IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.03, 01:16
Jak czytam ci piszesz na forum Zielki to mi sie rzygac chec! Kto ci, kurwa
mac, sprzedal oczy i uszy! Chwalisz goscia ktory jest takim macherem od
manipulowania gowno wartymi ludzmi, ze sam znizyl sie do ich poziomu?
Napalonego na wladze oszoloma? Lepper wyprowadza na ulice zdesperowanych
posiadaczy 10 hektarow - Michnik takich jak ty, posiadaczy dyplomow! Na
szczescie w tym kraju jest wiecej hektarow niz dyplomow! To jest oszust!
Wpycha sie w dupe i Rywinowi, i Kwachowi, i Millerowi i komu tam jeszcze sie
da, zeby za piec minut sprzedac ich, wyciagnac im ich brudy, sprawki sprzed
20 lat. Ale ma pecha - polski debilny antysemita wysle go na Ksiezyc i
zaglosuje na Giertycha. Co nie jest moim ulubionym scenariuszm - ale Michnik
bedzie jego mimowolnym autorem.
Obserwuj wątek
    • Gość: Buggi Re: Milton! IP: *.ipt.aol.com 11.03.03, 02:38
      tak szybko zapytam, gdzie mozna o tym przeczytac?
      • miltonia Re: Milton! 11.03.03, 09:03
        Owszem, to co teraz robi, to rzucanie się na szyję komuchom nie bardzo mi się
        podoba, choć rozumiem, że wynika to z tego, iż nie jest pamiętliwy i z jego
        lewicowych od zawsze poglądów. Mając na uwadze jego życiory (a swego czasu
        starannie się z nim zapoznawałam, czerpiąc wiedzę z różnych źródeł, również z
        opowieści ludzi znających go w czasach KOR-u), to w tym co robi jest dla mnie
        spójny. Nie uważam, by był manipulantem, jest na to zbyt spontaniczny. On
        nikomu się wpychać w dupę nie musi, sami do niego teraz lezą. Sprawki z przed
        lat to jemu wyciągano. I to nawet nie jego sprawki, bo ich nie miał, tylko
        rodziny. A że odkrył wierzchołek góry lodowej, naocznie, czy raczej nausznie
        pokazał do czego zdolny jest powszechnie szanowany, obracający się w kręgach
        tzw. ludzi kultury (tu się zakrztusiłam poranną kawą, bo trochę tych niby od
        kultury miałam wątpliwą przyjemność znać) biznesmen, to spowodowało powszechną
        panikę. Przecież mógł zataić tę historię, nikt inny by jej nie ujawnił, a wielu
        jest zainteresowanych, aby przy okazji nie wyszły na światło dzienne ich brudne
        interesy. Niezłomnie wierzę w czyste intencje Michnika, nawet jeśli posługuje
        się taką metodą, jak nagranie rozmowy. Ale gdyby tego nie zrobił, nikt by mu
        nie uwierzył. No i cóż, nie bez wpływu na wszystko jest moja odwieczna słabość
        do inteligentnych i dowcipnych mężczyzn. Chociaż podobno źle traktuje kobiety.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka