Gość: katarina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.04, 22:18 Najfajniejsza jest Warszawa nocą.W dzień brak jej tego uroku_moim skromnym zdaniem. katarina Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: papryka Re: Warszawa nocą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.04, 23:44 Warsaw by night good! Good, good!!! Popieram... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arti@autograf.pl Re: Warszawa nocą IP: *.aster.pl / *.aster.pl 24.08.04, 19:20 Tylko kiepsko że wszystko tak szybko zamykają. Byłem ostatnio w krakowie to całą noc przesiedziałem w knajpie i nikt mi złego słowa nie powiedział, a u nas w Wawie to o 2.00 wyrzucają i zamykają wszystkie lokale :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spl Re: Warszawa nocą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.04, 21:45 Helicon, Le Madan, Baszta, 14-stka. Tam siedzisz do ostatniego klienta. Czy aby na pewno byłeś we wszystkich lokalach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mixter Re: Warszawa nocą IP: *.chello.pl 12.09.04, 00:45 Ja tez bylek w Krakowie i musze powiedziec, ze jest to totalna dziura w porownaniu z Warszawa Odpowiedz Link Zgłoś
dabrovski Re: Warszawa nocą 28.01.17, 19:23 W nocy polecam odwiedzić najlepszy gentlemens club warsaw ->coyotenightclub.pl Odpowiedz Link Zgłoś