Gość: Niech IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.12.02, 01:51 Jest juz poniedzialek wiec moge zadac temat niedzielny: Czy macie sklonnosci przywodcze? Moja odpowiedz: nie, ja mam tylko sklonnosci przy wodce. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
atob Re: Niedzielny temat dnia 02.12.02, 06:35 a ja mam sklonnosci po a nie przy wodce:) Odpowiedz Link Zgłoś
dzieci_niecha Re: Niedzielny temat dnia 02.12.02, 13:48 Gość portalu: Niech napisał(a): > Jest juz poniedzialek wiec moge zadac temat niedzielny: Czy macie sklonnosci > przywodcze? > Moja odpowiedz: nie, ja mam tylko sklonnosci przy wodce. Tatuś tylko żartuje:) My wiemy,że odkąd struł sie syropkiem przeciwkaszlowym nie bierze do ust niczego,co mogłoby zawierać choć kapinkę alkoholu(Babcia opowiadała-to taka rodzinna legenda) Dzieci Niecha Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Niedzielny temat dnia 02.12.02, 16:26 Ja mam skłonności rozwódcze. Miltonia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorota skłonności IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.12.02, 17:01 to chyba na jakieś inne forum temat, mniejszości, czyco. Nie załamujcie mnie Niech z atobem, czy te skłonności to jakaś mania, moda, zaraźliwość? Weźta zróbta z tym porządek. Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.a Re: skłonności 02.12.02, 20:56 Ja przy wodce tez mam sklonnosci. To znaczy jedna. A raczej jeden. Jeden sklon mam. Do tylu lub do przodu - to zalezy od tego czy patrzylem na ziemie czy w niebo. Po wykonaniu tegoz sklonu nie wykonuje juz ich wiecej. Nic juz nie wykonuje. Tylko patrze. Na ziemie lub w niebo. To zalezy. Od tego gdzie patrzylem zanim wykonalem sklon. A.k.a. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k`k Re: Niech?? IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 03.12.02, 15:12 Tak sobie rozmyślam:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorota dosyć tego IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.12.02, 10:25 jest wtorek. Nie czas już na przyjemności ze skłonnościami czy bez. Kąpiółka, kefirek i do roboty wszyscy. Do fabryk do roli. Niech rzuć jakiś temat budujący, ku pokrzepieniu. Że wiosna idzie, wszystko zmierza ku lepszemu, no przecież nie mówiłam, że to od razu ma być prawda. I w ogóle, to streszczać się. Bo zaraz znowu piątek się zrobi i co. A na okrągło tak, to się detoksem skończy, albo gorzej, nawróceniem. Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.a Re: dosyć tego 03.12.02, 12:37 Wspolczuje, ale nie wiem jak mozna ci pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k`k Re: dosyć tego IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 03.12.02, 15:51 Dorota,masz kozaczki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorota kilka par, a co? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.12.02, 16:58 chcesz pożyczyć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k`k Tak się tylko pytam:) IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 03.12.02, 20:52 A szal? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k`k Re: Tak się tylko pytam:) IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 03.12.02, 21:12 Już po kozaczkach sie zorientowałem:)(z tym,że nie napewno) Natomiast Ty jesteś bardzo podejrzany w tym temacie:) Styl Twoich wypowiedzi jest bardzo stylowy:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorota znowu, znowu, IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.12.02, 21:43 znowu mówią, że ja to nie ja. Jak ja to nie ja to kto? A kto ja? Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.a Re: znowu, znowu, 03.12.02, 21:53 Dorota jakas gorzka jestes. Nie zoladkuj sie tak. Odpowiedz Link Zgłoś