01.08.03, 18:36
Czy coś ciekawego ma się pojawić na Balicach w najbliżczym czasie???
Obserwuj wątek
    • Gość: trd Re: balice IP: *.lapy.sdi.tpnet.pl 09.08.03, 14:46
      Moze to troche nie na temat, ale byloby bardzo ciekawie i milo, gdyby na
      Balicach poprawiono pare rzeczy:

1. Parking. Osoby zajmujace sie parkingiem sa bardzo nieuprzejme. Niedawno moj
      znajomy zostal uderzony w glowe rampa wjazdowa, ktora akurat ktos spuscil (albo
      spuscila sie automatycznie). Zamiast przeprosic, parkingowy wylecial z pyskiem,
      wskazujac na jakas linie na jezdni, przez ktora podobno nie mozna przechodzic.
      Dodam, ze nie ma tam zadnego znaku zakazu poruszania sie pieszych. Parking jest
      nielogicznie zorganizowany, brakuje dogodnych przejsc do samochodow, parkingowi
      okropnie sie rzadza (moze tak bardzo ich podnieca praca obok lotniska?).
      2. Oznakowanie wyjazdu na obwodnice. Jedyne drogowskazy to tajemniczy 'Krakow
      Poludnie' albo 'Krakow Polnoc'. Brak np. drogowskazu wskazujacego wyjazd na
      droge prowadzaca do Ikei (nie pamietam, jak sie nazywa). Latwo mozna zabladzic.
      3. Przydaloby sie rowniez skosic trawe w okolicach pasa startowego i
      uporzadkowac okoliczny teren. Teraz mozna miec wrazenie, ze laduje sie w jakims
      buszu, a przeciez laduja tam samoloty z Europy. Porownujac Balice z calkiem
      zadbanym Okeciem, wydaje sie, ze jest to mozliwe.

pozdrowienia
      • pi_lotnik Re: balice 09.08.03, 19:48
        to było całkiem nie na temat
        • johnny_tomala Re: balice 11.08.03, 08:33
          nie na teamat ale z tym parkingiem to w sumie racja. zawsze mam jakieś
          nieprzyjemne odczucia kiedy tam wjeżdżam. chyba to racja że parkingowi są
          przejęci tym że znależli się wśród "elity" cieciów parkingowych bo pracują na
          lotnisku.
    • untochables Re: balice 11.08.03, 09:42
      czy na balicach czasem pojawia sie B747 izraelskich lini lotniczych ?? bo chyba
      kilka razy widziałem przejazdem z obwodnicy - to chyba nie rejsowy tylko
      czaretr domyślam sie że wycieczki do oświecimia ale czy tak jest tego nie wiem
      • pi_lotnik Re: balice 11.08.03, 18:10
        Tak, czasem się pojawiają. Ostatnio z żydów by ł bush...
        • Gość: Jacek2 Re: balice IP: *.w80-11.abo.wanadoo.fr 11.08.03, 23:09
          pi_lotnik napisał:

> Tak, czasem się pojawiają. Ostatnio z żydów by ł bush...
          To mial byc dowcip????
          • pi_lotnik Re: balice 13.08.03, 19:29
            tak bo bush to głupi zyd, i palestyńska rakieta mu w dupe!!!
        • Gość: Lukasz bush czy nie busz IP: 204.60.124.* 12.08.03, 20:35
          pi_lotnik napisał:

> Tak, czasem się pojawiają. Ostatnio z żydów by ł bush...

a propos Prezydent Bush'a - nie jest wyznawca religji Mojzeszowej (Zydem), a
          jednej z amerykanskich "galezi" religji Chrzescijanskiej - nie pytaj mnie sie o
          nazwe. Dosc czest w pewnych kregach jest posadzany o "wycieczki religijna" na
          Bliski i Daleki Wschod
          to tak tylko w ramach a propos
          pzdr,
          L
          • pi_lotnik Re: bush czy nie busz 13.08.03, 19:28
            ja bym tego żyda czy co on jest do piekła posłał nawet jeżeli w nie nie wieży...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka