Dodaj do ulubionych

XXXVII Liceum Dąbrowski

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.16, 19:14
Bardzo proszę opinie uczniów, rodziców i absolwentów na temat tej szkoły : głownie chodzi mi o atmosferę, nauczycieli i szczególnie o klasy biol-chem. Zastanawiam się nad tą właśnie szkołą. Jeśli znacie inne szkoły w pobliżu (ok. godziny dojazdu) Wesołej. Z góry bardzo dziękuję. :D
Obserwuj wątek
    • Gość: licealistka Re: XXXVII Liceum Dąbrowski IP: *.play-internet.pl 10.01.17, 19:09
      Hej , obecnie chodzę do tego liceum i jak na razie jestem zadowolona. Jestem na biol-chemie. Atmosfera jest bardzo fajna , wszyscy służą pomocą. Jeśli chodzi o nauczycieli to są mili , jeśli czegoś nie rozumiesz zawsze możesz dopytać się na przerwie (nauczyciele, obecnie chodzę do tego liceum i jak na razie jesta. Jestem na biol-chemie. Atmosfera jest bardzo fajna , wszyscy służą pomocą. Nauczyciele są mili , a jeśli czegoś nie rozumiesz, to możesz dopytać się na przerwie (nauczyciele nie mają z tym problemów, aby zostać dłużej na przerwie ). Jeśli chodzi o profil to niewiele mogę ci powiedzieć, bo jestem w pierwszej klasie i jeszcze nie mam rozszerzeń. A jeśli chodzi o zajęcia pozalekcyjne to w szkole działa m.in. wolontariat , koło teatralne i sks. Oprócz tego są organizowane różne atrakcje tj. Dzień Patrona czy Europejskiej Dzień Zdrowego Żywienia. Ja na razie jestem zadowolona z tej szkoły. Nie ma jakoś bardzo dużo lekcji na następny dzień, więc masz dla siebie czas wolny , a to chyba najważniejsze 😊. Jeśli chodzi o inne szkoły w pobliżu to Zamoyski, Żeromski( od Wesołej nie jest daleko na Ochocie ) chyba jeszcze Rej ale różne opinie o tych liceach słyszałam.
      • liceum.x.d Re: XXXVII Liceum Dąbrowski 12.01.17, 18:15
        Bardzo dziękuję :)
      • Gość: NoName Re: XXXVII Liceum Dąbrowski IP: *.play-internet.pl 24.01.17, 21:17
        Pytanko ile trzeba punktów żeby dostać się na biol-chem?
    • Gość: fyghjh Re: XXXVII Liceum Dąbrowski IP: *.96.148.45.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.17, 11:07
      Jestem absolwentką Dąbrowskiego. Ogólnie nie jest źle. Najlepszy poziom mają humany a szczególnie lingwistyczna z włoskim. Gazetka jest na super poziomie i Pani która ją prowadzi jest mega pomocna i bardzo zależy jej na sukcesach uczniów. O ile jeszcze pracuje, bo ma już swój wiek i możliwe że przeszła na emeryturę. O biolchemie dużo nie wiem, ale trochę słyszałam, że poziom nie powala niestety. Atmosfera może i fajna, ale nic więcej mi nie wiadomo. Natomiast moje doświadczenia z ludźmi w Dąbro są takie - mili, ale mało zgrane towarzystwo. Generalnie piszesz, że będziesz około godziny dojeżdżać - dojeżdżać specjalnie żeby chodzić do tej szkoły nie warto. Geniusza tam z Ciebie nie zrobią ani imprez życia nie przeżyjesz. Chyba, żeby komuś zależało na języku włoskim (angielskim też tak swoją drogą, bardzo dobry poziom) - wtedy ABSOLUTNIE GORĄCO POLECAM :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka