycznie taki był:) Więc chyba dziewczyna znalazła;) Maszkara...hmm...tego o sobie nie słyszałam i chyba nie usłyszę:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: neutrinka Re: szukam pilota:) IP: *.tvk.torun.pl / *.tvk.torun.pl 07.05.06, 02:38 aam, często chodzę na Okęcie, ale bynajmniej nie dla pitotów, ale dla samolotów:) Swoją drogą ciekawe co by było, gdybym upuściła husteckę przed "peniska" (tzn. embraera) ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: neutrinka Re: szukam pilota:) IP: *.tvk.torun.pl / *.tvk.torun.pl 07.05.06, 02:36 KiTTy.DK, wolę swoje studia i swój zawód:) A samoloty to tylko hobby:) A że śmieszy to słusznie, prawidłowa reakcja:) Ma być śmiesznie i miło:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: neutrinka Re: szukam pilota:) IP: *.tvk.torun.pl / *.tvk.torun.pl 07.05.06, 02:43 KiTTy.DK, na moich studiach też jest niewiele koiet, przypada kilkudziesieciu mężczyzn na jedna kobietę, tak więc nie o to mi chodzi:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: neutrinka Re: szukam pilota:) IP: *.tvk.torun.pl / *.tvk.torun.pl 07.05.06, 02:47 Generalnie można stwierdzić, że co jak co, ale piloci poczuciem humoru nie grzeszą...Albo po prostu temat pilotów jest jakiś drażliwy...ciekawe dlaczego...hihi Czyżby część z osób bez ów humoru miała jakieś złe wspomniania...?;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DreamLiner Re: szukam pilota:) IP: *.spray.net.pl 07.05.06, 04:39 Czyli czar prysl? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: neutrinka Re: szukam pilota:) IP: *.tvk.torun.pl / *.tvk.torun.pl 07.05.06, 14:32 Czar?:) Po prostu należało się pare wyjaśnień, bo okazało się, że mój temat budzi jakieś dziwne emocje... Więc..Dreamie, czym latasz?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: neutrinka Re: szukam pilota:) IP: *.tvk.torun.pl / *.tvk.torun.pl 07.05.06, 15:21 Poza tym coś mi mówi, że te dość uszczypliwe teksty nie są pisane przez pilotów:) A jeśli przez nich to i tak przez takich, którzy mnie nie interesuja:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DreamLiner Re: szukam pilota:) IP: *.spray.net.pl 07.05.06, 19:28 > Poza tym coś mi mówi, że te dość uszczypliwe teksty nie są pisane przez > pilotów:) A jeśli przez nich to i tak przez takich, którzy mnie nie interesuja: > ) To sie nazywa branie pod... :-) A wogole, to to na czym latam to jest temat bardziej na priv, a nie na ogolnopolskie forom... P.S. A jaki typ by Cie satysfakcjonowal? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: neutrinka Re: szukam pilota:) IP: *.tvk.torun.pl / *.tvk.torun.pl 07.05.06, 20:02 So...GG: 4037846:) Odpowiedz Link Zgłoś