buggi 20.07.03, 23:48 pisales o wtorku, a wybyles juz dzisiaj? A moze Ty z jakiego Sydney do nas piszesz? To by tlumaczylo Twoje nagle znikniecie. U Ciebie jutro sroda, a u nas dopiero poniedzialek ;( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: niech Re: Niech IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.03, 01:19 Polazlem do innego monitorka. A teraz patuchy. Ale przejrzalem cie na wylot - i jutro ci takiego saznistego mejla zasadze ze pewnie juz do ojczyzny nie wrocisz. Czego i sobie zycze. Ahoj! Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Niech jak zwykle tylko gadasz 21.07.03, 12:49 Gość portalu: niech napisał(a): > Polazlem do innego monitorka. A teraz patuchy. Ale przejrzalem cie na wylot - i > > jutro ci takiego saznistego mejla zasadze ze pewnie juz do ojczyzny nie > wrocisz. Czego i sobie zycze. Ahoj! a maila jak nie ma, tak nie ma, wiec na ojczyzny lono powróce, czego i tobie zycze. Ahoj. A jak mnie na wylot przejrzales? Rentgenem przez bandaze? Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: Niech jak zwykle tylko gadasz 21.07.03, 12:57 Napisalem jutro - czyli dzis. A dzis sie jeszcze nie skonczylo - ledwie sie zaczelo. Musze uporac sie ze swoja praca a dopiero potem wezme sie za przyjemnosc, jaka niewatpliwie jest saznisty majl do ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Niech jak zwykle tylko gadasz 21.07.03, 13:08 a co ja tobie zlego zrobilam? Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Niech jak zwykle tylko gadasz 21.07.03, 23:05 niech napisała: > Napisalem jutro - czyli dzis. A dzis sie jeszcze nie skonczylo - ledwie sie > zaczelo. Musze uporac sie ze swoja praca a dopiero potem wezme sie za > przyjemnosc, jaka niewatpliwie jest saznisty majl do ciebie. dostalam maila. Chcesz mnie wyslac : do Wloch, do slonecznej Hiszpanii lub Francji. Mam sobie wybrac rozumiem. Ok. Ale sazen dostalam!!!! Nonono Prosze o wiecej. PS Basiu mialas racje: Zloto, nie facet ten nasz Niech. Na wczasy mnie wysyla i to dokad!!!! Ale ja nie che, ja chce do PL! Odpowiedz Link Zgłoś
basia Re: Niech jak zwykle tylko gadasz 21.07.03, 23:12 Ja bym chciała gdziekolwiek.. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Niech jak zwykle tylko gadasz 21.07.03, 23:14 nie placz, moze Sopot bedzie nam dany...dana dana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niech Re: Niech jak zwykle tylko gadasz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.03, 23:36 Cicho. Wlasnie sformatowalem twardy dysk i nie mam programu pocztowego. A czas plynie... Odpowiedz Link Zgłoś