Gość: Bogdan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.04, 23:10 Witam! Znacie w Warszawie jakieś miejsca gdzie można się wybrać z kocykiem i poopalać? Dzięki za rady. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
niech Re: Gdzie się opalać? 09.07.04, 20:27 Nie wiem czy do solarium mozna wejsc z kocykiem... Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Gdzie się opalać? 10.07.04, 00:01 Gość portalu: Bogdan napisał(a): > Witam! > Znacie w Warszawie jakieś miejsca gdzie można się wybrać z kocykiem i > poopalać? > Dzięki za rady. Czy "kocyk" to jamnik? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bogdan Re: Gdzie się opalać? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.04, 07:51 nie - to kawałek materiału! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fuzzy Re: Gdzie się opalać? IP: *.chello.pl 11.07.04, 01:02 E tam, nie w Warszawie. Nie ten klimat!!! Polecam wyspy GOA w Indiach, Miami Beach w USA oraz cala Florida State, no wyspy Barbados i Hiszpanie, moze Majorke, ale poludnie Francji tez jest dobre... Jakie laski na tych wszystkich plazach, och jak pomysle... hehehe, mozna by tak bez konca wymieniac !!! A jesli chcesz koniecznie w W - wie to polecam Powsinek - laczka obok Parku Kultury. A w samym Parku Kultury jest odkryty basen. Tylko teraz jest troche za zimno, przynajmniej dla mnie. Milego opalania, Fuzzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZUZIA Re: Gdzie się opalać? IP: *.acn.waw.pl 28.07.04, 16:16 ursynow pod gorka na kazury, na polach za tym obrzydliwym poubem chyba tola czy jakos,ten kolo jeziorka,dolinka sluzewiecka Odpowiedz Link Zgłoś
mareczek75 Re: Gdzie się opalać? 02.08.04, 19:45 Najlepiej na górkę szczęśliwicką jest całkiem miło! Odpowiedz Link Zgłoś
blackcoffee27 Re: Gdzie się opalać? 03.08.04, 19:57 Ewentualnie da się wytrzymać na polach mokotowskich... Pozdrawiam Black Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: (S)nail Re: Gdzie się opalać? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.04, 18:54 Hmm... może Park Moczydło? Odpowiedz Link Zgłoś
azjatkawarszawa Re: Gdzie się opalać? 09.08.04, 20:58 Miałam z tym problem: wszędzie pełno przykrych ludzi z piwkiem... Teraz opalam się nad Wisłą, przy pomniku Sapera (odcinek między wylotem Wilanowskiej a Górnośląskiej na Wisłostradę). Bardzo miło, sporo ludzi, ale sympatycznych i kulturalnych (a opalam się najchętniej bez staniczka, więc to dla mnie ważne), żadnych zaczepek, "piwka", hałasu. Jakiś relikt, prawdziwy salon. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
aniabob2 Re: Gdzie się opalać? 15.08.04, 09:21 Potwierdzam! Zrobmy tam w ogole miejsce tradycyjnego opalania topless? co Wy na to? odezwijcie sie, kto za, kto przeciw Odpowiedz Link Zgłoś