Dodaj do ulubionych

szukam pilota:)

IP: *.tvk.torun.pl / *.tvk.torun.pl 05.05.06, 21:28
Chętnie poznam pilota:) Jest taki na sali?:)
Obserwuj wątek
    • Gość: Gosc Re: szukam pilota:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.06, 22:09
      Do teliewizora, wiezy, dekodera i karty muzycznej, a nawet aparatu fotofraficznego

:) Pozdrawiam
      • Gość: Gosc Re: szukam pilota:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.06, 22:09
        Sory za literowki
        • Gość: neutrinka Re: szukam pilota:) IP: *.tvk.torun.pl / *.tvk.torun.pl 05.05.06, 22:28
          Takie piloty tez mogą być, ale chodzi mi o tego, co je obsłuży:)
      • Gość: jeepie LOL (n/t) IP: 217.41.234.* 19.05.06, 10:38
        ...
    • Gość: robak Re: szukam pilota:) IP: *.dsl.pltn13.pacbell.net 05.05.06, 22:27
      a moze byc niski, gruby, lysawy i obgryzajacy paznokcie ?
      • Gość: neutrinka Re: szukam pilota:) IP: *.tvk.torun.pl / *.tvk.torun.pl 05.05.06, 22:35
        A są tacy?;) Jakoś nie spotkałam się z takim zjawiskiem:)
        • Gość: DreamLiner Re: szukam pilota:) IP: *.spray.net.pl 06.05.06, 08:21
          A jaki ma byc? Zawodowy, liniowy, turystyczny? Smiglowcowy, szybowcowy,
          balonowy? F/o, czy kapitan? Pilot pilotowi nierowny... :-)
        • Gość: DreamLiner Re: szukam pilota:) IP: *.spray.net.pl 06.05.06, 08:26
          Aha, powiedz jeszcze do czego Ci ten pilot potrzebny - moze sie skusze ;-)
          • Gość: neutrinka Re: szukam pilota:) IP: *.tvk.torun.pl / *.tvk.torun.pl 06.05.06, 10:07
            DreamLiner, masz racje:) Pilot balonowy i pilot wycieczek odpadaja:) Tak samo
            jak "tatusiowie" (nie moich dzieci:)) lub "dziadkowie" (kiedy ja nie jestem
            babcia:)) A do czego...hmmm...to wyjdzie w praniu:) Więc...?:)
            • Gość: DreamLiner Re: szukam pilota:) IP: *.spray.net.pl 06.05.06, 10:15
              Wiec co? Wiesz jak to jest - piloci nie sa latwi... :-P
              • Gość: neutrinka Re: szukam pilota:) IP: *.tvk.torun.pl / *.tvk.torun.pl 06.05.06, 10:23
                Coś takiego;) Powiedz mi lepiej w jakim cockpicie Ty urzędujesz:)
                • Gość: KiTTy.DK Re: szukam pilota:) IP: 87.239.71.* 06.05.06, 10:38
                  Kolejna inteligentna...
                  • Gość: neutrinka Re: szukam pilota:) IP: *.tvk.torun.pl / *.tvk.torun.pl 06.05.06, 10:43
                    KiTTyDK, uważasz, że jeśli lubię samoloty i osoby, które siedzą za ich sterami
                    oraz że czasem w wolnych chwilach popiszę bzdurki na forum to od razu jestem
                    nieinteligentna? Gratuluję wnikliwej oceny...;)
                    • Gość: KiTTy.DK Re: szukam pilota:) IP: 87.239.71.* 06.05.06, 10:56
                      To nie jest zadna wnikliwa ocena tylko pierwsze co mi sie nasuwa po przeczytaniu
                      Twojego watku...smiesza mnie takie watki na forum "samoloty". A jak chcesz
                      poznac pilota to sama idz do szkoly lotniczej, napewno bedziesz jedna z niewielu
                      kobiet i bedziesz miala w czym wybierac
                      • Gość: aam Re: szukam pilota:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.06, 12:21
                        możesz też stać na Okęciu przy bramce dla załóg i systematycznie upuszczać
                        chusteczkę z wyhaftowanym imieniem. jak trafisz na pilota z klasą, będzie
                        pretekst żeby się poznać :)
                        • Gość: Ktoś Re: szukam pilota:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.06, 12:55
                          Ja mam jakieś deja-vu... Czy tego wątku już nie było? Tylko topic był "poznam
                          pilota". Najwyraźniej nie poznała :) Albo maszkara jakaś albo co...
                          • Gość: Yogibaboo Re: szukam pilota:) IP: 81.6.130.* 06.05.06, 14:34
                            Było i to całkiem niedawno

