Gość: ann Re: SWPS-jak tam jest?? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 18.11.04, 17:47 ja jestem na 1 roku psychologii klinicznej i nie jest zle.sama ukladalam sobie plan zajec wiec nie mam okienek i dzieki temu mam bardzo duzo czasu wolnego.wykladowcy sa w porzadku,nauki nie jest az tak duzo.sam budynek jest fajny.trudno jest sie zintegrowac bo nie ma tam grup.kazde zajecia masz z kims innym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarboe ściślej IP: *.mex.mescomp.pl 29.11.04, 17:21 chodzi mi o MA social psychology english program masz jakich znajomych na tym kierunku? jak wyżej wspomniałam, głównie chodzi mi o poziom nauczania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka Re: SWPS-jak tam jest?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.04, 14:32 Mój szwagier tam studiuje, mało zajęć, duzo wolnego czasu (a płaci sie dużo), możliwość indywidualnego doboru przedmiotów, dobrzy wykładowcy. Szwagier jest zadowolony. Odpowiedz Link Zgłoś
paputerek Re: SWPS-jak tam jest?? 08.12.04, 21:57 duzo wolnego czasu to pojęcie względne, można go wykorzystać na zdobywanie informacji na szczególnie ciebie interesujące zakresy psychologii. Ciężko mi określić poziom, jak chcesz się uczyć to wszędzie jest to możliwe. W SWPS jest b. dobra kadra, dla mnie naprwdę świetna, masz do dyspozycji konsultacje z samą elitą. Odpowiedz Link Zgłoś
carolin03 Re: SWPS-jak tam jest?? 10.12.04, 14:29 prawde ann napisala.tez jestem na I roku i rzeczywiscie mozliwosc ulozenia siatki zajec to duzy plus.ze znajomymi gorzej:( przynajmniej na psychologii(z tego co sie orientuje na innych kierunkach jest lepiej)na kazdych zajeciach jestes z innymi ludzmi wiec ciezko kogos poznac...wiecej info po sesji;) Odpowiedz Link Zgłoś