morfeusz.1 04.12.03, 14:58 jaką firme byscie polecili? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mario1609 Re: jaka instalacja LPG 09.12.03, 21:10 zależy do jakiego samochodu - czy gaźnik a może wtrysk. Ja mam LOVATO na pełnym wtrysku ponad 2 lata i jest OK. Zależy jeszcze kto i jak zakłada bo to jest b.ważne. Odpowiedz Link Zgłoś
mp23 Re: jaka instalacja LPG 12.12.03, 14:48 ja mam akurat Bedini. Nie wiem skąd jesteś, ale jeśli w Warszawie to polecam Brew-El ul. Mokotowska 36. Oni montują instalacje Lovato i Bedini, są autoryzowanym serwisem. Chyba jest ak, że jesli montujesz u nich to masz tańsze przeglądy/regulacje. Na jeżdze do nich już ponad rok i jest ok. Z tego co się da zauważyć mają dużo kleintów. Na szczęście nie idą w ilość (tzreba się wcześniej umówić), tylko w jakość. ZAwsze masz powiedziane, że gdyby było coś nie tak masz natychmiast przyjechać bez umawiania się. Odpowiedz Link Zgłoś
ogmar Re: jaka instalacja LPG 06.03.04, 08:06 Mam zamiar założyć instalację w Brew-el. Ma to być instalacja VENTO czy ktoś z was wie coś na jej temat? Odpowiedz Link Zgłoś