Dodaj do ulubionych

nie zwracajcie na mnie uwagi

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.03, 22:31
przyszłam tu tylko poczytać
Obserwuj wątek
    • Gość: Niech Re: nie zwracajcie na mnie uwagi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.03, 22:35
      Czytaj Basiu, czytaj. A reszcie chce przedstawic basie, baaaardzo mila Basie.
      Basia nie stroi fochow, Basia jest dowcipna, Basia ma czesty dostep do netu,
      Basia jest wymarzonym uczniem. Uwierzcie mi.
      • Gość: basia! Re: nie zwracajcie na mnie uwagi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.03, 22:36
        i miałam w podstawówce tarczę "wzorowy uczeń"
    • tradycja1 Re: nie zwracajcie na mnie uwagi 29.03.03, 22:42
      Moze na fof zaloze ja podobny watek...:)
      • Gość: Niech Re: nie zwracajcie na mnie uwagi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.03, 22:44
        Ja z odstawoki wynioslem cala garsc "wzorowych:". I na kogo wyroslem?!
    • Gość: Niech Re: nie zwracajcie na mnie uwagi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.03, 22:45
      Tradi, a jaki watek, bo ja raczej trace juz watek. No wiesz - porter + gin.
    • Gość: Niech Re: nie zwracajcie na mnie uwagi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.03, 22:46
      Tradi, a jaki watek, bo ja raczej trace juz watek. No wiesz - porter + gin.
      • Gość: Niech Re: nie zwracajcie na mnie uwagi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.03, 22:47
        Sorry, serwer mnie zawiodl.
      • tradycja1 Re: nie zwracajcie na mnie uwagi 29.03.03, 22:54
        Gość portalu: Niech napisał(a):

> Tradi, a jaki watek, bo ja raczej trace juz watek. No wiesz - porter + gin.
        Watek pt.Nie zwracajcie na mnie uwagi-przyszlam tu tylko poczytac..
        A ja nie pije nic bo nie wiem na co mam ochote...
        Mam nadzieje ze mi przyjda smaki ..
        • Gość: basia! Re: nie zwracajcie na mnie uwagi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.03, 23:11
          gryzę się cholera w język,nie wypada być złośliwym w gościnie...
          • Gość: Niech Do Tradi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.03, 23:14
            Myslisz ze jak ktos napisze "nie zwracajcie uwagi" to mu sie cale forum rzuci
            na szyje? My sie z Basia cale dwa dni przygotowalismy do tego wejscia. Choc ona
            o tym nie wiedziala.
            • Gość: basia! Re: Do Niecha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.03, 23:28
              a ha! czułam ,że mnie coś kłuje w żołądku,nie wiedziałam jednak ,że to haczyk
              był
              • Gość: kixx Re: Do Niecha IP: *.acn.waw.pl 29.03.03, 23:33
                Przynęta była subtelna.
                • Gość: basia! Re: Do Niecha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.03, 23:35
                  Gość portalu: kixx napisał(a):

> Przynęta była subtelna.

musiała,skoro nic nie poczułam
                  • Gość: kixx Re: Do Niecha IP: *.acn.waw.pl 29.03.03, 23:41
                    Tak czy owak witamy .
                    • Gość: basia! Re: Do Niecha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.03, 23:42
                      miło mi :)
                      • tradycja1 Re: Do Niecha 29.03.03, 23:59
                        Trzeba wiec powitac tez Niecha,na to wejsce z basia!
                        Basiu i Niechu -witamy...
                        • Gość: kixx Re: Do Niecha IP: *.acn.waw.pl 30.03.03, 00:04
                          Tradi,to ja tez poprosze o całusa na powitanie.
                          Też mnie nie było jakis czas.
                          • Gość: Niech Re: Do Niecha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.03, 00:06
                            No nie, zaprosilem Basie, a tu sie z tego orgia kroi...
                            • Gość: kixx Re: Do Niecha IP: *.acn.waw.pl 30.03.03, 00:08
                              No dobra.

To tylko o dobre słowo skamlę na progu.
                              • Gość: Niech Re: Do Niecha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.03, 00:11
                                Masz, i juz nie placz.
                          • tradycja1 Re: Do Kixxa 30.03.03, 00:18
                            Gość portalu: kixx napisał(a):

> Tradi,to ja tez poprosze o całusa na powitanie.
                            > Też mnie nie było jakis czas.
                            Cmok...w czolko? w nosek?w brodke?Wszedzie za wysoko..musisz sie schylic
                            troszke...
                            • Gość: kixx Re: Do Kixxa IP: *.acn.waw.pl 30.03.03, 00:24
                              tradycja1 napisała:

> Gość portalu: kixx napisał(a):
                              >
                              > > Tradi,to ja tez poprosze o całusa na powitanie.
                              > > Też mnie nie było jakis czas.
                              > Cmok...w czolko? w nosek?w brodke?Wszedzie za wysoko..musisz sie schylic
                              > troszke...
                              =========================
                              Jakoś doszło .
                              I trafiło w usta.
                              Az się spłoniłem
                        • Gość: basia! Re: Do Niecha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.03, 00:15
                          Wiatam:) sorry ,że z pustymi rękami przychodzę ,ale to niespodziewana wizyta i
                          nie przygotowałam się
                          • Gość: basia! Re: To do Tradycji było IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.03, 00:16
                          • Gość: Niech Re: Do Niecha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.03, 00:16
                            Lece prosto w twoje puste rece!
                            • Gość: basia! Re: Do Niecha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.03, 00:17
                              poczekaj wyjmę z kieszeni ..ręce
                              • Gość: Niech Re: Do Niecha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.03, 00:18
                                Wyjmij, ale cukierkow nie chowaj...
                                • Gość: basia! Re: Do Niecha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.03, 00:20
                                  jedna landrynka została,trochę taka..nie bardzo ,ale się podzielę
                              • Gość: basia! Re: Do Niecha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.03, 00:18
                                to właściwie ,która teraz godzina jest ?
                                • Gość: Niech Re: Do Niecha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.03, 00:26
                                  Pozno juz, pozno...
                                  • Gość: basia! Re: Do Niecha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.03, 00:33
                                    no to odkładam lekturę
                                    • Gość: Niech Re: Do Niecha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.03, 00:34
                                      Wroc do niej jutro. Moze cos nowego napisza.
                                      • tradycja1 Re: Do Niecha 30.03.03, 00:35
                                        Zgasic wam swiatlo?
                                        • Gość: Niech Re: Do Niecha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.03, 00:40
                                          Nie, nie,zapal, ja tak wole...
                                          • tradycja1 Re: Do Niecha 30.03.03, 00:45
                                            No to wam zgasze:)
                                            • Gość: Niech Re: Do Niecha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.03, 00:50
                                              Przykryj kolderka jak zasniemy.
                                              • tradycja1 Re: Do Niecha 30.03.03, 00:54
                                                Nie smialabym wejsc...juz cieplejsze noce sa...na szczescie?na nieszczescie?i
                                                na litosc boska!
                                                • Gość: Niech Re: Do Niecha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.03, 00:59
                                                  Roznie bywa. Na przemian. To tak jak ja.
    • Gość: rudy Re: nie zwracajcie na mnie uwagi IP: *.chello.pl 30.03.03, 01:04
      Gość portalu: basia! napisał(a):

> przyszłam tu tylko poczytać
      cześć, straszny tu tłlumm, Nie łapie się,,,,,,,,,,,,
      pa
    • buggi Re: do Basiuni 31.03.03, 16:04
      Basiu, witaj na E. Dobrze tu trafilas. Za Niechem jak sie domyslam, a raczej
      za jego " czesc Basia, co u ciebie". Na to "czesc.... , co u ciebie" on juz
      wiele forumowiczek tak "zlowil". Baw sie u nas dobrze i milo i pamietaj:
      z Niechem przejdziesz przez pieklo, ale zawsze do nieba.
      • basia! Re: do Basiuni 31.03.03, 20:30
        dzięki,no nie zupełnie tak trafiłam,ale to nieistotne,skoro jestem.

Ps.nie wiem co lepsze ,czy pieło w niebie,czy niebo w piekle,mam z tym
        problem ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka