Dodaj do ulubionych

SWPS-jak tam jest??

23.09.04, 14:48
SWPS-jak tam jest??
Obserwuj wątek
    • Gość: ann Re: SWPS-jak tam jest?? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 18.11.04, 17:47
      ja jestem na 1 roku psychologii klinicznej i nie jest zle.sama ukladalam sobie
      plan zajec wiec nie mam okienek i dzieki temu mam bardzo duzo czasu
      wolnego.wykladowcy sa w porzadku,nauki nie jest az tak duzo.sam budynek jest
      fajny.trudno jest sie zintegrowac bo nie ma tam grup.kazde zajecia masz z kims
      innym.
      • Gość: jarboe a jaki jest poziom? IP: *.mex.mescomp.pl 29.11.04, 17:18
        • Gość: jarboe ściślej IP: *.mex.mescomp.pl 29.11.04, 17:21
          chodzi mi o MA social psychology english program
          masz jakich znajomych na tym kierunku?

jak wyżej wspomniałam, głównie chodzi mi o poziom nauczania
    • Gość: Agnieszka Re: SWPS-jak tam jest?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.04, 14:32
      Mój szwagier tam studiuje, mało zajęć, duzo wolnego czasu (a płaci sie dużo),
      możliwość indywidualnego doboru przedmiotów, dobrzy wykładowcy. Szwagier jest
      zadowolony.
      • paputerek Re: SWPS-jak tam jest?? 08.12.04, 21:57
        duzo wolnego czasu to pojęcie względne, można go wykorzystać na zdobywanie
        informacji na szczególnie ciebie interesujące zakresy psychologii.
        Ciężko mi określić poziom, jak chcesz się uczyć to wszędzie jest to możliwe.
        W SWPS jest b. dobra kadra, dla mnie naprwdę świetna, masz do dyspozycji
        konsultacje z samą elitą.
    • carolin03 Re: SWPS-jak tam jest?? 10.12.04, 14:29
      prawde ann napisala.tez jestem na I roku i rzeczywiscie mozliwosc ulozenia
      siatki zajec to duzy plus.ze znajomymi gorzej:( przynajmniej na psychologii(z
      tego co sie orientuje na innych kierunkach jest lepiej)na kazdych zajeciach
      jestes z innymi ludzmi wiec ciezko kogos poznac...wiecej info po sesji;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka