Gość: Jola IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.04, 21:41 witam, chciałabym się zapisać na basen w ramach wf-u na UW. Znajoma jednak odradza mi te zajęcia, strasząc, ze ta pływalnia jest bardzo zaniedbana. Czy to prawda? pozdrawiam, Jola Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
psyche84 Re: Basen na UW 23.08.04, 13:18 z tego co slyszalam to basen na Inflanckiej nie nalezy do najlepszych, choc sama nie tego sprawdzalam. Mimo wszystko znajomi byli zadowoleni z zajec... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maja Re: Basen na UW IP: *.chello.pl 23.08.04, 17:37 Basen rzeczywiście jest mocno taki sobie. Kiedy zaczynaliśmy zajęcia, prowadząca powiedziała nam: "Proszę brać przed wejściem dokładny prysznic, wodę zmieniamy raz na pół roku". Na początku myślałam, że to żart, ale chyba jednak nie. Woda jest bardzo mocno chlorowana i po trzech zajęciach musiałam zrezygnować ze względu na problemy z oczami. Przeszłam na "ćwiczenia przy muzyce" (aerobik) i byłam bardzo zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jola Re: Basen na UW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.04, 19:26 A jak długo trwają zajęcia na basenie? Moje oczy również są wrażliwe na nadmiar chloru w wodzie przy dłuższym pływaniu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maja Re: Basen na UW IP: *.chello.pl 24.08.04, 18:07 Około 45 min - chyba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ilke Re: Basen na UW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.04, 22:46 Plywalnia na Inflanckiej jest faktycznie brudna, a w dodatku zawsze jest po kilkanascie osob na jednym torze. Sa 3 grupy i kazda ma tylko jeden tor. UW ma tez zajecia z plywania na basenie przy ul. Namyslowskiej. Basen ma co prawda 25m, ale jest caly zarezerwowany dla Uniwerku, jest w miare czysto, no i na jednym torze nigdy nie bylo wiecej niz 4 osoby (w grupie zaawansowanej). Plywalnia co prawda jest na Pradze, ale dojazd z centrum jest naprawde dobry. Od stacji Metro Dw. Gdanski trzeba sie przesiasc w tramwaj 1 lub 2 (4 przystanki) albo w autobus 500 lub 406 (2 przystanki). Z centralnego bezposrednio 25 i 500. Pozdrawiam i zycze milego pluskania Ps. Zajecia trwaja pelna godzine. Odpowiedz Link Zgłoś