Dodaj do ulubionych

Liceum Limanowski

10.01.15, 12:16
Witam, rozglądam się za w miarę dobrym liceum. Interesują mnie tylko i wyłącznie kierunki humanistyczne, matematyka dla mnie to czarna magia. Najlepiej rozszerzony wos i język polski. Dodam, że uczę się od trzech lat rosyjskiego i wolałabym to kontynuować. Mieszkam na Białołęce, więc interesuje mnie też niezbyt ciężki dojazd. Zastanawiałam się nad liceum Limanowskiego na Żoliborzu, przybliży mi ktoś aktualne opinie na jego temat? Nie jestem wybitną uczennicą, ale z przedmiotów punktowanych mam piątki. Myślę, że punktów będę miała łącznie koło 137. Rozglądam się za szkołą w której panuje przyjemna atmosfera, nie ma dresiarzy na każdym kroku, w której czegoś się nauczę, ale nie będę musiała zakuwać codziennie do nocy, obecnie chodząc do wymagającej, dwujęzycznej klasy wiem co to znaczy. Bardzo proszę o opinie o Limanowskim lub polecenie innej szkoły.
Obserwuj wątek
    • chybaja99 Re: Liceum Limanowski 13.01.15, 03:02
      Limanowski - mnóstwo dresiarzy i ogólnie tępych debili, odradzam stanowczo, zwłaszcza, że tam są progi ok. 90 pkt, czyli zmarnujesz 47 pkt... Polecam LO Słowacki na Ochocie lub Jose Marti na Bielanach!
      • Gość: as Re: Liceum Limanowski IP: *.static.chello.pl 14.03.15, 16:48
        Mity. Liceum zmienia sie na lepsze. Nie jest to Batory ale tez nie jest to Gorski gdzie rekrutacja trwa caly rok.
        • Gość: ada Re: Liceum Limanowski IP: *.static.chello.pl 20.04.15, 11:41
          Chyba ja. Co to znaczy tępy debil. Czy to piszesz o dzieciach które chodzą do klasy integracyjnej !!!
          Nie pisz ogolnikowo, Wiesz cos o tym liceum to opisz dokladne co wiesz. Najlatwiej napisać ogolnikowo takie debilstwo i koniec. A kto wypisuje takie debilstwa no kto..... de............

• Gość: jupi Re: Liceum Limanowski IP: *.dynamic.mm.pl 14.06.15, 21:35
      Stanowczo odradzam, dno totalne próbują z gówna zrobić coś, na siłę podwyższają poziom żeby podnieść się w rankingu a taka prawda, że z tej szkoły za wiele się nie uzyska, nauczyciele są okropni zależy im tylko na jakiejś tam swojej wyrobionej opinii i na tym żeby pokazać jak to świetnie uczą a wcale tak nie jest. Ogólnie ta szkoła jedynie się potrafi popisywać tym, że np Zbigniew Religa ukończył tą gó...aną szkołę, kiedyś może i to była dobra szkoła ale zeszła na psy, dyrektorka już dawno powinna być zmieniona tak jak połowa nauczyciel która nadaje się jedynie na emeryturę. Wstyd, że tacy nauczyciele jak są w tej szkole muszą nas uczyć. Jestem uczennicą tej szkoły w 1 klasie i serdecznie mam dość tej szkoły chętnie ją zmienię, limanowski chyba każdemu w tym roku dał popalić :)
      • Gość: Rock Re: Liceum Limanowski IP: *.mlnet.pl 14.06.16, 08:51
        A jak jest w tym roku w Limanowskim?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka