jak_ja_sie_nazywam 23.05.03, 23:57 Powiem wam, jak ja się nazywałem i już nigdy nie nazwę. PS. Nie piszcie nic, jeśli nie śpicie, aż nie skończę... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
minkaa Re: Pochówek i konsolacja 23.05.03, 23:58 Z niej najbardziej jestem dumna.. Bo chyba wszyscy dali się nabrać. Chociaż, jak to ktoś zauważył, płaczliwa z niej była baba.. A że pisałam równocześnie do 12., często w tej samej minucie on do mnie, no to sami rozumiecie, że 2 razy mogłam się pomylić.. Odpowiedz Link Zgłoś
franci Re: Pochówek i konsolacja 24.05.03, 00:00 Gdybym nad nim jeszcze trochę popracował może byliby z niego ludzie. Ale cóż. C'est la vie. Odpowiedz Link Zgłoś
trojan_horse Re: Pochówek i konsolacja 24.05.03, 00:03 to był nick na jednorazowy występ: http://boot.elite.to"target="_blank">boot.elite.to nabrała się buggi i zaraz mnie sklęła. Przeprosiła, więc się nie gniewam. Mam nadzieję, że i ty się buggi nie gniewasz. Wiesz za co.. Odpowiedz Link Zgłoś
dziewiczy_puszczalski Re: Pochówek i konsolacja 24.05.03, 00:05 Dziewictwo puszczające się po godzinach nie wszystkim się spodobało. Więc szybko puszczam się dalej... Odpowiedz Link Zgłoś
neo_anderson Re: Pochówek i konsolacja 24.05.03, 00:07 W gorączce oczekiwania na Matrix Reloaded nie mogłem się powstrzymać... Ale nic tym nikiem szczególnego nie wniosłem, podobnie jak i sam film. Odpowiedz Link Zgłoś
tryniti Re: Pochówek i konsolacja 24.05.03, 00:08 nawet mince dałem z tej okazji na krótko alter ego ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wisielec_jeden Re: Pochówek i konsolacja 24.05.03, 00:10 i nick na wisielczy humor, który co prawda rzadko mi się zdarza ale jednak pasował do 12., co niektórzy raczyli zauważyć Odpowiedz Link Zgłoś
wolno_mysliciel Re: Pochówek i konsolacja 24.05.03, 00:12 był jeszcze bardzo wolny myśliciel Odpowiedz Link Zgłoś
ciemna_noc Re: Pochówek i konsolacja 24.05.03, 00:13 i taki sobie poetyczny nick wtedy, gdy nie mogłem spać (jak teraz) Odpowiedz Link Zgłoś
skunks_pasiasty Re: Pochówek i konsolacja 24.05.03, 00:14 Mam nadzieję, że smrodu nie narobiłem za wiele? Przed chwilą spojrzałem, nie było mnie nawet miesiąca. Taki sobie wypadek przy pracy... (bo żyję z pisania) Odpowiedz Link Zgłoś
admirator_lorzy_adoratoruf Re: Pochówek i konsolacja 24.05.03, 00:16 Tylko lorzę trochę na wyrost potraktowałem. W innych przypadkach tylko się broniłem (albo tak mi się wydawało). Odpowiedz Link Zgłoś
cause_nothing_compares Re: Pochówek i konsolacja 24.05.03, 00:18 Nie mam już nic do dodania. Chyba, że o czymś zapomniałem.. To be concluded. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: to nie jest pochówek, to jest taniec smierci 24.05.03, 00:38 wszystkich tych nicków, które tak kocham i kochac bede. jazda z tad ;) Odpowiedz Link Zgłoś
realny.wirtualny Re: to nie jest pochówek, to jest taniec smierci 24.05.03, 00:45 Ale jazda! Polska? Chyba nie... Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: "z tad" bylo dedykowane lorzy oczywiscie 24.05.03, 00:59 buggi napisała: > wszystkich tych nicków, które tak kocham i kochac bede. jazda z tad ;) tylko cudzyslów sie gdzies zapodzial Odpowiedz Link Zgłoś