Dodaj do ulubionych

Warszawa Singera

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.10, 20:45
Miałam okazję w popzednim roku być na kilku wystawach z okazji
festiwalu i szczerze polecam, bo jest to wydarzenie kulturalne na
skalę światową. W tym roku repertuar, zwłaszcza koncertowy i
teatralny jest naprawdę wyśmienity, więc po prostu wstyd przegapić
możliwość zoaczenia i usłyszenia ludzi wielkiego formatu.
Obserwuj wątek
    • Gość: gloria Re: Warszawa Singera IP: 85.222.87.* 22.08.10, 23:57
      No właśnie ja nie byłam w zeszłym roku i w tym na pewno to nadrobię. Biorąc pod
      uwagę ile atrakcji jest i dni festiwalu na pewno mi się uda zahaczyć.
      • bonin122 Re: Warszawa Singera 23.08.10, 00:00
        Ja byłem w zeszłym roku i nie żałuję, naprawdę. Warto iść na koncerty, bo muzyka
        jest rewelacyjna!!
        • Gość: urle Re: Warszawa Singera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.10, 17:42
          A w tym roku są jakieś fajne przedstawienia przewidywane?
    • Gość: gloria Re: Warszawa Singera IP: 85.222.87.* 24.08.10, 21:41
      Dla mnie największą atrakcją jest koncert Leopolda Kozłowskiego i Jacka Cygana.
      Zapowiada się dobre granie:)
    • bonin122 Re: Warszawa Singera 24.08.10, 23:02
      Ja jestem ciekawy co to będzie ten Projekt Próżna 2010. I na to w tym roku
      poluję najbardziej.
      • Gość: gloria Re: Warszawa Singera IP: 85.222.87.* 25.08.10, 23:42
        Z tego co mi wiadomo, to będzie wernisaż wystawy. Wiele znanych artystów bierze
        w nim udział.
        • bonin122 Re: Warszawa Singera 25.08.10, 23:52
          No na pewno się wybiorę na ten wernisaż. Jak dla mnie szykuje się wydarzenie
          kulturalne w stolicy numer jeden w 2010.
    • ember1985 Re: Warszawa Singera 26.08.10, 22:22
      Myślę, że kapitalnym pomysłem na zakończenie lata byłoby zabawienie się na
      jakiejś fajnej muzycznej imprezie, aby naładować baterie przed jesienią.
      Ostatnio coraz częściej słyszy się o różnego rodzaju festiwalach, a Festiwal
      Kultury żydowskiej startujący 28.08 w Warszawie jest super szansą, byłam w
      zeszłym roku i w tym też jadę!!
      • Gość: Marzanna 30 Re: Warszawa Singera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.10, 22:13
        Byłam na koncercie “Klezmer & Strings”- niesamowity, powalający i naprawdę jeśli
        kiedykolwiek jeszcze będzie okazja ich usłyszeć, to na pewno nie przepuszczę!
        Polecam też wystawę kolory świata-zielony. Na Próżnej jeszcze nie byłam, czekam
        na lepszą pogodę.. może w piątek się uda:)
        • Gość: bonin122 Re: Warszawa Singera IP: 85.222.87.* 04.09.10, 19:02
          Ja jestem codziennie od początku festiwalu i najchętniej bym tam spędzał cały
          dzień. Jakbym mógł:) Jest naprawdę rewelacyjnie.
          • rozenrot Re: Warszawa Singera 04.09.10, 19:09
            A co ciekawego polecacie w poniedziałek? Bo mam akurat wtedy wony dzień w pracy
            i chciałem się przejść na ten festiwal. Zobaczyć, czy jest tak dobry jak go
            reklamują:)
    • bonin122 Warszawa Singera 05.09.10, 22:29
      Ale było super. Ostatni dzień dostarczył masę jak dla mnie atrakcji. Jestem
      bardzo zadowolony:)
      • Gość: gloria Re: Warszawa Singera IP: 85.222.87.* 05.09.10, 22:39
        Rozenrot w poniedziałek to nic już nie zobaczysz bo dziś był ostatni dzień
        festiwalu :)
        • Gość: Melanie Re: Warszawa Singera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.10, 08:04
          Za późno się co poniektórzy obudzili, i tak Festiwal trwał tydzień , więc jest
          to jedno z najdłużej trwających tego typu wydarzeń. W tym roku nie poszłam na
          Skrzypka na dachu, który był na zakończenie festiwalu i żałuję. To nie jest jak
          z filmem, że obejrzysz raz czy drugi i już niewiele cię zaskoczy, tu za każdym
          razem jest coś nowego, innego i dla mnie to jest ta najważniejsza cecha
          wyższości przedstawień nad filmami.
    • Gość: Słoneczna1 Warszawa Singera IP: *.adsl.inetia.pl 07.09.10, 23:18
      Festiwal rewelacja w czasie jego trwania odbywały się koncerty, np. 30.08 był koncert Klezmer & Strings, Giora Feidman & Gershwin Quartet, na który ja osobiście ubóstwiam. Z niecierpliwością czeka na przyszły rok
      • Gość: Roger Re: Warszawa Singera IP: *.adsl.inetia.pl 09.09.10, 14:59
        Mnie osobiście podobał się KONCERT NA DUŻYM EKRANIE „Matisyahu"- żydowskie reggae daje radę!!
        • Gość: Angela Re: Warszawa Singera IP: *.adsl.inetia.pl 09.09.10, 15:04
          Mnie też bardzo podobał się koncert „Matisyahu"
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka