Gość: zof IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 23.10.03, 11:39 ja do filo chodze, chociaż wciąć nie dogrzewają ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nawrotka Re: Strefy wymiany książek IP: 62.233.160.* 25.10.03, 15:33 a Kraków? czy Kraków w to wszedł? nie widzę namiarów:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: Strefy wymiany książek IP: *.acn.waw.pl 25.10.03, 15:39 Złośliwość??????? Przedmiotów martwych? Maastwych. Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: Strefy wymiany książek 25.10.03, 15:53 www.bookcrossing.pl/polki_szukaj_region.php?region=6 To tez sa strefy wymiany ksiazek. Mimo ze nie wisza w nich reklamowe plakaty Czulego Barbarzyncy. PS. Ja tu jestem tylko przypadkiem bo tak sie sklada ze ja ksiazki uwalniam w czasie godzin mojej pracy - a po godzinach to ja zupelnie co innego uwalniam. Odpowiedz Link Zgłoś
basia Re: Strefy wymiany książek 25.10.03, 23:51 Ja mam nadzieję dodać conajmniej dwie półki w Bydgoszczy.Może trzecią też uda mi się zainicjować.Pod szyldem BookCrossing. Odpowiedz Link Zgłoś