Dodaj do ulubionych

Do Niecha link do zdjęcia z Czerskiej

10.04.04, 21:39
www2.gazeta.pl/img/forum/forum2.jpg
Czy to o tę fotkę Ci chodziło ? Który to Chaladia ?
Obserwuj wątek
    • niech Re: Do Niecha link do zdjęcia z Czerskiej 10.04.04, 22:06
      Najwyzej. Duzy w dzinsie. Opisac ci innych?
      • kixx Re: Do Niecha link do zdjęcia z Czerskiej 10.04.04, 22:07
        ten w botkach i szalu to.................................
        • wieslawa-siemiankowska Re: Do Niecha link do zdjęcia z Czerskiej 10.04.04, 22:09
          Oj tak Niechu, poproszę. Ja na tej fotce kojarzę jeszcze Zdzichę ( Btw co z
          nią, nadal za wielką wodą ?), Sloggiego i Eelę.
          • niech Re: Do Niecha link do zdjęcia z Czerskiej 10.04.04, 22:12
            Khe, khe, wiedzialem ze jestes ze starej gwardii. Mnie tam nie bylo - podobno
            zeby wejsc na Czerstwa trzeba sie obrzezac. Jest pokazny sklad Lodzki - razem z
            Kropka. A ty i tak znasz tych ktorych ja znam.
            • niech Jest jeszcze... 10.04.04, 22:14
              ...Maas. Na drugim zdjeciu byl tez Tebe.
              • niech Co ja... 10.04.04, 22:14
                ...pierdole. Tebe tez jest.
                • wieslawa-siemiankowska Re: Co ja... 10.04.04, 22:15
                  Maasę też kojarzę, hehe tego drugiego również.
            • wieslawa-siemiankowska Re: Do Niecha link do zdjęcia z Czerskiej 10.04.04, 22:14
              Khe, khe a skąd wiedziałeś ? Co ze Zdzichą sie dzieje ?
              • niech Re: Do Niecha link do zdjęcia z Czerskiej 10.04.04, 22:15
                Wiedzialem od razu. A skad to moja tajemnica. Jestem stary forumowy wyjadacz.
                (Nieforumowy tez.) Zdzicha w USA. Zaglada do nas raz na kwartal.
                • wieslawa-siemiankowska Re: Do Niecha link do zdjęcia z Czerskiej 10.04.04, 22:16
                  A kogo Ci przypominam ?
                  • niech Re: Do Niecha link do zdjęcia z Czerskiej 10.04.04, 22:19
                    Skuche.
      • Gość: piotr Re: Do Niecha link do zdjęcia z Czerskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.04, 22:46
        www2.gazeta.pl/img/forum/forum1.jpg
    • Gość: Wert Re: Do Niecha link do zdjęcia z Czerskiej IP: *.aster.pl / *.acn.pl 10.04.04, 22:50
      a który to Sloggi?
      • niech Re: Do Niecha link do zdjęcia z Czerskiej 10.04.04, 22:53
        Gosc z kukielka na koncu.
        • niech Ja tez tam jestem!!! 10.04.04, 22:54
          Zapomnialem o najwazniejszym. Kobieta z szalem to ja.
          • Gość: Omar1 Re: Ja tez tam jestem!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.04, 11:35
            A dlaczego ten facet Cie całuje?
            • niech Re: Ja tez tam jestem!!! 11.04.04, 11:39
              Ja nie jestem z zadnym facetem. Stoje sama - kobieta w szalu, po lewej stronie
              Zdzichy.
              • Gość: jaa_ga z oddali... Re: Ja tez tam jestem!!! IP: 62.233.188.* 12.04.04, 14:24
                Jak mogłaś, Niechu w szalu,
                nie zwrócić uwagi na wyjątkowej urody i klasy
                mężczyznę w szarej marynarce?!
                Piękny, po prostu - piękny!
                • kixx Re: Ja tez tam jestem!!! 12.04.04, 14:29
                  powiem skromnie
                  nie przesadzaj
                  • jaa_ga Re: Ja tez tam jestem!!! 12.04.04, 20:53
                    Powiem więc tak:
                    ten Pan w szarej marynarce jest wg mnie
                    baaardzo przystojny.
                    No, no, Kixxie...gratuluję Twojej Pani serca:)
    • wieslawa-siemiankowska Re: Do Niecha link do zdjęcia z Czerskiej 11.04.04, 11:42
      Niechu to w końcu tam byłeś czy nie ?
      • Gość: ??? Re: Do Niecha link do zdjęcia z Czerskiej IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.04.04, 11:45

A może tu?
        www2.gazeta.pl/img/forum/forum1.jpg
        • wieslawa-siemiankowska Re: Do Niecha link do zdjęcia z Czerskiej 11.04.04, 11:55
          Sloggi to przystojniak
          • niech Re: Do Niecha link do zdjęcia z Czerskiej 11.04.04, 12:01
            Na tym drugim zdjeciu jest jeszcze Eela. Ale mnie nie ma. Chyba poszlam
            upudrowac nosek.
            • wieslawa-siemiankowska Re: Do Niecha link do zdjęcia z Czerskiej 11.04.04, 12:06
              Eeli to trudno nie rozpoznać. Toż to istna miss Gazety.
              • niech Re: Do Niecha link do zdjęcia z Czerskiej 11.04.04, 12:14
                Zazdroscisz jej urody? Rozumiem, to takie kobiece.
                • wieslawa-siemiankowska Re: Do Niecha link do zdjęcia z Czerskiej 11.04.04, 12:17
                  No i to baaardzo jej zazdroszczę. Własnej dziupli również
                  • niech Re: Do Niecha link do zdjęcia z Czerskiej 11.04.04, 12:22
                    Jak bedziesz grzeczna i przestaniesz pisac glupoty to tez bedziesz mogla
                    zajrzec do dziupli.
                    • wieslawa-siemiankowska Re: Do Niecha link do zdjęcia z Czerskiej 11.04.04, 12:23
                      Zawsze jestem grzeczna i kulturalna.
                      • niech Re: Do Niecha link do zdjęcia z Czerskiej 11.04.04, 12:27
                        To juz Eela ocenia a nie ty. Ty siedz cicho a najlepiej klecz w kacie na grochu
                        i posypuj glowe popiolem.
                        • wieslawa-siemiankowska Re: Do Niecha link do zdjęcia z Czerskiej 11.04.04, 12:30
                          Że co ?
                          • jolajola1 Re: Do Niecha link do zdjęcia z Czerskiej 11.04.04, 20:50
                            HA
                            ja tez na tych fotach jestem, mile czasem zerknąć na zdjęcia sprzed połtora roku
                            • niech Re: Do Niecha link do zdjęcia z Czerskiej 11.04.04, 20:53
                              Gdzie?
                              • Gość: omar1 Re: Do Niecha link do zdjęcia z Czerskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.04, 22:22
                                Niechu,przestan pitolic i wklejaj tu zaraz swoja fotę.
                                Bujać to my.ja równiez jestem na tym zdjęciu,ale Ciebie jakoś tam nie pamietam.
                                Więc jak wyżej,- Nie pitol!!!!
                                • niech Re: Do Niecha link do zdjęcia z Czerskiej 11.04.04, 22:36
                                  Jestem kobieta w szalu. A to ci niespodzianka!
                                  • kixx Re: Do Niecha link do zdjęcia z Czerskiej 11.04.04, 22:48
                                    nie zapominaj o botkach,ktorych na tym zdjeciu nie widac
                                    a szkoda
                                    • niech Re: Do Niecha link do zdjęcia z Czerskiej 11.04.04, 22:53
                                      Na zdjeciu nie widac ale ci ktorzy mnie tam wtedy spotkali wiedza jakie mam
                                      fajowe botki.
                                      • buggi Re: Niechu 12.04.04, 00:09
                                        która to Eela?
                                        • jolajola1 osobniki 12.04.04, 00:36
                                          eela stoi na zdjeciu we wnętrzu przede mną
                                          i jeszcze kilka jest na tej fotce osobonicków, co kiedyś na forum warszawskim
                                          rej wodziło
                                          • niech Re: osobniki 12.04.04, 09:35
                                            No widzisz, czyli ty stoisz przede mna. Prawda ze w realu jestem milusia?!
                                          • palker Re: osobniki 12.04.04, 09:53
                                            wodzenie za rej jest czynnościa przechodnią :-)
                                            • Gość: m/s reja Re: osobniki bezdechowe IP: *.gdynia.mm.pl 12.04.04, 09:56
                                              wodzenie za ryj moze spowodowac bezdech..
                                          • buggi Re: Jolujolu jeden 12.04.04, 10:49
                                            jolajola1 napisała:

> eela stoi na zdjeciu we wnętrzu przede mną
                                            > i jeszcze kilka jest na tej fotce osobonicków, co kiedyś na forum warszawskim
                                            > rej wodziło

dzieki za wskazówke, wedlug której trzeba najpierw wiedziec, jak Ty wygladasz,
                                            by potem móc Eele odszukac. Nic, za punkt wyjsca przyjme Niecha, czyli kobiete
                                            w szalu, kolo której stoisz. A do Niecha: czyz nie mowilam Ci , iz powinnas
                                            zmienic kolor wlosów, albo szal. Jedno z drugim sie gryza.
                                            • niech Re: Jolujolu jeden 12.04.04, 10:56
                                              To stare zdjecie. Teraz juz wszystko poprawilem. Jestem bezbledny.
                                              PS. To stare zdjecie. Teraz juz wszystko poprawilam. Jestem bezbledna.
                                              • buggi Re: Jolujolu jeden 12.04.04, 10:58
                                                Ok znalazlam wszystkich:)

Sloggi niezla sztuka z Ciebie. Jedno Ci powiem: zla droge wybrales
                                                • niech Re: Jolujolu jeden 12.04.04, 11:06
                                                  Myslisz o lalkarstwie?
                                                  • buggi Re: Jolujolu jeden 12.04.04, 11:08
                                                    tylko o lalkarstwie. Kijek w d*** i do kukielek!!!!
                                                  • 123core HA.HA,HA............... 12.04.04, 11:09
                                                    .........F*** it all
                                                  • buggi Re: HA.HA,HA............... 12.04.04, 11:12
                                                    chyba jednak "chachacha"
                                                  • niech Re: HA.HA,HA............... 12.04.04, 11:13
                                                    Ja obstawiam "czahaha".
                                                  • buggi Re: Niech 12.04.04, 11:14
                                                    nie obrzydzaj mi mojego sniadania
                                                  • sloggi Re: Niech 12.04.04, 14:30
                                                    Przystojni faceci zawsze wybierają złą drogę :P
                                                  • niech Redakcji dziekujemy... 12.04.04, 21:01
                                                    ...za przeniesienie tego watku. Pewnie tylko pracownik Agory wie dlaczego.
                                                    Czyzbyscie na spotkaniu forum Warszawa byli po godzinach? Jak jakies palanty
                                                    dopisuja sie do kazdego watku na W-wie z jakims belkotem to was nie rusza.
                                                    Wolalbym nie byc u was na swieta gosciem - jesli tak pojmujecie porzadki.
                                                    Pewnie spedziliscie je w smietniku.
                                                  • Gość: pogadamy jeszcze Re: Niech IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.04.04, 23:06
                                                    buggi napisała:

> nie obrzydzaj mi mojego sniadania

buggi ???

Co Ty wyrobie podgrywasz???

ze też ci jeszcze w myslach coś
                                                  • buggi Re: Niech 13.04.04, 23:09
                                                    spozniles sie. teraz sie kolacjuje.
                                                  • Gość: tolerancyjny Re: Niech IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.04.04, 23:31

buggi napisała:

> spozniles sie. teraz sie kolacjuje.

???

Nooo !! spózniłem sie ...

do Ciebie?

Oj zebyś to wiedziała..

MOKOTÓW RULEZ

dzieciaku ...

• Gość: tolerancyjny eela ... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.04.04, 01:38

Tych zdjeć jak pamietam było wiecej...

• buggi Re: Niech 14.04.04, 22:24
                                                    Gość portalu: tolerancyjny napisał(a):

>
                                                    > buggi napisała:
                                                    >> MOKOTÓW RULEZ
                                                    >
                                                    > dzieciaku ...
                                                    >

'dzieciaku'????? Zem optymistka, to sobie za komplement poczytam, aha i jeszcze
                                                    usmiech ( o taki) :) przesle za 'Mokotów Rulez', ale jeno za ten Stary
                                                    Mokotów, bo zaden tam Ursynow, czy Natolin lub Sluzew nad Dolinka w rachubie
                                                    mojej sie nie mieszcza .
                                                    >
                                                    >
    • j_karolak Re: Do Niecha link do zdjęcia z Czerskiej 14.04.04, 09:20
      Nic nie kumam. Wyszło mi na to, że Eela ma na oko koło lat pięćdziesięciu.
      Poznaję tylko sloggiego i chaladię.

Który to kixx?
      Kixx, którymś?
      • Gość: kixx Re: Do Niecha link do zdjęcia z Czerskiej IP: *.acn.waw.pl 14.04.04, 09:32
        stoje w drugim rzędzie z róża w ręku trzecia od prawej strony
        • j_karolak Re: Do Niecha link do zdjęcia z Czerskiej 14.04.04, 09:42
          Jesteś całkiem apetyczna.

A propos mnie - moje zdjęcie jest w prawym górnym rogu okienka - obok
          napisu "kliknij w pajacyka". Uśmiecham się.
          • Gość: kixx Re: Do Niecha link do zdjęcia z Czerskiej IP: *.acn.waw.pl 14.04.04, 10:58
            na zdjeciu masz krotki nos
            to musi byc prawda
          • buggi Re: Do Niecha link do zdjęcia z Czerskiej 14.04.04, 22:26
            Czy Chaladia, to ten z arafatka i dzinsie?
            • niech Re: Do Niecha link do zdjęcia z Czerskiej 14.04.04, 23:03
              Tak.
    • Gość: KIBIC JAGIELLONJI DLA NIECHA PEDOFILA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.04, 19:08
      TE HOMO NIEWIADOMO BY CHETNIE OBEJRZAŁO FOTKI MAŁYCH DZIECI ZABIC NIECHA
      • niech Re: DLA NIECHA PEDOFILA 23.04.04, 19:16
        Chetnie bym obejrzal twoja cenzurke. Ty pewnie tez.
        • buggi Re: DLA NIECHA PEDOFILA 23.04.04, 21:40
          niech napisała:

> Chetnie bym obejrzal twoja cenzurke. Ty pewnie tez.

Cenzurki ogladanie zostaw jego ojcu. Jak ja obejrzy to mlody dostanie na gola
          dupe i zero netu przez najblizszy rok.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka