Dodaj do ulubionych

miss internetu :)

27.10.03, 16:39
pomoz mi nia zostac :) licze na Twoj glos!!! /Kasia

najnowsze-newsy.prv.pl -dział miss internetu, Kasie znajdziecie z
łatwością :***
Obserwuj wątek
    • buggi Re: miss internetu :) 27.10.03, 16:41
      aha, nie dla wszystkich chyba sliczna kasia, bo strona nie chce mi sie otworzyc
      • Gość: ex-kat-lik Re: miss internetu :) IP: *.vnet.pl / *.crowley.pl 27.10.03, 20:38
        A tak chciałem se popatrzeć..
        • buggi Re: miss internetu :) 27.10.03, 20:56
          se popatrz. w lustro
          • Gość: ex-kat-lik Re: miss internetu :) IP: *.vnet.pl / *.crowley.pl 27.10.03, 21:03
            Nie widzę - brzucho mi zasłania
            • buggi Re: miss internetu :) 27.10.03, 21:08
              diagnozuje LUSTRZYCE - grozna choroba
              • Gość: ex-kat-lik Re: miss internetu :) IP: *.vnet.pl / *.crowley.pl 27.10.03, 21:16
                Mówi się kochanego ciała nigdy za wiele
                To znaczy że kłamią?
                • buggi Re: miss internetu :) 27.10.03, 21:22
                  Niekoniecznie, kiedy wszystko zalezy od umiejscowienia tego 'nadmiaru
                  kochanego cialka'
                  • Gość: ex-kat-lik Re: miss internetu :) IP: *.vnet.pl / *.crowley.pl 27.10.03, 21:35
                    No właśnie, gdzie masz te nadmiary
                    zebym mógł się porównać
                    • buggi Re: miss internetu :) 27.10.03, 22:48
                      mam nadmiar szarych komórek. Chcesz sie nadal porownywac? Ale to moze byc w
                      efekcie koncowym deprymujace. Dla Ciebie
                      • Gość: ex-kat-lik Re: miss internetu :) IP: *.vnet.pl / *.crowley.pl 28.10.03, 01:09
                        Wal śmiało.Jakoś wytrzymam.
                        Założyłem kamizelkę.
                        • buggi Re: miss internetu :) 28.10.03, 08:11
                          nie doceniasz mnie. upadek bedzie bolesny.

PS nie powiesz potem, ze nie ostrzegalam
                        • buggi Re: Ex katolik 28.10.03, 17:42
                          Twoje Ip jest mi znane. Mozliwe, ze to Ty 'zameczasz' mnie mailami?

• Gość: Ex-kat-lik Re: --- IP: *.vnet.pl / *.crowley.pl 29.10.03, 00:33
                            Przez grzeczność - nie zaprzeczam
                            i nie potwierdzam
                            • buggi Re: --- 29.10.03, 11:18
                              nie musisz. chyba wiem...
                              • Gość: ex-kat-lik Re: --- IP: *.vnet.pl / *.waw.cdp.pl 29.10.03, 18:07
                                Ty, Buggi czy
                                Don Pedro Caramba
                                Z Krainy Deszczowców?
                                • buggi Re: --- 29.10.03, 22:14
                                  zdarza sie, ze nie rozumiem postów do mnie wyslanych. Tak jest i w tym
                                  przypadku, wiec pozwól, ze nie odpowiem.
                                  • Gość: ex-kat-lik Re: --- IP: *.vnet.pl / *.waw.cdp.pl 29.10.03, 23:09
                                    (nie pozwalam)
                                    Don Pedro jest szpiegiem
                                    w bajce o smoku z Krakowa
                                    • buggi Re: --- 29.10.03, 23:15
                                      a bylo, bylo o kucharzu herbu Pielona Pietruszka i o tym w czarnym plaszczu
                                      Carrramba. No tak calkiem dawno to ja tego nie ogladalam.
                                      • Gość: ex-kat-lik Caramba! IP: *.vnet.pl / *.crowley.pl 29.10.03, 23:45
                                        Dobra, dobra
                                        gra wstępna już była
                                        Gdzie te konkrety?
                                        Gorąco mi w kamizeli.
                                        • niech Re: Caramba! 29.10.03, 23:51
                                          To nie jest kamizela, to jest wlosienica. Jako ex mozesz tego nie wiedziec.
                                        • buggi Re: Caramba! 29.10.03, 23:51
                                          zdejmij, a ja popatrze
                                          • Gość: ex-kat-lik Nie! Cholera IP: *.vnet.pl / *.waw.cdp.pl 30.10.03, 00:37
                                            • buggi Re: Nie! Cholera 30.10.03, 09:48
                                              nie wiem, czemu sie tak uniosles, przeciez nikt na sile nie sciaga z Ciebie
                                              kamizelki. Nie to nie
                                              • Gość: ex-kat-lik Re: Nie! Cholera IP: *.vnet.pl / *.waw.cdp.pl 30.10.03, 18:02
                                                raczej: Niech! cholera
                                                Co on tu robi?
                                                • buggi Re: Nie! Cholera 30.10.03, 22:42
                                                  aha, widze, zes nietutejszy,to wyjasnie moze: Niech jest dobrym duchem tego
                                                  forum. Malo! Niech jest Ojciecem -Zalozycielem tego forum.
                                                  • Gość: ex-kat-lik Re: Nie! Cholera IP: *.vnet.pl / *.waw.cdp.pl 30.10.03, 23:11
                                                    Ja jestem dzisiejszy
                                                    a Twój Ojciec
                                                    wczorajszy
                                                    Ps. Żeby tak z ojcem, publicznie
                                                  • niech Re: Nie! Cholera 30.10.03, 23:22
                                                    Stary, zajmij sie raczej tym czego od miesiecy szukasz w swoich nachach. A on
                                                    spokojnie wisi na scianie. Kolo kluczy. Pod krucyfiksem.
                                                  • Gość: ex-kat-lik Ojciec? IP: *.vnet.pl / *.waw.cdp.pl 30.10.03, 23:27
                                                    A co to jest krucyfiks ?
                                                    Coś z przeszłości..
                                                    Jak Ty, Stary.
                                                    Roger
                                                  • niech Re: Ojciec? 31.10.03, 00:03
                                                    Tak to jest z przeszlosci. Jak ja. I twoje przyrodzenie.
                                                    PS. Ladne imie - Roger. Takie oryginalne.
                                                  • buggi Re: Nie! Cholera 31.10.03, 00:16
                                                    Gość portalu: ex-kat-lik napisał(a):

> Ja jestem dzisiejszy
                                                    > a Twój Ojciec
                                                    > wczorajszy
                                                    > Ps. Żeby tak z ojcem, publicznie

no koles przesadziles. Wara Ci od mojego ojca. Zamykam watek. Dobranoc
                                                  • niech Re: Nie! Cholera 31.10.03, 00:26
                                                    Odreagowal odejscie od katolicyzmu. A ze odszedl w strone kazirodztwa... Rozne
                                                    sciezki roznym ludziom Pan Bog pisze...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka