Dodaj do ulubionych

Waldek G. zginal za was...

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.01.03, 21:46
...a wy co? Obijacie sie?! Do klawiatur! Do kompow! Do laptopow! Gazu!
Wymijajcie na szostego!
Obserwuj wątek
    • Gość: as-k Re: Waldek G. zginal za was... IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 24.01.03, 21:49
      ja dzis nie wyprzedzam, bo jestem zastraszona. Pierwszy raz w życiu
      kontrolowala mnie policja.
      • zarlaczka Re: Waldek G. zginal za was... 24.01.03, 22:00
        A co ci ta policja zrobiła? Była brutalna czy punkciciki wlepiła?
        • Gość: as-k Re: Waldek G. zginal za was... IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 24.01.03, 22:05
          nie. rutynowo mnie skontrolowala, najpierw na mnie nakrzyczala bo wylazlam z
          samochodu, a potem juz sie zaprzyjaznilismy, po tym jak zobaczyla co woze w
          bagazniku.
          • zarlaczka Re: Waldek G. zginal za was... 24.01.03, 22:07
            A co wozisz w bagażniku i czy przystojna była?
            • Gość: as-k Re: Waldek G. zginal za was... IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 24.01.03, 22:12
              ty mnie lepiej zapytaj czego nie woże . niestety, srednio przystojna byla:(
              • buggi Re: Waldek G. zginal za was... 24.01.03, 22:16
                moze ty wydalas sie im srednio-piekna?
                • Gość: as-k Re: Waldek G. zginal za was... IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 24.01.03, 22:19
                  akurat w moim przypadku jest to niemozliwe. co powiesz o sobie?:)
                  • buggi Re: Waldek G. zginal za was... 24.01.03, 22:28
                    Gość portalu: as-k napisał(a):

> akurat w moim przypadku jest to niemozliwe. co powiesz o sobie?:)

o sobie.... numer buta 39 zima i 38 latem
                    • Gość: as-k Re: Waldek G. zginal za was... IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 24.01.03, 22:38
                      to niewiele. I bardzo atrakcyjne:->
                      • buggi Re: Waldek G. zginal za was... 24.01.03, 22:42

> to niewiele. I bardzo atrakcyjne:->

a cóz jeszcze chcialabys wiedziec? Tak miedzy ko bie ta mi ;). Napisze
                        wszystko.
                • zarlaczka Re: Waldek G. zginal za was... 24.01.03, 22:22
                  Kaska to ma dobry gust, w końcu z nami się zadaje, więc i Kaskowa urodziwa być
                  musi.
                  • buggi Re: Waldek G. zginal za was... 24.01.03, 22:29
                    zarlaczka napisała:

> Kaska to ma dobry gust, w końcu z nami się zadaje, więc i Kaskowa urodziwa
                    być
                    > musi.

on sie z nami "zadaje" (nie podoba mi sie to slówko), wlasnie dlatego, ze
                    Kaskowa taka sobie jest.
                    • zarlaczka Re: Waldek G. zginal za was... 24.01.03, 22:36
                      buggi napisała:

> on sie z nami "zadaje" (nie podoba mi sie to slówko), wlasnie dlatego, ze
                      > Kaskowa taka sobie jest.

Buggi a Ty czasem nie nadużywnęłaś czegoś? A co do Aski to fajna kobitka,
                      chociaż mam do niej żal głęboki, bo mi kiedyś Kaski pożyczyć nie chciała.
                      • Gość: as-k Re: Waldek G. zginal za was... IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 24.01.03, 22:40
                        zarlaczka napisała:

>
                        > Buggi a Ty czasem nie nadużywnęła� czego�? A co do Aski to fajna kobitka,
                        > chociaż mam do niej żal głęboki, bo mi kiedy� Kaski pożyczyć nie chciała.

=============================
                        z przyjaciolmi zawsze mozna sie dogadac.
                        • zarlaczka Re: Waldek G. zginal za was... 24.01.03, 22:45

> z przyjaciolmi zawsze mozna sie dogadac.

Też tak uważam. A co do Buggi. To nie powinna pić za wiele, bo wtedy troszkę
                          bredzi. Więc jej wybacz.
                          • Gość: as-k Re: Waldek G. zginal za was... IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 24.01.03, 22:50
                            To nie moja sprawa ile ona pije, nie rozumiem tylko po co pije skoro nie umie
                            pic
                            • zarlaczka Re: Waldek G. zginal za was... 24.01.03, 22:52
                              Każdy czasami przedobrzy.
                            • buggi Re: Ja niczego nie pilam 24.01.03, 22:59
                              Nie mam zwyczaju pic "do lustra", ja w ogóle pije bardzo rzadko. Czemu sie na
                              mnie dzisiaj uwzieliscie? Jesli bredze to z przemeczenia, a nie przez
                              zawartosc promili we krwi.
                              • zarlaczka Re: Ja niczego nie pilam 24.01.03, 23:01
                                Przepraszam za pomówienia, ale, że bredzisz, to fakt.
                                • buggi Re: Ja niczego nie pilam 24.01.03, 23:05
                                  nie obraze sie, nie tak szybko. Ale jesli twierdzisz, ze bredze, to nic zu po
                                  mnie dzisiaj.
                    • Gość: k`k Re: Waldek G. zginal za was... IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 24.01.03, 22:37
                      buggi napisała:

>
                      >
                      > on sie z nami "zadaje" (nie podoba mi sie to slówko), wlasnie dlatego, ze
                      > Kaskowa taka sobie jest.
                      ================================
                      No cóż,już wcze�niej mnie ogarniały wštpliwo�ci,czy mój gust się nie pomylił
                      (kiedy czytałem posty buggi),ale teraz nie mam żadnej wštpliwo�ci-
                      buggi ,przerażasz mnie:(
                      • buggi Re: Waldek G. zginal za was... 24.01.03, 22:40
                        Gość portalu: k`k napisał(a):

> ================================
                        > No cóż,już wcze�niej mnie ogarniały wštpliwo�ci,czy mój gust się nie pomylił
                        > (kiedy czytałem posty buggi),ale teraz nie mam żadnej wštpliwo�ci-
                        > buggi ,przerażasz mnie:(

taaak? jesli ci sie nie podobam to ide, au revoir

Ps: czemu mi to napisales Kasko!!! czemu!!!
                        • Gość: k`k Re: Waldek G. zginal za was... IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 24.01.03, 22:44
                          buggi napisała:

>
                          >
                          > taaak? jesli ci sie nie podobam to ide, au revoir
                          >
                          > Ps: czemu mi to napisales Kasko!!! czemu!!!

============================
                          Pomy�l o sobie w wolnej chwili.
                          Ja nie jestem wła�cicielem tego forum,rób co chcesz
                          • buggi Re: Waldek G. zginal za was... 24.01.03, 22:46

> buggi napisała:
                            >
                            >
                            > >
                            > >
                            > > taaak? jesli ci sie nie podobam to ide, au revoir
                            > >
                            > > Ps: czemu mi to napisales Kasko!!! czemu!!!
                            >
                            > ============================
                            > Pomy�l o sobie w wolnej chwili.
                            > Ja nie jestem wła�cicielem tego forum,rób co chcesz

?????????????????????????????????????????
                            cos ty taki powazny dzisiaj? :( :(
                            • Gość: k`k Re: Waldek G. zginal za was... IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 24.01.03, 22:54
                              buggi napisała:

> ?????????????????????????????????????????
                              > cos ty taki powazny dzisiaj? :( :(

=============================
                              Aaaaaaaaaa,to były żarty:)
                              Podziwiam Twoje poczucie humoru,od dziś będziesz moim wzorem
                              • buggi Re: jaja sobie robisz? :) 24.01.03, 23:04

> buggi napisała:
                                >
                                >
                                > > ?????????????????????????????????????????
                                > > cos ty taki powazny dzisiaj? :( :(
                                >
                                > =============================
                                > Aaaaaaaaaa,to były żarty:)
                                > Podziwiam Twoje poczucie humoru,od dziś będziesz moim wzorem

bardzo przepraszam ,ale w tym momencie zatarla mi sie granica pomiedzy (twoim)
                                zartem a prawda. Lepiej nie krec Kasko :)

PS Tobie humor dopisuje kazdego dnia? Jesli tak, to bedziesz od dzisiaj moim
                                wzorem.
                                • Gość: k`k Re: jaja sobie robisz? :) IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 24.01.03, 23:11
                                  buggi napisała:

>
                                  > PS Tobie humor dopisuje kazdego dnia? Jesli tak, to bedziesz od dzisiaj moim
                                  > wzorem.
                                  =====

Z humorem to jest tak z kulturą osobistą:nie zawsze się ją ma ,ale trzeba
                                  przynajmniej udawać,że się ją ma:)
                                  • buggi Re: jaja sobie robisz? :) 24.01.03, 23:19

> Z humorem to jest tak z kulturą osobistą:nie zawsze się ją ma ,ale trzeba
                                    > przynajmniej udawać,że się ją ma:)

mam wrazenie, ze dobrze cie zrozumialam Kasko.
    • buggi Re: Waldek G. zginal za was... 24.01.03, 21:56
      a ty chyba pod prad jedziesz? I wlacz wycieraczki, a tak na marginesie: piles-
      nie jedz. pzdr.
    • tradycja1 Re: Waldek G. zginal za was... 24.01.03, 22:46
      To bylo kilka lat temu jak jak lotnisko Krakow-Balice bylo zamkniete z zwiazku
      z remontem i przedluzeniem pasa startowego.Wszystkie loty kierowali na Pyrzyce
      i tam tez wyladowalam.Potem autokar Lotu dowozil pasazerow do
      Krakowa...zaczynalo switac,autobus wolno jedzie droga miedy polami,za chwile
      zostajemy wyprzedzeni przez furmanke!!!a nas na trzeciego wyprzedza baba na
      rowerze z banka na mleko.....!!!!
      • buggi Re: Waldek G. zginal za was... 24.01.03, 22:51
        a mojemu znajomemu lecacemu, juz nie pamietam jakimi liniami lotniczymi,
        zafundowano film o katastrofach lotniczych. Jemu bylo nie do smiechu, bo
        faktycznie maszyna wpadla w jakies turbulencje.
        • tradycja1 Re: Waldek G. zginal za was... 24.01.03, 23:04
          Jesienia lecialam z Krakowa do Warszawy i bylam jedyna Polka na pokladzie (poza
          zaloga)
          • buggi Re: Waldek G. zginal za was... 24.01.03, 23:09
            tradycja1 napisała:

> Jesienia lecialam z Krakowa do Warszawy i bylam jedyna Polka na pokladzie
            (poza
            >
            > zaloga)

??????, nie wierze!!! jak sie czulas?
            • Gość: Niech Odwalcie sie od Bugola.... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.01.03, 23:20
              ...Bugol fajny jest. A poza tym zyje, a Waldek G. juz nie. Lepszy Bugol na
              dachu niz Waldek w zaswiatach.
              • buggi Re: Odwalcie sie od Bugola.... 24.01.03, 23:59
                :)
            • tradycja1 Re: Waldek G. zginal za was... 24.01.03, 23:21
              To tylko 40 minut lotu ....upewnialam sie kilka razy czy to napewno lot do
              Warszawy!!Lecialo sporo Niemcow i Anglikow.Nawet Zoltki jakies....
              Ale jak sie w Warszawie przesiadalam na lot do New York to juz bylo swojsko...
              Bulgarzy,Ruski,Yugole,Madziary...
              • Gość: Niech Re: Waldek G. zginal za was... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.01.03, 23:24
                Tylko polska zaloga gdzies zniknela a na na jej miejscu pojawil sie Atta z
                kolezkami. Waldek Atta.
                • zarlaczka Oj Niechu! 24.01.03, 23:26
                  Czy Ty też jesteś przemęczony?
                  • Gość: Niech Re: Oj Niechu! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.01.03, 23:27
                    Wrecz przeciwnie! A czy to byla jakas aluzja, bo nie panial?
                    • zarlaczka Re: Oj Niechu! 24.01.03, 23:30
                      Jaka Aluzja? Przecież żadnej baby bym Ci w ręce nie wpychała.
                      • buggi Re: Zarlaczko jako moja kolezanka 24.01.03, 23:58
                        wytlumacz mi prosze czemu Kasce po tym jak napisalam, ze" Kaskowa taka sobie
                        byc musi"? iskry sypnely z oczu? Zdenerwowal sie? Popelnilam gafe? Odebral to
                        osobiscie? Obrazilam kogos?
                        • zarlaczka Re: Zarlaczko jako moja kolezanka 25.01.03, 00:13
                          Wysłałam Ci maila.
                          • buggi Re: do Kaski i Zarlaczki 25.01.03, 01:12
                            Zarlaczko dzieki za maila. Pozwole sobie odpisac na forum, majac nadzieje, ze
                            i Kaska przeczyta ten post.
                            Nigdy nie bylo moim zamiarem obrazic któregokolwiek z was, nie wspominajac
                            czlonków rodzin.
                            Nieporozumienie wynilko z mojej niewiedzy, usprawiedliwionej; sadzilam, ze
                            Kaska i Aska to jedna i ta sama osoba, badz któres z was; pisanie do siebie na
                            forum ,to nic nowego przeciez. Zatem przerzucanie postów Aska-Kaska uznalam
                            za zart z jego strony i bylam o tym przekonana do dnia
                            dzisiejszego /wczorajszego. W zaistnialej sytuacji nie pozostaje mi
                            nic innego uczynic, jak przeprosic Kaske i jego Zone, proszac jednoczesnie o
                            wziecie poprawki na fakt, iz znikad nie moglam wiedziec o tym, ze Kaska jest
                            zonaty,( o takich rzeczach sie chyba nie pisuje). Nie moglam o tym wiedziec,
                            poniewaz nie mam w zwyczaju zadawac osobom mi aczkolwiek nieznanym osobistych
                            pytan na forum publicznym. Mam nadzieje, ze calosc pójdzie w zapomnienie.
                            Z wyrazami szacunku - Bugi

• Gość: Niech Re: do Kaski i Zarlaczki IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.01.03, 01:18
                              Ja to widze inaczej. Sam Kaska pisal, ze nalezy oddzielic virtual od realu.
                              Bugola zarty z zony Kaski zabolaly go tak, jakby byly skierowane do konkretnej
                              osoby. To byl blad. Nikt z tu obecnych na pewno nie chce wysmiewac sie z
                              realnych odpowiednikow tu wystepujacych postaci ani ich rodzin. I tyle. Bugol
                              przerzucal sie ze mna uszczypliwosciami przez miesiac i mnie to nie bolalo -
                              choc Bugol co najmniej raz zareagowal histerycznie. Moze nas to czegos nauczy?
                              PS. Sorry za bledy - wypilem morze wody.
                              • buggi Re: do Kaski i Zarlaczki 25.01.03, 01:22
                                Niech, duiekuje. Twoje slowa byly jak glaskanie po glowie.
                                • Gość: Niech Re: do Kaski i Zarlaczki IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.01.03, 01:24
                                  Bez jaj. Czekam co teraz z moja glowa zrobi Kaska. Ty nie bedziesz na
                                  spotkaniu, a my tak.
                                  • buggi Re: do Kaski i Zarlaczki 25.01.03, 01:25
                                    prawda. Ale latem nadrobimy zaleglosci, mam nadzieje?
                                    • Gość: Niech Re: do Kaski i Zarlaczki IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.01.03, 01:28
                                      Chetnie cie spotkam. Latem raczej nie wyjezdzam z krajubo tam gdzie jezdze jest
                                      za goraca. No chyba ze walne sie za Wolge, ale tez tylko na chwilke. Co sie
                                      odwlecze to...
                                      PS. Musz euzywac ... bo jest mi coraz trudniej pisac. jestem jak ten umierajacy
                                      komputer w 2201 Odyseja kosmiczna.
                                      • buggi Re: do Kaski i Zarlaczki 25.01.03, 01:33
                                        Ze mna jest podobnie. Tam dokad jezdze, jade wiosna. Polske z jej
                                        umiarkowanym klimatem zostawiam sobie na lato, milo cie bedzie zatem spotkac.

• Gość: Niech Re: do Kaski i Zarlaczki IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.01.03, 01:37
                                          No to sprobojmy ze soba wytrzymac do lata.
                            • Gość: k`k Do Buggi i Niecha IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 25.01.03, 15:51
                              Buggi-
                              Ok.Nie ma sprawy.
                              =======================
                              Niech:
                              Są dwa sposoby reagowania na prawdziwą (lub domniemaną)zniewagę.Ja preferuję
                              tę "oko za oko,ząb za ząb"-Ty ,jak zauwazyłem,nadstawiasz w pokorze drugi
                              policzek:)))

>
                              • Gość: Niech Re: Do Buggi i Niecha IP: 217.197.165.* 25.01.03, 15:58
                                Dla mnie nie ma zniewag na forum. Zniewazyc moze mnie tylko byt realny. A ty na
                                przyklad staniesz sie dla mnie takim, kiedy sie spotkamy. To co, spotkamy sie?
                                • Gość: k`k Re: Do Buggi i Niecha IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 25.01.03, 16:02
                                  A dlaczego mielibysmy sie nie spotkac? w tym wzgledzie dla mnie sie nic nie
                                  zmienilo.

Ps. Nie martw sie o glowe
                                  • Gość: Niech Re: Do Buggi i Niecha IP: 217.197.165.* 25.01.03, 16:06
                                    No to wszystko w porzadku.
                              • buggi Re: Do Buggi i Niecha 25.01.03, 16:45

> Buggi-
                                > Ok.Nie ma sprawy.
                                :)))

Kaska trzymam za slowo :)Ciesz sie ,ze podalismy sobie rece, wirtualnie, ale
                                zawsze.
                                PS. i jeszcze raz: Wielkie Przepraszam, podle sie po tym wszystkim czulam, coz
                                moja wrazliwosc dala o sobie znac.

>
                                >
                                >
                                >
                                >
                                >
                                >
                                >
                                >
                                > >
    • tradycja1 Zaginal Atob 24.01.03, 23:31
      Ostatnio widziany dzisiejzego popoludnia z powola paczki fajek i 12zl 54 gr w
      kieszeni.
      • Gość: Niech Re: Zaginal Atob IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.01.03, 23:33
        Chyba pisal, ze wychodzi. Albo jest jakis mecz w tiwi. Eee, nie, wszystkie
        odwolali, bo mial tam grac Waldek.
        • tradycja1 Re: Zaginal Atob 24.01.03, 23:36
          Widze oczami wyobrazni jak odpala jednego papierosa od drugiego..za tych co juz
          nie moga...:(
      • zarlaczka Re: Zaginal Atob 24.01.03, 23:34
        Z taką kupą forsy to pewnie zabalował na całego.
      • atob Re: Zaginal Atob 25.01.03, 00:09
        tradycja1 napisała:

> Ostatnio widziany dzisiejzego popoludnia z powola paczki fajek i 12zl 54 gr
        w
        > kieszeni.

Teraz jestem bez fajek i z dlugami ...

• zarlaczka Re: Zaginal Atob 25.01.03, 00:14
          Goły, ale wesoły.
          • atob Re: Zaginal Atob 25.01.03, 01:16
            Goly Atob .... ? Orany ...to jest straszne wierz mi na slowo .Ja sie juz
            przyzwyczilem . Przez tyle lat mialem czas .

Tak sadze ...
            • miltonia Re: Zaginal Atob 25.01.03, 01:20
              Na co przez te lata miałeś czas?
              • tradycja1 Re: Zaginal Atob 25.01.03, 01:23
                Z wykladow pamietam ze Atob wszystko odklada na jutro...
                • miltonia Re: Zaginal Atob 25.01.03, 01:28
                  To tak jak ja. Ile się tego nazbierało, żywota nie starczy by dokończyć czy
                  pozałatwiać.
                  • tradycja1 Re: Zaginal Atob 25.01.03, 01:31
                    U niego to sie lenistwo nie nazywa...
                    • miltonia Re: Zaginal Atob 25.01.03, 01:35
                      To jak się nazywa? Pracowitość?
                      • Gość: Niech Re: Zaginal Atob IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.01.03, 01:38
                        Rozsadek.
                        • tradycja1 Re: Zaginal Atob 25.01.03, 01:43
                          Gość portalu: Niech napisał(a):

> Rozsadek.
                          Jesli to prawda to wiele wyjasnia.
                      • tradycja1 Re: Zaginal Atob 25.01.03, 01:39
                        Predzej ostroznosc...moze chwiejnosc..
                        • Gość: Niech Re: Zaginal Atob IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.01.03, 01:40
                          Przy tylu przymiotnikach podmiot ginie.
                          • miltonia Re: Zaginal Atob 25.01.03, 01:42
                            To się nazywa słaba silna wola.
                            • Gość: Niech Re: Zaginal Atob IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.01.03, 01:43
                              A ja mam tylko silna silna wole. I nie tylko wole.
                              • miltonia Re: Zaginal Atob 25.01.03, 01:53
                                Taaak, a niby co jeszcze?
                                • Gość: Niech Re: Zaginal Atob IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.01.03, 02:09
                                  Paznokcie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka