lorza_adoratoruf 05.05.03, 09:11 Coś pusto tutaj nad ranem. Główki bolo, a i pracować trzeba. Dobrze wam tak! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
basia Re: No iajk obszczymury? 05.05.03, 09:32 lorza_adoratoruf napisała: > Coś pusto tutaj nad ranem. Główki bolo, a i pracować trzeba. Dobrze wam tak! Ty widać bezrobotyny jesteś.Nie powiem ,że mi przykro Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: No iajk obszczymury? 05.05.03, 11:05 lorza, jak dlugo bedziemy cie tu jeszcze "goscic"? Do roboty ! Odpowiedz Link Zgłoś
jak_ja_sie_nazywam Re: No iajk obszczymury? 05.05.03, 11:38 lorza_adoratoruf napisała: > Coś pusto tutaj nad ranem. Główki bolo, a i pracować trzeba. Dobrze wam tak! Jesteś dobrym wypełniaczem. Odpowiedz Link Zgłoś
raty_bez_zyrantow Re: No iajk obszczymury? 05.05.03, 11:43 Co to jest "iajk"? Jakas pozostalosc po Wielkanocy? Iajkas - raczej. Odpowiedz Link Zgłoś
basia Re: No iajk obszczymury? 05.05.03, 12:13 raty_bez_zyrantow napisała: > Co to jest "iajk"? Jakas pozostalosc po Wielkanocy? Iajkas - raczej. że co? że takie plastikowe jajka sikawki smigusowo-dyngusowe? Odpowiedz Link Zgłoś
raty_bez_zyrantow Re: No iajk obszczymury? 05.05.03, 12:16 Cos w tym stylu. Niektorzy maja to z plastiku. Odpowiedz Link Zgłoś
raty_bez_zyrantow Re: No iajk obszczymury? 05.05.03, 12:33 Silikonowy mozg? Istnieje niebezpieczenstwo wycieku. Musialby nosic stopery. Odpowiedz Link Zgłoś
basia Re: No iajk obszczymury? 05.05.03, 12:42 można mieć po dziurki w nosie takiego wycieku Odpowiedz Link Zgłoś
jak_ja_sie_nazywam Re: No iajk obszczymury? 05.05.03, 12:17 raty_bez_zyrantow napisała: > Co to jest "iajk"? Jakas pozostalosc po Wielkanocy? Iajkas - raczej. Iajkas s niespodziankas Odpowiedz Link Zgłoś