28.01.03, 02:42
Ach ,spij kochanie
jesli gwiazdke z nieba chcesz-dostaniesz
Czego pragniesz daj mi znac
Ja Ci wszystko moge dac.
Wiec dlaczego nie chcesz spac?

Ach spij bo wlasnie
Ksiezyc ziewa i za chwile zasnie
A gdy rano przyjdzie swit
Ksiezycowi bedzie wstyd
ze on zasnal a nie Ty

Aaaa Aaaaaa bylo sobie kotki dwa
szaro-bure,szaro-bure obydwa

A spi bo noca
Kiedy gwiazdy sie na niebie zloca
Wszystkie dzieci nawet zle
pograzone sa we snie
a Ty jeden tylko nie.
Obserwuj wątek
    • Gość: kanuk Re: Kolysanka IP: proxy / *.cpe.net.cable.rogers.com 28.01.03, 05:44
      :) +
      • miltonia Re: Kolysanka 28.01.03, 18:56
        No i uśpiłaś Kanuka, zamiast z nim pogadać, jak Amerkanka z Amerykaninem, a
        potem narzekasz, że się dopchać nie możesz. Oj Tradycja, Tradycja.
        • tradycja1 Re: Kolysanka 28.01.03, 19:00
          Odpisal mi na post kilka godzin po mnie...wybacz ale czasami sypiam.
          Ty za to mozesz spac spokojnie.....kanuk to dla mnie po pierwsze Twoj
          adorator,a potem mezczyzna....
          • miltonia Re: Kolysanka 28.01.03, 19:09
            Myślisz, że adorator? No sama nie wiem. Tradi, że Ty nie będziesz mi wchodziła
            w paradę to wiem, ale te dwie harpie, te wariatki, ten Żarłok z Buggolm, to mu
            nie przepuszczą. Zobacz, jak się do Niecha przyssały. I dlatego my OBIE się
            dopchać nie możemy, mimo że byłyśmy tutaj pierwsze i choćby z racji zasiedzenia
            coś więcej nam się należy. Tak sądzę.
            • tradycja1 Re: Kolysanka 28.01.03, 19:22
              Niewiele jest obrazow rownie komicznych jak widok silnego mezczyzny
              ktorego kobieta zwiazala nicmi pajeczymi,a on czuje sie skrepowany jak
              zelaznymi lancuchami,ktorych nawet nie probuje rozerwac.

Coz na forum jak na wojnie wszystkie chwyty dozwolone...wygrywa silniejsza(y).
              • miltonia Re: Kolysanka 28.01.03, 20:29
                Zaraz, zaraz Tradi, kogo masz na myśli? Jakiego mężczyznę i jaką kobietę?
                • tradycja1 Re: Kolysanka 28.01.03, 20:35
                  Jak to chodzi mi o Niecha i kobiety ktore donosza mu piwo z dodatkami..
                  • miltonia Re: Kolysanka 28.01.03, 20:46
                    A, już wszystko jasne! Niech donoszą, niech donoszą, a my się poprzyglądamy, no
                    nie?
                    • Gość: kanuk Re: Kolysanka IP: proxy / *.cpe.net.cable.rogers.com 29.01.03, 05:06
                      jak juz kupie te piolunowke w Chicago, to sie (zgodnie!) z tradycja napijemy.
                      szkoda ,ze miltonia rzadko bywa w Ameryczce. omne trinum....
                      • miltonia Re: Kolysanka 29.01.03, 10:00
                        Mogę bywać częściej.
                      • tradycja1 Re: Kolysanka 29.01.03, 15:06
                        Gość portalu: kanuk napisał(a):

> jak juz kupie te piolunowke w Chicago, to sie (zgodnie!) z tradycja napijemy.
                        > szkoda ,ze miltonia rzadko bywa w Ameryczce. omne trinum....
                        Kanuk nie ma sprawy....zapraszam do Chicago ,Piolunowka dobra rzecz,szkoda ze
                        ja tak pozno odkKeywm...
                        • Gość: Niech Re: Kolysanka IP: 217.197.165.* 29.01.03, 15:12
                          A co na to ten Zing?
                          • tradycja1 Re: Kolysanka 29.01.03, 15:16
                            Zyje i pozwala zyc innym.
                            • Gość: kanuk Re: Kolysanka IP: proxy / *.cpe.net.cable.rogers.com 29.01.03, 16:09
                              sooper,dzieki tradycja, wiosna majem wroci .mysle tylko , ze jesli juz wszyscy
                              z Kraju odwiedza Ameryczke i przy ogniu piolunskim sie upija to kazdy bedzie
                              jak Janusz Glowacki doswiadczony. konsekwencje dalekosiezne. wszystkim doobrze
                              zrobi. miltonia, jedziesz, odpalasz wrotki ?
                              • miltonia Re: Kolysanka 29.01.03, 16:33
                                Kajakiem przypłynę.
                                • tradycja1 Re: Kolysanka 29.01.03, 16:40
                                  Proponuje nastepne spotkanie zrobic w Ameryce
                                  • miltonia Re: Kolysanka 29.01.03, 16:43
                                    To to rozumiem! :-))))
                                  • Gość: Niech Re: Kolysanka IP: 217.197.165.* 29.01.03, 16:47
                                    To raczej gdzies w polowie drogi.
                                    • tradycja1 Re: Kolysanka 29.01.03, 16:58
                                      W Paryzu.....
                                      Do Hiszpani widzialam tanie oferty...
                                      Albo zapraszam do Zakopanego....
                                      • miltonia Re: Kolysanka 29.01.03, 17:00
                                        Niech pewnie miał na myśli bezludną wyspę na środku oceanu.
                                        • tradycja1 Re: Kolysanka 29.01.03, 17:06
                                          Na Wyspach p;
                                          • Gość: Niech Re: Kolysanka IP: 217.197.165.* 29.01.03, 17:12
                                            Ja sie pisze na Zakopane. A z Miltonem to juz mi sie gadac nie chce. Juz wole
                                            pogadac ze skanerem.
                                            • Gość: kanuk Re: Kolysanka IP: proxy / *.cpe.net.cable.rogers.com 29.01.03, 17:17
                                              taki juz nas los,tradycjo1, ze musimy dolatywac na te spotkania. kajakow im sie
                                              zachciewa. stylowo, nie powiem.
                                            • tradycja1 Re: Kolysanka 29.01.03, 17:24
                                              Gość portalu: Niech napisał(a):

> Ja sie pisze na Zakopane.
                                              Swietnie....zapraszam na Sabaly
                                            • miltonia Re: Kolysanka 29.01.03, 18:14
                                              Gość portalu: Niech napisał(a):

> Ja sie pisze na Zakopane. A z Miltonem to juz mi sie gadac nie chce. Juz wole
                                              > pogadac ze skanerem.

Specjalnie ostatnio nie gadamy, wiec nie wiem czego może Ci się nie chcieć.
                                          • tradycja1 Re: Kolysanka 29.01.03, 17:22
                                            tradycja1 napisała:

> Na Wyspach Bergamutach
                                            • Gość: Niech Re: Kolysanka IP: 217.197.165.* 29.01.03, 17:33
                                              Co to znaczy na Sabaly? Na ulice Sabaly? Na pomnik Sabaly? Na grob Sabaly?
                                              • tradycja1 Re: Kolysanka 29.01.03, 17:36
                                                Na ulice Sabaly.
                                                Przy strumyku zaraz...
                                                • Gość: Niech Re: Kolysanka IP: 217.197.165.* 29.01.03, 17:39
                                                  No i co tam jest na tej ulicy Sabaly?
                                                  • tradycja1 Re: Kolysanka 29.01.03, 17:42
                                                    Mieszka tam kawalek mojej (wiecznej)mlodosci..
                                                  • Gość: Niech Re: Kolysanka IP: 217.197.165.* 29.01.03, 17:58
                                                    Ale ja nie chce sie spotykac z tym Zingiem. On mi cala siekiere Janosika
                                                    wydudli!
                                                  • tradycja1 Re: Kolysanka 29.01.03, 18:36
                                                    Nie spotkasz sie z Zingiem raczej maloprawdopodobne.
                                                  • Gość: k`k Re: Kolysanka IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 29.01.03, 18:40
                                                    Nie tylko z nim:)
                                                  • Gość: Niech Re: Kolysanka IP: 217.197.165.* 29.01.03, 18:44
                                                    Juz cala kolejka sie ustawia tych, z ktorymi sie nie spotkam. Zaraz miejsca
                                                    zabraknie.
                                                  • Gość: k`k Re: Kolysanka IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 29.01.03, 18:52
                                                    Ja akurat w tej drugiej stanąłem.Stoje w niej ,posuwa sie jakby do
                                                    przodu,czyżby ci przede mną sie wykruszali:(
                                                  • Gość: Niech Re: Kolysanka IP: 217.197.165.* 29.01.03, 19:01
                                                    Ja juz nic nie chce pisac w tej sprawie. Klawisze opadaja. Zaproponuj termin i
                                                    miejsce, spotkamy sie z wami, Atobem i - mam nadzieje - Anka, pogadamy,
                                                    popijemy, i zobaczymy jak sie wieczor rozwinie. Mam nadzieje, ze nie ujawni sie
                                                    zadna tajemnica, na przyklad ta, ze masz 13 lat, Aska jest twoja babcia, Atob
                                                    waszym gekonem, a Anka bedzie kelnerka w tej knajpie do ktorej przyjdziemy, a
                                                    wszystko ukartowala, zeby zwiekszyc obroty. Tradycja, jak za te kilka lat
                                                    wroci, a my jeszcze bedzienmy zyli, to tez nas spotka. Ewentualnie postawi
                                                    znicz na grobach.
                                                  • tradycja1 Re: Kolysanka 29.01.03, 19:05
                                                    Predzej to ja bym umarla z tesknoty..ciekawe kto by przyjechal mi swieczke
                                                    zapalic?
                                                  • Gość: Niech Re: Kolysanka IP: 217.197.165.* 29.01.03, 19:08
                                                    Canoe czy jak mu tam.
                                                  • Gość: k`k Re: Kolysanka IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 29.01.03, 19:13
                                                    13 lat mam i to od dawna(gekona za to nie mam),jestem otwarty na
                                                    propozycje,termin sobota,ew piątek(który tydzien,zależy od Tradycji,czy
                                                    przyjeżdża ,czy nie-prosimy o deklarację).Na miejsce zdaje sie na Ciebie.
                                                  • tradycja1 Re: Kolysanka 29.01.03, 19:18
                                                    Przyjezdzam...tylko jak przylece 6/7II to bede musiala jeszcze poleciec przed
                                                    17II do Chicago..jakby Niech nie byl az tak dlugo "w swiecie" to proponuje
                                                    lekko oddalic termin....Zawsze mozecie sie spotkac beze mnie nawet dzis.:(buuuuu
                                                  • Gość: Niech Re: Kolysanka IP: 217.197.165.* 29.01.03, 19:18
                                                    Ja mam urlop, piatek, sobota - jedna ryba, ktora lubi plywac. Miejsce moge
                                                    doradzic, ale jakiego rodzaju mialoby byc - kategoria V, IV, III...
                                                  • Gość: k`k Re: Kolysanka IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 29.01.03, 19:22
                                                    jedyny warunek ,bez smokingów i garniturów,(jakis pub?)
                                                  • Gość: k`k Re: Kolysanka IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 29.01.03, 19:25
                                                    wychodze,będę po 21-ej
                                                  • atob Dlaczego gekon ??? ...Dlaczego mam byc 29.01.03, 19:39
                                                    gekonem ??? Protestuje ...Niech czy ja wygladam jak gekon ????
                                                    Lece do lustra...
                                                  • tradycja1 Re: Dlaczego gekon ??? ...Dlaczego mam byc 29.01.03, 19:42
                                                    i jak wygladasz?
                                                    Co zobaczyles w lustrze?
                                                  • atob Re: Dlaczego gekon ??? ...Dlaczego mam byc 29.01.03, 19:47
                                                    Uffffffffff........................
                                                    Gekon wyglada gorzej odemnie tylko ciut co prawda ale zawsze ...;-)))
                                                  • tradycja1 Re: Dlaczego gekon ??? ...Dlaczego mam byc 29.01.03, 19:51
                                                    Nie badz taki skromny...
                                                    Sprawdz za chwile skrzynke
                                                  • Gość: Niech Re: Dlaczego gekon ??? ...Dlaczego mam byc IP: 217.197.165.* 29.01.03, 19:53
                                                    Nie ma sprawy. Dzis jestes gekonem, jutro mozesz byc patyczakiem. Przeciez
                                                    skrywamy jakies tajemnice, no nie. Ja moge byc trzmielem.
                                                  • tradycja1 Re: Dlaczego gekon ??? ...Dlaczego mam byc 29.01.03, 19:56
                                                    Atob podobno jest misiem
                                                  • Gość: Niech Re: Dlaczego gekon ??? ...Dlaczego mam byc IP: 217.197.165.* 29.01.03, 19:58
                                                    Dzis misiem, jutro rysiem. Tylko pssssst.
                                                  • tradycja1 Re: Dlaczego gekon ??? ...Dlaczego mam byc 29.01.03, 20:02
                                                    To on taki Gapcio....
                                                  • Gość: k`k A więc. IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 29.01.03, 20:37
                                                    Tradycja,rozumiem,że będziesz,tak?
                                                    7-ego,czy 14-ego(13-ego w piątek też kusi:byłoby na kogo zwalić)
                                                  • tradycja1 Re: A więc. 29.01.03, 20:41
                                                    do konca tygodnia dam wam odpowiedz

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka