Dodaj do ulubionych

łyżeczkowanie

23.04.12, 16:30
Urodziłam sn 9 tygodni temu i do tej pory krwawię, jutro jadę do szpitala, prawdopodobnie na łyżeczkowanie. Mam w związku z tym kilka pytań, jakie jest na ogół znieczulenie i kiedy można po zabiegu karmić piersią.
Obserwuj wątek
    • mamma_2012 Re: łyżeczkowanie 23.04.12, 17:37
      Ja miałam taką sytuację po pierwszym porodzie. Na wizycie kontrolnej po 8 tygodniach okazało się, że w macicy mam masę zgniłych tkanek. Zabieg jest w znieczuleniu ogólnym, ja karmiłam jak tylko odzyskałam siły.
    • niebioska Re: łyżeczkowanie 23.04.12, 19:12
      Znieczulenie ogólne, mi zaproponowano, żebym młodego (i kogoś do opieki nad nim) wzięła ze sobą - właśnie po to, żeby karmić. Zaraz ruszam na IP, żeby się upewnić, czy będę musiała skorzystać z tej zacnej propozycji...
      • mamma_2012 Re: łyżeczkowanie 24.04.12, 08:25
        Ze mną też było dziecko:) Bardzo zdziwiłam, kiedy zaproponowano, że córka może zostać ze mną, ale z propozycji oczywiście skorzystałam. Dodatkowo do przyszedł do niej pediatra, wybadał i zrobił badania, które akurat miałyśmy robić w przychodni. Myślę, że w moim przypadku wszystko podlegało pod błąd w sztuce, więc próbowali ratować sytuację.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka