pi_lotnik 01.08.03, 18:36 Czy coś ciekawego ma się pojawić na Balicach w najbliżczym czasie??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: trd Re: balice IP: *.lapy.sdi.tpnet.pl 09.08.03, 14:46 Moze to troche nie na temat, ale byloby bardzo ciekawie i milo, gdyby na Balicach poprawiono pare rzeczy: 1. Parking. Osoby zajmujace sie parkingiem sa bardzo nieuprzejme. Niedawno moj znajomy zostal uderzony w glowe rampa wjazdowa, ktora akurat ktos spuscil (albo spuscila sie automatycznie). Zamiast przeprosic, parkingowy wylecial z pyskiem, wskazujac na jakas linie na jezdni, przez ktora podobno nie mozna przechodzic. Dodam, ze nie ma tam zadnego znaku zakazu poruszania sie pieszych. Parking jest nielogicznie zorganizowany, brakuje dogodnych przejsc do samochodow, parkingowi okropnie sie rzadza (moze tak bardzo ich podnieca praca obok lotniska?). 2. Oznakowanie wyjazdu na obwodnice. Jedyne drogowskazy to tajemniczy 'Krakow Poludnie' albo 'Krakow Polnoc'. Brak np. drogowskazu wskazujacego wyjazd na droge prowadzaca do Ikei (nie pamietam, jak sie nazywa). Latwo mozna zabladzic. 3. Przydaloby sie rowniez skosic trawe w okolicach pasa startowego i uporzadkowac okoliczny teren. Teraz mozna miec wrazenie, ze laduje sie w jakims buszu, a przeciez laduja tam samoloty z Europy. Porownujac Balice z calkiem zadbanym Okeciem, wydaje sie, ze jest to mozliwe. pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
johnny_tomala Re: balice 11.08.03, 08:33 nie na teamat ale z tym parkingiem to w sumie racja. zawsze mam jakieś nieprzyjemne odczucia kiedy tam wjeżdżam. chyba to racja że parkingowi są przejęci tym że znależli się wśród "elity" cieciów parkingowych bo pracują na lotnisku. Odpowiedz Link Zgłoś
untochables Re: balice 11.08.03, 09:42 czy na balicach czasem pojawia sie B747 izraelskich lini lotniczych ?? bo chyba kilka razy widziałem przejazdem z obwodnicy - to chyba nie rejsowy tylko czaretr domyślam sie że wycieczki do oświecimia ale czy tak jest tego nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
pi_lotnik Re: balice 11.08.03, 18:10 Tak, czasem się pojawiają. Ostatnio z żydów by ł bush... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek2 Re: balice IP: *.w80-11.abo.wanadoo.fr 11.08.03, 23:09 pi_lotnik napisał: > Tak, czasem się pojawiają. Ostatnio z żydów by ł bush... To mial byc dowcip???? Odpowiedz Link Zgłoś
pi_lotnik Re: balice 13.08.03, 19:29 tak bo bush to głupi zyd, i palestyńska rakieta mu w dupe!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lukasz bush czy nie busz IP: 204.60.124.* 12.08.03, 20:35 pi_lotnik napisał: > Tak, czasem się pojawiają. Ostatnio z żydów by ł bush... a propos Prezydent Bush'a - nie jest wyznawca religji Mojzeszowej (Zydem), a jednej z amerykanskich "galezi" religji Chrzescijanskiej - nie pytaj mnie sie o nazwe. Dosc czest w pewnych kregach jest posadzany o "wycieczki religijna" na Bliski i Daleki Wschod to tak tylko w ramach a propos pzdr, L Odpowiedz Link Zgłoś
pi_lotnik Re: bush czy nie busz 13.08.03, 19:28 ja bym tego żyda czy co on jest do piekła posłał nawet jeżeli w nie nie wieży... Odpowiedz Link Zgłoś