Gość: kanuk IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 07.02.03, 11:07 .....to co 2? z czym ona idzie w parze ? chyba nie z zarlaczka , na milosc boska ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
miltonia Re: Jezeli tradycja1.... 07.02.03, 11:22 Hmmm, tego do końca nie wiemy. Ale na bycie parą dla Tradycji ktoś tu się szykuje, oj szykuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kanuk Re: Jezeli tradycja1.... IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 07.02.03, 11:26 Koziorozec z Rakiem ? NAPRAWDE ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kanuk Re: Jezeli tradycja1.... IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 07.02.03, 11:34 Clue , taka gra..., trzeba czytac szczegoly. pa. Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Jezeli tradycja1.... 07.02.03, 11:38 Czytam nie tylko szczegóły, ale i ogóły. Tyle, że tej i wielu innych gier nie znam. Pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kanuk Re: Jezeli tradycja1.... IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 07.02.03, 11:50 a wiec tak. jade do Chicago i zobaczyc sie mam z tradycja1. ona tam reprezentuje Polonie chicagowska i zna sklepy co sprzedaja piolunowke. sama tez ma duza kolekcje i Niech mi cholernie zazdrosci , ze jestem tak blisko do Tradycji1. W tym czasie on bedzie eksplorowal Moldawie i Rumunie, a potem wymienimy posty i wrazenia. Tradycja1 jest ze znaku Raka. reszte juz wiesz. albo sie domyslasz. tak tak.....pociag nie bedzie stal na tej stacji w nieskonczonosc. trzeba jechac ! (podkad muzyczny : led zeppelin , immigant song) Ha ! -albo Anna Maria Jopek z Patem Metheny'm nr3. Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Jezeli tradycja1.... 07.02.03, 11:56 A koziorożec to Ty? Jeśli tak, to gdy zawitasz na ojczyzny łono, unikaj lepiej stadionów. Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: Jezeli tradycja1.... 07.02.03, 11:57 W parze z Trad, to może iść niejaki A., ja wolę chodzić z facetami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kanuk Re: Jezeli tradycja1.... IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 07.02.03, 14:04 zarlaczka, Ty wiesz dlaczego ja mam unikac stadionow? tym razem nie rozumiem, ja nie mam nic na przeciw. aby sie zdarzylo, zeby cos sie stalo z nami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kanuk Re: Jezeli tradycja1.... IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 07.02.03, 14:10 tradycja1 juz powinna powoli podejmowac egzystencje. da nam. a wiesz miltonia , Lot sie tak reklamuje z Toronto: po drugiej kawie jestes w Warszawie, trzeciej nie pijemy ,bo juz ladujemy. A Ty ile dzis juz kaw wypilas. podziel to przez dwa i zobaczysz co Ci wyjdzie. wyciagnij z tego pierwiosnek kwadratowy. powinno byc mile i przytulne. i zeby krzesla sie rozwalaly. to takie modne. nie ma mojej glowie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Jezeli tradycja1.... 07.02.03, 14:34 Gość portalu: kanuk napisał(a): a wiesz miltonia , Lot sie tak reklamuje z Toronto: po drugiej kawie jestes w Warszawie, trzeciej nie pijemy ,bo juz ladujemy. No właśnie, po której jesteś kawie? kiedy lądowanie? A Ty ile dzis juz kaw wypilas. podziel to przez dwa i zobaczysz co Ci wyjdzie. wyciagnij z tego pierwiosnek kwadratowy. powinno byc mile i przytulne. i zeby krzesla sie rozwalaly. to takie modne. nie ma mojej glowie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nawet po pierwiosku kwadratowym, całce, czy różniczce, umeblowania nie niszczę, chyba, że chcę się go pozbyć, to jest okazja. To już krzesła na Twojej głowie, czy Twoja głowa w krzesłach są modne.? Awangarda to jakaś być musi, przy której Duchamp to klasyk i nudziarz. A czy będzie miło i przytulnie? Pewnie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kanuk Re: Jezeli tradycja1.... IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 07.02.03, 15:21 rozwalaly w sensie : byly stare i kazde inne najlepiej. to jest modne. kuchnie, w ktorych spadzamy tyle czasu, maja nie wygladac jak laboratorium chemiczne firmy Corning Glass, tylko byc przytulne i zaparaszajace swym kolorem. -ami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kanuk Re: Jezeli tradycja1.... IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 07.02.03, 15:22 i w takiej kuchni mozna robic najlepsze ciasto na swiecie. przepis poda wam maltonia. Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Jezeli tradycja1.... 07.02.03, 18:50 Co kto lubi. Ja kuchnie laboratoria, ale firmy Snaidero. A mody bywają przejściowe, z wyjątkiem prostoty. Ona jest ponadczasowa. Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: Jezeli tradycja1.... 07.02.03, 14:46 Chwila,chwila...powoli dochodze do tego ze moja otwartosc staje sie zgubna. (A moze juz mnie zbubila?) Koziorozec z rakiem ..nie wiem skad to takiej kombinacji doszedles,albo sie pomyliles o dwa znaki,a moze tak starannie czytales stare posty...nie powiesz mi ze sie znamy ???Jeszcze chyba nie... Mam nadzieje ze nie uzywasz mnie do jakiejs prowokacji?Bo ja to prawda to drog "DLACZEGO"? tez jest kilka.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kanuk Re: Jezeli tradycja1.... IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 07.02.03, 16:32 oj, taki lokalny rak mowil ze on z koziorozcem to ma za piekny horoskop zeby prawdziwy byl. i rzeczywiscie sie stalo ! Leo. and all bets are off. Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: Jezeli tradycja1.... 07.02.03, 14:15 Kanuk to ja nic nie rozumiem, ale też nie mam nic przeciwko, aby nam się coś zdarzyło. A dlaczego masz unikać stadionów to ja nie wiem. Według Atoba to świetne miejsce na randki, choć ja o tym przekonana nie jestem. Ale czy Ty mnie z kimś nie mylisz, bo ja potem się nastawię na to by nam coś się zdarzyło, a Ty będziesz chciał żeby zdarzyło Ci się z kimś innym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kanuk Re: Jezeli tradycja1.... IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 07.02.03, 14:22 a odleglosc Cie nie przeraza? Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: Jezeli tradycja1.... 07.02.03, 14:28 Odległość, co to jest odległość. Z jednego końca Warszawy na drugi jedziesz środkami lokomocji miejskiej ponad 2 godziny, gdy są korki jeszcze dłużej, a z Paryża, Rzymu czy Berlina do Warszawy lecisz 1-2 godziny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kanuk Re: Jezeli tradycja1.... IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 07.02.03, 14:31 a niektorzy siedza w jednym miejscu 60 lat albo nawet 50. imponujace ! Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: Jezeli tradycja1.... 07.02.03, 14:35 Siedzą, bo nie mają innego wyjścia, albo nie wiedzą, jak cudownie jest zmieniać miejsce pobytu, i jak pięknie może być już kilka czy kilkanaście kilometrów od tego ich miejsca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Jezeli tradycja1.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.03, 14:47 Albo kilkanascie centymetrow. Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: Jezeli tradycja1.... 07.02.03, 14:50 Wiesz o tym z autopsji, czy słyszałeś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Jezeli tradycja1.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.03, 14:55 Slyszalem ze wiem z autopsji. Odpowiedz Link Zgłoś