zarlaczka 28.01.03, 23:12 Milton z Tradycjem. Kanuk to już na nas nawet okiem nie rzuci, jak przeczyta te kalumnie wyssane z palca. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tradycja1 Re: Buggi obgadują nas 28.01.03, 23:13 Spokojna glowa Kanuka jeszcze nikt nie rozszyfrowal nawet Miltonia.... Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: Buggi obgadują nas 28.01.03, 23:14 Myślisz, że mimo waszych plot mamy szansę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k`k Re: Buggi obgadują nas IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 28.01.03, 23:16 Oczywiście,że macie szansę,trzeba tylko kupić bilecik do Kanady Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k`k Re: Buggi obgadują nas IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 28.01.03, 23:19 Na rozstrzygnięcie tej kwestii przyjdzie nam jeszcze poczekać Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: Buggi obgadują nas 28.01.03, 23:18 zarlaczka napisała: > Myślisz, że mimo waszych plot mamy szansę? Nie sadze zeby Kanuk sugerowal sie kogokolwiek zdaniem ... To przeciez dojrzaly mezczyzna...tak sadze... Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: Buggi obgadują nas 28.01.03, 23:21 Nie znam..kojarze...z pijackich konsultacji Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: Buggi obgadują nas 28.01.03, 23:29 zarlaczka napisała: > To on trunkowy jest? Teoretyczny tak nie wiem jak z praktyka... Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Zarloku, wszystko wiem 28.01.03, 23:21 atak, jest najlepsza obrona. Moze Milton sie czegos obawia. Albo kogos? kolezanek? Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: Zarloku, wszystko wiem 28.01.03, 23:23 Zanim kanuk sie pojawil na Edukacji widzialam naklejke na plecach -Zarezerwowane- Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: Zarloku, wszystko wiem 28.01.03, 23:24 Naklejki są po to żeby je zrywać. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Zarloku, wszystko wiem 28.01.03, 23:25 tradycja1 napisała: > Zanim kanuk sie pojawil na Edukacji widzialam naklejke na plecach > -Zarezerwowane- ajajaj, fatalnie. Zaraz wpadne w panike, co robic??? Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: Zarloku, wszystko wiem 28.01.03, 23:32 Ty panikaro! Rezerwację zawsze można odwołać, albo zamienić. Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: Zarloku, wszystko wiem 28.01.03, 23:24 No właśnie. My to altruistki jesteśmy. Wszystkim się dzielimy, a Milton niby Go tutaj zaprosił, ale pewnie tylko po to by Go zniechęcić, bo mogłybyśmy gdzie indziej Go dorwać. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Zarloku, wszystko wiem 28.01.03, 23:26 zarlaczka napisała: > No właśnie. My to altruistki jesteśmy. Wszystkim się dzielimy, a Milton niby Go > > tutaj zaprosił, ale pewnie tylko po to by Go zniechęcić, bo mogłybyśmy gdzie > indziej Go dorwać. na forum Kanada Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Zarloku, wszystko wiem 29.01.03, 10:08 buggi napisała: > atak, jest najlepsza obrona. Moze Milton sie czegos obawia. Albo kogos? > kolezanek? Was się obawiam. Z żadnym facetem nie można was zostawić, bo se zawłaszczacie. Natrudzę się, naszukam, a wy na gotowe przychodzicie. A nie łaska samemu podziałać. Niecha rozpiłyście i zdemoralizowałyście, a taki był miły i uprzejmy jak go poznałam. A teraz co wyprawia. Szkoda gadać. Tak się z nim źle dzieje od kiedy z Wami się zadał. A od Kanuka to mi się z daleka trzymać! Odpowiedz Link Zgłoś