Gość: Niech Re: A gdzie jest Bugol???? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.02.03, 21:29 Podobno miala trzydniowa przygode erotyczna. Pewnie odsypia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k`k Re: A gdzie jest Bugol???? IP: *.acn.waw.pl 17.02.03, 21:31 Żartujesz,a to jest poważna sprawa. Gdzie jest Buggi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: A gdzie jest Bugol???? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.02.03, 21:41 No przeciez sama to wczoraj w nocy napisala. Jakzebym smial to jej samemu imputowac?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k`k Re: A gdzie jest Bugol???? IP: *.acn.waw.pl 17.02.03, 21:42 Ja też to czytałem,ale wrażenia odnośnie przyczyn nie wydały mi się tak jednoznaczne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: A gdzie jest Bugol???? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.02.03, 21:44 Tylko jedna rzecz przyciaga Bugola do forum - mezczyzni. I tylko jedna moze ja od niego odciagnac - zgadnij jaka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k`k Re: A gdzie jest Bugol???? IP: *.acn.waw.pl 17.02.03, 21:46 Ja wiem,ale sie wstydzę powiedzieć. Ta Buggi:) Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: A gdzie jest Bugol???? 18.02.03, 22:34 Gość portalu: Niech napisał(a): > Tylko jedna rzecz przyciaga Bugola do forum - mezczyzni. I tylko jedna moze ja > od niego odciagnac - zgadnij jaka? kobiety? Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: A gdzie jest Bugol???? 18.02.03, 22:39 Mezczyzni..w realu. Nie z Realu Madrit..choc w sumie czemu i nie... Napastujacy..Ronaldo,Raul,Fernando,Jorge....??? Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: A gdzie jest Bugol???? 18.02.03, 22:48 tradycja1 napisała: > Mezczyzni..w realu. > Nie z Realu Madrit..choc w sumie czemu i nie... > Napastujacy..Ronaldo,Raul,Fernando,Jorge....??? tja, duzo bym dala, by tych mezczyzn spotkac. Ale zadnych tam Ronaldów i Riwaldów. Pndzelków, Niechów, Kasek, Grzechurów, Atobów ma sie rozumiec. Widac,nie dane mi bylo. Taki ten mój przeklety kismet. Zarlacz szaleje. Nie mam szans. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Brawo Panowie 18.02.03, 22:38 w swoich spekulacjach byliscie prawie nieomylni. Jeszcze troche a napisalabym "trafiony zatopiony" :) :) :) PS Niech, kiedy wylatujesz? Czy wylatujesz? A moze juz przyleciales? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Brawo Panowie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.02.03, 23:01 Odlecialem. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Brawo Panowie 18.02.03, 23:15 a jaki miales lot? mam nadzieje, ze nie taki , jaki mial Gagarin? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Brawo Panowie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.02.03, 23:17 To ty mialas cos napisac. Gagarin przy mnie to swietlik. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Brawo Panowie 18.02.03, 23:20 Gość portalu: Niech napisał(a): > To ty mialas cos napisac. Gagarin przy mnie to swietlik. a co powiesz o Tiereszkowej, czy jak jej tam? Tez swietlik? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Brawo Panowie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.02.03, 23:25 TY MIALAS NAPISAC!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Brawo Panowie 18.02.03, 23:35 Niech, wystosowales dwa posty pt. "gdzie jest Bugol". Trzeci byl autorstwa Kaski( bardzo to mile z waszej strony ). Wrócilam wiec i psze. A co takiego mialabym jeszcze robic: cukierki rozdawac i sambe tanczyc? :) O czym to ja mialam pisac? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Brawo Panowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.03, 23:37 Bukkol, postradalas rozum? To sie zdarza. Zwlaszcza w twoim wieku. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Brawo Panowie 18.02.03, 23:51 Gość portalu: Niech napisał(a): > Bukkol, postradalas rozum? To sie zdarza. Zwlaszcza w twoim wieku. Niesiek, ty mnie nie denerwuj z tym Bukkolem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Brawo Panowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.03, 23:53 Buzzol, ja nerwy juz dawno temu postradalem. Napiszesz co sie dzialo czy nie? Ostatnia prosba. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Brawo Panowie 19.02.03, 00:04 Niech, czy ty sobie wyobrazasz, ze ja tu wam/ tobie Harllequina w wersji nieocenzurowanej zaserwuje? Spac nie bedziesz mógl pózniej, o! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Brawo Panowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.03, 00:07 Bugol, ja cie tylko za slowo trzymalem. Jesli slowo znaczy u ciebie tyle co tampax... Droga wolna... Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: Brawo Panowie 19.02.03, 00:09 No wlasnie Buggi obiecalas napisac co sie dzialo przez miniony weekend... Co znacza twe slowa one nic nie znacza... Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Brawo Panowie 19.02.03, 00:09 Gość portalu: Niech napisał(a): > Bugol, ja cie tylko za slowo trzymalem. Jesli slowo znaczy u ciebie tyle co > tampax... Droga wolna... ty nie wiesz nawet ile tampax dla kobiety znaczy. Popytaj, to zrozumiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k`k Re: Brawo Panowie IP: *.acn.waw.pl 19.02.03, 00:10 przywiązujesz sie do każdego? Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Brawo Panowie 19.02.03, 00:08 Buggol, wal śmiało. Już po 23.00, to można. Panowie się pooblizują, a my Tobie pozazdrościmy. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Brawo Panowie 19.02.03, 00:10 miltonia napisała: > Buggol, wal śmiało. Już po 23.00, to można. Panowie się pooblizują, a my Tobie > pozazdrościmy. panowie pozazdroszcza, a wy sie pooblizujecie Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Brawo Panowie 19.02.03, 00:14 Może i tak, ale na razie nie mamy powodu do oblizywania się i zazdroszczenia, bo albo to wszystko co sugerujesz to pic na wodę, albo przesadnie skromna jesteś, o co Cię dotąd nikt nie podejrzewał. No dawaj Buggi, dawaj tę relację. Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: Brawo Panowie 19.02.03, 00:17 Buggi nooooooo moze sie czegos nauczymy... Odpowiedz Link Zgłoś