Dodaj do ulubionych

Klub bilardowy Targówek

01.05.12, 15:27
Zapraszamy do największego klubu bilardowego na Targówku na powierzchni ponad 600m2 postawiliśmy 7 nowych pełno wymiarowych stołów Gladiator Shining 9Ft .Ceny stołów za godzinę gry najtańsze w mieście.Posiadamy również duży ogródek piwny ,parkiet do tańca , darty , piłkarzyki , jak i najwiękrzy telebim , na którym wyświetlamy transmisję sportowe , i oczywiście internet wi-fi.

CENY: Bilardu

Od godz. 12:00 do 17:00 - (16zł) / h

Od godz. 17:00 do 3:00 - (20zł) / h

Trening 10zł / h

Piwo 7zl Wodka 50gr -6zl

STUDENCKI WTOREK I ŚRODA PIWO 6zł BILARD 15zł

ORGANIZACJA IMPREZ: Firmowych , urodzinowych i innych

Turniej bilardowy 8 bil dla amatorów w każdy Poniedziałek od 18:00

Szkółka bilardowa w każdą niedzielę (zapisy i szczegóły w klubie dla klubowiczów free)

Obserwuj wątek
    • Gość: BUC SPAM IP: *.adsl.inetia.pl 01.05.12, 23:10
      Darmowa reklama? "pelno wymiarowy" pisze sie osobno?
      Gdybyscie ZAPLACILI za reklame, ktos by wam poprawil bledy ortograficzne...
      • Gość: ??? Re: SPAM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.05.12, 18:14
        Czasem się zdarza w dobie internetu
        A ty, żeś się tak tym podniecił że sam zapomniałeś o głoskach ś ń ę itd.
        Poszukaj sobie innego zajęcia
        • Gość: BUC Re: SPAM IP: *.adsl.inetia.pl 02.05.12, 22:51
          Nie ma to jak rada od kogos, kto nie potrafi nazwac diakrytykow ;)
          • Gość: ??? Re: SPAM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.05.12, 13:13
            Jan Miodek :) To twoje hobby
            • Gość: BUC Re: SPAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.12, 17:04
              Wracaj za bar
              • zyzio126 Re: SPAM 04.05.12, 21:58
                .........Wrócę z tobą i będziesz moją dziwką, lisz mnie gałganie i pomałuMiJajkaLisz
                A jak masz trochę ikry to spotkaj się ze mną a nie na forum będziesz smarował wywłoko
                Jesteś odważny troszkę to zapraszam internetowa suko

• Gość: BUC Re: SPAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.12, 22:51
                  "lisz" ? masz jakis liszaj? zamiast matury....
                  • zyzio126 Re: SPAM 08.05.12, 17:42
                    Jan Miodek, pie...na Kórwo . Ty za to mol książkowy i pedał bo każdy mol to pedał hehe
                    A ty... dalej mnie lisz
                    Pewnie że nie mam matury ale to wogóle mi nie przeszkodziło w zdobyciu niezłego kapitału dobrego samochodu , dobrego jachtu nad zalewm , i łącznie półtora tysiąca m2 w Warszawie
                    A ty po maturce co masz ?
                    Siedzisz przed kompem szukasz pracy i ośmieszasz ludzi na forum albo sprawdzasz kto gdzie jakiego byka strzelił . Na 100% Pedał jesteś
                    • Gość: BUC Re: SPAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.12, 21:46
                      twoje marzenia o "pedalach" najlatwiej zrealizujesz kupujac sobie rower, chlopcze.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka