Gość: Cheesy IP: 217.11.142.* 09.09.03, 18:21 Witam! Czy ktos uczeszczal lub uczeszcza do tej szkoly angielskiego? Moze cos na jej temat powiedziec? Waham sie czy sie tam zapisac i chcialbym sie dowiedziec jakis konkretow. Z gory dzieki! Cheesy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mad.madeleine Re: Profi-Lingua 09.09.03, 19:18 chodzilam przez pol roku. niezbyt mi sie podobalo, ale ja mam duze wymagania. jesli moge ci cos poradzic to nie szukaj dobrej szkoly tylko dobrego nauczyciela. renoma czesto ma sie nijak do poziomu nauczania. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zosia Re: Profi-Lingua IP: *.acn.pl / *.acn.pl 15.09.03, 10:25 ja chodzilam i zamierzam kontynuowac. plusy sa takie: centrum, dosyc tanio, zadaja prace domowe, lektorzy (na ktorych trafilam) byli bardzo porzadni, mozliwosc platnosci w ratach, biblioteka z ksiazkami i kasetami video. minusy: duza liczba osob w grupie (do 15), zajecia trwaja godzine dwadziescia, semestr zaczyna sie 20 pazdziernika (troche pozno, prawda?) Odpowiedz Link Zgłoś
annuka Re: Profi-Lingua 17.09.03, 20:14 Jako lektor (nie Profi-Lingua) mogę powiedzieć, że taka liczba osób w grupie niczego dobrego nie wróży, przecież to to samo, co w szkole... Nic dziwnego, że mają tanio, skoro tyle osób, lepiej zapisz się gdzieś indziej. Poza tym, z tego, co się orientuję, lekcje trwają nie 45, a 40 minut. To chyba oszustwo. Jeśli mogę polecić coś innego, polecam cityschool - może mało znana, ale teraz we wrześniu organizuje bezpłatne zajęcia, można zobaczyć, jacy lektorzy, wypróbować, to do niczego nie zobowiązuje. Też są m.in. w centrum. www.cityschool.pl - można zajrzeć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr Re: Profi-Lingua IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.03, 21:21 i profi-lingua i city school to kiciarze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Profi-Lingua IP: *.acn.waw.pl 29.09.03, 22:39 Zgadzam się grupy są duże, ale poza tym szkoła jest bardzo profesjonalna. Dobrzy lektorzy, dobrze przygotowane lekcje i maksymalnie wykorzystywany czas (dodatkowo mobilizujące kartkówki raz w tygodniu). Po roku nadal zamierzam kontynuować tam naukę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: q Re: Profi-Lingua IP: *.chello.pl 01.10.03, 18:36 Ja chodziłam rok temu i nie miałam kartkówek. ??? Z kim mieliście zajęcia? Ja z Brianem (Szkot) i Robertem Wypychem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Profi-Lingua IP: *.acn.waw.pl 01.10.03, 21:14 Kamila (autorka kartkówek) i Robert (native, ten "dobry" bo nie robił kartkówek :) Odpowiedz Link Zgłoś