Dodaj do ulubionych

Jeszcze 811

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.03, 13:48
Witam. Ale pogoda! Brrr...
Obserwuj wątek
    • atob Re: Jeszcze 811 06.04.03, 13:52
      Rowniez witam ...
      Ale musimy pisac a tu widze ze przestoje w pisaniu sa ...
      • Gość: Niech Re: Jeszcze 811 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.03, 13:54
        Mnie nie bylo. Wlasnie wrocilem. A raczej wracam - do siebie.
        • atob Re: Jeszcze 811 06.04.03, 13:56
          Tak tez myslalem ze skoro nie pojawiasz sie chwilowo na forum to ...
          • Gość: Niech Re: Jeszcze 811 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.03, 13:59
            ...to znaczy ze odlecialem. Niestety jak sie okazalo nie byly to cieple kraje.
            Walil grad, snieg, deszcz - trzeba bylo to opic...
            • atob Re: Jeszcze 811 06.04.03, 14:02
              No widzisz Niech a ja az sie styd przyznac ale ostatnio pije jakby coraz
              mniej ...Coraz rzadziej siedze do polnocy w knajpach ....ORANY starzeje sie :-
              )))
              • Gość: Niech Re: Jeszcze 811 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.03, 14:05
                Atob, jestes chory!!!
                • atob Re: Jeszcze 811 06.04.03, 14:11
                  Jeszcze nie jest chyba tak zle ...jeszcze pije ...:))) Zaczne sie obawiac o
                  swoj stan jak przestane sie sportem interesowac ...to juz bedzie oznaka ze cos
                  z mna naprawde nie tak:-)))
                  • Gość: Niech Re: Jeszcze 811 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.03, 14:14
                    Ja pije wyczynowo. To tez jest jakis sport...
                    • atob Re: Jeszcze 811 06.04.03, 14:19
                      Wyczynowo to rozumiem ale jestes:
                      -sprinter
                      -dlugodystansowiec

:)
                      • Gość: Niech Re: Jeszcze 811 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.03, 14:22
                        Lacze te dwa dystanse. Duzo i dlugo - moge.
                        • atob Re: Jeszcze 811 06.04.03, 14:53
                          Coz tylko pozazdroscic :)))
                          • Gość: Niech Re: Jeszcze 811 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.03, 14:59
                            Ale pogoda - koszmar!
                            • atob Re: Jeszcze 811 06.04.03, 15:01
                              Koszmar to malo mega koszmar ....choc z Twojej strony jakby jasniej
                              bylo ....Dobrze ze mecz byl wczoraj :-)))
                              • Gość: Niech Re: Jeszcze 811 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.03, 15:04
                                U mnie sie wlasnie przejasnilo. Ale i tak nie wyjde. Pies niech sie sam
                                wyprowadzi.
                                • atob Re: Jeszcze 811 06.04.03, 15:10
                                  U mnie tez ...ale jest tak paskudnie na dworzu [ew na polu:) w zaleznosci od
                                  regionu] ze tez bede siedzial narazie w domu .A moj pies spi ...
                                  • tradycja1 Re: Jeszcze 811 06.04.03, 16:12
                                    Kazdy forumowicz na kota albo psa....tylko ja jedna nie mam:(
                                    • Gość: Niech Re: Jeszcze 811 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.03, 16:23
                                      Nie masz nawet malutkiej mrowki?
                                      • tradycja1 Re: Jeszcze 811 06.04.03, 16:29
                                        Mam dwie zlote rybki..ale chodzilo mi o psa albo kota...
                                    • Gość: kixx Re: Jeszcze 811 IP: *.acn.waw.pl 06.04.03, 16:28
                                      tradycja1 napisała:

> Kazdy forumowicz na kota albo psa....tylko ja jedna nie mam:(
                                      ================================
                                      Ja mam tylko myszę:((
                                      • Gość: Niech Re: Jeszcze 811 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.03, 16:29
                                        Ja mam male zoo w domu.
                                        • Gość: kixx Re: Jeszcze 811 IP: *.acn.waw.pl 06.04.03, 16:32
                                          papugi w jednym pokoju,koty w drugim,pies też raczej w osobnym.
                                          A gdzie Ty?
                                          • tradycja1 Re: Jeszcze 811 06.04.03, 16:35
                                            Ja mam alergie na koty i psy:(
                                            • Gość: Niech Re: Jeszcze 811 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.03, 16:37
                                              Mam dwa koty. A ja mam wspolny pokoj z papugami.
                                              • Gość: kixx Re: Jeszcze 811 IP: *.acn.waw.pl 06.04.03, 16:41
                                                Papugi gadają??
                                                Znałem jedną taką co ciągle telefon udawała.
                                                Irytujące na dłuższą metę,była w tym genialna.
                                                • Gość: Niech Re: Jeszcze 811 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.03, 16:44
                                                  To sa papugi kozie, one nie gadaja tylko glosno skrzecza. Da sie wytrzymac.
                                                  • Gość: kixx Re: Jeszcze 811 IP: *.acn.waw.pl 06.04.03, 16:49
                                                    papugi.emernet.pl/modrolotki/ModrSystematyka.htm

Ładne!!
                                                  • Gość: kixx Re: Jeszcze 811 IP: *.acn.waw.pl 06.04.03, 16:53
                                                    Poszły w Twoje ślady???
                                                    Tak jak ta.

papugi.emernet.pl/forum/galeria/Drink.jpg
                                                  • tradycja1 Re: Jeszcze 811 06.04.03, 17:11
                                                    Mi by sie nie chcialo za zwierzetami sprzatac....podziwiam was.
                                                  • Gość: kixx Re: Jeszcze 811 IP: *.acn.waw.pl 06.04.03, 17:40
                                                    Chciałaś powiedzieć"Niecha",mnie nie ma za co.
                                                  • tradycja1 Re: Jeszcze 811 06.04.03, 17:44
                                                    Nie masz w domu jakiegos zwierzatka?
                                                    Ja nie mam ,ale lubie ,mimo to nie chce miec.
                                                  • Gość: kixx Re: Jeszcze 811 IP: *.acn.waw.pl 06.04.03, 17:50
                                                    Nie mam.
                                                    Ale miałem parę psów.
                                                    I raczej nie chcę mieć.
                                                  • Gość: Niech Re: Jeszcze 811 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.03, 18:37
                                                    Ja mam siebie. Straszny brudas i len.
                                                  • daisse Re: Jeszcze 811 06.04.03, 20:53
                                                    ja tez nie mam zwierzakow, bo na koty i psy jestem uczulona.
                                                    W domu rodzicow byly papugi, ktore niechcacy do nich trafialy, a wlasciciel
                                                    nigdy nie chcial sie odnalezc. Byly, bo 3 dostaly zawalu, a jedna
                                                    najdzielniejsza po prostu sie zestarzala.
                                                  • basia! Re: Jeszcze 811 06.04.03, 21:01
                                                    miałam kiedyś kanarka,też dostał zawału..tak przypuszczam..przez kota.Odtąd
                                                    powiedzenie "wyciągnąć nogi" jawi mi się widokiem kanarka leżącego na wzank z
                                                    nogami do góry.
                                                  • daisse Re: Jeszcze 811 06.04.03, 21:07
                                                    basia! napisała:

> miałam kiedyś kanarka,też dostał zawału..tak przypuszczam..przez kota.Odtąd
                                                    > powiedzenie "wyciągnąć nogi" jawi mi się widokiem kanarka leżącego na wzank z
                                                    > nogami do góry.

oooooo! to tak jak moje papugi. Kot sasiadow, chcial wreczyc prezent swojej
                                                    pani. Niestety dla ptaka bycie prezentem siedzacym w pysku kota okazalo sie
                                                    zbyt silnym przezyciem...
                                                  • basia! Re: Jeszcze 811 06.04.03, 21:20
                                                    daisse napisała:

>
                                                    > oooooo! to tak jak moje papugi. Kot sasiadow, chcial wreczyc prezent swojej
                                                    > pani. Niestety dla ptaka bycie prezentem siedzacym w pysku kota okazalo sie
                                                    > zbyt silnym przezyciem...

mojemu kanarkowi wystarczyła wyobraźnia (miał kontakt z kotem z za krat ),że
                                                    coś takiego może się zdażyć...
                                                  • daisse Re: Jeszcze 811 06.04.03, 21:23
                                                    basia! napisała:

> mojemu kanarkowi wystarczyła wyobraźnia (miał kontakt z kotem z za krat ),że
                                                    > coś takiego może się zdażyć...

to moj byl bardziej mezny, padl dopiero nastepnego dnia.
                                                    Kanarki sa najwyrazniej delikatniejsze.
                                                    A w ogole to biedne te ptaki...

• tradycja1 Re: Jeszcze 811 06.04.03, 21:27
                                                    A jak wy sobie radzicie z siercia kota,czy tez psa?
                                                  • basia! Re: Jeszcze 811 06.04.03, 21:30
                                                    tradycja1 napisała:

> A jak wy sobie radzicie z siercia kota,czy tez psa?

zlikwidowałam dywany,łatwiej się sprząta
                                                  • daisse Re: Jeszcze 811 06.04.03, 21:02
                                                    Gość portalu: Niech napisał(a):

> Ja mam siebie. Straszny brudas i len.

hehe, niedlugo lany poniedzialek, bedzie okazja wziac prysznic:))))

ps. u mnie w domu, leniem jestem ja. Sympatia stala sie [o dziwo!]pracoholikiem.
                                                  • Gość: Niech Re: Jeszcze 811 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.03, 21:37
                                                    Z sierscia jest staly problem. Trzeba czesac, strzyc, odkurzac... A z tym
                                                    lenistwem i brudem to oczywiscie przesadzilem. Jestem czyscioszkiem i
                                                    pracusiem. Ale lubie zadraznic...
                                                  • tradycja1 Re: Jeszcze 811 06.04.03, 21:41
                                                    To musicie naprawde kochac waszych milusinskich,
                                                    to milosc pelna poswiecen....podziwiam.
                                                  • basia! Re: Jeszcze 811 06.04.03, 21:44
                                                    tradycja1 napisała:

> To musicie naprawde kochac waszych milusinskich,
                                                    > to milosc pelna poswiecen....podziwiam.

zważywszy na milość bez zastrzeżeń miluśnińskich,nie jest to aż tak duże
                                                    poświęcenie :)
                                                  • daisse Re: Jeszcze 811 06.04.03, 22:12
                                                    Gość portalu: Niech napisał(a):

A z tym lenistwem i brudem to oczywiscie przesadzilem. Jestem czyscioszkiem i
                                                    > pracusiem. Ale lubie zadraznic...

a ja za to sie przyznalam do lenistwa:)
                                                    Chociaz jestem leniem nie do konca.
                                                    Mam tylko ciezki start. Jak sie przemoge, wtedy moge nie spac, i pracowac,
                                                    pracowac i pracowac...

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka