wieslawa-siemiankowska 10.04.04, 21:39 www2.gazeta.pl/img/forum/forum2.jpg Czy to o tę fotkę Ci chodziło ? Który to Chaladia ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
niech Re: Do Niecha link do zdjęcia z Czerskiej 10.04.04, 22:06 Najwyzej. Duzy w dzinsie. Opisac ci innych? Odpowiedz Link Zgłoś
kixx Re: Do Niecha link do zdjęcia z Czerskiej 10.04.04, 22:07 ten w botkach i szalu to................................. Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemiankowska Re: Do Niecha link do zdjęcia z Czerskiej 10.04.04, 22:09 Oj tak Niechu, poproszę. Ja na tej fotce kojarzę jeszcze Zdzichę ( Btw co z nią, nadal za wielką wodą ?), Sloggiego i Eelę. Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: Do Niecha link do zdjęcia z Czerskiej 10.04.04, 22:12 Khe, khe, wiedzialem ze jestes ze starej gwardii. Mnie tam nie bylo - podobno zeby wejsc na Czerstwa trzeba sie obrzezac. Jest pokazny sklad Lodzki - razem z Kropka. A ty i tak znasz tych ktorych ja znam. Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemiankowska Re: Co ja... 10.04.04, 22:15 Maasę też kojarzę, hehe tego drugiego również. Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemiankowska Re: Do Niecha link do zdjęcia z Czerskiej 10.04.04, 22:14 Khe, khe a skąd wiedziałeś ? Co ze Zdzichą sie dzieje ? Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: Do Niecha link do zdjęcia z Czerskiej 10.04.04, 22:15 Wiedzialem od razu. A skad to moja tajemnica. Jestem stary forumowy wyjadacz. (Nieforumowy tez.) Zdzicha w USA. Zaglada do nas raz na kwartal. Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemiankowska Re: Do Niecha link do zdjęcia z Czerskiej 10.04.04, 22:16 A kogo Ci przypominam ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr Re: Do Niecha link do zdjęcia z Czerskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.04, 22:46 www2.gazeta.pl/img/forum/forum1.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wert Re: Do Niecha link do zdjęcia z Czerskiej IP: *.aster.pl / *.acn.pl 10.04.04, 22:50 a który to Sloggi? Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: Do Niecha link do zdjęcia z Czerskiej 10.04.04, 22:53 Gosc z kukielka na koncu. Odpowiedz Link Zgłoś
niech Ja tez tam jestem!!! 10.04.04, 22:54 Zapomnialem o najwazniejszym. Kobieta z szalem to ja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Omar1 Re: Ja tez tam jestem!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.04, 11:35 A dlaczego ten facet Cie całuje? Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: Ja tez tam jestem!!! 11.04.04, 11:39 Ja nie jestem z zadnym facetem. Stoje sama - kobieta w szalu, po lewej stronie Zdzichy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaa_ga z oddali... Re: Ja tez tam jestem!!! IP: 62.233.188.* 12.04.04, 14:24 Jak mogłaś, Niechu w szalu, nie zwrócić uwagi na wyjątkowej urody i klasy mężczyznę w szarej marynarce?! Piękny, po prostu - piękny! Odpowiedz Link Zgłoś
jaa_ga Re: Ja tez tam jestem!!! 12.04.04, 20:53 Powiem więc tak: ten Pan w szarej marynarce jest wg mnie baaardzo przystojny. No, no, Kixxie...gratuluję Twojej Pani serca:) Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemiankowska Re: Do Niecha link do zdjęcia z Czerskiej 11.04.04, 11:42 Niechu to w końcu tam byłeś czy nie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? Re: Do Niecha link do zdjęcia z Czerskiej IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.04.04, 11:45 A może tu? www2.gazeta.pl/img/forum/forum1.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemiankowska Re: Do Niecha link do zdjęcia z Czerskiej 11.04.04, 11:55 Sloggi to przystojniak Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: Do Niecha link do zdjęcia z Czerskiej 11.04.04, 12:01 Na tym drugim zdjeciu jest jeszcze Eela. Ale mnie nie ma. Chyba poszlam upudrowac nosek. Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemiankowska Re: Do Niecha link do zdjęcia z Czerskiej 11.04.04, 12:06 Eeli to trudno nie rozpoznać. Toż to istna miss Gazety. Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: Do Niecha link do zdjęcia z Czerskiej 11.04.04, 12:14 Zazdroscisz jej urody? Rozumiem, to takie kobiece. Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemiankowska Re: Do Niecha link do zdjęcia z Czerskiej 11.04.04, 12:17 No i to baaardzo jej zazdroszczę. Własnej dziupli również Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: Do Niecha link do zdjęcia z Czerskiej 11.04.04, 12:22 Jak bedziesz grzeczna i przestaniesz pisac glupoty to tez bedziesz mogla zajrzec do dziupli. Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemiankowska Re: Do Niecha link do zdjęcia z Czerskiej 11.04.04, 12:23 Zawsze jestem grzeczna i kulturalna. Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: Do Niecha link do zdjęcia z Czerskiej 11.04.04, 12:27 To juz Eela ocenia a nie ty. Ty siedz cicho a najlepiej klecz w kacie na grochu i posypuj glowe popiolem. Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemiankowska Re: Do Niecha link do zdjęcia z Czerskiej 11.04.04, 12:30 Że co ? Odpowiedz Link Zgłoś
jolajola1 Re: Do Niecha link do zdjęcia z Czerskiej 11.04.04, 20:50 HA ja tez na tych fotach jestem, mile czasem zerknąć na zdjęcia sprzed połtora roku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: omar1 Re: Do Niecha link do zdjęcia z Czerskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.04, 22:22 Niechu,przestan pitolic i wklejaj tu zaraz swoja fotę. Bujać to my.ja równiez jestem na tym zdjęciu,ale Ciebie jakoś tam nie pamietam. Więc jak wyżej,- Nie pitol!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: Do Niecha link do zdjęcia z Czerskiej 11.04.04, 22:36 Jestem kobieta w szalu. A to ci niespodzianka! Odpowiedz Link Zgłoś
kixx Re: Do Niecha link do zdjęcia z Czerskiej 11.04.04, 22:48 nie zapominaj o botkach,ktorych na tym zdjeciu nie widac a szkoda Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: Do Niecha link do zdjęcia z Czerskiej 11.04.04, 22:53 Na zdjeciu nie widac ale ci ktorzy mnie tam wtedy spotkali wiedza jakie mam fajowe botki. Odpowiedz Link Zgłoś
jolajola1 osobniki 12.04.04, 00:36 eela stoi na zdjeciu we wnętrzu przede mną i jeszcze kilka jest na tej fotce osobonicków, co kiedyś na forum warszawskim rej wodziło Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: osobniki 12.04.04, 09:35 No widzisz, czyli ty stoisz przede mna. Prawda ze w realu jestem milusia?! Odpowiedz Link Zgłoś
palker Re: osobniki 12.04.04, 09:53 wodzenie za rej jest czynnościa przechodnią :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m/s reja Re: osobniki bezdechowe IP: *.gdynia.mm.pl 12.04.04, 09:56 wodzenie za ryj moze spowodowac bezdech.. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Jolujolu jeden 12.04.04, 10:49 jolajola1 napisała: > eela stoi na zdjeciu we wnętrzu przede mną > i jeszcze kilka jest na tej fotce osobonicków, co kiedyś na forum warszawskim > rej wodziło dzieki za wskazówke, wedlug której trzeba najpierw wiedziec, jak Ty wygladasz, by potem móc Eele odszukac. Nic, za punkt wyjsca przyjme Niecha, czyli kobiete w szalu, kolo której stoisz. A do Niecha: czyz nie mowilam Ci , iz powinnas zmienic kolor wlosów, albo szal. Jedno z drugim sie gryza. Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: Jolujolu jeden 12.04.04, 10:56 To stare zdjecie. Teraz juz wszystko poprawilem. Jestem bezbledny. PS. To stare zdjecie. Teraz juz wszystko poprawilam. Jestem bezbledna. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Jolujolu jeden 12.04.04, 10:58 Ok znalazlam wszystkich:) Sloggi niezla sztuka z Ciebie. Jedno Ci powiem: zla droge wybrales Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Jolujolu jeden 12.04.04, 11:08 tylko o lalkarstwie. Kijek w d*** i do kukielek!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Niech 12.04.04, 14:30 Przystojni faceci zawsze wybierają złą drogę :P Odpowiedz Link Zgłoś
niech Redakcji dziekujemy... 12.04.04, 21:01 ...za przeniesienie tego watku. Pewnie tylko pracownik Agory wie dlaczego. Czyzbyscie na spotkaniu forum Warszawa byli po godzinach? Jak jakies palanty dopisuja sie do kazdego watku na W-wie z jakims belkotem to was nie rusza. Wolalbym nie byc u was na swieta gosciem - jesli tak pojmujecie porzadki. Pewnie spedziliscie je w smietniku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pogadamy jeszcze Re: Niech IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.04.04, 23:06 buggi napisała: > nie obrzydzaj mi mojego sniadania buggi ??? Co Ty wyrobie podgrywasz??? ze też ci jeszcze w myslach coś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tolerancyjny Re: Niech IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.04.04, 23:31 buggi napisała: > spozniles sie. teraz sie kolacjuje. ??? Nooo !! spózniłem sie ... do Ciebie? Oj zebyś to wiedziała.. MOKOTÓW RULEZ dzieciaku ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tolerancyjny eela ... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.04.04, 01:38 Tych zdjeć jak pamietam było wiecej... Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Niech 14.04.04, 22:24 Gość portalu: tolerancyjny napisał(a): > > buggi napisała: >> MOKOTÓW RULEZ > > dzieciaku ... > 'dzieciaku'????? Zem optymistka, to sobie za komplement poczytam, aha i jeszcze usmiech ( o taki) :) przesle za 'Mokotów Rulez', ale jeno za ten Stary Mokotów, bo zaden tam Ursynow, czy Natolin lub Sluzew nad Dolinka w rachubie mojej sie nie mieszcza . > > Odpowiedz Link Zgłoś
j_karolak Re: Do Niecha link do zdjęcia z Czerskiej 14.04.04, 09:20 Nic nie kumam. Wyszło mi na to, że Eela ma na oko koło lat pięćdziesięciu. Poznaję tylko sloggiego i chaladię. Który to kixx? Kixx, którymś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: Do Niecha link do zdjęcia z Czerskiej IP: *.acn.waw.pl 14.04.04, 09:32 stoje w drugim rzędzie z róża w ręku trzecia od prawej strony Odpowiedz Link Zgłoś
j_karolak Re: Do Niecha link do zdjęcia z Czerskiej 14.04.04, 09:42 Jesteś całkiem apetyczna. A propos mnie - moje zdjęcie jest w prawym górnym rogu okienka - obok napisu "kliknij w pajacyka". Uśmiecham się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: Do Niecha link do zdjęcia z Czerskiej IP: *.acn.waw.pl 14.04.04, 10:58 na zdjeciu masz krotki nos to musi byc prawda Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Do Niecha link do zdjęcia z Czerskiej 14.04.04, 22:26 Czy Chaladia, to ten z arafatka i dzinsie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KIBIC JAGIELLONJI DLA NIECHA PEDOFILA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.04, 19:08 TE HOMO NIEWIADOMO BY CHETNIE OBEJRZAŁO FOTKI MAŁYCH DZIECI ZABIC NIECHA Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: DLA NIECHA PEDOFILA 23.04.04, 19:16 Chetnie bym obejrzal twoja cenzurke. Ty pewnie tez. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: DLA NIECHA PEDOFILA 23.04.04, 21:40 niech napisała: > Chetnie bym obejrzal twoja cenzurke. Ty pewnie tez. Cenzurki ogladanie zostaw jego ojcu. Jak ja obejrzy to mlody dostanie na gola dupe i zero netu przez najblizszy rok. Odpowiedz Link Zgłoś