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=531&w=31186934
                            Tak więc słonko chyba jednak daremny Twój trud i nie tędy droga ;-(

Yogi
                            • Gość: neutrinka Re: szukam pilota:) IP: *.tvk.torun.pl / *.tvk.torun.pl 07.05.06, 02:42
                              Yogi, dzięki, sama znalazłam:) Ależ jaki znowu trud:)
                          • Gość: neutrinka Re: szukam pilota:) IP: *.tvk.torun.pl / *.tvk.torun.pl 07.05.06, 02:41
                            Ktoś, właśnie sprawdziłam, że faktycznie taki był:) Więc chyba dziewczyna
                            znalazła;) Maszkara...hmm...tego o sobie nie słyszałam i chyba nie usłyszę:)
                        • Gość: neutrinka Re: szukam pilota:) IP: *.tvk.torun.pl / *.tvk.torun.pl 07.05.06, 02:38
                          aam, często chodzę na Okęcie, ale bynajmniej nie dla pitotów, ale dla
                          samolotów:) Swoją drogą ciekawe co by było, gdybym upuściła husteckę
                          przed "peniska" (tzn. embraera) ;)
                      • Gość: neutrinka Re: szukam pilota:) IP: *.tvk.torun.pl / *.tvk.torun.pl 07.05.06, 02:36
                        KiTTy.DK, wolę swoje studia i swój zawód:) A samoloty to tylko hobby:) A że
                        śmieszy to słusznie, prawidłowa reakcja:) Ma być śmiesznie i miło:)
                      • Gość: neutrinka Re: szukam pilota:) IP: *.tvk.torun.pl / *.tvk.torun.pl 07.05.06, 02:43
                        KiTTy.DK, na moich studiach też jest niewiele koiet, przypada kilkudziesieciu
                        mężczyzn na jedna kobietę, tak więc nie o to mi chodzi:)
    • Gość: neutrinka Re: szukam pilota:) IP: *.tvk.torun.pl / *.tvk.torun.pl 07.05.06, 02:47
      Generalnie można stwierdzić, że co jak co, ale piloci poczuciem humoru nie
      grzeszą...Albo po prostu temat pilotów jest jakiś drażliwy...ciekawe
      dlaczego...hihi Czyżby część z osób bez ów humoru miała jakieś złe
      wspomniania...?;)
      • Gość: DreamLiner Re: szukam pilota:) IP: *.spray.net.pl 07.05.06, 04:39
        Czyli czar prysl? :-)
        • Gość: neutrinka Re: szukam pilota:) IP: *.tvk.torun.pl / *.tvk.torun.pl 07.05.06, 14:32
          Czar?:) Po prostu należało się pare wyjaśnień, bo okazało się, że mój temat
          budzi jakieś dziwne emocje... Więc..Dreamie, czym latasz?:)
          • Gość: neutrinka Re: szukam pilota:) IP: *.tvk.torun.pl / *.tvk.torun.pl 07.05.06, 15:21
            Poza tym coś mi mówi, że te dość uszczypliwe teksty nie są pisane przez
            pilotów:) A jeśli przez nich to i tak przez takich, którzy mnie nie interesuja:)
            • Gość: DreamLiner Re: szukam pilota:) IP: *.spray.net.pl 07.05.06, 19:28
              > Poza tym coś mi mówi, że te dość uszczypliwe teksty nie są pisane przez
              > pilotów:) A jeśli przez nich to i tak przez takich, którzy mnie nie
              interesuja:
              > )

To sie nazywa branie pod... :-) A wogole, to to na czym latam to jest temat
              bardziej na priv, a nie na ogolnopolskie forom... P.S. A jaki typ by Cie
              satysfakcjonowal? ;-)
              • Gość: neutrinka Re: szukam pilota:) IP: *.tvk.torun.pl / *.tvk.torun.pl 07.05.06, 20:02
                So...GG: 4037846:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka