Gość: basia! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.03, 22:31 przyszłam tu tylko poczytać Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Niech Re: nie zwracajcie na mnie uwagi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.03, 22:35 Czytaj Basiu, czytaj. A reszcie chce przedstawic basie, baaaardzo mila Basie. Basia nie stroi fochow, Basia jest dowcipna, Basia ma czesty dostep do netu, Basia jest wymarzonym uczniem. Uwierzcie mi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia! Re: nie zwracajcie na mnie uwagi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.03, 22:36 i miałam w podstawówce tarczę "wzorowy uczeń" Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: nie zwracajcie na mnie uwagi 29.03.03, 22:42 Moze na fof zaloze ja podobny watek...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: nie zwracajcie na mnie uwagi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.03, 22:44 Ja z odstawoki wynioslem cala garsc "wzorowych:". I na kogo wyroslem?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: nie zwracajcie na mnie uwagi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.03, 22:45 Tradi, a jaki watek, bo ja raczej trace juz watek. No wiesz - porter + gin. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: nie zwracajcie na mnie uwagi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.03, 22:46 Tradi, a jaki watek, bo ja raczej trace juz watek. No wiesz - porter + gin. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: nie zwracajcie na mnie uwagi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.03, 22:47 Sorry, serwer mnie zawiodl. Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: nie zwracajcie na mnie uwagi 29.03.03, 22:54 Gość portalu: Niech napisał(a): > Tradi, a jaki watek, bo ja raczej trace juz watek. No wiesz - porter + gin. Watek pt.Nie zwracajcie na mnie uwagi-przyszlam tu tylko poczytac.. A ja nie pije nic bo nie wiem na co mam ochote... Mam nadzieje ze mi przyjda smaki .. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia! Re: nie zwracajcie na mnie uwagi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.03, 23:11 gryzę się cholera w język,nie wypada być złośliwym w gościnie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Do Tradi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.03, 23:14 Myslisz ze jak ktos napisze "nie zwracajcie uwagi" to mu sie cale forum rzuci na szyje? My sie z Basia cale dwa dni przygotowalismy do tego wejscia. Choc ona o tym nie wiedziala. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia! Re: Do Niecha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.03, 23:28 a ha! czułam ,że mnie coś kłuje w żołądku,nie wiedziałam jednak ,że to haczyk był Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: Do Niecha IP: *.acn.waw.pl 29.03.03, 23:33 Przynęta była subtelna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia! Re: Do Niecha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.03, 23:35 Gość portalu: kixx napisał(a): > Przynęta była subtelna. musiała,skoro nic nie poczułam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia! Re: Do Niecha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.03, 23:42 miło mi :) Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: Do Niecha 29.03.03, 23:59 Trzeba wiec powitac tez Niecha,na to wejsce z basia! Basiu i Niechu -witamy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: Do Niecha IP: *.acn.waw.pl 30.03.03, 00:04 Tradi,to ja tez poprosze o całusa na powitanie. Też mnie nie było jakis czas. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Do Niecha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.03, 00:06 No nie, zaprosilem Basie, a tu sie z tego orgia kroi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: Do Niecha IP: *.acn.waw.pl 30.03.03, 00:08 No dobra. To tylko o dobre słowo skamlę na progu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Do Niecha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.03, 00:11 Masz, i juz nie placz. Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: Do Kixxa 30.03.03, 00:18 Gość portalu: kixx napisał(a): > Tradi,to ja tez poprosze o całusa na powitanie. > Też mnie nie było jakis czas. Cmok...w czolko? w nosek?w brodke?Wszedzie za wysoko..musisz sie schylic troszke... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: Do Kixxa IP: *.acn.waw.pl 30.03.03, 00:24 tradycja1 napisała: > Gość portalu: kixx napisał(a): > > > Tradi,to ja tez poprosze o całusa na powitanie. > > Też mnie nie było jakis czas. > Cmok...w czolko? w nosek?w brodke?Wszedzie za wysoko..musisz sie schylic > troszke... ========================= Jakoś doszło . I trafiło w usta. Az się spłoniłem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia! Re: Do Niecha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.03, 00:15 Wiatam:) sorry ,że z pustymi rękami przychodzę ,ale to niespodziewana wizyta i nie przygotowałam się Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia! Re: To do Tradycji było IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.03, 00:16 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Do Niecha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.03, 00:16 Lece prosto w twoje puste rece! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia! Re: Do Niecha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.03, 00:17 poczekaj wyjmę z kieszeni ..ręce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Do Niecha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.03, 00:18 Wyjmij, ale cukierkow nie chowaj... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia! Re: Do Niecha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.03, 00:20 jedna landrynka została,trochę taka..nie bardzo ,ale się podzielę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia! Re: Do Niecha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.03, 00:18 to właściwie ,która teraz godzina jest ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Do Niecha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.03, 00:26 Pozno juz, pozno... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia! Re: Do Niecha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.03, 00:33 no to odkładam lekturę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Do Niecha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.03, 00:34 Wroc do niej jutro. Moze cos nowego napisza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Do Niecha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.03, 00:40 Nie, nie,zapal, ja tak wole... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Do Niecha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.03, 00:50 Przykryj kolderka jak zasniemy. Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: Do Niecha 30.03.03, 00:54 Nie smialabym wejsc...juz cieplejsze noce sa...na szczescie?na nieszczescie?i na litosc boska! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Do Niecha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.03, 00:59 Roznie bywa. Na przemian. To tak jak ja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rudy Re: nie zwracajcie na mnie uwagi IP: *.chello.pl 30.03.03, 01:04 Gość portalu: basia! napisał(a): > przyszłam tu tylko poczytać cześć, straszny tu tłlumm, Nie łapie się,,,,,,,,,,,, pa Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: do Basiuni 31.03.03, 16:04 Basiu, witaj na E. Dobrze tu trafilas. Za Niechem jak sie domyslam, a raczej za jego " czesc Basia, co u ciebie". Na to "czesc.... , co u ciebie" on juz wiele forumowiczek tak "zlowil". Baw sie u nas dobrze i milo i pamietaj: z Niechem przejdziesz przez pieklo, ale zawsze do nieba. Odpowiedz Link Zgłoś
basia! Re: do Basiuni 31.03.03, 20:30 dzięki,no nie zupełnie tak trafiłam,ale to nieistotne,skoro jestem. Ps.nie wiem co lepsze ,czy pieło w niebie,czy niebo w piekle,mam z tym problem ;) Odpowiedz Link Zgłoś