Gość: Niech Re: a kuku:) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.01.03, 22:36 Witam, ptaszyno. Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: a kuku:) 12.01.03, 22:40 witam i ja..prosze o skrot wydarzen na forum bo czytania jest sporo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: a kuku:) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.01.03, 22:44 Dzien jak co dzien. Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: a kuku:) 12.01.03, 22:44 Witam ptaszyno :) ...jako drugi ale ...ostatni beda pierwszymi ...:) Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: a kuku:) 12.01.03, 22:55 tradycja1 napisała: > Ja tez...wiecej niz ty. To niemozliwe ...:) i koniec bo plotki beda w sieci ...;) Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: a kuku:) 12.01.03, 23:11 uuuuu ale mnie ostudziles..dobra,dobra ciiiiicho... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: a kuku:) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.01.03, 23:16 Tradycja, porzucilas mnie. Ja lubie symetrie, tez cie rzucam. Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: a kuku:) 12.01.03, 23:21 Niechu masz Miltona , Bugiego , Karoline ....to malo ? Jeszcze Tradi chcesz ??:) Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: a kuku:) 12.01.03, 23:32 atob napisał: > Niechu masz Miltona , Bugiego , Karoline ....to malo ? Jeszcze Tradi chcesz ??: > ) bede kolezenska: o Zarlaczce zapomniales PS. Z nami to jest tak: Milton to zona, ona mu drinki robi, Bugi tzn. ja, pozyczam mu cukier, jako dobra sasiadka z trzeciego, Zarlaczka jest ochroniarzem, chroni Niecha przed niejaka Karolina. Widzisz sam, u nas jak w rodzinie. A Tradycja? a Tradycja to zupeeeeeelnie ktos inny, wyjatkowy. Nic dziwnego, ze Niech ostrzy sobie zeby.... Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: a kuku:) 12.01.03, 23:26 Gość portalu: Niech napisał(a): > Tradycja, porzucilas mnie. Ja lubie symetrie, tez cie rzucam. Niechu wiem ze Tobie trzeba rozne rzeczy trzeba kilkakrotnie powtarzac bo masz pamiec dobra ale krotka....ja nie umiem sie dzielic...:( a wielbicielek masz hohoho....co tam ja... Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: a kuku:) 12.01.03, 23:36 tradycja1 napisała: > Gość portalu: Niech napisał(a): > > > Tradycja, porzucilas mnie. Ja lubie symetrie, tez cie rzucam. > Niechu wiem ze Tobie trzeba rozne rzeczy trzeba kilkakrotnie powtarzac > bo masz pamiec dobra ale krotka.... Uwaga spadam z fotela.....ze smiechu. Ta zolza Niech (ale mi sie dostanie) jest tak pamietliwy jakt nikt inny. ja nie umiem sie dzielic...:( > a wielbicielek masz hohoho....co tam ja... i wielbicieli tyle samo; Niech wybredny nie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: a kuku:) 12.01.03, 23:20 tradycja1 napisała: > uuuuu ale mnie ostudziles.. Hehe to Ty taka goraca ???:) {nie za duzo sobie pozwalam ?:)] >dobra,dobra ciiiiicho... nie ...nie badz cicho ...bo co ja zrobie ? Hej wlasnie dotarl zagubiony e-mail .... Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: a kuku:) 12.01.03, 23:34 ...wiec smielej...to nic zlego... ...nie boj sie nie uciekaj.... Odpowiedz Link Zgłoś