forumowicz_pospolity 15.04.09, 11:13 ale mało i zrzuce bo zaczynam grac w piłeczkeeeeee na dworzu:)) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asqe Re: przytyłem...!!! 15.04.09, 11:21 ja tez przytylam i teraz musze zrzucic w ekspresowym tempie - 5 kg do soboty. Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: przytyłem...!!! 15.04.09, 11:22 asqe napisała: > ja tez przytylam i teraz musze zrzucic w ekspresowym tempie - 5 kg > do soboty. bedzie boleć Odpowiedz Link
nexstartelescope Re: przytyłem...!!! 15.04.09, 11:26 5 kg w 3 dni? To chyba musisz sobie nogę odciąć, innego sposobu nie widzę :) Odpowiedz Link
asqe Re: przytyłem...!!! 15.04.09, 11:30 ja mam jakies takie wahania wagi po prostu. kiedys bylam gruba, a potem jakos tak mimochodem schudlam 20 kg w ciagu miesiaca. to bylo 4 lata temu i od tamtej pory mam takie skoki - 5-7 kg w ciagu tygodnia, ale ogolnie nie jest zle. chyba mam zadatki na bulimiczke. Odpowiedz Link
ursyda Re: przytyłem...!!! 15.04.09, 11:30 na piersi z kurczaka się da gotowanej z sałatą Odpowiedz Link
asqe Re: przytyłem...!!! 15.04.09, 11:33 nie jem miesa, ale ostatnio sie obzeralam slodyczami. zrobie sobie teraz glodowke oczyszczajaca i zamiast kawy bede pila jasminowa zielona herbate:) Odpowiedz Link
i.nes Re: przytyłem...!!! 15.04.09, 11:37 ursyda napisała: > na piersi z kurczaka się da > gotowanej z sałatą w sensie, że sałatę też się gotuje?? bleh! ;) Odpowiedz Link
baba_krk Re: przytyłem...!!! 15.04.09, 11:36 ja też, ale w sumie już się tym chwaliłam :D Odpowiedz Link
mason_i_cyklista Re: przytyłem...!!! 15.04.09, 11:37 ja też przytyłem ostatnimi czasy, z tym że ja akurat to się z tego cieszę:P Odpowiedz Link
nexstartelescope Re: przytyłem...!!! 15.04.09, 11:53 A ja, co od lat ważę tyle samo, ostatnio patrzę i widzę co? portki ze mnie spadają. Więc wlazłam na wagę, a tam się okazało, że nie schudłam, tylko przytyłam 3 kg. Nie wiem tylko gdzie, chyba na głowie :/ Odpowiedz Link
mason_i_cyklista Re: przytyłem...!!! 15.04.09, 11:55 a to cuda dopiero. jak spodnie spadają, a przytyłaś to w biuście oczywiście:P talia osy Ci wyrasta Odpowiedz Link
nexstartelescope Re: przytyłem...!!! 15.04.09, 12:00 Taaa, chciałabym. Ja wszędzie przytyję, tylko nie w biuście :D Odpowiedz Link
emmannuuellleue_beart Re: przytyłem...!!! 15.04.09, 11:50 A czy to Ty swego czasu rok temu namiętnie tu codziennie kawy stawiałeś? Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: przytyłem...!!! 15.04.09, 12:03 emmannuuellleue_beart napisała: > A czy to Ty swego czasu rok temu namiętnie tu codziennie kawy > stawiałeś? rok temu to chyba "tu" jeszcze nie było, albo? w kazdym razie nie ja raz ze w ogóle nie pije kawy a dwa, ze stawianie to nie mój styl:P ale pamietam takiego goscia chyba jakis "krzysiekk" czy cos takiego co pisał posty pt "komu kawki?", moze to on? Odpowiedz Link