Dodaj do ulubionych

Szukam sali weselnej w Warszawie lub okolicach

IP: 109.243.50.* 07.09.10, 20:08
Witam
Planujemy ślub za rok czy ktoś może polecić nam fajną porządną salę weselną w Warszawie lub okolicach?
Trochę się naczytałam o salach itp i dziwnych akcjach i mam spory mętlik w głowie chętnie wysłucham opinii osób, które były w ciekawych salach na takich weselach. Jak jakiejś sali dla odmiany nie polecacie też będę wdzięczna za info.
Obserwuj wątek
    • nowymm Re: Szukam sali weselnej w Warszawie lub okolicac 10.09.10, 23:57
      mętlik to każdy miał jak się do tego zabierał ;), mogę tylko doradzić /dla mnie było to bardzo ważne/ żeby była duża sala do tańczenia, żeby ludzie na siebie nie wpadali, no i żeby była osobno od tej co się goście stołowali, bo można było w miarę normalnie prowadzić konwersację...ale moje wesele było daleko od w-wy więc nie doradzę w tym przypadku
      • Gość: jakaja Re: Szukam sali weselnej w Warszawie lub okolicac IP: *.centertel.pl 21.09.10, 15:13
        A no właśnie ciężko się do tego zabrać.
        Chciałabym, żeby dodatkowo jedzenie było dobre a nie żeby to była breja prosto z lodówek z marketu.
      • zosiaken Re: Szukam sali weselnej w Warszawie lub okolicac 08.04.11, 10:51
        Brat miał wesele w zeszłym roku pod Warszawą w dworku złotopolska dolina. Naprawdę fantastyczne miejsce. Duża ładna sala i tak bardzo balowo i stylowo - slicznie :) Mnie się bardzo podobało. Tutaj jest strona - www.zlotopolskadolina.pl
        Pozdróweczki :)
    • martynabu Re: Szukam sali weselnej w Warszawie lub okolicac 27.04.11, 01:19
      Polecam Dwór Konstancin, jakieś 20 km od Centrum Warszawy. Bardzo elegancki lokal, z pięknym ogrodem i w bardzo ładnej okolicy. Sala jest przestronna, klimatyzowana, ładna sama w sobie. Jezenie bardzo smaczene, wytwornie podane. Całość sprawia bardzo ekskluzywne wrażenie, ale ceny jak za taką jakość są bardzo przystępne. Sama chyba zdecyduję się tam na wesele.
      Można u nich zamówić dodatkowo zespół weselny, florystkę, a nawet limuzynę.
      Zobacz sobie na ich stronę www.dworkonstancin.pl
      • edentrojany Re: Szukam sali weselnej w Warszawie lub okolicac 08.06.11, 11:29
        Fan page : www.facebook.com/pages/Sala-Balowa-Eden/198221920223615?sk=info

Pragną Państwo czarującego wesela w przyjemnej atmosferze, a może małego przyjęcia w kameralnym gronie!

TYLKO W EDEN TROJANY!

Obsługujemy wesela, komunie, chrzciny, konferencje, studniówki, imprezy integracyjne oraz spełniamy wszystkie inne Państwa życzenia!
        Urządzimy Państwu perfekcyjna uroczystość, która na zawsze pozostanie w pamięci!

Organizujemy przyjęcia do 400 osób. Oferujemy kompleksową obsługę oraz liczne atrakcje dodatkowe m. in: muzyka (zespół lub DJ), powóz dla Pary Młodej, pokazy sztuki barmańskiej i kulinarnej (live cooking).
        Na Wasze życzenie dokonamy dokumentacji uroczystości (fotograf, operator kamery), przygotujemy tort weselny, zaprojektujemy
        i wykonamy zaproszenia oraz zapewnimy dzieciom zabawę prowadzoną przez profesjonalnych animatorów.

A jeśli tradycyjne przyjęcia i klasyczne dekoracje nie są w Waszym stylu - w ramach oferty specjalnej zaaranżujemy wnętrze według Waszej fantazji!
        WSZYSTKO TO W KONKURENCYJNYCH CENACH!
        Perfekcyjna impreza w małej cichej miejscowości pod Warszawą - Trojany!

Po całodziennej imprezie zapraszamy Państwa na wypoczynek w hotelu w Budynku Sali Balowej!

ZADZWOŃ LUB NAPISZ, WOLNE TERMINY!

TEL: 501-550-881 , E-MAIL :eden_info@wp.pl
        • Gość: gruszka. Re: Szukam sali weselnej w Warszawie lub okolicac IP: *.serv-net.pl 26.07.11, 21:08
          Jestem świeżo po weselu we włoskiej restauracji San Lorenzo i muszę przyznać, że miejsce i poziom imprezy zrobiły na mnie duże wrażenie. Jedzenie było znakomite, jak przystało na restaurację kilkakrotnie umieszczaną w czerwonym przewodniku Michelin i serwującą takie smakowitości jak czarne tagliolini z atramentem z kałamarnicy i ośmiorniczkami czy eskalopki z prawdziwkami. Wystrój - dyskretna elegancja w najwyższym guście, obsługa - sprawna i szybka, a przy tym uprzejma, manager - pomocny i konkretny facet, perfekcyjnie opanował sytuację kryzysową gdy jednej z cioć poszlo oczko w rajstopach:) Ogólnie wesele było naprawdę z klasą, wszyscy tańczyli do rana (do tanca przygrywał DJ) i bawili się przednio:) Zdjęcia z tego wesela znalazłam nawet na ich koncie na Facebooku www.facebook.com/fanpage.ristorante.san.lorenzo.
          • d.8511300 [...] 10.08.11, 13:50
            Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
            • radiomis d.8511300 znow SPAM 10.08.11, 15:36
              wiemy, wiemy d.8511300. Zawsze polecasz ten sam lokal. Gosci nie ma wiec siedzisz i klepiesz ten spam...
    • Gość: Nad Wilgą Re: Szukam sali weselnej w Warszawie lub okolicac IP: *.centertel.pl 05.04.13, 16:47
      Trzcianka gm. Wilga Nowa otwarta w styczniu sala weselna wolne terminy 2013 i 2014 pod linkiem namiary
      • Gość: niezadowolona Re: Szukam sali weselnej w Warszawie lub okolicac IP: *.play-internet.pl 19.07.15, 22:44
        Absolutnie nie polecam tej sali... zapłata z góry = totalna olewka i chmstwo
    • pablo812 Re: Szukam sali weselnej w Warszawie lub okolicac 13.07.13, 11:51
      Jestem pewien, że tylko pozytywnie może Cię zaskoczyć sala balowa w Kołbieli (Karczma Człekówka). Miałem tam swoje wesele i dzięki świetnej organizacji ludzi tam pracujących był to niezapomniany dzień mojego życia. Oprócz wystroju, miejsca na tańce i tego, że ludzie mogą wyjść na zewnątrz odetchnąć, bardzo ważne było dla nas podawane jedzenie. I z tego też byłem bardzo zadowolony- dużo, smacznie, podane w elegancki sposób.
      • 1-buc kolejny SPAMer 13.07.13, 14:17
        Nie, twój SPAM wklejany wszędzie nikogo pozytywnie nie zaskoczy.
      • 1-buc pablo812 SPAM ujęcia, bo knajpa upada 18.07.13, 22:59
        więc ten SPAM jest wszędzie
    • saszka-86 Re: Szukam sali weselnej w Warszawie lub okolicac 06.06.14, 20:54
      ja zrobiłam przegląd sal weselnych, może komuś się przyda :)

saszka86.blogspot.com/2014/06/sale-weselne-okolice-warszawy-przeglad.html
      • Gość: kesterina Re: Szukam sali weselnej w Warszawie lub okolicac IP: *.dynamic.mm.pl 30.09.14, 13:12
        Ja jestem aktualnie miesiąc po weselu . Zorganizowaliśmy je pod koniec sierpnia w Promenadzie nad Jeziorem Zegrzyńskim. Pogoda sie udała ( na szczęście nie padało , uff... w piątek przed weselem lało ale już w dniu wesela pogoda ładna).
        Wybrałam miejsce pod Warszawą bo było taniej i jednak chciałam uniknąć zgiełku miasta. Jestem zadowolona. Czysto , ładnie. Jedzenie wszystkim smakowało. Przemili kelnerzy.
    • Gość: NataliaEventManage Re: Szukam sali weselnej w Warszawie lub okolicac IP: *.static.chello.pl 23.07.14, 10:56
      Zapraszam do siebie, oprócz standrodowej obsługi oferuję swój czas i totalne zrozumienie tematu. Uwielbiam swoją pracę i rozumiem bardzo dobrze potrzeby klientów :)

Wesele w Fort Hotel *** z noclegiem!
      Malowniczy dziedziniec, niezwykla architektura hotelu, ale przede
      wszystkim wspaniała kuchnia i eleganckie sale balowe sprawiają,
      że wesela w Centrum Fort są jedyne w swoim rodzaju.

W *** Hotelu możemy przenocować do 159 gości.

Cztery sale weselne:
      - na przyjęcia do 30 osób
      - na przyjęcia do 70 osób
      - na przyjęcia do 120 osób
      - na przyjęcia do 200 osób z możliwością oddzielenia sali
      tanecznej

NASZA OFERTA WESELNA TO:
      Nocleg w apartamencie dla Pary Młodej gratis
      Powitanie chlebem i solą
      Powitanie lampką szampana gości i pary młodej
      Białe pokrowce na krzesła z kokardami gratis
      Sale Bankietowe, Restauracja i przytulna kawiarnia na wyłączność
      Uroczysta kolacja w prezencie z okazji rocznicy ślubu i 10% rabatu
      na organizację chrzcin.

Wykwintne menu już od 170zł
      10% rabatu na wesele w piątek

*** NA ŻYCZENIE GOŚCI

Prosiak pieczony, od 1500zł
      Wiejski stół, od 35zł/osoba
      Sushi Master na Weselu – Stół Sushi od 10zł/ osoba

Oprawa muzyczna:
      - DJ, 1500zł
      - deCover, 5200zł ***tylko w hotelu Fort dodatkowa godzina grania
      gratis!
      - Brooklyn Cover Band, 6500zł
      - Zespół Kompania, 7000zł
      Tort Weselny, od 60zł kg
      Animator dla dzieci:
      - pakiet podstawowy 3h, 200zł
      - pakiet extra, 4h, 600zł
      - pakiet VIP, 4h, 1000zł
      Samochód do ślubu, 1500zł
      Transport gości londyńskim autobusem, 750zł
      Wystrój Sali Weselnej
      Pokaz sztucznych ogni

Cena menu od 170.00 PLN

Dział Konferencji i Bankietów
      Natalia Bułyk
      609 732 525
      www.forthotel.pl
      • 1-buc biedny SPAMer 23.07.14, 21:39
        "...oferuję swój czas i totalne zrozumienie tematu"
        Poza zrozumieniem, że pytanie padło 4 lata temu...
    • akika78 Re: Szukam sali weselnej w Warszawie lub okolicac 12.08.14, 15:19
      Pałac w Jabłonnie koło Warszawy.
    • roksanka1912 Re: Szukam sali weselnej w Warszawie lub okolicac 08.03.16, 10:21
      Ja robiłam w restauracji Astoria w hotelu JM i było super, dobre jedzenie, spoko wystruj, tylko słabo bo nie było żadnego konkretnego ogródka, ale słyszałam, że ogarneli tam jakiś club na samej górze z ogrodem na dachu. :) więc mogliśmy poczekać, ale i tak było super. Polecam
      • 1-buc Re: Szukam sali weselnej w Warszawie lub okolicac 08.03.16, 15:56
        Wiemy, wiemy Tylko po to się zalogowałaś, żeby o tym napisać. Wszędzie napisać, gdzie się da.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka