aniaurszula
23.08.11, 21:43
pani Kasiu wiem ze to nie jest forum na temat chorob ginekologicznych ale chodzi mi o yaka sprawe, po grugim cc zrobil mi sie krwiak na ranie, i okolicach pachwimy i wgorka lonowego ktory pekl po 6 dniach cc i krew z ropa zeszla przez rane po cc potem dostawalam leki masci czyszczona rana w szpitalu i sama ja dezynfekowalam, od lekarzy slyszalam ze potrzbny czas i higiena 3 wrzesnia minie 10 miesiecy a ujscie w bliznie po cc nie zaroslo calkiem co kilkanascie dni odczuwam bol w jej okolicy i jest wyciek z ropa w poniedzialek podczas wizyty u ginekologa uslyszlam ze utworzyla mi sie blona ropotworcza ktora najlepiej usunac a na koniec lekarz dodal ze on by sie do tego nie pchal , na pytanie ile to moze potrwac nim sie zagoi nie umial odpowiedziec , poddalabym sie zabiegowi ale niestety ze zwgledu na dziecko ktore obecnie wazy ok 11 kg i musi byc rehabiltowane obawiam sie ze moga popekac szwy Pani kasiu czy faktycznie jest cos takiego jak blona ropotworcza, prosze o odpowiedz rowniez forumowiczki ktore maja jakas wiedze na ten temat,