Dodaj do ulubionych

szast prast...

IP: *.cc 18.07.03, 00:07
i to by było na tyle...
Obserwuj wątek
    • Gość: buggi Re: szast prast... IP: *.ipt.aol.com 18.07.03, 01:24
      dostalismy po gebie? ale za co?
      • Gość: cc Re: szast prast... IP: *.cc 18.07.03, 10:15
        jednym słowem - uderz w wątek, a ofiary się znajdą...
        • basia Re: szast prast... 18.07.03, 11:57
          spróbuję zrobić unik
          • basia Re: szast prast... 18.07.03, 20:20
            i nic
            • Gość: niech Re: szast prast... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.03, 20:30
              Trafiona zatopiona.
              PS. Tez mialas burze?
              • basia Re: szast prast... 18.07.03, 20:39
                Niebardzo,trochę się zachmurzyło ale gdzieś sobie poszło.
                • Gość: niech Re: szast prast... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.03, 21:00
                  A u nas lalo. Ze spaceru nici. Pojde pochodzic dookola stolu...
                  • basia Re: szast prast... 18.07.03, 21:02
                    A po co ci nici? nie trafisz?
                    • Gość: niech Re: szast prast... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.03, 21:04
                      Do stolu trafie. A nawet pod. Ale co potem?
                      • basia Re: szast prast... 18.07.03, 21:08
                        Do lodówki ?
                        • Gość: niech Re: szast prast... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.03, 21:13
                          Poziomej...
                          • basia Re: szast prast... 18.07.03, 21:15
                            Zamrażalka?
                            • Gość: niech Re: szast prast... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.03, 21:18
                              Nooo... Hibernatus...
                              • basia Re: szast prast... 18.07.03, 21:20
                                toż to jak trumna...

Ps.przecież lepsza urna
                                • Gość: niech Re: szast prast... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.03, 22:02
                                  Chcialbym sobie wreszcie spokojnie polezec. A w urnie... Ciasno...
                                  • basia Re: szast prast... 18.07.03, 22:07
                                    Ciasno ale własno.I można w kredensie poleżeć,albo na telewizorze
                                    • buggi Re: szast prast... 18.07.03, 22:21
                                      na telewizorku jest cieplutko
                                      • basia Re: szast prast... 18.07.03, 22:45
                                        Właśnie i taka niebieska poświata otula,jak kołderka

Ps.Buggi! gdzie się włóczysz?Już spać miałam iść
                                        • Gość: Buggi Re: szast prast... IP: *.ipt.aol.com 18.07.03, 22:49
                                          basia napisała:

> Właśnie i taka niebieska poświata otula,jak kołderka
                                          >
                                          > Ps.Buggi! gdzie się włóczysz?Już spać miałam iść

Wpadlam Basiu tylko na jedna chwilke i zaraz ide przywitac moje lózeczko.
                                          Jestem dzisiaj tak bardzo ZMORDOWANA, ze chyba nic juz nie zdolam napisac.
                                          Ciesze sie, ze Pndzel sie odnalazl i Niech zgubil (hehe)
                                          • Gość: niech Re: szast prast... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.03, 22:50
                                            Nie chwal dnia przed wschodem Slonca.
                                            • Gość: buggi Re: szast prast... IP: *.ipt.aol.com 18.07.03, 22:57
                                              chwale sobie nocke i spanko tez sobie chwale i mam nadzieje, ze nikt i nic mi
                                              w nim przeszkadzac nie bedzie.
                                          • Gość: spiaca Buggi Re: a i bylabym zapomniala IP: *.ipt.aol.com 18.07.03, 22:52
                                            'dobranoc' w pólsnie wymamrotac
                                          • basia Re: szast prast... 18.07.03, 22:52
                                            Na co jak na co,ale na pomocną brzytwę Niech zawsze może liczyć.

Ps.Dobrej nocy życzę.Ja jeszcze trochę pomarudzę i też idę spać.
                                            • Gość: B. Re: szast prast... IP: *.ipt.aol.com 18.07.03, 22:55
                                              brzytwa wyszczerbiona byc sie zdaje, a i ciut tepa tez. w rekawicach
                                              murarskich chwytaac trzeba
                                              • basia Re: szast prast... 18.07.03, 22:58
                                                A ja już mogę w nowej starej łazience prysznic brać:)

Ps.To tak apropos rękawic murarskich.
                                                • Gość: B. Re: szast prast... IP: *.ipt.aol.com 18.07.03, 23:05
                                                  ???????????????????? to Ty sie Basiu do tej pory nie prysznicowalas? No ale
                                                  wanna to chyba byla caly czas u Ciebie?
                                                  • basia Re: szast prast... 18.07.03, 23:10
                                                    Wanna była,ale się zmyła..

Ps.mądrzy ludzie żyją w brudzie (stare)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka