Dodaj do ulubionych

Pochówek i konsolacja

23.05.03, 23:57
Powiem wam, jak ja się nazywałem i już nigdy nie nazwę.

PS. Nie piszcie nic, jeśli nie śpicie, aż nie skończę...
Obserwuj wątek
    • minkaa Re: Pochówek i konsolacja 23.05.03, 23:58
      Z niej najbardziej jestem dumna.. Bo chyba wszyscy dali się nabrać. Chociaż,
      jak to ktoś zauważył, płaczliwa z niej była baba.. A że pisałam równocześnie do
      12., często w tej samej minucie on do mnie, no to sami rozumiecie, że 2 razy
      mogłam się pomylić..
      • franci Re: Pochówek i konsolacja 24.05.03, 00:00
        Gdybym nad nim jeszcze trochę popracował może byliby z niego ludzie. Ale cóż.
        C'est la vie.
        • trojan_horse Re: Pochówek i konsolacja 24.05.03, 00:03
          to był nick na jednorazowy występ:

http://boot.elite.to"target="_blank">boot.elite.to

nabrała się buggi i zaraz mnie sklęła. Przeprosiła, więc się nie gniewam. Mam
          nadzieję, że i ty się buggi nie gniewasz. Wiesz za co..
          • trojan_horse Re: Pochówek i konsolacja 24.05.03, 00:03
            boot.elite.to
            • dziewiczy_puszczalski Re: Pochówek i konsolacja 24.05.03, 00:05
              Dziewictwo puszczające się po godzinach nie wszystkim się spodobało.
              Więc szybko puszczam się dalej...
              • neo_anderson Re: Pochówek i konsolacja 24.05.03, 00:07
                W gorączce oczekiwania na Matrix Reloaded nie mogłem się powstrzymać... Ale nic
                tym nikiem szczególnego nie wniosłem, podobnie jak i sam film.
                • tryniti Re: Pochówek i konsolacja 24.05.03, 00:08
                  nawet mince dałem z tej okazji na krótko alter ego ;)
                  • wisielec_jeden Re: Pochówek i konsolacja 24.05.03, 00:10
                    i nick na wisielczy humor, który co prawda rzadko mi się zdarza ale jednak
                    pasował do 12., co niektórzy raczyli zauważyć
                    • wolno_mysliciel Re: Pochówek i konsolacja 24.05.03, 00:12
                      był jeszcze bardzo wolny myśliciel
                      • ciemna_noc Re: Pochówek i konsolacja 24.05.03, 00:13
                        i taki sobie poetyczny nick wtedy, gdy nie mogłem spać (jak teraz)
                        • skunks_pasiasty Re: Pochówek i konsolacja 24.05.03, 00:14
                          Mam nadzieję, że smrodu nie narobiłem za wiele? Przed chwilą spojrzałem, nie
                          było mnie nawet miesiąca. Taki sobie wypadek przy pracy... (bo żyję z pisania)
                          • admirator_lorzy_adoratoruf Re: Pochówek i konsolacja 24.05.03, 00:16
                            Tylko lorzę trochę na wyrost potraktowałem. W innych przypadkach tylko się
                            broniłem (albo tak mi się wydawało).
                            • cause_nothing_compares Re: Pochówek i konsolacja 24.05.03, 00:18
                              Nie mam już nic do dodania. Chyba, że o czymś zapomniałem..
                              To be concluded.
                            • buggi Re: to nie jest pochówek, to jest taniec smierci 24.05.03, 00:38
                              wszystkich tych nicków, które tak kocham i kochac bede. jazda z tad ;)
                              • realny.wirtualny Re: to nie jest pochówek, to jest taniec smierci 24.05.03, 00:45
                                Ale jazda! Polska? Chyba nie...
                              • buggi Re: "z tad" bylo dedykowane lorzy oczywiscie 24.05.03, 00:59
                                buggi napisała:

> wszystkich tych nicków, które tak kocham i kochac bede. jazda z tad ;)

tylko cudzyslów sie gdzies zapodzial

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka