Dodaj do ulubionych

Jezeli tradycja1....

IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 07.02.03, 11:07
.....to co 2? z czym ona idzie w parze ? chyba nie z zarlaczka , na milosc
boska !
Obserwuj wątek
    • miltonia Re: Jezeli tradycja1.... 07.02.03, 11:22
      Hmmm, tego do końca nie wiemy. Ale na bycie parą dla Tradycji ktoś tu się
      szykuje, oj szykuje.
      • Gość: kanuk Re: Jezeli tradycja1.... IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 07.02.03, 11:26
        Koziorozec z Rakiem ? NAPRAWDE ???
        • miltonia Re: Jezeli tradycja1.... 07.02.03, 11:28
          ????????
          • Gość: kanuk Re: Jezeli tradycja1.... IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 07.02.03, 11:34
            Clue , taka gra..., trzeba czytac szczegoly. pa.
            • miltonia Re: Jezeli tradycja1.... 07.02.03, 11:38
              Czytam nie tylko szczegóły, ale i ogóły. Tyle, że tej i wielu innych gier nie
              znam.
              Pa
              • Gość: kanuk Re: Jezeli tradycja1.... IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 07.02.03, 11:50
                a wiec tak. jade do Chicago i zobaczyc sie mam z tradycja1. ona tam
                reprezentuje Polonie chicagowska i zna sklepy co sprzedaja piolunowke. sama tez
                ma duza kolekcje i Niech mi cholernie zazdrosci , ze jestem tak blisko do
                Tradycji1. W tym czasie on bedzie eksplorowal Moldawie i Rumunie, a potem
                wymienimy posty i wrazenia. Tradycja1 jest ze znaku Raka. reszte juz wiesz.
                albo sie domyslasz. tak tak.....pociag nie bedzie stal na tej stacji w
                nieskonczonosc. trzeba jechac ! (podkad muzyczny : led zeppelin , immigant
                song) Ha ! -albo Anna Maria Jopek z Patem Metheny'm nr3.
                • miltonia Re: Jezeli tradycja1.... 07.02.03, 11:56
                  A koziorożec to Ty? Jeśli tak, to gdy zawitasz na ojczyzny łono, unikaj lepiej
                  stadionów.
                  • atob Re: Jezeli tradycja1.... 07.02.03, 21:44
                    Milton ... :-)))
    • zarlaczka Re: Jezeli tradycja1.... 07.02.03, 11:57
      W parze z Trad, to może iść niejaki A., ja wolę chodzić z facetami.
      • Gość: kanuk Re: Jezeli tradycja1.... IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 07.02.03, 14:04
        zarlaczka, Ty wiesz dlaczego ja mam unikac stadionow? tym razem nie rozumiem,
        ja nie mam nic na przeciw. aby sie zdarzylo, zeby cos sie stalo z nami.
        • Gość: kanuk Re: Jezeli tradycja1.... IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 07.02.03, 14:10
          tradycja1 juz powinna powoli podejmowac egzystencje. da nam. a wiesz miltonia ,
          Lot sie tak reklamuje z Toronto: po drugiej kawie jestes w Warszawie, trzeciej
          nie pijemy ,bo juz ladujemy. A Ty ile dzis juz kaw wypilas. podziel to przez
          dwa i zobaczysz co Ci wyjdzie. wyciagnij z tego pierwiosnek kwadratowy. powinno
          byc mile i przytulne. i zeby krzesla sie rozwalaly. to takie modne. nie ma
          mojej glowie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          • miltonia Re: Jezeli tradycja1.... 07.02.03, 14:34
            Gość portalu: kanuk napisał(a):

a wiesz miltonia , Lot sie tak reklamuje z Toronto: po drugiej kawie jestes w
            Warszawie, trzeciej nie pijemy ,bo juz ladujemy.

No właśnie, po której jesteś kawie? kiedy lądowanie?

A Ty ile dzis juz kaw wypilas. podziel to przez
            dwa i zobaczysz co Ci wyjdzie. wyciagnij z tego pierwiosnek kwadratowy. powinno
            byc mile i przytulne. i zeby krzesla sie rozwalaly. to takie modne. nie ma
            mojej glowie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nawet po pierwiosku kwadratowym, całce, czy różniczce, umeblowania nie niszczę,
            chyba, że chcę się go pozbyć, to jest okazja. To już krzesła na Twojej głowie,
            czy Twoja głowa w krzesłach są modne.? Awangarda to jakaś być musi, przy której
            Duchamp to klasyk i nudziarz.
            A czy będzie miło i przytulnie? Pewnie!
            • Gość: kanuk Re: Jezeli tradycja1.... IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 07.02.03, 15:21
              rozwalaly w sensie : byly stare i kazde inne najlepiej. to jest modne. kuchnie,
              w ktorych spadzamy tyle czasu, maja nie wygladac jak laboratorium chemiczne
              firmy Corning Glass, tylko byc przytulne i zaparaszajace swym kolorem. -ami.
              • Gość: kanuk Re: Jezeli tradycja1.... IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 07.02.03, 15:22
                i w takiej kuchni mozna robic najlepsze ciasto na swiecie. przepis poda wam
                maltonia.
              • miltonia Re: Jezeli tradycja1.... 07.02.03, 18:50
                Co kto lubi. Ja kuchnie laboratoria, ale firmy Snaidero. A mody bywają
                przejściowe, z wyjątkiem prostoty. Ona jest ponadczasowa.
          • tradycja1 Re: Jezeli tradycja1.... 07.02.03, 14:46
            Chwila,chwila...powoli dochodze do tego ze moja otwartosc staje sie zgubna.
            (A moze juz mnie zbubila?)
            Koziorozec z rakiem ..nie wiem skad to takiej kombinacji doszedles,albo sie
            pomyliles o dwa znaki,a moze tak starannie czytales stare posty...nie powiesz
            mi ze sie znamy ???Jeszcze chyba nie...
            Mam nadzieje ze nie uzywasz mnie do jakiejs prowokacji?Bo ja to prawda to
            drog "DLACZEGO"? tez jest kilka..
            • Gość: kanuk Re: Jezeli tradycja1.... IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 07.02.03, 16:32
              oj, taki lokalny rak mowil ze on z koziorozcem to ma za piekny horoskop zeby
              prawdziwy byl. i rzeczywiscie sie stalo ! Leo. and all bets are off.
        • zarlaczka Re: Jezeli tradycja1.... 07.02.03, 14:15
          Kanuk to ja nic nie rozumiem, ale też nie mam nic przeciwko, aby nam się coś
          zdarzyło. A dlaczego masz unikać stadionów to ja nie wiem. Według Atoba to
          świetne miejsce na randki, choć ja o tym przekonana nie jestem.
          Ale czy Ty mnie z kimś nie mylisz, bo ja potem się nastawię na to by nam coś
          się zdarzyło, a Ty będziesz chciał żeby zdarzyło Ci się z kimś innym.
          • Gość: kanuk Re: Jezeli tradycja1.... IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 07.02.03, 14:22
            a odleglosc Cie nie przeraza?
            • zarlaczka Re: Jezeli tradycja1.... 07.02.03, 14:28
              Odległość, co to jest odległość. Z jednego końca Warszawy na drugi jedziesz
              środkami lokomocji miejskiej ponad 2 godziny, gdy są korki jeszcze dłużej, a z
              Paryża, Rzymu czy Berlina do Warszawy lecisz 1-2 godziny.
              • Gość: kanuk Re: Jezeli tradycja1.... IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 07.02.03, 14:31
                a niektorzy siedza w jednym miejscu 60 lat albo nawet 50. imponujace !
                • zarlaczka Re: Jezeli tradycja1.... 07.02.03, 14:35
                  Siedzą, bo nie mają innego wyjścia, albo nie wiedzą, jak cudownie jest zmieniać
                  miejsce pobytu, i jak pięknie może być już kilka czy kilkanaście kilometrów od
                  tego ich miejsca.
                  • Gość: Niech Re: Jezeli tradycja1.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.03, 14:47
                    Albo kilkanascie centymetrow.
                    • zarlaczka Re: Jezeli tradycja1.... 07.02.03, 14:50
                      Wiesz o tym z autopsji, czy słyszałeś?
                      • Gość: Niech Re: Jezeli tradycja1.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.03, 14:55
                        Slyszalem ze wiem z autopsji.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka