buggi 25.10.03, 12:28 mojego pojawienia sie na forum. Czy mielibyscie cos przeciwko, gdybym jutro pojawila sie odziana w nowy nick? Buggi jest juz stara tzn. jednoroczna. Znudzila mi sie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kixx Re: Mija wlasnie rocznica-konkurs IP: *.acn.waw.pl 25.10.03, 12:49 W związku z wyrażoną chęcią zmiany przez Buggi swojego nicka ogłaszam konkurs na nowy nick dla jubilatki.Zwycięzców wyłoni ...... Bugiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! W związku z tym mam propozycję. Może "Buggi"??????????? Odpowiedz Link Zgłoś
bossa_nova Re: Mija wlasnie rocznica 25.10.03, 12:50 Hej, Buggie! Jestem z Tobą w tym uroczystym dniu. Ps. Gdybyś jeszcze wymyśliła coś "muzycznego", np. boogie_woogie...swingie..ależ by było ...muzykalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
bosa_i_nova Re: Mija wlasnie rocznica 25.10.03, 12:54 bossa_nova napisała: > Hej, Buggie! Jestem z Tobą w tym uroczystym dniu. > Ps. Gdybyś jeszcze wymyśliła coś "muzycznego", np. > boogie_woogie...swingie..ależ by było ...muzykalnie. Potwierdzam tożsamość bossa_nova Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: Mija wlasnie rocznica 25.10.03, 13:07 Potwierdzam ze bossa_nova oraz bosa_i_nova to ja. Odpowiedz Link Zgłoś
bosa_i_nova Re: Ale ktora rocznica? 25.10.03, 13:13 Może by tak zdjęcie na brzuszku, na białej skórze i podpis: "Buggi - roczny osesek nasz kochany"? Odpowiedz Link Zgłoś
bosa_i_nova Re: Mija wlasnie rocznica 25.10.03, 13:29 Mamusia mnie uczyła, że za życzenia się dziękuje...szczególnie za szczere i serdeczne. Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: Mija wlasnie rocznica 25.10.03, 13:35 Ale jak ktos sobie nie zyczy - to i dziekowac nie musi. Odpowiedz Link Zgłoś
bosa_i_nova Re: Mija wlasnie rocznica 25.10.03, 13:40 Pozwól, że treść Twojej sygnaturki przywołam tu jako mój komentarz..i znikam. Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: Mija wlasnie rocznica 25.10.03, 16:12 Chcesz Buggi nowego nicka tylko na jutro czy od jutra? Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Mija wlasnie rocznica 25.10.03, 17:07 piszcie, wszystkie propozycje zweryfikuje wieczorkiem. kto wie, moze od jutra wystapie w nowam nicku:) Poznacie mnie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nemo Re: Mija wlasnie rocznica IP: *.vnet.pl / *.waw.cdp.pl 25.10.03, 17:26 alma Odpowiedz Link Zgłoś
maxxa Re: Mija wlasnie rocznica 25.10.03, 18:20 Buggi, nie zmieniaj sie. Buggi jest fajna. Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: Mija wlasnie rocznica 25.10.03, 20:14 maxxa napisała: > Buggi, nie zmieniaj sie. Buggi jest fajna. Oczywiscie.Ja sie tak przyzwyczailam , ze nawet jak zmienisz to i tak bedziesz Buggi :) Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Mija wlasnie rocznica 25.10.03, 21:19 yyyyyyyy??????? wiecie co, ciesza mnie trzy rzeczy: pierwsza rzecza jest to, ze zostane Buggi, a druga to to, ze mam Was - mezów moich. chachachachacha, a o trzeciej rzeczy napisze w osobnym watku. Odpowiedz Link Zgłoś
basia Re: Mija wlasnie rocznica 25.10.03, 23:54 Ja mąż? rudy z piegami .Może być? Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Mija wlasnie rocznica 26.10.03, 00:59 o tej porze do knajpy chcesz zachodzic Pndzelku? Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: Mija wlasnie rocznica 26.10.03, 01:11 Serwer wyczul ze pisanie raz do tego palanta nie ma sensu. Odpowiedz Link Zgłoś
pan.pendzelek Re: Mija wlasnie rocznica 26.10.03, 01:19 Miał być INDOR Jednak z cIEBIE większy palant niż myślałem Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Mija wlasnie rocznica 27.10.03, 15:50 Buggi co gubbi. Daj spokój Normalsie, brzmi jak 'sloggi', ale dziekuje Tobie za to, zes glos w tej sprawie oddal. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Propozycja po retuszu 28.10.03, 11:51 prosiak jestes Karolak, a ja tu swoja sympatie wzgledem Ciebie wyglaszam !!!!! Odwoluje wszystko, no chyba,ze dokonasz jeszcze jednej, na moja korzysc korekty nicku Odpowiedz Link Zgłoś
j_karolak Re: Propozycja po retuszu 28.10.03, 12:40 A gibbon, to czasem nie jest dziecko pięknej gazeli? No, może nie. W takim razie nazwij się dziecko_pieknej_gazeli. Krótko i na temat. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Propozycja po retuszu 28.10.03, 17:09 Tobie calkiem sie juz te neurony w glowie poprzekrecaly?!!!!!!!!!!!! Gibbon toz to malpa, dlugoramienna, bezogonowa i waskonosa!!!!!! No Karolak, taka kreche masz u mnie: _______________________________________________________________________________ dla mnie - umarles Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Propozycja po retuszu 28.10.03, 17:31 o jaki sliczny krucyfiks Niesiu wymalowales. Kwiatek dla Normalsa.;) Odpowiedz Link Zgłoś
basia Re: Propozycja po retuszu 28.10.03, 20:02 Zaduszki blisko.O tych którzy odeszli mówiecie? Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Propozycja po retuszu 28.10.03, 20:31 Normals to zjawa. Odchodzi i wraca. Odpowiedz Link Zgłoś
j_karolak Re: Propozycja po retuszu 29.10.03, 12:37 Odchodzi na zawsze. Wraca na chwilę. Odpowiedz Link Zgłoś